Aynen bu defa bizde de var kaka artışı 10 günü buluyor bizim patlaması canım eli kulağındadir sizin de ilk dişlerin patlaması nerdeyse 20 günü geçmişti amasanrilari çok daha önce başlamıştı. Sizin ilk mi?
Selam canım. Malesef akşam yine 39a kadar çıktı. Hemen acile gittik. Bu ateşin 3gün dirençli,olacağını söyledi doktor. Serum takalım fitil koyalm dedi. Serumdan sonra ateş düştü Allahtan. Calpol asla etki etmiyor. Ilık duş kaç kere aldırdık oda aynı. Şimdi 4 saat arayla başka bi ateş düşürücü verdi doktor. Neden olduğunu sorunca dışarı çıkması bile yeter, ben çocuğumu bugün 10 dk hava almaya çıkarttım sabah 39 ateşle uyandık dedi. Kar yağmaması , hava kirliliği ve en önemliside alınan göçler buna sebep oluyor dedi. Sinirlerim çok bozuk . Dışarıda çıkamayacaksak napim ben böyle hayatıSlm cnm,nasıl oldu ateşi? Daha iyi mi?
Bu arada kitap konusunda yalnız değilsin,mümkün deil okuyamıyoruz anında saldırıya geciyor:)) şimdilik saglam olan kitapları sakladım,ara ara denicem artık bende:))
Çok geçmiş olsun. Alper de 10 gündür bitmeyen geniz akıntısı, burun akintisi ve burun tıkanması var. Haliyle sağlıklı bir uyku çekemiyor. Dün geniz akıntısı dan istifra etti rahatladı biraz. Akıntının rengi şeffaf, ateşi yok, genel durumu iyi diye doktora götürmedim ama böyle devam ederse götürürüm artık.Selam canım. Malesef akşam yine 39a kadar çıktı. Hemen acile gittik. Bu ateşin 3gün dirençli,olacağını söyledi doktor. Serum takalım fitil koyalm dedi. Serumdan sonra ateş düştü Allahtan. Calpol asla etki etmiyor. Ilık duş kaç kere aldırdık oda aynı. Şimdi 4 saat arayla başka bi ateş düşürücü verdi doktor. Neden olduğunu sorunca dışarı çıkması bile yeter, ben çocuğumu bugün 10 dk hava almaya çıkarttım sabah 39 ateşle uyandık dedi. Kar yağmaması , hava kirliliği ve en önemliside alınan göçler buna sebep oluyor dedi. Sinirlerim çok bozuk . Dışarıda çıkamayacaksak napim ben böyle hayatı
Selam canım. Malesef akşam yine 39a kadar çıktı. Hemen acile gittik. Bu ateşin 3gün dirençli,olacağını söyledi doktor. Serum takalım fitil koyalm dedi. Serumdan sonra ateş düştü Allahtan. Calpol asla etki etmiyor. Ilık duş kaç kere aldırdık oda aynı. Şimdi 4 saat arayla başka bi ateş düşürücü verdi doktor. Neden olduğunu sorunca dışarı çıkması bile yeter, ben çocuğumu bugün 10 dk hava almaya çıkarttım sabah 39 ateşle uyandık dedi. Kar yağmaması , hava kirliliği ve en önemliside alınan göçler buna sebep oluyor dedi. Sinirlerim çok bozuk . Dışarıda çıkamayacaksak napim ben böyle hayatı
Bencede ilk değil hatta bütün ayakkabıları çok önemli. Henüz almadım ama alırken bi kaç nokta var dikkat edeceğim. Tam ortopedik olması, arkasının sert ve bileğine kadar yüksek olması, tabanının kolay kırılmaması gibi. Ama bildiğim kadarıyla ilk ayakkabıyı desteksiz yürümeye başladığında giydirmek gerekiyor. Yani ilk başlarda tabanı yere değsin isteniyor. Okuduklarım hep bu yöndeydi amaama yine de yanlış yönlendirmek istememİlk ayakkabı çok önemli deniyor. Yürüme alıştırması yaparken de giydirmek istiyorum. var mı tavsiye edebileceğiniz ?
İlk ayakkabı çok önemli deniyor. Yürüme alıştırması yaparken de giydirmek istiyorum. var mı tavsiye edebileceğiniz ?
Ben vicco ve nubebek ten aldım memnunum.evde de giymesi icin cocopotic'ten patik ve yine viccodan ev ayakkabısı aldım.İlk ayakkabı çok önemli deniyor. Yürüme alıştırması yaparken de giydirmek istiyorum. var mı tavsiye edebileceğiniz ?
İlk ayakkabı çok önemli deniyor. Yürüme alıştırması yaparken de giydirmek istiyorum. var mı tavsiye edebileceğiniz ?
Çok sağol canm sizede geçmiş olsn. Geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı için XLEAR damla vermişti bizim doktor çok iyi geliyor hemen açıyor burnunu. Tamamen doğal bi ürün dene istersen canım.Çok geçmiş olsun. Alper de 10 gündür bitmeyen geniz akıntısı, burun akintisi ve burun tıkanması var. Haliyle sağlıklı bir uyku çekemiyor. Dün geniz akıntısı dan istifra etti rahatladı biraz. Akıntının rengi şeffaf, ateşi yok, genel durumu iyi diye doktora götürmedim ama böyle devam ederse götürürüm artık.
