• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
arkadaslar merhaba.
biz cuma günü servise ciktik. palyatiften once serviste takip etmek istedi doktorlar. istemememize ragmen tamam dedik,servislerin durumunu bildigim icin direk palyatife gitmek istiyorduk.
her seyi ogrenmeye calisiyoruz. yavas yavas yapmaya calisiyoruz. bastan ogreniyoruz emire bakmayi.
sinav büyük,sinav zor,oyle agir ki bu yük..
emirin yasitlari suan disardayken,parkta bahcedeyken benim paşam yatmak zorunda. bunun uzuntusunu anlatmanin tarifi zaten yok. yaşayan bilir derler ya,oyle.
Canim rabbim size guc ve sabir versin insallah atlatirsiniz guzel gunler gorursunuz insallah derdi veren allah dermanini da verir canim insallah

arkadaslar merhaba.
biz cuma günü servise ciktik. palyatiften once serviste takip etmek istedi doktorlar. istemememize ragmen tamam dedik,servislerin durumunu bildigim icin direk palyatife gitmek istiyorduk.
her seyi ogrenmeye calisiyoruz. yavas yavas yapmaya calisiyoruz. bastan ogreniyoruz emire bakmayi.
emirin yasitlari suan disardayken,parkta bahcedeyken benim paşam yatmak zorunda. bunun uzuntusunu anlatmanin tarifi zaten yok. yaşayan bilir derler ya,oyle.

Her girdiğimde ilk önce sana bakıyodum.
Emir ve sen hep aklımdasın hep duamdasın.imtihanın zor ama mükafatı çok büyük canım.Rabbim emire şifa versin sizlere güç kuvvet versin inşaallah.
Senin güçlü olman önemli emir için.
O senin hissettiklerini anlıyor.üzüntünü hissediyodur canım.

Kızlar 5 günlük tatile çıktık.giderken çok tereddütlüydüm acaba yerini yadırgar mı yada hasta olur mu vs vs diye.

Ev kiraladık köy gibi yerdeydi gittiğimiz yer.her gün taze sür yumurta aldık.gayet doğal ve güzel beslendik.
Oranın havasından suyundan mıdır bilmem bi serpildi kilo aldı büyüdü sanki :)

Ben sebamed 50 faktör aldım.50 fazla diyolardı ama ben memnun kaldım.bazen saat 12 1 gibide çıkıyoduk güneşe.ama hiç yanmadı.en fazla yarım saat güneşte denizde durduk.
Denizddn çıkınce hemen bornozunu giydirdim.bornozu iyiki getirmişim dedim.kumda oynarken güneştede olsa çok rahat etti.
Bide çadır almıştık.gölge yere kurduk çadırı.orda uyuttum. hem sinek böcek girmedi içine.çadırdanda çok memnun kaldım.

Bizimki tatili denizi çok sevdi.denizde cıp cıp bacaklarını çırptı :)
bizde gideceğiz teşekkürler bende alayım çadır aklıma gelmemişti rahat ederim :)

bizde gideceğiz teşekkürler bende alayım çadır aklıma gelmemişti rahat ederim :)

Çok rahat edersin :)
Kızımı uyuttum bende yanına yattım :)
Denizden çıkınca rahat rahat giyindim.pikniğe gittiğimizde de götürücem.altına sermek için bişey götürde sert zeminde uyumasınlar.yada şişme yatak alabilirsin o daha iyi olur ;)

Çok rahat edersin :)
Kızımı uyuttum bende yanına yattım :)
Denizden çıkınca rahat rahat giyindim.pikniğe gittiğimizde de götürücem.altına sermek için bişey götürde sert zeminde uyumasınlar.yada şişme yatak alabilirsin o daha iyi olur :KK66:
bebek arabasının içinde uyutmayı planlıyordum bu daha mantıklı :KK48:

bebek arabasının içinde uyutmayı planlıyordum bu daha mantıklı :KK48:

Benim bulunduğum yerde sinek çoktu.çadırın içinden kovuyodum hepsini.fermuarı çekiyodum ohh kafam rahat :)
Hatta eşim çocuk uyusun orda gel denize girelim dedi de ana yüreğim dayanır mı benim :)
Uyansa duyamam filan ona cesaret edemedim :)

Çok doğru ne kadar erken o kadar iyi. Mert çok kalkmaya başladı geceleri o yuzden artık zamanı diyorum. Ama emmeden uykuya nasıl geçecek ou düşünüyorum.
tek yolu aglatmak sanirim :KK53:
arkadaslar merhaba.
cok haklisin sinav buyuk, sinav cok zor. Allah dayanma gucu versin hepinize.

