Çektiğinizbunca sıkıntılara karşılık , Rabbim sizi Emir'in sağlığı ile mukafatlandırsın insallahdualarınız,desteğiniz icin teşekkürler kızlar. allahim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin inşallah. allahim beterinden korusun. saglikli bir sekilde evimize gitmeyi nasip etsin. rabbim tümmmm bebeklere şifa versin.
Canım takip edin, hastaneye kac kez ates icin gittik takip yapın dediler eger dusmezse tekrar gidersinizKuzum bugün sabah keyifsiz kalktı. Bir agrisi sızısı var diyerek ağrı kesici verdim. Sonra iyi gibi geldi bana. Dışarı ciktik. Yolda halsiz gibiydi hep. Gezdik donus yolunda arabada kuzum acılı gözlerle bakıp mizirdanmaya başladı. Ateşi olduğunu farkettim. Yakınlarda eğitim ve araştırma Hastanesi vardı. Ateşini olcturdum. 38.6 . Ama korkunç bir sıra. Çıktık hastaneden. Normalde kontrollerini yaptırdığım hastaneye gidecektik ama trafikten cekindim. Ateşi yüksekti çünkü. Eve geldik ateş 39.2 Ilık duş, ateş düşürücü ile 37.6 ya düştü. Şimdi uyuyor. İştahi her zamanki gibi. Ama halsiz ve keyifsiz. Sizce doktora goturmelimiyim?
Bizde gitmedik daha. Kuzum çok halsiz. Takipteyim. Bu gece uyku yokCanım takip edin, hastaneye kac kez ates icin gittik takip yapın dediler eger dusmezse tekrar gidersiniz
Kuzum bugün sabah keyifsiz kalktı. Bir agrisi sızısı var diyerek ağrı kesici verdim. Sonra iyi gibi geldi bana. Dışarı ciktik. Yolda halsiz gibiydi hep. Gezdik donus yolunda arabada kuzum acılı gözlerle bakıp mizirdanmaya başladı. Ateşi olduğunu farkettim. Yakınlarda eğitim ve araştırma Hastanesi vardı. Ateşini olcturdum. 38.6 . Ama korkunç bir sıra. Çıktık hastaneden. Normalde kontrollerini yaptırdığım hastaneye gidecektik ama trafikten cekindim. Ateşi yüksekti çünkü. Eve geldik ateş 39.2 Ilık duş, ateş düşürücü ile 37.6 ya düştü. Şimdi uyuyor. İştahi her zamanki gibi. Ama halsiz ve keyifsiz. Sizce doktora goturmelimiyim?[/Q
Geçmiş olsun canım önemli birşey yoktur inşallahBizde gitmedik daha. Kuzum çok halsiz. Takipteyim. Bu gece uyku yok
Diş cikariyor olabilir miKuzum bugün sabah keyifsiz kalktı. Bir agrisi sızısı var diyerek ağrı kesici verdim. Sonra iyi gibi geldi bana. Dışarı ciktik. Yolda halsiz gibiydi hep. Gezdik donus yolunda arabada kuzum acılı gözlerle bakıp mizirdanmaya başladı. Ateşi olduğunu farkettim. Yakınlarda eğitim ve araştırma Hastanesi vardı. Ateşini olcturdum. 38.6 . Ama korkunç bir sıra. Çıktık hastaneden. Normalde kontrollerini yaptırdığım hastaneye gidecektik ama trafikten cekindim. Ateşi yüksekti çünkü. Eve geldik ateş 39.2 Ilık duş, ateş düşürücü ile 37.6 ya düştü. Şimdi uyuyor. İştahi her zamanki gibi. Ama halsiz ve keyifsiz. Sizce doktora goturmelimiyim?
Kuzum bugün sabah keyifsiz kalktı. Bir agrisi sızısı var diyerek ağrı kesici verdim. Sonra iyi gibi geldi bana. Dışarı ciktik. Yolda halsiz gibiydi hep. Gezdik donus yolunda arabada kuzum acılı gözlerle bakıp mizirdanmaya başladı. Ateşi olduğunu farkettim. Yakınlarda eğitim ve araştırma Hastanesi vardı. Ateşini olcturdum. 38.6 . Ama korkunç bir sıra. Çıktık hastaneden. Normalde kontrollerini yaptırdığım hastaneye gidecektik ama trafikten cekindim. Ateşi yüksekti çünkü. Eve geldik ateş 39.2 Ilık duş, ateş düşürücü ile 37.6 ya düştü. Şimdi uyuyor. İştahi her zamanki gibi. Ama halsiz ve keyifsiz. Sizce doktora goturmelimiyim?
Diş cikariyor olabilir mi
Geçmiş olsun canım önemli birşey yoktur inşallah
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Biz dayanamadik hastaneye gittik. Kanda enfeksiyon varmış. Antibiyotik kullanacagizAtes takibi yap sık sık.calpol ya da paranox s fitil verebilirsin (tabii doktoruna da sorabilirsin) grip belirtileri yoksa eger 6.hastalık olabilir su ara salgın var.bizde gecen hafta atlattık. 3-4 gün ates sonra kırmızı döküntü.aklında olsun antibiyotik fln kullanılmıyor,çünku hastalıgı geriletip,uzatıyor
Cok gecmis olsun...
Çok geçmiş olsun. Çabuk iyileşir umarımÇok teşekkür ederim ilginiz için. Biz dayanamadik hastaneye gittik. Kanda enfeksiyon varmış. Antibiyotik kullanacagiz
İyi yapmışsınız geçmiş olsun tekrar çabuk atlatır inşallah ...Çok teşekkür ederim ilginiz için. Biz dayanamadik hastaneye gittik. Kanda enfeksiyon varmış. Antibiyotik kullanacagiz
Gecmis olsunÇok teşekkür ederim ilginiz için. Biz dayanamadik hastaneye gittik. Kanda enfeksiyon varmış. Antibiyotik kullanacagiz
Hop pala aldik bugun bayram hediyesi hic ilgilenmedi:)Yavrularimizin ilk cocuk bayrami...
23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramimiz kutlu olsun
Biz de yürüme arkadaşı aldık. Oturduğu yerden iki iteledi kenara attı . Tamam bizde yürüsün beklemiyorduk ama insan biraz ilgilendirdiHop pala aldik bugun bayram hediyesi hic ilgilenmedi:)
Cep telefonu ve tv kumandasi daha cok ilgisini cekiyor.cok bozulduk babasiylaBiz de yürüme arkadaşı aldık. Oturduğu yerden iki iteledi kenara attı . Tamam bizde yürüsün beklemiyorduk ama insan biraz ilgilendirdi
Teknoloji bebeleri bizimkiler caga ayak uyduruyorlarCep telefonu ve tv kumandasi daha cok ilgisini cekiyor.cok bozulduk babasiyla
Tv kumandasına bizimkide sürekli atlıyor.Cep telefonu ve tv kumandasi daha cok ilgisini cekiyor.cok bozulduk babasiyla
Ilgilenir annesi sasirmistir... irem cok seviyor :) bayiliyorlar oyle seylereHop pala aldik bugun bayram hediyesi hic ilgilenmedi:)
Ay evt ya 100 m oteden telefonu gorseler atlamaya calisiyorlar pesss gercekten... dogru tespitTeknoloji bebeleri bizimkiler caga ayak uyduruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?