- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Sağol canım inşallah.Cok gecmis olsun.Hemen iyilessin.oyle takipteyim sizi ins yarin daha kolay gevecek
Evt ya buyuyorlar :) 21 haziranda 1 yaş doluyor yani bugun itibariyle tam bir bucuk ayKücükken:)) simdii koca kız oldu dimiii topiğimizin ablasıZaman nasıl geciyor..
İnşallah canım acil şifalar.. bugün nasıl var mı iyilesme?Sağol canım öğlen götürdüm kendi doktoruna . Boğaz enf. Var dedi. Şurupları değiştirdi çünkü antibiyotik yan etki yaptı sürekli ishal yeşil kaka yapmaya başladı. Farklı bi antibiyotik ve ateş düşürücüyle devam ediyoruz ama kafayı yiyecem düşmüyor ateş sürekli 38lerde. Dün serum sonrası sabaha kadar 36daydı. Rahat bi uyumuştu yavrum şimdi uykusunda inliyor. Daha kötüsü ilaç içmek istemiyor. Her ilaç saatinde karnıma ağrılar giriyor resmen her yer savaş alanı gibi oluyor ya ağlamaktan kusuyor ya eliyle vuruyor her yere dökülüyor. Tek temennim bi an önce iyileşmesi
Canim cok gecmis olsun kan tahlili yaptirdinmi inatci ateslerde genelde kanda mikrop cikiyor benim kizimda oyleydi antibiyotik fln ise yaramadi igne oldu 7 tane anca iyilesti tez zamanda sifa bulur insallah gecmezse kan tahlili yaptirt doktoruna benceSağol canım öğlen götürdüm kendi doktoruna . Boğaz enf. Var dedi. Şurupları değiştirdi çünkü antibiyotik yan etki yaptı sürekli ishal yeşil kaka yapmaya başladı. Farklı bi antibiyotik ve ateş düşürücüyle devam ediyoruz ama kafayı yiyecem düşmüyor ateş sürekli 38lerde. Dün serum sonrası sabaha kadar 36daydı. Rahat bi uyumuştu yavrum şimdi uykusunda inliyor. Daha kötüsü ilaç içmek istemiyor. Her ilaç saatinde karnıma ağrılar giriyor resmen her yer savaş alanı gibi oluyor ya ağlamaktan kusuyor ya eliyle vuruyor her yere dökülüyor. Tek temennim bi an önce iyileşmesi
Çok geçmiş olsun, bir an önce atesi düşer rahatlar kuzumSağol canım öğlen götürdüm kendi doktoruna . Boğaz enf. Var dedi. Şurupları değiştirdi çünkü antibiyotik yan etki yaptı sürekli ishal yeşil kaka yapmaya başladı. Farklı bi antibiyotik ve ateş düşürücüyle devam ediyoruz ama kafayı yiyecem düşmüyor ateş sürekli 38lerde. Dün serum sonrası sabaha kadar 36daydı. Rahat bi uyumuştu yavrum şimdi uykusunda inliyor. Daha kötüsü ilaç içmek istemiyor. Her ilaç saatinde karnıma ağrılar giriyor resmen her yer savaş alanı gibi oluyor ya ağlamaktan kusuyor ya eliyle vuruyor her yere dökülüyor. Tek temennim bi an önce iyileşmesi
Oyyy kuzuuum bebişlerimizin ablasıEvt ya buyuyorlar :) 21 haziranda 1 yaş doluyor yani bugun itibariyle tam bir bucuk ay
Sağol canım öğlen götürdüm kendi doktoruna . Boğaz enf. Var dedi. Şurupları değiştirdi çünkü antibiyotik yan etki yaptı sürekli ishal yeşil kaka yapmaya başladı. Farklı bi antibiyotik ve ateş düşürücüyle devam ediyoruz ama kafayı yiyecem düşmüyor ateş sürekli 38lerde. Dün serum sonrası sabaha kadar 36daydı. Rahat bi uyumuştu yavrum şimdi uykusunda inliyor. Daha kötüsü ilaç içmek istemiyor. Her ilaç saatinde karnıma ağrılar giriyor resmen her yer savaş alanı gibi oluyor ya ağlamaktan kusuyor ya eliyle vuruyor her yere dökülüyor. Tek temennim bi an önce iyileşmesi
Biraz daha iyi canım 8 saatte bir ateş düşürücü veriyoruz 8saat dollmaya yakın yükselmeye başlıyor inş iyileşecek .İnşallah canım acil şifalar.. bugün nasıl var mı iyilesme?
Sağol canım inşallah kullanıyoruz bakalım bugün biraz daha iyi.Insallah yeni ilaclarl bi an once düser ateşi cnm ya... ınsanın eli kolu baglanıyor resmen böyle durumlarda.
Bugün daha iyidir insallah?? Düstü mğ bari atesi?
