• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
arkadaslar biberon almam gerekiyor ama ben henüz karar verebilmiş degilim.her iki biberonun memnun olani da cok,olmayani da.

Sizce hangisini almaliyim? Gaz sancısı yapmayan biberon olsun istiyorum.çünkü doğuda tek basimayim mümkün oldugunca kolaylik saglasin istiyorum. Dr browns serilerine bakinca anlamiyorum pek.ikili yenidogan setler var dar agizli biberon.birde genis ağızlı doğal akis ve standart options falan var.yani bunlarin anlami nedir?genis agizli dar agizli ve standartin farki ne??

Avent icin de onerileriniz varsa paylasirsaniz cok mutlu olurum.nolur yardimci olun sudan cikmis balık gibiyim.nerden basliycami bilemiyorum yeni yeni ogreniyorum iste.1 tane biberon yeterli oluyor mu?2 tane mi almaliyim yoksa
İki kızımdada bir çok biberon kullanmış bir anne olarak Dr.browns ve lansinoh ikiside başarılı ürünler

Evet evet olmuştum. İyiyim şükür ya sağol sorduğun için :) Sen nasılsın?

İyiyim bnde:) kızımla ugrasıyoruz:) yerinde durmayan modelinden bizimki de❤️ E malum bi de calısınca kalan zamanının hepsini ona vermek istiyor,dolayısıyla bende pek giremiyorum buraya...

Merhaba canım . Ben 1tane avent almıştım bide Lansinohun süt sağma makinasıyla birlikte çıkan biberonu vardı. Sadece lansinohu kullandım. Aventi 3 5 kere anca kullanmışımdır. Bence 1 tane varsa 2.yi duruma göre al. Belki hiç biberon kullanmayacaksn. Boşuna almşım ben aventi .

Bende bi lansinohun anne memesine yakın ve damlatmayanı vardısüt sagma makinesiyle vermislerdi..(yanii bebek cekmeden gelmiyor) bir de medelanın calma modeli vardı o da memeyi bırakmasın diye hemen akıtmıyor,epey bi güc sarfetmesi gerekiyor sütü cekmesi icin . memnundum(yanlız yıkama olayını almaya karar verirsen,sor bazı parçaları kaynatılmıyordu,kaynatılınca bozuluyor cunku)

merhaba, ben dr browns ve medela calma almistim en cok dr browns kullandik. medelayi sonradan ogrenmistim. anne sutu icin kullanacaksan medela tavsiye ediyorum cunku meme emerken oldugu gibi cekmesi gerekiyor. bir buyuk bir kucuk avent hediye gelmisti onlari simdi su icin kullaniyoruz.

Merhaba ben avent te almıştım dr. Browns biberon da en çok de. Browns kullandım halende kullammaya devam ediyorum bizim gaz sorunumuzu aza indirmişti.

Dr.browns geniş ağızlı doğal akış kullanıyorum

Ben de dr browns genis agiz dogal akis kullanmistim.memnunduk akitmadi bebek cekmeden akmiyordu ayrica

İki kızımdada bir çok biberon kullanmış bir anne olarak Dr.browns ve lansinoh ikiside başarılı ürünler
kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim com sagolun.bende dün sizlerin tavsiyesi uzerine 1 tane 150 ml genis ağızlı dr browns aldim.insallah memeyi birakmaz ve gazi olmaz.ilerleyen günlerde 1 tane de avent alirim belki.artik hangisini kullanirsa❤❤

kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim com sagolun.bende dün sizlerin tavsiyesi uzerine 1 tane 150 ml genis ağızlı dr browns aldim.insallah memeyi birakmaz ve gazi olmaz.ilerleyen günlerde 1 tane de avent alirim belki.artik hangisini kullanirsa❤❤
Ins sutunun hep bol olur ve kuzu emer.hic kullanmazsiniz.biz cok kisa sure kullandik 40 gunu gecmedi...ikinciye bence simdilik hic gerek yok.belki sut sagma makinesi alirsaniz onun da biberonu oluyor.lansinoh tekli elektrikli aldik biz inanin sagma makinesini bile kullanmadim dogru duzgun.hem vakit olmadi (tek basima bakiyorum) hem sutum bebegin beslenmesine yetti cok sukur ama saginca da kayda deger miktarda cikmadi.onerim nacizane;ikinci biberon ve sagma makinesini bebek dogmadan almayin.4 emzik aldik 2si avent 2 si nuk ikisini de almadi.bosuna yaptigimiz masraf cok oldu anlayacaginiz

Ins sutunun hep bol olur ve kuzu emer.hic kullanmazsiniz.biz cok kisa sure kullandik 40 gunu gecmedi...ikinciye bence simdilik hic gerek yok.belki sut sagma makinesi alirsaniz onun da biberonu oluyor.lansinoh tekli elektrikli aldik biz inanin sagma makinesini bile kullanmadim dogru duzgun.hem vakit olmadi (tek basima bakiyorum) hem sutum bebegin beslenmesine yetti cok sukur ama saginca da kayda deger miktarda cikmadi.onerim nacizane;ikinci biberon ve sagma makinesini bebek dogmadan almayin.4 emzik aldik 2si avent 2 si nuk ikisini de almadi.bosuna yaptigimiz masraf cok oldu anlayacaginiz
Canim cok gec1 süt sağma makinesini aldim bile :( e bebekten 180 liraya ciftli elektrikli aldim.illaki gerek oluyor al dediler.acidan emziremezsen veya sütun fazla gelirsr sagarsin dediler.birde gogus kalkani aldim :( gereksiz masraf olmus dimi

Aa gerçekten mi hâlâ devam ediyor mu?
Bizde iyiyiz şükür iki üç güne mertle odaları ayırıcaz ona hazırlık yapıyorum. Her şey zaten hazır sadece ben duygusal olarak yapamıycam gibi geliyor. Her sabah gülücükleriyle uyandırıyor beni :KK36:
Bence kendine de oğluna da güven. Kendi odasına alışması büyük rahatlık. Çocuk uyurken odaya girip bir şey almaya korkuyorduk ya. Kendi odamızda misafirdik. Ben de yeni ayırdım tabi çok konuşamıyorum ama en azından odamız serbest artık.

Canim cok gec1 süt sağma makinesini aldim bile :KK43: e bebekten 180 liraya ciftli elektrikli aldim.illaki gerek oluyor al dediler.acidan emziremezsen veya sütun fazla gelirsr sagarsin dediler.birde gogus kalkani aldim :KK43: gereksiz masraf olmus dimi
Süt sağma makinesi bence iyi olmuş. Sadece sütüm sıkıştırdığı için çok hasta olduğum 2 sefer için bile olsa iyi ki almışım dedim. Ayrıca bebeği birine bırakacak olsanız ya da hasta olsanız süt veremeseniz buzlukta süt olması çok önemli. Acil bir işiniz çıkar mama yerine sizin sütünüzü içer bebeğiniz.
Göğüs kalkanını da çok kullandım ben, ilk zamanlar yara olduğunda kıyafete değince daha beter oluyordu. Kalkan beni çok sıkıntıdan kullandı iyi ki almışım hatta hastane çantasına koyulmasını öneriyorum.

