GunaydinnGünaydın anneler
Sagol cnm insallah cumlemizinNice sağlıklı,mutlu,birlikte yıllarınız olsun.
Günaydın bayadır yoksun buralarda iyisinizdir inşallah ipekte sende :)Günaydın anneler
Merhaba canım . Ben 1tane avent almıştım bide Lansinohun süt sağma makinasıyla birlikte çıkan biberonu vardı. Sadece lansinohu kullandım. Aventi 3 5 kere anca kullanmışımdır. Bence 1 tane varsa 2.yi duruma göre al. Belki hiç biberon kullanmayacaksn. Boşuna almşım ben aventi .arkadaslar biberon almam gerekiyor ama ben henüz karar verebilmiş degilim.her iki biberonun memnun olani da cok,olmayani da.
Sizce hangisini almaliyim? Gaz sancısı yapmayan biberon olsun istiyorum.çünkü doğuda tek basimayim mümkün oldugunca kolaylik saglasin istiyorum. Dr browns serilerine bakinca anlamiyorum pek.ikili yenidogan setler var dar agizli biberon.birde genis ağızlı doğal akis ve standart options falan var.yani bunlarin anlami nedir?genis agizli dar agizli ve standartin farki ne??
Avent icin de onerileriniz varsa paylasirsaniz cok mutlu olurum.nolur yardimci olun sudan cikmis balık gibiyim.nerden basliycami bilemiyorum yeni yeni ogreniyorum iste.1 tane biberon yeterli oluyor mu?2 tane mi almaliyim yoksa
arkadaslar biberon almam gerekiyor ama ben henüz karar verebilmiş degilim.her iki biberonun memnun olani da cok,olmayani da.
Sizce hangisini almaliyim? Gaz sancısı yapmayan biberon olsun istiyorum.çünkü doğuda tek basimayim mümkün oldugunca kolaylik saglasin istiyorum. Dr browns serilerine bakinca anlamiyorum pek.ikili yenidogan setler var dar agizli biberon.birde genis ağızlı doğal akis ve standart options falan var.yani bunlarin anlami nedir?genis agizli dar agizli ve standartin farki ne??
Avent icin de onerileriniz varsa paylasirsaniz cok mutlu olurum.nolur yardimci olun sudan cikmis balık gibiyim.nerden basliycami bilemiyorum yeni yeni ogreniyorum iste.1 tane biberon yeterli oluyor mu?2 tane mi almaliyim yoksa
merhaba, ben dr browns ve medela calma almistim en cok dr browns kullandik. medelayi sonradan ogrenmistim. anne sutu icin kullanacaksan medela tavsiye ediyorum cunku meme emerken oldugu gibi cekmesi gerekiyor. bir buyuk bir kucuk avent hediye gelmisti onlari simdi su icin kullaniyoruz.arkadaslar biberon almam gerekiyor ama ben henüz karar verebilmiş degilim.her iki biberonun memnun olani da cok,olmayani da.
arkadaslar biberon almam gerekiyor ama ben henüz karar verebilmiş degilim.her iki biberonun memnun olani da cok,olmayani da.
Dr.browns geniş ağızlı doğal akış kullanıyorumarkadaslar biberon almam gerekiyor ama ben henüz karar verebilmiş degilim.her iki biberonun memnun olani da cok,olmayani da.
İpeğin süt alerjisi ve 4 aydır sıkı diyet yapmamızın dışında iyiyiz çok şükür:)Gü
Günaydın bayadır yoksun buralarda iyisinizdir inşallah ipekte sende :)
Aa gerçekten mi hâlâ devam ediyor mu?İpeğin süt alerjisi ve 4 aydır sıkı diyet yapmamızın dışında iyiyiz çok şükür:)
Sizler de iyisinizdir inşallah.
Maalesef geçmedi, geçmediği gibi sürekli tetikleniyor. Diyeti açmam mümkün görünmüyor. Bir kaç kez denedim ama bi yerden sonra yine belirtiler arttı o yüzden ben de kabullendim durumu :)Aa gerçekten mi hâlâ devam ediyor mu?
Bizde iyiyiz şükür iki üç güne mertle odaları ayırıcaz ona hazırlık yapıyorum. Her şey zaten hazır sadece ben duygusal olarak yapamıycam gibi geliyor. Her sabah gülücükleriyle uyandırıyor beni
Dr.browns geniş ağızlı doğal akış kullanıyorum
Ben de dr browns genis agiz dogal akis kullanmistim.memnunduk akitmadi bebek cekmeden akmiyordu ayricaarkadaslar biberon almam gerekiyor ama ben henüz karar verebilmiş degilim.her iki biberonun memnun olani da cok,olmayani da.
Çok geçmiş olsn. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız.Maalesef geçmedi, geçmediği gibi sürekli tetikleniyor. Diyeti açmam mümkün görünmüyor. Bir kaç kez denedim ama bi yerden sonra yine belirtiler arttı o yüzden ben de kabullendim durumu :)
Size oda ayırma konusunda başarılar diliyorum. İnşallah sorunsuz bir şekilde halledersiniz.
Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah biz kraft rlx kullanıyoruz iki parça maalesef evet zor oluyor ama konforlu ve benim için önemli olan çift taraflı kullanılan bi araba olmasıydı yaşadığım yer yazın bile rüzgarlı bastonların tek eksisi tek taraflı olmaları bence ama benim için önemli değil diyorsanız bastonlar daha kullanışlıBi mağazada denerim almadan mutlaka hoşuma gitti travel kadar albenisi olmasa da rahat kullanımı daha iyi sonradan pişman olmak istemiyorum. Chiccoda aklım kalmıştı ama ağır olunca istemeden de olsa vazgeçtim umarım öyle değildir.
Tekrar teşekkürler güzel bi tavsiye oldu benim için, Allah bağışlasın sizin yavrunuzu :)
Bizdede süt ve yumurta var. Kan değeriniz kaçtı sizin canım. İnşaallah atlatırız.İpeğin süt alerjisi ve 4 aydır sıkı diyet yapmamızın dışında iyiyiz çok şükür:)
Sizler de iyisinizdir inşallah.
Kan testinin net çıkmayacağını söyledi doktor. O yüzden yaptırmadım. Ama alerjenleri keaince belirtiler azalıyor ve en ufak bir kaçakta tekrar ortaya çıkıyorlar. 1 yaşından sonra geçer inşallah. Geçmezse yaptırmayı düşünebilirim.Bizdede süt ve yumurta var. Kan değeriniz kaçtı sizin canım. İnşaallah atlatırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?