2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Yaaa bosver cnm ,soyle konusanları... her bebek farklıdır ne diye kıyaslarlar anlamıyorum kaldı ki öyle cok bi kilosu yok... bana da diyen oluyor ara ara yav he he diorum geciyorum. En onemlisi saglıklı olması. Saglıgı ,gelisimi iyi mi gerisi boş

Hakikaten ne yazacagimi bilemedim.

Bizde bu durumdan muzdaribiz şuan 10 kg yuz iki üç aya zaten gider o kilolar bi tam ememeklemeye geçtiler mi o yüzden takma boşver emin ol zayıf olsaydı da "ayyy çok zayıf bu çocuk "diye yine can sıkarlardı .Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil....

Çok şükür sağlığı yerinde.2 kilo az olmuş fazla olmuş ne yazar.
Böyle yorumlar olunca bide size soruyum dedim.sizinkilerle aynı dönemde doğduğu için en iyisi size soruyum dedim.herkese çok teşekkürler

hifanur canim simdi aldigi kilolar yanina kar kaliyor benim oglum 9. Ayinda 12 kiloydu anne sutu ek gida aliyordu uzun surede ayni kiloda kaldi ne aldi ne verdi buyudukce boyuna gidiyor hareketleride fazla olunca alamiyorlar saglik sorunu yok allaha sukur doktorlarimiz birsey gorse soylerdi mutlaka
B bursa_83 canim nasilsiniz insallah hersey yolundadir. Guzel haberlerle gelirsin insallah dualarimiz sizinle

herkes bişeyler söyler takma boşver 16.ağustos doğumlu henüz 9 kilo olmadı 8700 boy 73 ama doğa emekliyor bayadır hareketli bi bebek az kilo alıyor

Ben okuyorum ama yırtılmadan olmuyor maalesef. Ne kadar yırtmadan okuyalım istesem de sayfayı çevirirken yırtıyor ya da bazen kendisi baksın diye veriyorum o zaman yırtıyor. Onun tanımasının yolu da bu diye kabullendim artık. Okurken de sürekli değişik sesler çıkarınca ilgisini çekiyor. Hatta benim kızın kukla arkadaşı var o ne dese daha güzel geliyor o yüzden bazen ona okutuyorum masalları

Kimi ortopedik olsun diyor kimi olmasın ben de şaşırdım artık ya. Çok kararsızım ayakkabı konusunda.

Oturuyor donuyor emekleme pozisyonu alip geri geri gidiyor.bir yere tutunup kalkmak soyle dursun kolunun altindan tutunca bile ayip olmasin diye basiyor 10 saniye:)
Olsun annesi daha ne yapacak çocuk. Hepsi olur zamanla. Belki geç yürüyecek ama erken konuşacak belli olmuyor ki. Sürpriz yumurta gibiler içlerinden ne çıkacak belli değil

Hadi sıkıntısı Z atlatin inşallah canım bizim en hızlı olduğumuz konu bu emeklemiyoruz ama masallah 6 tane disimiz oldu sürekli ataktayiz
Öncelikle maşallah sağlıklı ve inci gibi olsun dişleri.
Ön dörtlü takımdan sonra hangileri çıktı ve çıkarken öndekilerden daha mı zor yoksa aynı zorlukta mı çıktı?

İyi akşamlar hanimlar yahu bizim oğlan banyo yaparken ağlar oldu daha düne kadar keyifle yikardik son iki banyodur durmuyor basıyor yaygarayi var mı başına gelen neden acaba çözemedim ...
Banyo yaparken ani bir ses duymuş bir şeyden korkmuş olabilir mi son seferinde? Bir de uykusu varken yaptırınca çok sinirli oluyorlar, uykusu olabilir mi?

Aynen hem de ne tatlı bı yakaladı mi isiriveriyor kolumu darısı başınıza inşallah :)
Emerken de ısırıyor mu? Benim kızın da 4 dişi çıktı ve ısırarak oynamayı çok seviyor. Geçen gün bir ısırdı resmen damla damla kan aktı, gözümde şimşek çaktı acıdan.

Arkadaş bu ek gıda ne biçim şeymiş ya, öğünlere geçtiğimden beri mutfaktan çıkmadım. Sabah yiyor, ben yiyorum, öğlen yiyor, akşam yemeği hazırlanıyor, mama önlükleri kirleniyor sürekli onları yıka, kap kacak mama sandalyesi pisleniyor onları temizle. E bunların bulaşıkları da var. Haldır haldır onları makineye diz. Daha makine bitmeden yeni kirli çıkıyor. Her yer tencere her yer tabak bir de kız mama sandalyesinde durmaz oda oda peşinden git geri getir. Vallahi yıldım birkaç günde.

herkes bişeyler söyler takma boşver 16.ağustos doğumlu henüz 9 kilo olmadı 8700 boy 73 ama doğa emekliyor bayadır hareketli bi bebek az kilo alıyor
İnanılmaz hareketli ve meraklı bi çocuk oldu.günde en az 3 kere düşüyoruz.alıştı artık yüzüme bakıyo düşünce.hafif bi düşmeyse hiç tepki vermiyorum gülümsüyorum ağlamıyor :)
Evi emekleyerek dolaşıyor.her yere tutunup kalkmaya çalışıyor.yediğinide eritiyo böyle olunca demekki.

