• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maalesef gunduz emmelerimiz azaldi ancak gece emmesi onemli unutma gece emmesi salgilanan sutun miktar ve kalitesini arttiriyor... sutunun azalmasini istemiyorsan geceleri muhakkak emzir

gıda konusunda zorlamaya gitmeyin bebegin tercihlerine isteklerine kulak verin... ihtiyaci oldugu kadar talep edecektir

bizim drumuz zorunlu haller dusinda 13. Aydan once kan tahlili yaptirmayi uygun bulmuyor cnm bu nedenle 13. Aydan once tahlil yaptirmayacagiz.

cnm son yazdigin tum mjlari okudum ancak bunu alintiladim olumden ote herseye care var unutma evladin yaninda cok sukur nefes aliyor ve dermani da eger ameliyatsa bununda olacak unutma ki bu zorluklar onu guclendirecek hersey yoluna girecek... evren bir enerji ve ona ne kadar pozitif sinyal gonderirsek karsimiza o denli olumlu olumlamalar cikartir, lutfen surekli kendine telkinde bulun hersey yoluna giriyor de... hersey duzeliyor de... ama ecek acak eklerini kullanma cunku bu her zaman telkinde bulundugumuz konuyu oteleyen gelecek zaman ekleri.... B bursa_83 cnm sen de yap bunu... insallah ikinizden de guzel haberler alacagimiz gunler yakin...

biliyorsun cnm benimki sidefer... ferrum en kuvvetlisi ama onu da degistirmek istiyorsun...

buyukbas diz kemiginden satiyorlar kasaplar onu alip once yikiyorsun. Sonra 1 kasik sirke doktugun suda yarim saat bekletip kaynatiyorsun ancak ben bu islemi yaptiktan sonra ocaga koydugumda ilk 5 dk icinde su acayip kanlandi.. bu sebeple suyu dokup temiz suya tekrar koydum ve 5 dk isitip sonra tekrar suyu doktum bu sayede iyice berrak oldu ve yeni su ile icine 1 kasik da elma sirkesi koyarak 10 saat kadar kaynattim tabi aslinda soyle su kaynama sicakligina gelince iyice kisiyorsun cunku kemik suyunun fokur fokur kaynamamasi gerekiyor... ardindan yani 10 saatin sonunda altini kapatip sogumaya birakiyorsun su oda sicakligina gelince buz torbalari var onlara doldurup buzluga atiyorsun oradan 2 parca 3 parca cikarta cikarta 3 ay icinde tuketiyorsun

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...blw-ve-ek-gidaya-gecis-sureci.1047295/page-59

Topige de bekleriz cnm orada bunlari ayrintili konusuyoruz

tatilde ek gida zor dogru soyluyorsun. Bu sebeple ben otel ve turevi yerler yerine yazlik veyahut yok ise devremulk tarzi birsey kiralamayi daha dogru buluyorum enazindan kendin pisirip gonul rahatligiyla verebiliyorsun...

tatil yapacagim diyorsan muhakkak bir aile buyugu yaninda olmali yoksa cok cok zor... daha cok yorulup donersin

Bas cevresi normal... bu hemsireler bazen cok sacma sapan zirvalio...

Emir kuzu iyi gidiyor cok guzel haberler vermen yakindir buna cani gonulden inaniyorum.:KK200:

Bende azalma yapti uzgunum ki...
Ek gıda aldıkları için gündüz emmeyi azalttı demek ki bizim kuzular:) gece emzirmeye devam o zaman

kizlar bugün emirin agzindaki hortumu cikarip maskeyle deneme yaptilar. baslarda iyi gidiyordu ama gittikce karbondioksit orani yukseldi ve tolere edemedi. yeniden taktilar hortumu
moralim bozuldu,hem kandil hem de cuma gunu oldugu icin umutlanmistik baya ama olmadi malesef. ne deyim bilemiyorum. hayirlisi hayirlisi hayirlisi demekten baska care yok.
onumuzdeki haftaici yeniden deneyecekler uygun oldugunda. insallah o zaman basarabilir kuzum.
Cnm üzülme,bak baslarda iyi gidiyordu diosun zamanla onu da aşacak Allahın izniyle kuzumuz❤️❤️ Sabır sabır sabır cnm... diceksin demesi kolay,haklısın da ama keske elimizden fazlası gelse... Allah ona ve size güc kuvvet versin... çapaya ne zaman geleceksiniz?

Büyük geçmiş olsun .Üzülme cnm biliyorum hiç kolay değil ama kendine iyi bak ki emirimiz oradan sağlıkla taburcu olunca seni yoracak annesi peşinden koşturacan merakla bıkmadan anne bu ney anne bu ney diye sorulara boğacak seni o güzel günlerde gelecek Rabbim şifasını verecek inş herşey güzel olacak sağlığına kavuşur emir sende sabrının .mükafatını alırsın. O zaman cnm

hamile kalmaya calisirken hep hamilelere ve cocuklara bakardim,simdi de kosup oynayan cocuklara bakiyorum benim kuzum da boyle kosacak mi diye.
hamile kalmaya calismak da cok zordu ama simdi daha zor. emiri orda birakip eve gelmek cok cok zor.
allahim insallah o gunleri gostersin canim.

