- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
Gecmis olsun cnmSağol canım fitil verdik 38.8e çıkınca. Fitil etki edene kadar 38.9 oldu korkudan öldüm resmen. Ateş çok korkutuyor beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun cnmSağol canım fitil verdik 38.8e çıkınca. Fitil etki edene kadar 38.9 oldu korkudan öldüm resmen. Ateş çok korkutuyor beni
Bizimki de sevmiyor yuzustu durmayi...bizde aynı durumdayız cnm
Ayniyiz cnm... halbuki kucukken oyle uyurdu ve cok severdi simdi hic hoslanmiyorKızlar biz Halen emeklemiyoruz yüz üstü uzatınca basıyor çığlığı bizim gibi olan var mı acaba ?
Ağırdan alıyor annesi bizim modeller böyle :))En azından çabalıyor bizde oda yok tembel miyiz neyiz
Normal bi durum olduğunu görmek rahatlattı beni emeklemeden yürüyücez anlaşılan hepimizAyniyiz cnm... halbuki kucukken oyle uyurdu ve cok severdi simdi hic hoslanmiyor
Canım bizim her diş cikarken aynı durum oldu şuan da öyle hiçbir şey yemiyor ta ki ucu görünene kadar .. sabah çok az ıhlamur elma çayı gibi ılık bir şeylerle yumurtasını az bir şey yiyor yerse başka hiçbir şey yemiyor. Arada meyve filesinde elma muz veriyorum hem ısırıyor onu hem meyve yemiş oluyor. Dişin ucu görünunce normale donuyor...Kizlar merhaba nasılsınız oğlum dış çıkarıyor sanirim bi huysuz bi huysuz birde hicbirsey yemiyir zaten ek gidaya zor alışmıştı ağzına lokma sürmüyor 5 gündür tecrubeliler bi el atın benim duruma
Kizlar merhaba nasılsınız oğlum dış çıkarıyor sanirim bi huysuz bi huysuz birde hicbirsey yemiyir zaten ek gidaya zor alışmıştı ağzına lokma sürmüyor 5 gündür tecrubeliler bi el atın benim duruma
Bizde aynıyız canım, bizimki normalde hep yüzüstü uyur ama iş emeklemeye gelince dediğin gibi basıyor çığlığı. Uykuyu sevmeyen bir bebek olarak öyle yüzüstü uzatınca uyuyacağını zannediyor onun için hiçbir çabası yok maalesefKızlar biz Halen emeklemiyoruz yüz üstü uzatınca basıyor çığlığı bizim gibi olan var mı acaba ?
Bizimki de sıkılıyor yüzüstü uzatınca bizde pes ettik yüzüstü uzatmaya sağlıklı olsunlar da o günlerde görürüz elbette ❤Bizde aynıyız canım, bizimki normalde hep yüzüstü uyur ama iş emeklemeye gelince dediğin gibi basıyor çığlığı. Uykuyu sevmeyen bir bebek olarak öyle yüzüstü uzatınca uyuyacağını zannediyor onun için hiçbir çabası yok maalesef
Bultak oyuncağını çok seviyor. Bulup takamıyor ama o şekillerle oynamadığı kalmadı. Yanında götürüyor parkeye vurup ses çıkartıyor, birbirlerine vurup ses çıkartıyor, kutularındaysa bir hışım tek tek kutudan çıkartıyor, kule yapıyorum belediye yıkım ekibi gibi daha sesini duyar duymaz yıkmaya doğru hareketleniyor. Ben seviyorum bultak oyuncağını. Bir de düğmelerine basınca ses çıkartan şeyleri seviyor. Bizde Chicco’nun yürütecinin klavyesi var. Pek seviyor onunla oynamayı. O da kurtarıcı gibi.Kızlar selamlar,
Bizde bu aralar çok fena ayrılık korkusu var. Odadan çıkamıyorum desem yeridir. Arkamdan çok fena ağlıyor Yapışık ikizler gibi geziyoruz. Sizde durumlar nasıl?
Bu arada ben de nerdeyse doğumdan beri bir oturuşta bir sürahi su bitirenlerdenim. Etrafta espri konusu oldum artık, günde kaç litre su içtiğimi bilmiyorum. Damacananın biri geliyor biri gidiyor :)
Bu arada tavsiye edeceğiniz memnun kaldığınız oyuncaklar varsa tavsiyelere açığım.
Hepinize keyifli, kolay günler.
Şimdi nasıl oldu düştü mü ateşi? Sinir oluyorum ben de ilgisiz doktora, sanki zorla çalıştırıyorlar!Sağol canım sabaha kadar uyumadık 38.9 falan gördük en son. Ateş düşürücü verdik .
Sabah 1 saat kadar uyudu yattığı yer sırılsıklam olmuş. Üzerinde sadece kolsuz atlet vardı
Kaç günde çıkıyor ki bir haftadır böyle birde ishal değil ama biraz sayısı fazla kaka yapior normalindenCanım bizim her diş cikarken aynı durum oldu şuan da öyle hiçbir şey yemiyor ta ki ucu görünene kadar .. sabah çok az ıhlamur elma çayı gibi ılık bir şeylerle yumurtasını az bir şey yiyor yerse başka hiçbir şey yemiyor. Arada meyve filesinde elma muz veriyorum hem ısırıyor onu hem meyve yemiş oluyor. Dişin ucu görünunce normale donuyor...
emiyor ama yetermi ki emdiğiDiş döneminde bizim de öyleydi. Emiyordu sadece. Zar zor iki kaşık yerde seviniyordum. Emiyorsa sıkıntı Yok bence. Hala iştahı bir artıyor bir azalıyor.