Sağol canım yok yapılmadı kan tahlili. Yarın tekrar kontrole götürücez duruma göre bakacz artk. Hakikaten inatçı ateşmiş bitmek bilmediCanim cok gecmis olsun kan tahlili yaptirdinmi inatci ateslerde genelde kanda mikrop cikiyor benim kizimda oyleydi antibiyotik fln ise yaramadi igne oldu 7 tane anca iyilesti tez zamanda sifa bulur insallah gecmezse kan tahlili yaptirt doktoruna bence
Acaba seninki de mi 6.hastalık? Simdi aklıma geldi de,o da inatcı oluyor dediigin gibi.Sağol canım inşallah kullanıyoruz bakalım bugün biraz daha iyi.
6. Hastalık hakkında hiç bir bilgim yok hemen araştırıyorum.Acaba seninki de mi 6.hastalık? Simdi aklıma geldi de,o da inatcı oluyor dediigin gibi.
Deride döküntü falan yok inşallah değildirAcaba seninki de mi 6.hastalık? Simdi aklıma geldi de,o da inatcı oluyor dediigin gibi.
Deride döküntü falan yok inşallah değildir
Ah canım geçmiş olsun .O ilaç eziyetini bilirim bizimki daha küçüktü o halde zorlandik şimdi seninki daha büyük .Tahmin edebiliyorum inşallah düzelir en kisa zamanda.Sağol canım öğlen götürdüm kendi doktoruna . Boğaz enf. Var dedi. Şurupları değiştirdi çünkü antibiyotik yan etki yaptı sürekli ishal yeşil kaka yapmaya başladı. Farklı bi antibiyotik ve ateş düşürücüyle devam ediyoruz ama kafayı yiyecem düşmüyor ateş sürekli 38lerde. Dün serum sonrası sabaha kadar 36daydı. Rahat bi uyumuştu yavrum şimdi uykusunda inliyor. Daha kötüsü ilaç içmek istemiyor. Her ilaç saatinde karnıma ağrılar giriyor resmen her yer savaş alanı gibi oluyor ya ağlamaktan kusuyor ya eliyle vuruyor her yere dökülüyor. Tek temennim bi an önce iyileşmesi
Amin canım .Yani bir kac gün ates oluyor sonra dokuntu 1-2 güne geciyor.biz gecirdik cok büyük bir rahatsızlık deil,Allah beterinden saklasın.
Çok zorluyor ya yemekte yemiyor huylandı herşeyden . Neyse geçecek inş bugün 3. Günümüz doktor dirençli ateş 3gün sürer dedi sabaha ateşsiz uyanır inş.Ah canım geçmiş olsun .O ilaç eziyetini bilirim bizimki daha küçüktü o halde zorlandik şimdi seninki daha büyük .Tahmin edebiliyorum inşallah düzelir en kisa zamanda.
Sağol canım öğlen götürdüm kendi doktoruna . Boğaz enf. Var dedi. Şurupları değiştirdi çünkü antibiyotik yan etki yaptı sürekli ishal yeşil kaka yapmaya başladı. Farklı bi antibiyotik ve ateş düşürücüyle devam ediyoruz ama kafayı yiyecem düşmüyor ateş sürekli 38lerde. Dün serum sonrası sabaha kadar 36daydı. Rahat bi uyumuştu yavrum şimdi uykusunda inliyor. Daha kötüsü ilaç içmek istemiyor. Her ilaç saatinde karnıma ağrılar giriyor resmen her yer savaş alanı gibi oluyor ya ağlamaktan kusuyor ya eliyle vuruyor her yere dökülüyor. Tek temennim bi an önce iyileşmesi
. Merhaba canım 27 ağustos doğumlu yaklaşık 1.5 haftadır emekliyor öncesinde geri geri süründü sonra köprü kurdu geri geri emekledi sonrada normal emekledi. Ama hala ayakta durmak istesede adımlamak istemiyor.Iyiyim canim sagolasin:) hakikaten öyle..her bebek farkli ve bir gunde bile inanilmaz degisiyorlar.
Merhaba oy masallah oglusuna:) bir gunde bile cok sey degisiyorlar.yaptiklarina inanamiyorum:) her ne yapmaya baslayacaksa ilk once gece emmeye uyandiginda yaparken goruyorum:) geri geri gitmeler donmeler surunmee kopru kurma vs...korkarim gece adimlamaya baslarsa uyur gezer olacakk:)))Çok geçmiş olsun allah şifa versin canım bebeğine umarım en kısa zamanda düzelir . Ama bir kan tahlili yapılmasını bende tavsiye exdrim bizdede en son kanda endeksiyon çıkmıltı bizde ateş yoktu ama kusma ve ishal vardı serum ve antibiyotik tedavisi sonrası toparladık çok şükür.
. Merhaba canım 27 ağustos doğumlu yaklaşık 1.5 haftadır emekliyor öncesinde geri geri süründü sonra köprü kurdu geri geri emekledi sonrada normal emekledi. Ama hala ayakta durmak istesede adımlamak istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?