2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kek veya kurabiye yapıyorum bir de salata gerisi hazırlardan tamamlıyorum. Mükemmel börek yapan börekçi, şahane ekleri ve tartöleti olan pastane bunları ezberledim ben Temizliği de 2 gün önceden başlıyorum son gün sadece üstünkörü süpürme, toz alma ve banyo kalıyor. Çocuklu evin ayıbı olmaz diye bir motto edindim buradan yürüyorum
Sen de yapmışsın daha fazla yüklenme kendine, evi temizlesen yeter bence bundan sonra.

Canım temizliği yarına bırakma bugünden hallet eşin çocukla ilgilenirken falan. 2 tatlı 2 tuzlum var diyorsun daha ne olsun kısırnda malzemeleri hazırla onlar geldiğinde birleştirirsin. Ama tavsiyem yarına iş bırakma. Çocuğun ne yapacağı belli olmuyor. Sende stres olursun oda . Böreğide sardıysan yarın fırınla gitsin . Sende kendimi gördüm. Misafir geldiğinde herşey hazır olmalı kafasındayım. En yakınım bile gelcek olsa herşey bitmeli yoksa stresten karnıma ağrılar girer. Keşke biraz rahat olabilsem :)

malesef yine olmadi kizlar. gece 11de yine hortumu takmışlar
doktor emirin tolere edemeyecegini soyledi. şahsi fikir olarak degil,tıbbi olarak soyluyorum dedi. trakeostomi yapmak istiyorlar. yani bogazından delik acip o sekilde makinaya baglayip eve solunum cihazi ve oksijen tüpü aldirip yoğunbakımdan cikarmak istiyorlar. çok uzun sure y.b. da tutmak istemiyorlar.
yogunbakim enfeksiyonlarindan korkuyorlar.
biz deldirmek istemiyorduk ama artik gundeme geldi bu konu. napacagiz hic bilemiyorum.
kardesim yapilsin istiyor. cok sukur enfeksiyonu yokken cikalim y.b.dan diyor.

sınavımız devam ediyor...

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Rabbimden kuzuma acil sifalar, size de güç kuvvet diliyorum

Biz köyden tavuk getirttik,pazar gelecek
Doktor şehriyeli tavuk suyu çorba yapabilirsin demişti,but kısmındn da koyarak,onu yapcam.onun yanısıra fikir veren olursa sevinirim:)
Ben de haftaya deneyeceğim. Bulyon yapabilirsin. Böylece her yaptığın yemeğe katabilirsin.
Ben kırmızı ete alerjisi olduğu için tavukla yapacağım bulyonu.

Yavrum benim ya, kıyamam ona ben
Allah sabır ve şifa versin

Rabbim şifa versin sabır versin cnm

Allah tez zamanda şifasını versin inşallh canım.

Canim tepsi boregi yapacagim oglan uyuyunca.hic tek tek saramicam.bittim tukendim.lavabo vs temizledim.bugunun yemegi oglanin banyosu derken cok yoruldum ve oglani kurularken havluyla pipisini cekistirmisim.ona canim skldi.esim de kizdi bir suru sanki isteyerek yaptim yarini bir atlatsaydik.tabaklari catallari bardaklari kahve fincanlari hazirladim.ailemden bir kisi olsa yanimda boyle saskin olmazdim.

Yaa üzülme artık saat geçtikçe yorgunluktan bastığı yeri bile göremiyor insan. Çocukla misafir zor oluyor gerçekten sıkma canını bitirmişsin zaten bişey kalmamış. Kalan da kalsn kusura bakmaz kimse:)

Canim ben kosturma halindeyim simdi okudum.gozumden mi kacti yazdigindan beri kk ya mi girmedim bilmiyorum.herseyde bir hayir vardir.sabrin sonu selamet.eylul minnoslarindan kaaan bebek de zor gunler gecirdi trakeostomi yapildi.ama hersey duzelince delik gerik kapatildi.bunlar donusu olmayan adimlar degil.sevgini ilginiz ona daha iyi gelecek kan olacak. An olacak

Cok haklisin bu kadar abartmamam lazim.sorun bende baska kimsede degil.gelenler kendimi yiprattigimi bilseler kizarlar.ama can cikmayinca huy cikmiyor

Çok sagol,iyi fikir yapayım bnde.et suyu koyuyorduk birazda tavuk koyalım.

Cnm bnm ablamın bi arkadasının bebegine de yapılmıştı gecen sene o da 6-7 aylık flndı herhalde,sonra iyileşti masallah delikte kapandı. Bak hem kardeşinde öneriyor.Allah korusun dedikleri gibi bi de enfeksiyon durumu var.
Evett insanın evladını öyle görmesi cok cok üzücü ama hersey onun için. Allahın izniyle geçecek bu kötü günler... mutlu günlerinizi de yazacaksın insallah bizlere.Sabır cnm biraz daha sabır... Tüm dualarımız Emir kuzumuzla

Sen onun annesisin icinden ne yapmak geliyosa oyle karar ver eminim en dogru karari vereceksin canim enfeksiyon meselesine katiliyorum Allah korusun bide ole bi durum olmasin onla ugrasmayin insaAllah en hayirlisi neyse oyle olsun.Rabbim sifa versin bian once bu gunler unutulsun mutlu gunlerini gelsin insaAllah tum dualarim sen ve bebeginle

icim gidiyor emiri oyle gordukce.
biz ne ara bunlari yasadik,emir ne ara solunum cihazina bagli hale geldi. biz ne yasiyoruz,hic bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…