Ohoo daha ne olsun annesi. maşallah :)Oturuyor donuyor emekleme pozisyonu alip geri geri gidiyor.bir yere tutunup kalkmak soyle dursun kolunun altindan tutunca bile ayip olmasin diye basiyor 10 saniye:)
Hadi sıkıntısı Z atlatin inşallah canım bizim en hızlı olduğumuz konu bu emeklemiyoruz ama masallah 6 tane disimiz oldu sürekli ataktayizİnşaallah diştir ya dört gözle bekliyoruz ilk dişimizi :)
Ben 4 5 damla kadar damlatıyorum her burun deliğine.Sağol canım ya. Nasıl ve ne kadar kullanılıyor.
Sağolasn canım. Sürekli evde tutmak saçmalık zaten havalar ısındı dışarı çıkıp kedi kuş gmrmek istiyor benimki. Çıkartmayınca mızmızlanmalar başlıyor şimdiden. Ne yapalım mecbur olacak bunlar temennimiz en az ilaçla atlatmak.Geçmiş olsun tekrar illaki dirençleri yükselecek olur mu hiç çıkmadan olmaz tabi ben de pinpirikliyim bu konuda zaten çok cikartmiyorum biraz da mecburiyetten daha dogrusu ama bazen ne yaparsak yapalım koruyamiyoruz...
Eşime söyledim. Hemen aldı. Çok tesekkur ederim. Hızır gibi yetiştin vallaBen 4 5 damla kadar damlatıyorum her burun deliğine.
Hatta bazen kendime bile kullanıyorum
Rica ederin canm bizde kullanıyoruz şu an hiç bi yan etkisi olmayan saf bi damla. Greyfurt ekstrei var içinde gece kendime damlatıp yatınca sabah o koku oluyor genzinde çok hoş :)Eşime söyledim. Hemen aldı. Çok tesekkur ederim. Hızır gibi yetiştin valla
Anladm cnm.ınsallah cıkmaz daha.zaten öyledir muhtemelen ama kısa tek tulum giydir yeter.tekrar gecmis olsunAynen öyle canım camdab dışarıyı görünce elleriyle gel gel yapıyor ::)
Paranox fitil verdi bizede doktor 12 saatte 1 kullandık. Calpolu bıraktık artk peditus vericez .
Sağol canım kısa kollu çıtçıtlıyla duruyor ama hala 38lerde ateş kafayı yiycemAnladm cnm.ınsallah cıkmaz daha.zaten öyledir muhtemelen ama kısa tek tulum giydir yeter.tekrar gecmis olsun
Bizde 28 ağustos doğumluyuz 5.ayını doldurmasına 1 hafta kala dönmeye başladı taki 3 gün önceye kadar. Şimdide emeklemiyor sadece sürünüyor sizinki de başlar yakında yada emekleme den yürürArkadaslar daha once de yazmistim oglum done donee evi turluyor donerken cok atik.ama emeklemiyor ve kol altlarindan tuttugumuzda boyle tam basmiyor.28 agust dogumlu normal mi
Benim oglum da erken dondu yilbasinda donuyordu bir yone.simdi karada kurbagalama yuzuyor:)Bizde 28 ağustos doğumluyuz 5.ayını doldurmasına 1 hafta kala dönmeye başladı taki 3 gün önceye kadar. Şimdide emeklemiyor sadece sürünüyor sizinki de başlar yakında yada emekleme den yürür
Canim cok geçmiş olsun nasıl oldu kuzucuk bizde aynı oyleydik ilacsiz geçmeyen ateş vardı hatta hatırlarsan hastanede kaldık ama kan testinde de bir şey cikmamisti ki ardından ikinci disimiz geldi .Kendi doktoruna gidince bize de haber ver olur mu ? İnşallah ciddi bir şey degildirSağol canım kısa kollu çıtçıtlıyla duruyor ama hala 38lerde ateş kafayı yiycem
Aynen bizimkide öyle askere göndericem abilerine öğretsin nasıl sürünülür diyorumBenim oglum da erken dondu yilbasinda donuyordu bir yone.simdi karada kurbagalama yuzuyor:)
Ravzanur da öyle. Doğduğundan beri hem o hem biz keyif alırdık banyodan ama artık ağlıyor. Yalnız bizimkinin derdi oturarak yıkamaya başladık başını yıkarken yüzüne su geldiği için ağlıyoİyi akşamlar hanimlar yahu bizim oğlan banyo yaparken ağlar oldu daha düne kadar keyifle yikardik son iki banyodur durmuyor basıyor yaygarayivar mı başına gelen neden acaba çözemedim ...
