2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Biz 27 temmuz Doğumluyuz 8,5 aylıkken alkışı yapmaya basladı sonra niyeyse yapmadı:) 10. Ayda yine basladı:) kafalarına göre yanii,by by ı da 1 aya yakın oldu yapalı ama drucilla dediği gibi erkekler biraz daha geriden geliyor sıkıntı yok yani sizinkinde:) bnmki kız ,yegenimle karşılastırıyoruz da fark var epey o erkek.

Kızlar suyu biberonla mı iciriyorsunuz bardaktan alistirsaniz bu aylarda icebilir

Su içmesi çok iyi aslında ama işte azı karar çoğu zarar demişler ya bende öibi ölçütü var mı bilemedim

Merhaba hanımlar herkesin okadar farklı dertleri varki bir süredir yazamadim derdimden utanıp. Allah herkesin evlatlarına şifa versin . Benim bebe 18 inde 11 aylik olcak ama hala ek gidaya alışamadı. Hele bu günlerde hicbirsey yemiyor. Bir ara yarım yumurta yogurt falan yiyordu onuda yemiyior. İki aydir hiç kilo almadı 9 300 kiloda kaldı . Yemek yedirmeye çalışmıyorum artık psikolojim bozuldu. İkinci çocuğum ilkinde böyle bir problem yaşamadım . Çok zoruma gidiyor. Özellikle gelişecek diye cok korkuyorum . Bu arada meme emiyor sadece nolur yardımcı olun bana .

Merhaba :)
Havalardan mdır nedir bizimki de aynı. Sabahları çok zor geçiyor. Azcık peynir azcık zeytin domates yerse azcıcıkdita yumurta . Hava sıcak olumca iştah yok bence. Annemden soğuk çorba tarifi aldım onu yapıyorum çok sevdi. Serin serin iyi geliyor heralde:) zorlamıyorum yemediği zaman. Canı ne zaman isterse o zaman yiyor çünkü :) sıkıntı yapma yemek yemeden yaşayan kimse yok :)

Ama bir lokma dahi yemiyor . Tuhaf değil mi bu durum.

Cok sık emiyor mu? Biraz emzirme arasını uzatsan belki acıkınca güzel yer... sonraaa denedin mi bilmiyorum ama siz yerken o da sizinle otursun , öyle yedirmeyi dene belki hosuna gider... aklıma da baska bisey gelmedi :/

Bizimki biberon kbul etmedigi icin bununla iciyor ya da normal bardakla
Bence de en güzeli, bir ay kadar biz de pipetli sise kullandik sonra temizligi ile uğraşmak istemedim açıkçası o da yaklasik 2 aydir bizim gibi bardaktan içiyor bir yerlere gidince sorun olmuyor rahatlik oldu bizim icin de

Ama bir lokma dahi yemiyor . Tuhaf değil mi bu durum.
Bizde bir garip durum bazen iştahı iyi gibi oluyor diyorum sonra hop istah gidiyor tam toparlayacak kilo alacak diyorum yine zayıflıyor bir de asiri hareketli bu ara yine yemiyor yedigi meyve ve yoğurt sebzelere imkani yok ağzını açmıyor boyle giderse dr a gidecegim

Bence de en güzeli, bir ay kadar biz de pipetli sise kullandik sonra temizligi ile uğraşmak istemedim açıkçası o da yaklasik 2 aydir bizim gibi bardaktan içiyor bir yerlere gidince sorun olmuyor rahatlik oldu bizim icin de
Ayy evwt temizligi yorucu,içinde su bırakmamak gerek koku yapıyor,cam alcam zaten.gerci cogu zaman bardakla veriyorum hem alıssın daha iyi :)

Y yoph farklı şekillerde yedirmeyi denedin mi? Blw yapıyorsan kaşıkla, kaşıkla besliyorsan kendi yemesi için bıraksan? Ya da karıştırıyorsan hepsini, karıştırmadan tek tek versen? Gerçi denemişsindir ama yine de yazayım.
Yumurta yemezse pankek, olmazsa bebek keki, yoğurt sade yemezse meyveli olmadı çorba, kaşıkla bardakla dene sıvı olanları.

Kısa bir süredir böyleyse belki diş yüzündendir. Geçer.

Ama yine de doktoruna bir danış belki başka bir ihtimali eler. Bazı mineral eksiklikleri de iştahsızlık yapabiliyor.

Konusu geçmişken bebekleriniz kahvaltıda neler yiyor? Tuzsuz peynir olarak Muratbey burgu alup suda bekletiyordum son çıkan haberlerden beri almıyorum onuda.

Konusu geçmişken bebekleriniz kahvaltıda neler yiyor? Tuzsuz peynir olarak Muratbey burgu alup suda bekletiyordum son çıkan haberlerden beri almıyorum onuda.

tuzsuz zeytin ve kendi yaptigim ekmek sabit olmak uzere yanindaki 2 cesit degisiyor. bazen salatalik, bazen gun kurusu, bazen kiraz, bazen armut, bazen de tahin pekmez. yumurta asla yemiyor. pankek ve omlet denedim agzina sokmuyor. ben de corbalarina koyuyorum.
bide ben hala gercekten icime sinen tuzsuz peynir bulamadim. yogurt yedigi icin cok takilmiyorum ona.

Yoğurt seviyor allahtan bizimki. Ekmeğin tarifini paylaşabilir misin acaba? Ekmeği nasıl yiyor peki bizimki direkt tükürüyorr

Yoğurt seviyor allahtan bizimki. Ekmeğin tarifini paylaşabilir misin acaba? Ekmeği nasıl yiyor peki bizimki direkt tükürüyorr

* 1 su bardagi tam bugday unu
* yarim cay bardagi kadar ilik su
* tatli kasigini tam doldurmayacak kadar da kuru maya(cay kasigi da diyebiliriz sanirim).

goz karari oluyor benim malzemeler genelde ama yakin olcu verdim.
mayayi suda erit, unla karistirip hamuru yogur ele yapisan bi hamur oluyor. cam kasede yoguruyorum ben. kasenin uzerine strec kapatiyorum hava almasin diye. 1.5 saat falan mayalanmasi icin birakiyorum. sonra hamuru tekrar bi toparlayip pisirecegim kaba aliyorum ve 170 derecede 30-40 dakika pisiriyorum :)

pistikten sonra dilimleyip soguyunca da buzluga atiyorum.

kabuk sertse icini veriyorum ben baris'a. yiyebilecegi buyuklukte ekmek ve zeytini ust uste koyup veriyorum cigniyor :)

Çokk tşk ederim en kısa zamnda yapıcam bu tarifi ellerine sağlık ♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…