Benim bulunduğum yerde sinek çoktu.çadırın içinden kovuyodum hepsini.fermuarı çekiyodum ohh kafam rahat :)
Hatta eşim çocuk uyusun orda gel denize girelim dedi de ana yüreğim dayanır mı benim :)
Uyansa duyamam filan ona cesaret edemedim :)
Ay cok imrendim.peki sicak olmuyor mu cadirin ici.golge olarak kurdugunuz yer nasildi.semsiye alti mi? Agac alti mi?ya da hicbiri direkt kumsal mi? Izmirin suyu soguk oglan pek sevmedi suyu ben de zorlamiyorum buyukler bile zor giriyor.ama havuzu var sisme hergun basta agliyor sonra alisiyor mutlu oluyor.biz kumsala mama sandalyesini goturduk bir kere.ebebek in baby plus ini aldik burasi icin.sapladik ayaklarini kumsala.ohh..oglan can kurtaran gibi etrafi izliyor.konu komsuya laf atiyor..
Inan sen tatilde benden daha cok girebilmissindir denize.20 mayista geldik izmire 20 haziran da secim icin gidip bugun donduk ankaradan.ama hergun kahvalti meyve corba yogurt emzir defalarca altdegis ust degis yika kendi yemegimiz temizligimiz vs derken ben cok az girdim.oglan girmeyince de icine sinmiyor insanin dedigin gibi.ay ne cok vidi vidi ettim.kusura bakmayin

arkadaslar merhaba.
Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inş...elimizden bişey gelebilse keşke ...inş bir gün gelir emirde yaşıtları ne yapıyorsa onu yapar ...bunlar da kötü bir anı olarak kalır...bugün müzisyenannenin Kartal’a yemek yedirirken ağladığı videoyu gördüm . Onlar başardı. İnş sen ve emirde başarırsınız galip gelirsiNiz Beraberce yeneceksiniz inş.hep dualarımda emir ve sen ...Allah’a emanet

arkadaslar merhaba.
Çok zor gerçekten eminin yaşamayan bilemez ve anlayamaz . Allah sana güç ve sabır emirimixe de dayanma gücü ve şifa versin inşallah . Dualarımdasın

kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim com sagolun.bende dün sizlerin tavsiyesi uzerine 1 tane 150 ml genis ağızlı dr browns aldim.insallah memeyi birakmaz ve gazi olmaz.ilerleyen günlerde 1 tane de avent alirim belki.artik hangisini kullanirsa❤❤

Hayırlısı olsun... biz 4-5 aydan sonra biberon almadık hiç,hala da almıyoruz:) o kdr cok denedik ama yooook.. insallah memeyi bırakmaz ama insallah biberonu da alır:) Hele bi de calısıyosan cok zor....

Kızlar 5 günlük tatile çıktık.giderken çok tereddütlüydüm acaba yerini yadırgar mı yada hasta olur mu vs vs diye.

Ev kiraladık köy gibi yerdeydi gittiğimiz yer.her gün taze sür yumurta aldık.gayet doğal ve güzel beslendik.
Oranın havasından suyundan mıdır bilmem bi serpildi kilo aldı büyüdü sanki :)

Ben sebamed 50 faktör aldım.50 fazla diyolardı ama ben memnun kaldım.bazen saat 12 1 gibide çıkıyoduk güneşe.ama hiç yanmadı.en fazla yarım saat güneşte denizde durduk.
Denizddn çıkınce hemen bornozunu giydirdim.bornozu iyiki getirmişim dedim.kumda oynarken güneştede olsa çok rahat etti.
Bide çadır almıştık.gölge yere kurduk çadırı.orda uyuttum. hem sinek böcek girmedi içine.çadırdanda çok memnun kaldım.

Bizimki tatili denizi çok sevdi.denizde cıp cıp bacaklarını çırptı :)

Ne güzeeel:) darısı tüm tatilci bebelerin ve ailelerin başına insallah ❤️
Çadır fikri iyiymiş bu arada;)

arkadaslar merhaba.

