Sağol canımm sizede geçmiş olsun. Bugün kontrolü var ateşi şimdilik düştü çok şükür. Antibiyotiğe devam bakalım etki etmiş mi etmediyse kan tahlili istiycez doktorundan.Çok geçmiş olsun allah şifa versin canım bebeğine umarım en kısa zamanda düzelir . Ama bir kan tahlili yapılmasını bende tavsiye exdrim bizdede en son kanda endeksiyon çıkmıltı bizde ateş yoktu ama kusma ve ishal vardı serum ve antibiyotik tedavisi sonrası toparladık çok şükür.
. Merhaba canım 27 ağustos doğumlu yaklaşık 1.5 haftadır emekliyor öncesinde geri geri süründü sonra köprü kurdu geri geri emekledi sonrada normal emekledi. Ama hala ayakta durmak istesede adımlamak istemiyor.
Haha aynen :) bizimki de en çok gel gel ve alkış yapmayı öğrenirken gece her kalktığında ve uyumadan önce tekrarlıyordu dediğin gibi yürümeye gece başlamaları inşallah :)Merhaba oy masallah oglusuna:) bir gunde bile cok sey degisiyorlar.yaptiklarina inanamiyorum:) her ne yapmaya baslayacaksa ilk once gece emmeye uyandiginda yaparken goruyorum:) geri geri gitmeler donmeler surunmee kopru kurma vs...korkarim gece adimlamaya baslarsa uyur gezer olacakk:)))
Canım şu sıra ele avuca sigmiyorlar çok hareketlendiler hareket edip keşfetmek istiyorlar belki bu yüzdendir yürüme emekleme zamanları bir süre bekle bakalım srabada eline oynamaktan hoşlandığı bir şeyler varsa onlardan verebilirsin inşallah normale donerArkadaşlar merhaba bişey sorucam bu zamana kadar bebek arabası , oto koltuğu , puset farketmiyor gezmeyi çok seven kızım 15 gündür oturmak istemiyor, kendini geriye doğru atıyor.Napıcam bilemiyorum. Önceleri ısrarcı olmayı denedim ağladı ağladı almadım ama bir noktadan sonra almak zorunda kalıyorum tabi çünkü susmuyor. Daha sonra hemen mıkırdanmaya başladığında aldım ağlamadan alayım oyalayıp tekrar oturtayım dedim öyle de olmuyor. Bu nedir nerden çıktı şimdi, ne yapacağımı bilemiyorum. Bazı çocuklar hiç binmiyormuş bebek arabasına veya oto koltuğuna, benimki de mi böyle olacak acaba. Varsa bu konuda önerileriniz alayım diyorum.
Bıdıklar artık büyüyorlar hem hareketliler hemde isteklerini bir şekilde hareketlerle anlatıyorlar. Bende istemediği bişey olduğunda zorlamıyorum açıkcası. Yani çok sevdiği bişeyden bi anda vazgeçebiliyor ama geçici oluyor bu durum bizde. Eğer son zamanlarda farklı bir aktiviteyi daha çok sevdiyse ya da keşfettiyse oturmak istememesi çok normal. Benim büyük oğlum yerde oturur oynardı ama bebek arabası ve pusette oturduğunu hiç hatırlamam. Sevmedi istemedi taa ki 1 yaşına kadar sonrada zataen araba ihtiyacı azalıyor. Ama küçük oğlum öyle değil. Her ortama uyum sağlıyor. Mesela dün 12 saatlik bir araba yolculuğu yaptık. Başta çok korktum durabilir mi diye. Ama otokoltuğundan bir kez bile kucağıma almadım çok keyifliydi yolculuğumuz. Molalar verdik gezdik kendi kendine uyudu uyandı yedi içti yattı:) yani her bebek ve istekleri farklı takma kafana.Arkadaşlar merhaba bişey sorucam bu zamana kadar bebek arabası , oto koltuğu , puset farketmiyor gezmeyi çok seven kızım 15 gündür oturmak istemiyor, kendini geriye doğru atıyor.Napıcam bilemiyorum. Önceleri ısrarcı olmayı denedim ağladı ağladı almadım ama bir noktadan sonra almak zorunda kalıyorum tabi çünkü susmuyor. Daha sonra hemen mıkırdanmaya başladığında aldım ağlamadan alayım oyalayıp tekrar oturtayım dedim öyle de olmuyor. Bu nedir nerden çıktı şimdi, ne yapacağımı bilemiyorum. Bazı çocuklar hiç binmiyormuş bebek arabasına veya oto koltuğuna, benimki de mi böyle olacak acaba. Varsa bu konuda önerileriniz alayım diyorum.
Sağol canımm sizede geçmiş olsun. Bugün kontrolü var ateşi şimdilik düştü çok şükür. Antibiyotiğe devam bakalım etki etmiş mi etmediyse kan tahlili istiycez doktorundan.
Merhaba oy masallah oglusuna:) bir gunde bile cok sey degisiyorlar.yaptiklarina inanamiyorum:) her ne yapmaya baslayacaksa ilk once gece emmeye uyandiginda yaparken goruyorum:) geri geri gitmeler donmeler surunmee kopru kurma vs...korkarim gece adimlamaya baslarsa uyur gezer olacakk:)))
Aynen :)Canım zaten dikkat et her gelişim öncesi bir aak oluyot gece uyanmalar artıyor çığlık çığlığa ağlıyor çok huysuz oluyor uykuya zor ve ağlayarak dalıyor vir bakıyorum ertesi güne yeni güncelleme yüklenmiş emekliyor.
