Allah Allah.. Gecmis olsun ya. Bitsin gitsin bir daha olmasin insallah. Simdi aglamaya basliyor sonra bir nefes alip aglamaya devam ediyor ya iste o nefesi alamiyordu oglum. Dedigin gibi ilk etapta agzindan ve burnundan hava girecek sekilde kuvvetlice uflemek gerekiyor suratina ama bizde o kâr etmiyordu. Bizim de doktorun yaninda olmustu bi kere. Doktor ben sorumluluk alamam deyip mudahale bile etmemisti maalesef. Kardiyoloji muayenesinde de bi sey cikmamisti. Bizim bilinc kaybi 25-30 saniye suruyordu. Bazen biraz daha geciyordu nefessiz kasilmasi. O anda bacaklari, kollari, elleri sanki tik varmis gibi atiyor, cirpinir gibi hareketler yapiyor kesik kesik. 1 dakikayi bulursa ve gecerse o zaman beyinde hasara neden olabiliyormus. Ben cok korkuyordum cunku beyne oksijen gitmiyor o aralikta, bir sey olur mu diye cok arstirip, sormustum.Senim bu yasadıgını gecen hafta yasadım ve omrumden ömür gitti.öldüm resmen Allah kimseye bu korkuyu yasatmasın,agladı katıldı ve uzun deil ama 1-2 saniyeligine kendinden gecti,kime anlatsam hep iyimser örnekler vardı ama annelik iste aklımdan o an cıkmadı,sonra dr kontrolunde oldu dr kendi de gördü hemen yüzüne üfleyip kendine getirtti ama yasadıgımı anlatamam,demirine bakıldı hersey normal ,sebepsiz olur 3 yasına kadar sürebilir vs dedi... ertesi gün yine oldu ellerimde kendinden gecti... off korkumu anlatamam... hemen bi kardiyologa götürdüm icin rahat etsin die....üfleme vs de sebep olabilirmis çünkü,cok sükür herseyi iyi cıktı. Aglamaya başladıgında derin bir nefes aldıgında hemen hafif yüzüne üfle dedi,cok kez oldu üfledim hemeb yüzüne cok şükür bi daha olmadı.. ınsallah zamanla unutur.. demem o ki annelik coook cook güzel evet ama cooook zor ,acısı ,korkusu vs... o yaşadığım anı hayatım boyunca unutmam.
O yüzden seni cok iyi anlıyorum,o korkunu of... neyseki gecmis gitmis artık..
Allah Allah.. Gecmis olsun ya. Bitsin gitsin bir daha olmasin insallah. Simdi aglamaya basliyor sonra bir nefes alip aglamaya devam ediyor ya iste o nefesi alamiyordu oglum. Dedigin gibi ilk etapta agzindan ve burnundan hava girecek sekilde kuvvetlice uflemek gerekiyor suratina ama bizde o kâr etmiyordu. Bizim de doktorun yaninda olmustu bi kere. Doktor ben sorumluluk alamam deyip mudahale bile etmemisti maalesef. Kardiyoloji muayenesinde de bi sey cikmamisti. Bizim bilinc kaybi 25-30 saniye suruyordu. Bazen biraz daha geciyordu nefessiz kasilmasi. O anda bacaklari, kollari, elleri sanki tik varmis gibi atiyor, cirpinir gibi hareketler yapiyor kesik kesik. 1 dakikayi bulursa ve gecerse o zaman beyinde hasara neden olabiliyormus. Ben cok korkuyordum cunku beyne oksijen gitmiyor o aralikta, bir sey olur mu diye cok arstirip, sormustum.
Bir de oglum nefessiz kalip bayilacagi zaman kafasini cok siddetli sekilde geriye atiyordu bilincsiz. O yuzden ense kokunden avcumuzla destekliyorduk o hareket tehlikeli cunku. Nobet bitince de kaskati olan vucut gevseyiveriyor. O zaman da ona gore tutmak lazim ozellikle kafasini. Allah korusun boynu kirilacak sekilde sert hareketler yapiyordu.
Bize de bir suru sey soylediler. Kimisi suni teneffusu onerdi kimisi bacaklarindan tutup basasagi sallamamizi. En dogru hareket sakince nobetnin bitmesini beklemek ve hemen balkona cikarmak, pencere onune cikmak ve oksijen almasini saglamak. Yalniz bizim 2 sefer 1 dakikayi bulmustu. Cok agir gecirmisti. Ikisinde de ben yaninda duramamistim. Birinde annem banyoya goturup suyun altina tutmus oyle kendine gelmis digerinde de esimin halasi bi seyler yapmis kendine getirmis.
Insallah hic oyle agirlasmaz, yuzune uflemekle atlatir knsallah hep. Allah korusun agirlasirsa da nobet sirasinda kafasini, boynunu tutmaya ozen goster. Bir de bagirma. Korksan da bagirma. O zaman duzeliyor, senden korkup geri basliyor.
