2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ek gıda aldıkları için gündüz emmeyi azalttı demek ki bizim kuzular:) gece emzirmeye devam o zaman

Cnm üzülme,bak baslarda iyi gidiyordu diosun zamanla onu da aşacak Allahın izniyle kuzumuz Sabır sabır sabır cnm... diceksin demesi kolay,haklısın da ama keske elimizden fazlası gelse... Allah ona ve size güc kuvvet versin... çapaya ne zaman geleceksiniz?

hamile kalmaya calisirken hep hamilelere ve cocuklara bakardim,simdi de kosup oynayan cocuklara bakiyorum benim kuzum da boyle kosacak mi diye.
hamile kalmaya calismak da cok zordu ama simdi daha zor. emiri orda birakip eve gelmek cok cok zor.
allahim insallah o gunleri gostersin canim.

amin canim,tümmm kuzular saglikli olsun.

allah razi olsun canim
allahim kimseye dermansiz dert vermesin

öyle doluyum ki...

insallah bir dahakine basarabilir canim,cok ozledik coook,anlatamayacagimkadar cok. 50 gün oldu. bazen sabir da azaliyor,guc de.
allahim tez zamanda saglikla cikmamizi nasip etsin insallah.
çapaya pazartesi gelecegiz canim allahtam bir mani olmazsa. benim gidecegim belli degil. esim yalniz da gidebilir. operasyon saatine gore belli olacak. eger deniz otobusuyle giderse esim ben gitmeyecegim. cok sallıyor deniz otobusu,midem cok kotu oluyor . arabayla olursa belki giderim,bakalim.
baya agri oluyormus.kuzumun aci cekmesini istemiyorum ama bir an evvel yapilsin istiyorum bir yandan da.

Insallah Allah dualarımızı kabul eder tez zamanda,kokusunu icine çekersin bi an once evladının... Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın cok zormuş cok... senin yazdıklarını okudukca daha iyi anlıyorum.
Belki biraz canı yanacak ama hersey onun iyiligi icin... güzel haberlerini tez vakitte verirsin insallah.

Senim bu yasadıgını gecen hafta yasadım ve omrumden ömür gitti.öldüm resmen Allah kimseye bu korkuyu yasatmasın,agladı katıldı ve uzun deil ama 1-2 saniyeligine kendinden gecti,kime anlatsam hep iyimser örnekler vardı ama annelik iste aklımdan o an cıkmadı,sonra dr kontrolunde oldu dr kendi de gördü hemen yüzüne üfleyip kendine getirtti ama yasadıgımı anlatamam,demirine bakıldı hersey normal ,sebepsiz olur 3 yasına kadar sürebilir vs dedi... ertesi gün yine oldu ellerimde kendinden gecti... off korkumu anlatamam... hemen bi kardiyologa götürdüm icin rahat etsin die....üfleme vs de sebep olabilirmis çünkü,cok sükür herseyi iyi cıktı. Aglamaya başladıgında derin bir nefes aldıgında hemen hafif yüzüne üfle dedi,cok kez oldu üfledim hemeb yüzüne cok şükür bi daha olmadı.. ınsallah zamanla unutur.. demem o ki annelik coook cook güzel evet ama cooook zor ,acısı ,korkusu vs... o yaşadığım anı hayatım boyunca unutmam.
O yüzden seni cok iyi anlıyorum,o korkunu of... neyseki gecmis gitmis artık..

Randevu aldın mı bilmiyorum ama? Alamazsan yegenim onun hastası yıllardır,söylemiştim de. Ablamla epey samimi oldular hatta gecen ay bnde kızımı ona götürdüm ,yardımcı olabiliriz istersen.

Kızlar 6.hAstalık gecirdik biz bu hafta... daha dogrusu geçmedi hala. Salıdan beri nadir düşen ates.bıgünde vücutta döküntü.. bu mevsimde veya kışın cok sık görülüyormuş haberiniz olsun...

ben de guzel haberler vermeyi cok istiyorum. insallah yakindir o gunler

Randevu aldın mı bilmiyorum ama? Alamazsan yegenim onun hastası yıllardır,söylemiştim de. Ablamla epey samimi oldular hatta gecen ay bnde kızımı ona götürdüm yardımcı olabiliriz istersen.
Çok teşekkür ederim güzel teklifin için Çok sükür pazartesi gününe randevu alabildim. İnşallah miniğim için en hayırlısı olur

S SapkaliA ikinize ve yavrularınıza da geçmiş olsun.. korkmaz mi insan hem nasıl korkar şükür ki atlatmissiniz Allah yasatmasin bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…