Hep gözlerim senin mesajlarını arıyordu.. Allah yardımcın olsun,insallah saglıgına kavusur,hayatınız normale döner ve en en en güzel günler sizin olur❤️❤️ Siz de dikkat edin kendinize,sağlığınıza... arada gir,yaz,dök icini ne bilim iste.. bizi de habersiz bırakma...

arkadaslar merhaba.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun, Sınav çok buyuk evlat bu hicbir seye benzemez ama Allah da kuluna kaldıramayacağı hicbir yuku vermez. İnşallah burdan guzel haberlerini de verirsin Emir'in.. Bi kac test var diyordun onların sonucu çıktı mı? Belki dr larin supheleri dogru çıkmaz

B bursa_83 ben arkadaslarin paylasimlarindan okudum.dun yazmissin.sizi cok merak ediyorum ben de butun arkadaslar gibi.hep aklimizda duamizdasiniz esimle beraber.ins guzel gunler yakindir.allah icine ferahlik hepinize saglik versib

Ay cok imrendim.peki sicak olmuyor mu cadirin ici.golge olarak kurdugunuz yer nasildi.semsiye alti mi? Agac alti mi?ya da hicbiri direkt kumsal mi? Izmirin suyu soguk oglan pek sevmedi suyu ben de zorlamiyorum buyukler bile zor giriyor.ama havuzu var sisme hergun basta agliyor sonra alisiyor mutlu oluyor.biz kumsala mama sandalyesini goturduk bir kere.ebebek in baby plus ini aldik burasi icin.sapladik ayaklarini kumsala.ohh..oglan can kurtaran gibi etrafi izliyor.konu komsuya laf atiyor..
Inan sen tatilde benden daha cok girebilmissindir denize.20 mayista geldik izmire 20 haziran da secim icin gidip bugun donduk ankaradan.ama hergun kahvalti meyve corba yogurt emzir defalarca altdegis ust degis yika kendi yemegimiz temizligimiz vs derken ben cok az girdim.oglan girmeyince de icine sinmiyor insanin dedigin gibi.ay ne cok vidi vidi ettim.kusura bakmayin

Kumsala kurduğumuz gün çok rüzgar vardı.denizede giremedik.o yüzden çadırın içinde kalıp tecrübe edinemedik.
Daha sonraları başka bi yer keşfettik.denizin arkası ormandı.ağaç altına kurduk çadırı.bide içeri sinek girmesin diye kapatmıştım çadırı.sıcak olmuş içerisi.
Kapısı açık olursa sıcak olmuyor.

Bizimkide karnıma kadar giriyor sonra üşüyor :) ilk gün ağladı sonraki günler alıştı.
Mama sandalyesi iyi fikirmiş gözümde canlandırdım da ne tatlı olmuştur :)

Çocukla tatile çıkınca herşeyi çocuk için ayarlıyosun.bende hep çocukla girdim çıktım.sonra baktım ben hiç giremiyorum.eşime dedim sen tut ben azcık yüzeyim.o gün ilk defa kafamı suya soktum :)

Biraz büyüyene kadar bizim tatiller anca bu kadar olucak napalım :)

cnm bende aynı sorunları yaşıyorum bırebır ne yaptın doktora gittin mı ben haftaya perşembe gidecem çalışanılır raporu almak için ancak onda görünecem
Selam canim,evet doktora gittim.kasilmalarim baslamis.magnezyumu duzenli kullanmiyordum.her gun duzenli magnezyum kullan dedi. kasilman hala devam ederse sana düşük engelleyici igne yazmam gerekecek onu kullanirsin dedi.baslarda hamileligin gidisatindandir dedim onemsememistim.sonradan aklima dank etti.taş gibi oluyor karnim.bebegim toplaniyo tek bi tarafa.sonra agri basliyo.once belimden vuruyo agri.sonra göğüs altlarimdan baslayip kasigima akdar vuruyo.bakalim magnezyumu duzenli kullanicam insallah gecer.
Hayırlısı olsun... biz 4-5 aydan sonra biberon almadık hiç,hala da almıyoruz:) o kdr cok denedik ama yooook.. insallah memeyi bırakmaz ama insallah biberonu da alır:) Hele bi de calısıyosan cok zor....
insallah alir canim.calismiyorum evdeyim ama yinede alsın.ama memeyide birakmasin istiyorum.nasil olacaksa :)))

Bizim gibi hala dişi çıkmayan bebişler varmı :)

4 aydan beri her huysuzluğunda diştendir diştendir diyoruz.babamla eşim dalga geçiyo artık.aylardır diş çıkarıyo diyosunuz dişi hala çıkmadı diye :)
Bizim sadece alt 2 dis cikti 6.ay dolunca hemen arka arkaya

Back