Sağol canım aynı hâlâ ateşi var ateş düşürücğ vermesek 39u geçecek zincoyu almadk gereksz geldi bizede. Yarın kendi doktoruna götürcez . Antibiyotik verirken zehir veriyormuşum gibi bi hisse kapılıyorum keşke hep iyi olsalarda gerek kalmasa bunlaraBultak oyuncağını çok seviyor. Bulup takamıyor ama o şekillerle oynamadığı kalmadı. Yanında götürüyor parkeye vurup ses çıkartıyor, birbirlerine vurup ses çıkartıyor, kutularındaysa bir hışım tek tek kutudan çıkartıyor, kule yapıyorum belediye yıkım ekibi gibi daha sesini duyar duymaz yıkmaya doğru hareketleniyor. Ben seviyorum bultak oyuncağını. Bir de düğmelerine basınca ses çıkartan şeyleri seviyor. Bizde Chicco’nun yürütecinin klavyesi var. Pek seviyor onunla oynamayı. O da kurtarıcı gibi.
Yine de en çok bezleriyle oynamayı seviyor, poşetle, pet şişeyle ve kabloyla. Elektrikçiden 1,5 metre uzatma kablosu al ver en mutlusu o. Ortada bir şey bırakmıyorum ama yine de buluyor. O uzatma kabloları ne çekti bir bilsen
Şimdi nasıl oldu düştü mü ateşi? Sinir oluyorum ben de ilgisiz doktora, sanki zorla çalıştırıyorlar!
Zinco’yu direnci artsın diye veriyorlar ama gerekliliğinden emin değilim. Besinlerle ve anne sütüyle alabilir ihtiyacı olanı.
Defnede bizden. Kablo görünce sevinç çığlıklar ı havada uçuyor. Şarj mak. Fön mak. Ne denk gelirse illa eline alıp inceleyeck. Bu kuleleri de çok seviyor yapar yapmaz anında yıkıyor .Bultak oyuncağını çok seviyor. Bulup takamıyor ama o şekillerle oynamadığı kalmadı. Yanında götürüyor parkeye vurup ses çıkartıyor, birbirlerine vurup ses çıkartıyor, kutularındaysa bir hışım tek tek kutudan çıkartıyor, kule yapıyorum belediye yıkım ekibi gibi daha sesini duyar duymaz yıkmaya doğru hareketleniyor. Ben seviyorum bultak oyuncağını. Bir de düğmelerine basınca ses çıkartan şeyleri seviyor. Bizde Chicco’nun yürütecinin klavyesi var. Pek seviyor onunla oynamayı. O da kurtarıcı gibi.
Yine de en çok bezleriyle oynamayı seviyor, poşetle, pet şişeyle ve kabloyla. Elektrikçiden 1,5 metre uzatma kablosu al ver en mutlusu o. Ortada bir şey bırakmıyorum ama yine de buluyor. O uzatma kabloları ne çekti bir bilsen
Şimdi nasıl oldu düştü mü ateşi? Sinir oluyorum ben de ilgisiz doktora, sanki zorla çalıştırıyorlar!
Zinco’yu direnci artsın diye veriyorlar ama gerekliliğinden emin değilim. Besinlerle ve anne sütüyle alabilir ihtiyacı olanı.
Aynen bu defa bizde de var kaka artışı 10 günü buluyor bizim patlaması canım eli kulağındadir sizin de ilk dişlerin patlaması nerdeyse 20 günü geçmişti ama sanrilari çok daha önce başlamıştı. Sizin ilk mi?Kaç günde çıkıyor ki bir haftadır böyle birde ishal değil ama biraz sayısı fazla kaka yapior normalinden
Eevt ilk dış anca çıkıyorAynen bu defa bizde de var kaka artışı 10 günü buluyor bizim patlaması canım eli kulağındadir sizin de ilk dişlerin patlaması nerdeyse 20 günü geçmişti ama sanrilari çok daha önce başlamıştı. Sizin ilk mi?
Çok geçmiş olsunGünaydın bayadır bakamadım buralara istanbula gidip geldim orda hastalandık anca yeni yeni toparlanıyoruz doğa bayadır emekliyordu şimdi tutunup kalkmaya başladı ve bir saniye durmuyor bende düşücek diye peşinde tabi...
Ben emzirmediğim için tutucam oruç nasipse
Kücükken:)) simdii koca kız oldu dimiii topiğimizin ablası Zaman nasıl geciyor..Ayniyiz cnm... halbuki kucukken oyle uyurdu ve cok severdi simdi hic hoslanmiyor
Defnede bizden. Kablo görünce sevinç çığlıklar ı havada uçuyor. Şarj mak. Fön mak. Ne denk gelirse illa eline alıp inceleyeck. Bu kuleleri de çok seviyor yapar yapmaz anında yıkıyor .
Ha birde bebeğine masal kitabı alıp onu okumayı başarabilen anneler size sesleniyorum !
Nasıl yapıyorsunuz?
Benimki eline alıp yırtmaya yelteniyor sürekli. Geçen hafta kitap fuarı vardı gittm bi sürü masal kitabı aldm. Ama 1 tanesinin bile sonuna gelemedik.