2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaslar aranizda yuksek secim kurulunda calisan arkadaslar vardi.onlara bir sorum olacak.biz secim zamani izmirde olacagiz.oyumuzu 24 haziranda izmirde kullanabilmemizin bir yolu var mi

Simdi gordum mesajini. Gecmis olsun. Gun boyu biz de kac kez dusme, vurma, carpma tehlikesi yasiyoruz. Altini yatakta degistiriyordum onceden simdi kacip gidiyor diye yerde degistiriyorum artik. Allah beterinden korusun.
Amin canım çok sagol hareketlendirir iyice...

cok sagolun kizlar.
ben de ne diyecegimi bilemiyorum. dua edip bekliyoruz biz de işte.

All-izz-well doktorlarin plani cihazlarla eve cikarmak. biz hala mucize bekliyoruz makinasiz ciksin diye.
pazartesi ameliyat oldu.bogazini deldiler
Anladim canım olsun umut hep var hiç yitirmeyin zaten belli mi olur.. Rabbim gönlünüze göre versin dualarinizi dualarımızi kabul etsin inşallah...

Canım sabahları hava erken aydınlanıyor karartma perde almanı tavsiye ederiö erken uyanmalara ce gündüz kısa uykulara çözüm oluyor

Gündüz toplam uykusu 3 saati gectiginde olmuştu bizde bu durum. Tek seferde 2 saatten fazla olmasin toplamda da 3 saati gecirmeyin gündüz kalanını gece telafi edecektir

Bende emzirirken susuzluktan dilim falan kuruyor sizde de oluyor mu bu durum? Hemen kana kana su içiyorum ardından.

Evet canım bakalım denerim bi olmazsa tutmam yapacak bir şey yok.
Bazen tek seferde 1 litre su içtiğim oluyor öyle susuyorum. O kadar su içtiğimi görünce ben de şaşırıyorum ama hiç fazla içmişim hissi de olmuyor. Bünyenin ihtiyacı var demek ki.

B bursa_83 inşallah Çapa’dan çok daha güzel sonuçlar çıkar. İnşallah en güzel mucizeler Emir’i bulur da evinize makinesiz olarak dönersiniz.

Bende öyle valla neyse ilk gün bi denerim duruma göre bakarım artk.

Canım Allah sana ve eşine güç kuvvet versin. Benim de Emir hep aklımda dualarımda. Umarım Emir’le karşılıklı güleceğiniz günler çok yakındır. Dualarımız sizinle.

Kızlar selamlar,

Bizde bu aralar çok fena ayrılık korkusu var. Odadan çıkamıyorum desem yeridir. Arkamdan çok fena ağlıyor Yapışık ikizler gibi geziyoruz. Sizde durumlar nasıl?

Bu arada ben de nerdeyse doğumdan beri bir oturuşta bir sürahi su bitirenlerdenim. Etrafta espri konusu oldum artık, günde kaç litre su içtiğimi bilmiyorum. Damacananın biri geliyor biri gidiyor :)

Bu arada tavsiye edeceğiniz memnun kaldığınız oyuncaklar varsa tavsiyelere açığım.

Hepinize keyifli, kolay günler.

Son düzenleme:
Yogun bir sekilde yasadik bu durumu ilk bir hafta huysuzluktan ibaret sandigim ayrilik ansikiyetesiymiş... biz yendik nasil mi ? Hepimizin bildigi ce oyunuyla... tavsiye ederim. Odadan cik ve ce diyerek don... bunu 5 6 kez yap ve odadan ayril... muhtemelen 5 dk sonra fln huysuzlanir ayni sekilde devam et... ce ye basladiktan sonra biz 2 gunde atlattik... dene yap sonuclari paylaş

Selam biz de kucuk capli yasandi odadan ayrildigimda aglamaya basliyordu bir sure sonra gozden kaybolup sesime dogru cagirdim ben hangi odaya gidersem o da sesime dogru oraya geldi böyle aştık bir de evi her gun elektirik süpürgesi ile süpürmek zorundayim her odaya gidiyorum o da ya pesimde ya da oynarken sesimi duyuyor artik alıştı uzaklassam da tepki vermiyor

Hemen denicem:) Başka çare kalmadı zaten, tuvalete koşarak gidip geliyorum. Umarım bizde de işe yarar.

Ben de ses verme yöntemini deneyim bakayım. Benimkisi elektrik süpürgesi sesinden çok korkuyor. İşin ilginci hala beyaz gürültüyle uyuyor ama sesin gerçeğini duyunca çıldırıyor. Ev süpürmeyi onu birine emanet edip yapabiliyorum ancak. İnşallah dediğin yöntem işe yarar da biraz rahat yüzü görürüz. Valla ne gaz, ne diş sancısı bu ayrılık anksiyetesi kadar yormadı beni. :)

Hemen denicem:) Başka çare kalmadı zaten, tuvalete koşarak gidip geliyorum. Umarım bizde de işe yarar.
Bız de ayniyiz ve bu ce eee gerçekten işe yarıyor ben de öyle kontrol altına alabildim. ve gittiğim her yerden konuşup sesleniyorum o da karşılık veriyor önce ağlamaklı oluyor bir iki kez ce eee yapıyorum sonra alışıyor :)

İyi akşamlar herkese.
Oğlumun sabahtan beri keyfi yoktu hiç. Hafif ateşliydi. Şimdi ateşi 38.0 oldu.
Henüz hiç dişi çıkmadı. Dişten olabilir mi acaba çünkü başka hastalık belirtisi de yok öksürme falan.
Bebeği,diş çıkaranlar sizin bebeklerinizde ne kadar yükseldi ateş

Ağzının kenarları kızardı diyen biri vardı be durumda nasıl geçti? Pamukçuk oldu mikostatin kullandım ağız içi geçti ama dudaklarının kenarları uzun zamandır nokta nokta kırmızı. Alerji olup olmadığını anlamadım, rutin şeyler yiyor. Var mı fikri olan ?

Bizimkinde de ağız kenarında nokta nokta kırmızılıklar oluştu.şimdi geçti ama sebebini anlıyamadım.
Tatile gittiğimizde olmuştu.havuzdan mı yoksa yediği bişeyden mi bilemedim.

Disten olabilir.belirgin ates olmadi bizde ama keyifiszlik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…