• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İyi akşamlar herkese.
Oğlumun sabahtan beri keyfi yoktu hiç. Hafif ateşliydi. Şimdi ateşi 38.0 oldu.
Henüz hiç dişi çıkmadı. Dişten olabilir mi acaba çünkü başka hastalık belirtisi de yok öksürme falan.
Bebeği,diş çıkaranlar sizin bebeklerinizde ne kadar yükseldi ateş :KK43:
Bizde ara ara yükseldiği oldu 37.5 gördüm en yüksek ama daha çok keyifsiz ve huzursuz oluyor şuan da oyleyiz. Ates de ilik dus alip uyudugunda dusuyor öyle oldugunda. Disten olabilir var mı belirginlesmis bir yer diş etlerinde?

Bizde ara ara yükseldiği oldu 37.5 gördüm en yüksek ama daha çok keyifsiz ve huzursuz oluyor şuan da oyleyiz. Ates de ilik dus alip uyudugunda dusuyor öyle oldugunda. Disten olabilir var mı belirginlesmis bir yer diş etlerinde?
Üst dişler belirgindi ama yarılma falanda yok.
38.7yi görünce acile götürdük . Şurup falan vermedik . Doktor çok ilgilenmedi . Boğazında enfeksiyon başlangıcı var dedi . Ama alakasız şuruplar vermiş. Calpol augmentin tamam anladım da zinco niye verdi çözemedim. Nefret ediyorum ilgisiz doktorlardan . Allah kimseyi düşürmesin hastaneye. Çok mu zor yani muayene ettikten sonra şuyu var şunu kullancaksınz demek. Ama devletin acili ya böyle oluyor. El mahkum gidiyoruz özel hastanede çocuk bölümü yok.:KK43:

İyi akşamlar herkese.
Oğlumun sabahtan beri keyfi yoktu hiç. Hafif ateşliydi. Şimdi ateşi 38.0 oldu.
Henüz hiç dişi çıkmadı. Dişten olabilir mi acaba çünkü başka hastalık belirtisi de yok öksürme falan.
Bebeği,diş çıkaranlar sizin bebeklerinizde ne kadar yükseldi ateş :KK43:
Gecmis olsun cnm... bu gece sıkı takip et 38.5 uzeri ateş oluyor ve drlar 1 saat boyunca 38.5 istemiyorlar.

Günaydın bayadır bakamadım buralara istanbula gidip geldim orda hastalandık anca yeni yeni toparlanıyoruz doğa bayadır emekliyordu şimdi tutunup kalkmaya başladı ve bir saniye durmuyor bende düşücek diye peşinde tabi...
Ben emzirmediğim için tutucam oruç nasipse

iyi diyelim iyi olalim canim.
2 gun egzersiz icin girmemistim yormamak icin. dün girdim. egzersiz yaptim biraz. agrisi olmasin diye uyku ilaci verdikleri için derin derin uyuyordu.uykusunda güldü:)

makinanin ayarlari ayni. yine kısmaya calismislar ama hemen karbondioksiti yukselmis. tolere edememis.

uludag in patoloji bölümü kas biopsisi sonuclarina gore sma hastaligindam supheleniyor ama nöroloji hocasi çapa nın cikmasini bekleyelim demis oraya daha cok guvendigi icin. orasi daha cikmadi.sma dan suphelenmiyorum demisti hoca ama patoloji bu hastaligi telaffuz edince tabiki icimiz yandı,kabullenmek istemiyorum. sonuclar cikana kadar bize rahat yok. insallah yanlis bir sonuctur buranin soyledigi.
allahim bu hastaligi uzak etsin benim kuzumdan ve tüm kuzulardan.
ne diyecegimi de bilmiyorum ki. hastaligi okuyunca arastirinca isin icinden cikamiyorum. allah yardimcimiz olsun.
Canını sıkma canım bak Halen umudum var diyorsun hep te olsun hergüne bir umut o güzel günleriniz .pek uzak değil inanıyorum herşey güzel olacak :dua:

Kızlar biz Halen emeklemiyoruz yüz üstü uzatınca basıyor çığlığı bizim gibi olan var mı acaba ?
Bizimki ve etrafımdaki bir çok kişinin bebegide böyle.Yüzüstü durmayı hiç sevmiyor sanırım emeklemeyecek bende yürümeye teşvik etmeye çalışıyorum ayakta tutunup durmayı seviyor çünkü

Üst dişler belirgindi ama yarılma falanda yok.
38.7yi görünce acile götürdük . Şurup falan vermedik . Doktor çok ilgilenmedi . Boğazında enfeksiyon başlangıcı var dedi . Ama alakasız şuruplar vermiş. Calpol augmentin tamam anladım da zinco niye verdi çözemedim. Nefret ediyorum ilgisiz doktorlardan . Allah kimseyi düşürmesin hastaneye. Çok mu zor yani muayene ettikten sonra şuyu var şunu kullancaksınz demek. Ama devletin acili ya böyle oluyor. El mahkum gidiyoruz özel hastanede çocuk bölümü yok.:KK43:
Çok geçmiş olsun haklısın... Yarın tekrar muayene ye gidersiniz olmazsa. Şimdi nasıl ? Düştü mü ateşi ? Tam mevsim değişimindeyiz canım ne kadar dikkat etsek de olabiliyor, çabuk atlatirsiniz insallah

Çok geçmiş olsun haklısın... Yarın tekrar muayene ye gidersiniz olmazsa. Şimdi nasıl ? Düştü mü ateşi ? Tam mevsim değişimindeyiz canım ne kadar dikkat etsek de olabiliyor, çabuk atlatirsiniz insallah
Sağol canım sabaha kadar uyumadık 38.9 falan gördük en son. Ateş düşürücü verdik .
Sabah 1 saat kadar uyudu yattığı yer sırılsıklam olmuş. Üzerinde sadece kolsuz atlet vardı :KK43:

Bizimki ve etrafımdaki bir çok kişinin bebegide böyle.Yüzüstü durmayı hiç sevmiyor sanırım emeklemeyecek bende yürümeye teşvik etmeye çalışıyorum ayakta tutunup durmayı seviyor çünkü
Bizde aynı şekilde yürümeye teşvik ediyoruz zaten kendiside pek bayılıyor yürümeye

Kizlar merhaba nasılsınız oğlum dış çıkarıyor sanirim bi huysuz bi huysuz birde hicbirsey yemiyir zaten ek gidaya zor alışmıştı ağzına lokma sürmüyor 5 gündür tecrubeliler bi el atın benim duruma

Back