Allah yardimcin olsun.
tabi canim bi mahsuru yok. boyalik beach resort. ablam gitmisti, "denizi sig cok guzel tam cocuk/bebekle gitmelik, yemekleri falan da guzel" dedi. biz de tavsiyesine uyduk :) tam da atak haftasina geliyor, umarim baris da uslu durur sorun cikarmaz da guzel gecer :)Haklısın canım hangi oteli ayarladınız bi mahsuru yoksa paylaşırmısın otel arayışındayz .
Çok tşk ederim bakıcam canım. İnş uslu uslu durur güzel geçer tatiliniztabi canim bi mahsuru yok. boyalik beach resort. ablam gitmisti, "denizi sig cok guzel tam cocuk/bebekle gitmelik, yemekleri falan da guzel" dedi. biz de tavsiyesine uyduk :) tam da atak haftasina geliyor, umarim baris da uslu durur sorun cikarmaz da guzel gecer :)
Insallah Allah dualarımızı kabul eder tez zamanda,kokusunu icine çekersin bi an once evladının... Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın cok zormuş cok... senin yazdıklarını okudukca daha iyi anlıyorum.
Belki biraz canı yanacak ama hersey onun iyiligi icin... güzel haberlerini tez vakitte verirsin insallah.
Offff Allah korusun yaa... ınsanın omrunden omür gidiyor,seni düşünemiyorum o saniyeler dakikalar gecmek bilmez.Allah'tan gecmis gitmis cok şükür ... darısı basımıza ,Bizimd gecer gider insallah. Gerci persembeden beri olmadı olcak gibi oldu üfleyince düzeldi...yoksa bende cok panik oluyorum. Bizim 1-2 sn sürdü o da 1 kere,digerlerinde kendini kaybetme olmadı... diyorum ya Allah kimseyi evladıyla sınamasın.. Herkesin yavrusunu korusun...
Çok sagol cnmsize de cok gecmis olsun canim.
Amiinn insallah cnm.. tum kalbimiz dualarımız sizinle.insallah test sonucu temiz cikacak,allahin izniyle.
Günaydın cnm bende ilk adete ocakta ikincisinde şubat 20 üçüncüde da 14 nisan oldum gecikti bu ay epey ki benimkisi bile geciktiyse senin ki de gayet normal. Ki benim gününü asla geçmeden hemen olurum Emzirmeden dolayı gecikmeler oluyor araştırdım kadarıyla bence düzensizlik korkmaKızlar selamlar, Doğumdan sonra Adet düzensizliği yaşayan var mı? İlk 7. ayda adet oldum şimdi tekrar olmam lazım ama gecikti, düzensizlik mi yoksa korkmaya başlamalı mıyım
İnş canım inş ya Şafi adıyla kalıcı şifalar versin allahım kuzularımıza tüm hasta kuzulara inş.bugün dualarım yine Emirciğimleallahim senin kuzuna da sifa versin benim kuzuma daprettybaby
Amiinn insallah cnm.. tum kalbimiz dualarımız sizinle.
İnş canım inş ya Şafi adıyla kalıcı şifalar versin allahım kuzularımıza tüm hasta kuzulara inş.bugün dualarım yine Emirciğimletemiz sonuçlar nasip etsin allahım
Ben hic adet olmadim.emzirdigim icin iaime geliyordu ama yakin zamanda doktora gidecegimKızlar selamlar, Doğumdan sonra Adet düzensizliği yaşayan var mı? İlk 7. ayda adet oldum şimdi tekrar olmam lazım ama gecikti, düzensizlik mi yoksa korkmaya başlamalı mıyım
Allahim kolaylikla atlatmak ve guzel haberler almak nasip etsinkizlar gunaydin. geldik hastaneye bekliyoruz. allahtan bir mani olmazsa bugün parca alinacak kuzumun bacagindaninsallah cok acimaz
sonuclar 1 hafta 10 gune cikiyor sanirim ama belli de olmuyor bu tür testler,insallah uzamaz.
allahim hayirli sonuc almamizi nasip etsin.dualariniz icinallah razi olsun
Allahim kolaylikla atlatmak ve guzel haberler almak nasip etsin
Hadiiii insallah agrısız sızısız atlatsın kuzumuz... İyi haberlerini de alırız umarımkizlar gunaydin. geldik hastaneye bekliyoruz. allahtan bir mani olmazsa bugün parca alinacak kuzumun bacagindaninsallah cok acimaz
sonuclar 1 hafta 10 gune cikiyor sanirim ama belli de olmuyor bu tür testler,insallah uzamaz.
allahim hayirli sonuc almamizi nasip etsin.dualariniz icinallah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?