Canim nasılsın ? Bizimki 1 ay büyük yaklasik 1 aydır emekleyip tutunarak kalkıyor ama paşa beyi koltuk altından tutunca kendini birakiveriyor bende diyorum acaba sorun mu var diye eşim ters ters bakıyor .Sorun olsa kendi nasıl kalkıp siralasin diyor.Yani bizim beyefendilerin paşa gönülleri öyle istediginden emin ol :)Arkadaslar daha once de yazmistim oglum done donee evi turluyor donerken cok atik.ama emeklemiyor ve kol altlarindan tuttugumuzda boyle tam basmiyor.28 agust dogumlu normal mi
Biz yatırmaya çalıssak da kendi oturuyor bu defa da dediğin gibi yüzüne su geliyor ona da sinirleniyor iki kat huysuzluk düzelir inşallah bakalımRavzanur da öyle. Doğduğundan beri hem o hem biz keyif alırdık banyodan ama artık ağlıyor. Yalnız bizimkinin derdi oturarak yıkamaya başladık başını yıkarken yüzüne su geldiği için ağlıyo
Sağol canım öğlen götürdüm kendi doktoruna . Boğaz enf. Var dedi. Şurupları değiştirdi çünkü antibiyotik yan etki yaptı sürekli ishal yeşil kaka yapmaya başladı. Farklı bi antibiyotik ve ateş düşürücüyle devam ediyoruz ama kafayı yiyecem düşmüyor ateş sürekli 38lerde. Dün serum sonrası sabaha kadar 36daydı. Rahat bi uyumuştu yavrum şimdi uykusunda inliyor. Daha kötüsü ilaç içmek istemiyor. Her ilaç saatinde karnıma ağrılar giriyor resmen her yer savaş alanı gibi oluyor ya ağlamaktan kusuyor ya eliyle vuruyor her yere dökülüyor. Tek temennim bi an önce iyileşmesiCanim cok geçmiş olsun nasıl oldu kuzucuk bizde aynı oyleydik ilacsiz geçmeyen ateş vardı hatta hatırlarsan hastanede kaldık ama kan testinde de bir şey cikmamisti ki ardından ikinci disimiz geldi .Kendi doktoruna gidince bize de haber ver olur mu ? İnşallah ciddi bir şey degildir
Iyiyim canim sagolasin:) hakikaten öyle..her bebek farkli ve bir gunde bile inanilmaz degisiyorlar.Canim nasılsın ? Bizimki 1 ay büyük yaklasik 1 aydır emekleyip tutunarak kalkıyor ama paşa beyi koltuk altından tutunca kendini birakiveriyor bende diyorum acaba sorun mu var diye eşim ters ters bakıyor .Sorun olsa kendi nasıl kalkıp siralasin diyor.Yani bizim beyefendilerin paşa gönülleri öyle istediginden emin ol :)
Biz de oturtmaya basladik merakindan kulagina su kacirdik kac defa.gozu tasinda kapmaya calisiyor kapinca kendine su dokuyor tas bosalinca kafaya carpiyor.kapti mi oyle sıkı tutuyor ki elinden almaya calisirken cani yanacak diye korkuyorumRavzanur da öyle. Doğduğundan beri hem o hem biz keyif alırdık banyodan ama artık ağlıyor. Yalnız bizimkinin derdi oturarak yıkamaya başladık başını yıkarken yüzüne su geldiği için ağlıyo
Cok gecmis olsun.Hemen iyilessin.oyle takipteyim sizi ins yarin daha kolay gevecekSağol canım öğlen götürdüm kendi doktoruna . Boğaz enf. Var dedi. Şurupları değiştirdi çünkü antibiyotik yan etki yaptı sürekli ishal yeşil kaka yapmaya başladı. Farklı bi antibiyotik ve ateş düşürücüyle devam ediyoruz ama kafayı yiyecem düşmüyor ateş sürekli 38lerde. Dün serum sonrası sabaha kadar 36daydı. Rahat bi uyumuştu yavrum şimdi uykusunda inliyor. Daha kötüsü ilaç içmek istemiyor. Her ilaç saatinde karnıma ağrılar giriyor resmen her yer savaş alanı gibi oluyor ya ağlamaktan kusuyor ya eliyle vuruyor her yere dökülüyor. Tek temennim bi an önce iyileşmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?