Hepimiz öyleyiz.çok yoğun geçiyo ek gıda süreci.hangi yemeği yapsam diye düşünmekte zor.mama önlüğü yıkamakta zor.lekesi çıkmıyor.
Ben e bebekten muşamba gibi önlüklerden aldım ikili.fiyatıda uygundu.yemekten sonra ıslak mendille sil yada musluğun altında hemen yıka mis gibi oluyor.leke derdi yok.hemende kuruyo zaten.

Merak etme yalnız değilsin arkadaşımm. Bizde de durum aynı. Bi farkla benimki toplayıp temizlememe bile müsaade etmiyor. Sürekli yanında oturmamı istiyor. Akşam öğünü için ona da bişeyler hazırlym diyorum ,saat 5 itibariyle sürekli mızırdanmalar başlıyor . Zaten 8de uyutuyorum. Uykudan önce yemek saatine denk geliyor mızırdanmaktn başka bişey yapmıyor yemiyor da. Nerde hataa yapıyorum acaba ben ya ?

Bende öyle yapıyorum ince ses kalın ses yapmaktan boğazım bi hal oldu

Banyo yaparken ani bir ses duymuş bir şeyden korkmuş olabilir mi son seferinde? Bir de uykusu varken yaptırınca çok sinirli oluyorlar, uykusu olabilir mi?
Tesekkurler canim inşallah amin :) öncelikle bizim ilk on alttan çıktı ikisi ve epey uzun sürdü . Önce beyazladi sonra kabardi gece uyku bölünmeleri ağlamaları.. patlamasına 1 hafta kala da çok kaşıntı yaptı saldırganlasti:) Bu ay 1 ay içinde on dortluyu patlattı mahvolduk diyebilirim.. şuan sanırım köpek dişleri kasinmaya başladı yine saldirgan ve huysuz kısacası bizde 5 aylıktan bu yana durmak bilmeden diş sanrilari mevcut inşallah siz daha kolay atlatirsiniz.. banyo yaparken korkmadi ama belki uykusu varken yaptırdığımız için olabilir dediğin gibi.
Bir de emerken bir iki kez ısırmaya yeltendi ama daha üst dişleri yoktu kizmayin diyorlar ama ben acıyla biraz yüksek ay dedim o da ekmeyi bıraktı sonra ay ay ay hayır annecim gibi konuşarak tekrar emzirdim çok şükür bir daha ısırmadi. Sana da geçmiş olsun ben de hala çok korkuyoruminsallah tekrarlamaz ama yanlış bır şey olduğunu farkettirmelisin

Evet ben de şu silikon gibi olanlardan almayı düşünüyorum kurutmak da ayrı dert çünkü konbi de yanmıyor artık. Bu vesileyle sorayım orijinal oioi hariç kullanan ve önerebilecek olan var mı?

Ben de o gün mecburen bağırdım ay diye gözyaşlarıyla ışığa koştum o gece emmedi babası uyuttu uyku sersemi emzirebildim sonra. Ertesi gün de sorunsuz devam ettik neyse ki. Bir de oyun yapıyor ısırıyor yan gözle bana bakıp gülüyor. Tepki vermeyince dişleri iyice saplıyor derine tepki verince de gülüyor. Konuşuyorum kızım canım acıyor yapma diye ama gülüyor. Hep gülüyor. Bazen diyorum saçımı çektiğinde ve ısırdığında ben de ısırayım bak böyle oluyor o yüzden yapma diye

Onu kullanmadım canım.benim kullandığım bu.
https://www.e-bebek.com/baby-me-bab...MIqqiSr-D72gIVlZAYCh2vRwTkEAQYBCABEgI7sfD_BwE

Tek olumsuz tarafı arkası cırtlı olduğu için bizimki eliyle çekip çıkıyor.

Hemen başlar ağlamaya artık ühü uhu diye bizde yeni moda dudaklarını da buzuyor sahte

Biz hala öğünlere geçemedik sanki yeni ek gıdaya başlamış gibiyiz hala sadece kahvaltıyı güzel yapıyor akşam yemeğinde de bizimle birlikte yediriyorum çok az yiyiyor ya da yoğurt yiyiyor. Öğlen meyve ya da irmikten muhallebi veriyorum ama iki tatlı kaşığını geçmez yediği az mı bilmiyorum ama zorlasam da olmuyor bir de dış sancimiz eksik olmadığından iştahı kesiliyor önlük bulaşık meselesine gelirsek bizde de durum öyle kendi yemeye hevesleniyor bir de mincirip atıyor ben de napayım kirlenmek güzeldir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…