Aynen öyle canım camdab dışarıyı görünce elleriyle gel gel yapıyor ::)Aman ya öyle de hayat mı olur? Havalar iyiyken bu bebeleri evde tutmak mümkün mü sanki? Biizmki resmen dısarı delisi oldu:/
Cok gecmis olsuun cnm,paranox s fitil vermisti bize dr ates olduğunda,calpoldan daha etkili.istersen bu ise yaramazsa ,onu da doktoruna sorarak kullan.
Her cocuk emekleyecek diye birsey yok canim birde her cocugun emekleme sekli farkli olabiliyor senin ramazin o sekilde gezmek hosuna gitmis demekki benim kizlarimda donerek geziyor istediginde bebekler ilk adimlarini parmak ucunda atarlar vucudunu kontrol etmeyi ogrendiginde normal basacaktir canim endiselenmeArkadaslar daha once de yazmistim oglum done donee evi turluyor donerken cok atik.ama emeklemiyor ve kol altlarindan tuttugumuzda boyle tam basmiyor.28 agust dogumlu normal mi
Cok tesekkur ederimHer cocuk emekleyecek diye birsey yok canim birde her cocugun emekleme sekli farkli olabiliyor senin ramazin o sekilde gezmek hosuna gitmis demekki benim kizlarimda donerek geziyor istediginde bebekler ilk adimlarini parmak ucunda atarlar vucudunu kontrol etmeyi ogrendiginde normal basacaktir canim endiselenme
Aynen bizim de öyle yine diş kasintisi da arttı ben ona bağladım ama çok da terliyor çok sicakladi havalar belki de ondandır bilemiyorum dediğin gibi ishal de değil bir garipBu kaka artışının dişle alakası varmı? Bizdede aynı 10 gündür artış var.bazen katı bazende ishal gibi ama ishal değil.
Sağol canım ya. Nasıl ve ne kadar kullanılıyor.Çok sağol canm sizede geçmiş olsn. Geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı için XLEAR damla vermişti bizim doktor çok iyi geliyor hemen açıyor burnunu. Tamamen doğal bi ürün dene istersen canım.
Geçmiş olsun tekrar illaki dirençleri yükselecek olur mu hiç çıkmadan olmaz tabi ben de pinpirikliyim bu konuda zaten çok cikartmiyorum biraz da mecburiyetten daha dogrusu ama bazen ne yaparsak yapalım koruyamiyoruz...Selam canım. Malesef akşam yine 39a kadar çıktı. Hemen acile gittik. Bu ateşin 3gün dirençli,olacağını söyledi doktor. Serum takalım fitil koyalm dedi. Serumdan sonra ateş düştü Allahtan. Calpol asla etki etmiyor. Ilık duş kaç kere aldırdık oda aynı. Şimdi 4 saat arayla başka bi ateş düşürücü verdi doktor. Neden olduğunu sorunca dışarı çıkması bile yeter, ben çocuğumu bugün 10 dk hava almaya çıkarttım sabah 39 ateşle uyandık dedi. Kar yağmaması , hava kirliliği ve en önemliside alınan göçler buna sebep oluyor dedi. Sinirlerim çok bozuk . Dışarıda çıkamayacaksak napim ben böyle hayatı
Aynen bizim de öyle yine diş kasintisi da arttı ben ona bağladım ama çok da terliyor çok sicakladi havalar belki de ondandır bilemiyorum dediğin gibi ishal de değil bir garip
Benim oğlumda 26 Ağustos doğumlu. Bizimki de döne döne dalasiyor odada. Henuz emeklemiyor ama emekleme pozisyonu alıp geri geri gidiyor. Büyük oğlum bugün kardeşine"naber ters vites" dedi. Çok güldüm:)Arkadaslar daha once de yazmistim oglum done donee evi turluyor donerken cok atik.ama emeklemiyor ve kol altlarindan tuttugumuzda boyle tam basmiyor.28 agust dogumlu normal mi
Oturuyor donuyor emekleme pozisyonu alip geri geri gidiyor.bir yere tutunup kalkmak soyle dursun kolunun altindan tutunca bile ayip olmasin diye basiyor 10 saniye:)Benim oğlumda 26 Ağustos doğumlu. Bizimki de döne döne dalasiyor odada. Henuz emeklemiyor ama emekleme pozisyonu alıp geri geri gidiyor. Büyük oğlum bugün kardeşine"naber ters vites" dedi. Çok güldüm:)
Benim ufaklık bir yerden destek alarak ayakta dikilebiliyor ancak her çocuk bir olacak diye bir şey yok. Benim büyük oğlum bu zamanlarda dikilemiyordu ancak cok guzel emekliyordu. Yine büyüğüm bu zamanlarda henüz oturamazken, küçüğüm şuan kendi kendine oturabiliyor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?