2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aaa çok mutlu oldum hatırına geldiğim için Ne güzel değişiklikler yapmışsınız. Malesef en yakın denize 700 km uzakliktayiz aksi gibi 1 Mayıs tatilinde de misafirim olacak sorma atak falan sinirlerim gerildi .Kızgın kumlardan serin sulara geçiş yapmam lazım acilen :) poğaça mi:) destekleyebiliyor muyuz seni destekleyeyim:) tatile çıkacak olursak deneyimlerini sorarım zaten gayet güzel açıklamışsun.
Bu anne kafası başka bir şey gerçekten .Bence de bazen fazla kasiyoruz.Ruhen yorgunum.İnşallah yaz bana yarar bakalım .Bu arada şu emojiyi az kullanmadik zamanında yine kullanayim ozledim (ha tabi sadece emojiyi,yeniden kullanacağım zamanlar hayırli zamanda olsun inşallah :))

Ay masallah 2.yi düşünmek Ne güzel:) bn henüz düşünmeye bile cesaret edemiyorum:/

Bizde denize değil şehir gezmesine gittik canım. Atmosfer değişsin yeter. :) yazı iple çekiyorum bende kızgın kumlar serin sular ohh hayali bile güzel
Çok farklı değişik tarifler var dilediğini destekleyebilirsin canım , üyelere bildirim gidecekti hâlâ gitmedi kimsenin haberi yok

merhaba,
12 aylık olduk,
Dvitamini Wellcare 400UI alıyorduk devit3ün 3 damlasına denk geliyor.
kan ölçümünde 25 çıktı.
doktorumuz yeterli, 400UI ya devam dedi.. dedi ama , doktorlar çok farklı konusuyor,
min 50 olması gerekiğini söyleyen var.

Sizin doktorlarınızın fikri ne bu konuda acaba?

Selamlar. Nasil oldu oglun?
Canim merhaba.
Ateşi düştü çok şükür. Fakat Antibiyotik ten kırmızı kırmızı dokuntu attı. Doktoruna mesaj attim. Tahlil sonuçlarını incelemiş. Antibiyotiklik bir durum olmadigini, hemen kesmemizi, yerine alerji damlası başlamamızı istedi. Biz ayni hastanenin acilindeki doktora görünmüştük. Bu hastanenin acilindeki doktorların deneyimsiz olduğunu ve yanlış kararlar aldığını daha önceden de defalarca gördüğüm halde aynı hataya tekrar düştüm.
Bu hastalıkla beraber kuzumun huyu suyu değişti. Hep huysuz. Kaç gecedir dogru düzgün uyku yok.
Şimdi uyuyor. İnşallah bu gece iyi geçer.

Doktorlara bile tereddütle güvenir olduk kıyamam ona inşallah kısa zamanda toparlar kendini tekrar geçmiş olsun canim

Geçmiş olsun.

Cnm dokuntu olduysa yine söylicem 6. Hastalık olabilir ,bizdede ates ve sonrasında böyle dokuntu oldu,antibiyotik geriletiyor hastalıgı.daha uzun sürüyor maalesef.tekrar geçmiş olsun.dokuntulerde sonrasında kaşıntı yaptıgı icin zyrtec die damla vermisti,onu 2 gün kullandm rahat uyudu,zaten sonra da dokuntu gecti.

Eklentiler

• IMG_8771.PNG
    206,6 KB · Görüntüleme: 57
Doktorlara bile tereddütle güvenir olduk kıyamam ona inşallah kısa zamanda toparlar kendini tekrar geçmiş olsun canim
Çok sağol canım. Doktora güvensizlik de insanın canını sıkıyor ama koşulsuz güvenincede sonuç bu oluyar malesef. Allah korusun yarım hekim candan eder diye boşuna dememisler.

Cok gecmis olsun. Bu kırmızı dokuntu elle hissediliyor muydu? Alperde pürüz yoktu. Elle hissedilmiyordu yani. Acaba 6. hastalıkmıydı ki

Eklentiler

• IMG-20180424-WA0021.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 66
Cok cok gecmis olsun. Iyi gecti mi geceniz peki?
En buyuk sorunu cocuk hastaligi, doktoru, tedavizi konusunda yasiyoruz maalesef biz de. Gecenlerde hastaneye yatis yapmasi gerekti kucugun, hastanede yer kalmamis. Acil doktoru muayene etti. Sonra dedi ki “ucret odediyseniz geri iade alin, benim bilmedigim bi hastalik bu, yanlis tedavi uygulamayayim” Sonra bizle vezneye kadar geldi ve paramizi geri verdirdi. Hayret ettik. Eli bos donduk ama mutlu olduk. Allah iyi ve isinin ehli insanlarla karsilastirsin.

Amin. Size de cok gecmis olsun. Dedigin gibi Allah iyilerle karsilastirsin. Kuzum gereksiz yere 4 doz antibiyotik aldi.
Evet çok şükür diğer gecelere göre daha ıyiydik.

Cok gecmis olsun. Bu kırmızı dokuntu elle hissediliyor muydu? Alperde pürüz yoktu. Elle hissedilmiyordu yani. Acaba 6. hastalıkmıydı ki

Sadece bazıları elle hissediliyordu,daha yogun kırmızı olanlar.sizinki cok belirgin deil,olmayabilir. Yani bisey diyemicem bu ara kimi duysam 6.hastalıkla ugrasıyor da,salgın varmıs ondan olabilir mi acaba dedim.zaten 6. Hastalık ise döküntüler başladığında atesi düşüyor direk.daha sa çıkmıyor.atesi cıktı mı döküntülerden sonra,?

S
Size de geçmiş olsun canım nedir bu 6.hastalik nereden kapmış olabilirsiniz ?

Yok hayır düştü. Pazartesi günü çok yoğun istifra etti. Ondan sonea bir daha ateslenmedi. Kırmızı döküntüleri salı günü farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…