Canim cok gec1 süt sağma makinesini aldim bile :KK43: e bebekten 180 liraya ciftli elektrikli aldim.illaki gerek oluyor al dediler.acidan emziremezsen veya sütun fazla gelirsr sagarsin dediler.birde gogus kalkani aldim :KK43: gereksiz masraf olmus dimi
180tlye ciftli elektriklo iyi fiyat:) kisiden kisiye degisir canim belli olmaz bakarsin ihtiyac olur uzulme madem almissin.ins bol sutun ve vaktin olur sen ise yaratirsin:) ben de avent gogus kalkani gogus ucu ve lansinoh gogus kremini dogumdan once almistim.hic yaram olmadi gogus ucunu kullanmadim.kremi iki uc gun tedbiren kullandim.kisin topuk ve el catlaklarima kullandim hakikaten cok iyi geldi:) aslinda cok amacli bir krem. Onu da oyle ise yarattim.kalkani da sagmaya vakit bulamiyorum diye hep taktim emzirmedigim zamanlarda kendiliginden akanlari biriktirip posetle buzdolabina attim.sagdigim zamanlardan bile daha cok sut cikiyordu bu sekilde.

Bence kendine de oğluna da güven. Kendi odasına alışması büyük rahatlık. Çocuk uyurken odaya girip bir şey almaya korkuyorduk ya. Kendi odamızda misafirdik. Ben de yeni ayırdım tabi çok konuşamıyorum ama en azından odamız serbest artık.

Süt sağma makinesi bence iyi olmuş. Sadece sütüm sıkıştırdığı için çok hasta olduğum 2 sefer için bile olsa iyi ki almışım dedim. Ayrıca bebeği birine bırakacak olsanız ya da hasta olsanız süt veremeseniz buzlukta süt olması çok önemli. Acil bir işiniz çıkar mama yerine sizin sütünüzü içer bebeğiniz.
Göğüs kalkanını da çok kullandım ben, ilk zamanlar yara olduğunda kıyafete değince daha beter oluyordu. Kalkan beni çok sıkıntıdan kullandı iyi ki almışım hatta hastane çantasına koyulmasını öneriyorum.
Emerek uyuyor hâlâ onu nasıl aşıcam bilmiyorum. Akşam 8 8.30 gibi uyuyor bzen hiç uyanmıyor bazen 10 defa kalkıyor. Nasıl bi,çözüm üretmem gerek :KK43:

Sagol canim rahatladim o zaman.nerdeyse cogu eşyalarımı aldim.daha 27inci haftamdayim.biraz erken mi davranmisim acaba

180tlye ciftli elektriklo iyi fiyat:) kisiden kisiye degisir canim belli olmaz bakarsin ihtiyac olur uzulme madem almissin.ins bol sutun ve vaktin olur sen ise yaratirsin:) ben de avent gogus kalkani gogus ucu ve lansinoh gogus kremini dogumdan once almistim.hic yaram olmadi gogus ucunu kullanmadim.kremi iki uc gun tedbiren kullandim.kisin topuk ve el catlaklarima kullandim hakikaten cok iyi geldi:) aslinda cok amacli bir krem. Onu da oyle ise yarattim.kalkani da sagmaya vakit bulamiyorum diye hep taktim emzirmedigim zamanlarda kendiliginden akanlari biriktirip posetle buzdolabina attim.sagdigim zamanlardan bile daha cok sut cikiyordu bu sekilde.
E bebekte ikili elektrikli pompa var canim baby plus markasi 180 lira.aldim gitti valla.cok sagolun bunlar altin degerinde bilgiler benim icin

Aa gerçekten mi hâlâ devam ediyor mu?
Bizde iyiyiz şükür iki üç güne mertle odaları ayırıcaz ona hazırlık yapıyorum. Her şey zaten hazır sadece ben duygusal olarak yapamıycam gibi geliyor. Her sabah gülücükleriyle uyandırıyor beni :KK36:
biz 4. ayda ayirmistik cok da isabetli bi karar vermisiz. geciktikce bebek icin de anne icin de zor oluyor alismasi bence. yanimizda da hic yatmadi baris mesela hep kendi yataginda uyudu. dun aksam bi sikintisi var diye aldik yanimiza ne baris uyudu ne biz :110: en sagliklisi kendi odalarinda yataklarinda uyumalari.