Maşallah ne tatlı gözüküyodur o dişler :)Hadi sıkıntısı Z atlatin inşallah canım bizim en hızlı olduğumuz konu bu emeklemiyoruz ama masallah 6 tane disimiz oldu sürekli ataktayiz
İnşallah canım gerçekten bi kar yağsaydı hava kirliliği mahvetti bebekleri.İnşallah geçmiş gitmiştir arkadaşım bu sabah sarp ta öksürük ve ses kısıklığı ile uyandı sanırım uins hasta oluyor bu havalar bizi mahvetti . Bir sıcak bir soğuk.
Masallah gayet guzel.4 ay daha buyuk zayif istahsiz bir bebekle kiyaslaninca kilolu demislerdir agzi buzusesiceler.gayet olmasi gerektigi gibi minnosun.kusura bakma patavatsizlik ettiysem.ben de memlekete gittigimde komsular baska bir komsunun 1 ay kucuk bebegiyle kiyasladi.tombulmus o kuzu.ama boyi kisa oldugu icin oyle gorunuyordu yavru.oglumun boyu uzun zayif gorunuyorKızımın kilosu normal mi kızlar ya.
Eşimin ailesi kilolu diyor.kızımdan 4 ay büyük halasının kızı var.benim kızımdan daha zayıf.iştahsız bi çocuk.belki ona göre kıyasladıklarından kilolu diyorlar.
benim ailem zayıflamış yüzü küçücük kalmış diyorlar. ( 2 gün arayla bu yorumlar geldi )
Kızım devamlı hareket halinde.şuan bile duvara tutunarak kalkmaya çalışıyor :)
İştahı gayet güzel.tok olsa bile be versen yer.
Açıkçası bugüne kadar hiç kilosunu kafaya takmadım.
36+ 4 te 2570 kg doğdu.ama hemen toparladı.doktor çok iyi kilosu.iyi bakmışsın dedi şimdiye kadar.
Biraz önce kucağımda tartıya çıktık.9700 kg çıktı.bana göre kilosu iyi.
Vücududa ne çok kilolu nede çok zayıf.
Sizinkiler kaç kilo? Kızım zayıfmı size göre?
Masallah gayet guzel.4 ay daha buyuk zayif istahsiz bir bebekle kiyaslaninca kilolu demislerdir agzi buzusesiceler.gayet olmasi gerektigi gibi minnosun.kusura bakma patavatsizlik ettiysem.ben de memlekete gittigimde komsular baska bir komsunun 1 ay kucuk bebegiyle kiyasladi.tombulmus o kuzu.ama boyi kisa oldugu icin oyle gorunuyordu yavru.oglumun boyu uzun zayif gorunuyor
Önümüzdekş kışa inşallah canımİnşallah canım gerçekten bi kar yağsaydı hava kirliliği mahvetti bebekleri.
Kızımın kilosu normal mi kızlar ya.
Eşimin ailesi kilolu diyor.kızımdan 4 ay büyük halasının kızı var.benim kızımdan daha zayıf.iştahsız bi çocuk.belki ona göre kıyasladıklarından kilolu diyorlar.
benim ailem zayıflamış yüzü küçücük kalmış diyorlar. ( 2 gün arayla bu yorumlar geldi )
36+ 4 te 2570 kg doğdu.ama hemen toparladı.doktor çok iyi kilosu.iyi bakmışsın dedi şimdiye kadar.
Aynen hem de ne tatlı bı yakaladı mi isiriveriyor kolumuMaşallah ne tatlı gözüküyodur o dişler :)
Gayet iyi maşallah canım kilolu da değil zayıf da değil şuan tam gelişme çağları zaten hareketlendiler bence normal gelişimi yavrununKızımın kilosu normal mi kızlar ya.
Arkadaşlar merhaba bişey sorucam bu zamana kadar bebek arabası , oto koltuğu , puset farketmiyor gezmeyi çok seven kızım 15 gündür oturmak istemiyor, kendini geriye doğru atıyor.Napıcam bilemiyorum. Önceleri ısrarcı olmayı denedim ağladı ağladı almadım ama bir noktadan sonra almak zorunda kalıyorum tabi çünkü susmuyor. Daha sonra hemen mıkırdanmaya başladığında aldım ağlamadan alayım oyalayıp tekrar oturtayım dedim öyle de olmuyor. Bu nedir nerden çıktı şimdi, ne yapacağımı bilemiyorum. Bazı çocuklar hiç binmiyormuş bebek arabasına veya oto koltuğuna, benimki de mi böyle olacak acaba. Varsa bu konuda önerileriniz alayım diyorum.
Selam canım bence kızını dört ay büyük bir bebekle karşılaştırmaları çok yanlış. Gerçi karşılaştırmak bAşlı başına yanlış zaten. Ama bebeğinin kilosu gayet iyi bence fazla değil. Canımı sıkma canım sen doktorunun söylediklerini dikkate al. Zaten 4 ay biyük bebek tabiki daha zayıf görünür çünkü hem boyu daha uzun hemde bebeklerimiz büyüdükçe ve hareketlendikçe tombul bebek forfumdan yavaş yavaş çocuk formuna geçmeye başlayıp bedenelri değişecek.
Sağol canım.hepimizin yavruları sağlıkla sıhhatle büyüsün inşaallah.Allahım emirede şifa versin. AminGayet iyi maşallah canım kilolu da değil zayıf da değil şuan tam gelişme çağları zaten hareketlendiler bence normal gelişimi yavrunun
Aynen hem de ne tatlı bı yakaladı mi isiriveriyor kolumudarısı başınıza inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?