E bebekte ikili elektrikli pompa var canim baby plus markasi 180 lira.aldim gitti valla.cok sagolun bunlar altin degerinde bilgiler benim icin
Sağma makinesi benim en çok kullandığım alet oldu. Başta sütüm gelmedi. Makine ile çeke çeke sütümü arttırdım. Kesinlikle boşa alınmış değil.İçin rahat olsun.

biz 4. ayda ayirmistik cok da isabetli bi karar vermisiz. geciktikce bebek icin de anne icin de zor oluyor alismasi bence. yanimizda da hic yatmadi baris mesela hep kendi yataginda uyudu. dun aksam bi sikintisi var diye aldik yanimiza ne baris uyudu ne biz :110: en sagliklisi kendi odalarinda yataklarinda uyumalari.
Çok doğru ne kadar erken o kadar iyi. Mert çok kalkmaya başladı geceleri o yuzden artık zamanı diyorum. Ama emmeden uykuya nasıl geçecek ou düşünüyorum.

Kan testinin net çıkmayacağını söyledi doktor. O yüzden yaptırmadım. Ama alerjenleri keaince belirtiler azalıyor ve en ufak bir kaçakta tekrar ortaya çıkıyorlar. 1 yaşından sonra geçer inşallah. Geçmezse yaptırmayı düşünebilirim.
İnşaallah geçer

Çok doğru ne kadar erken o kadar iyi. Mert çok kalkmaya başladı geceleri o yuzden artık zamanı diyorum. Ama emmeden uykuya nasıl geçecek ou düşünüyorum.
Benim oglan da emerek uyuyor.emip uykuya gecince kafayi geriye atiyor bu yatagima yatir demek oluyor:KK70:yatagina birakinca sorun yok.yanimda bir iki defa dogdugundan beri memlekete gidince vs.yazlikta ayri odada kaldiginda da sorun olmadi

Kızlar 5 günlük tatile çıktık.giderken çok tereddütlüydüm acaba yerini yadırgar mı yada hasta olur mu vs vs diye.

Ev kiraladık köy gibi yerdeydi gittiğimiz yer.her gün taze sür yumurta aldık.gayet doğal ve güzel beslendik.
Oranın havasından suyundan mıdır bilmem bi serpildi kilo aldı büyüdü sanki :)

Ben sebamed 50 faktör aldım.50 fazla diyolardı ama ben memnun kaldım.bazen saat 12 1 gibide çıkıyoduk güneşe.ama hiç yanmadı.en fazla yarım saat güneşte denizde durduk.
Denizddn çıkınce hemen bornozunu giydirdim.bornozu iyiki getirmişim dedim.kumda oynarken güneştede olsa çok rahat etti.
Bide çadır almıştık.gölge yere kurduk çadırı.orda uyuttum. hem sinek böcek girmedi içine.çadırdanda çok memnun kaldım.

Bizimki tatili denizi çok sevdi.denizde cıp cıp bacaklarını çırptı :)

Arkadaşlar bugün trukid de indirim var demiştim. Az önce acaba son kullanma tarihi ne acaba diye baktım, hepsi 2018 di. Sanırım o yüzden indirim yapmışlar. Ben eczaneden 100 tl aldım ama, son kullanma tarihi 2020. 2 yaz kullanabileceğim.

arkadaslar merhaba.
biz cuma günü servise ciktik. palyatiften once serviste takip etmek istedi doktorlar. istemememize ragmen tamam dedik,servislerin durumunu bildigim icin direk palyatife gitmek istiyorduk.
her seyi ogrenmeye calisiyoruz. yavas yavas yapmaya calisiyoruz. bastan ogreniyoruz emire bakmayi.
sinav büyük,sinav zor,oyle agir ki bu yük..
emirin yasitlari suan disardayken,parkta bahcedeyken benim paşam yatmak zorunda. bunun uzuntusunu anlatmanin tarifi zaten yok. yaşayan bilir derler ya,oyle.

Back