Ben şimdi okudum canım inşallah hiç umutsuzluğa kapilmadin hiç de kapılma... Allah büyük su mübarek günde dualarımız birleşsin Rabbim şifasını versin inşallah yavrunuzun sizinkinin de tüm şifa bekleyenlerin de ...

amin canim,tümmm kuzular saglikli olsun.

Maalesef gunduz emmelerimiz azaldi ancak gece emmesi onemli unutma gece emmesi salgilanan sutun miktar ve kalitesini arttiriyor... sutunun azalmasini istemiyorsan geceleri muhakkak emzir

gıda konusunda zorlamaya gitmeyin bebegin tercihlerine isteklerine kulak verin... ihtiyaci oldugu kadar talep edecektir

bizim drumuz zorunlu haller dusinda 13. Aydan once kan tahlili yaptirmayi uygun bulmuyor cnm bu nedenle 13. Aydan once tahlil yaptirmayacagiz.

cnm son yazdigin tum mjlari okudum ancak bunu alintiladim olumden ote herseye care var unutma evladin yaninda cok sukur nefes aliyor ve dermani da eger ameliyatsa bununda olacak unutma ki bu zorluklar onu guclendirecek hersey yoluna girecek... evren bir enerji ve ona ne kadar pozitif sinyal gonderirsek karsimiza o denli olumlu olumlamalar cikartir, lutfen surekli kendine telkinde bulun hersey yoluna giriyor de... hersey duzeliyor de... ama ecek acak eklerini kullanma cunku bu her zaman telkinde bulundugumuz konuyu oteleyen gelecek zaman ekleri.... B bursa_83 cnm sen de yap bunu... insallah ikinizden de guzel haberler alacagimiz gunler yakin...

olumlamalara ben de inaniyorum,evrene olumlu mesaj gondermeye inaniyorum ama dunden beri cok mutsuzum,cok gerginim. gunler gectikce sabir azaliyor.

biliyorsun cnm benimki sidefer... ferrum en kuvvetlisi ama onu da degistirmek istiyorsun...

buyukbas diz kemiginden satiyorlar kasaplar onu alip once yikiyorsun. Sonra 1 kasik sirke doktugun suda yarim saat bekletip kaynatiyorsun ancak ben bu islemi yaptiktan sonra ocaga koydugumda ilk 5 dk icinde su acayip kanlandi.. bu sebeple suyu dokup temiz suya tekrar koydum ve 5 dk isitip sonra tekrar suyu doktum bu sayede iyice berrak oldu ve yeni su ile icine 1 kasik da elma sirkesi koyarak 10 saat kadar kaynattim tabi aslinda soyle su kaynama sicakligina gelince iyice kisiyorsun cunku kemik suyunun fokur fokur kaynamamasi gerekiyor... ardindan yani 10 saatin sonunda altini kapatip sogumaya birakiyorsun su oda sicakligina gelince buz torbalari var onlara doldurup buzluga atiyorsun oradan 2 parca 3 parca cikarta cikarta 3 ay icinde tuketiyorsun

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...blw-ve-ek-gidaya-gecis-sureci.1047295/page-59

Topige de bekleriz cnm orada bunlari ayrintili konusuyoruz

tatilde ek gida zor dogru soyluyorsun. Bu sebeple ben otel ve turevi yerler yerine yazlik veyahut yok ise devremulk tarzi birsey kiralamayi daha dogru buluyorum enazindan kendin pisirip gonul rahatligiyla verebiliyorsun...

tatil yapacagim diyorsan muhakkak bir aile buyugu yaninda olmali yoksa cok cok zor... daha cok yorulup donersin

Bas cevresi normal... bu hemsireler bazen cok sacma sapan zirvalio...

Emir kuzu iyi gidiyor cok guzel haberler vermen yakindir buna cani gonulden inaniyorum.:KK200:

insallah canim insallah.

Bende azalma yapti uzgunum ki...
Selamlar hanımlar.. ben de eskisi kadar sık giremiyorum.. Duru hareketlendikçe boş zaman daralıyor :) herkes çok çok iyidir umarım :KK200:

Duru da abla ve baba karışımıyla başladı.. geçen hafta yine hastanelik olduk bir gece,, orada da ağlarken babama bakıp dedeee diye haykırdı, bir iki gün sonra da ilk kez bilinçli olarak anne dediğini hissettim.. ikinci çocuk da olsa aynı heyecanı duyuyormuş insan.. :) darısı başınıza inşallah :)

Uzun ve zor yollardan geçiyosunuz canım.. yazamasam bile özellikle de senin mesajlarını okuyorum mutlaka.. inşallah Allah bir dahaki kandili evinizde huzur içinde geçirmeyi nasip etsin... hissettiklerini tam olarak anlamam mümkün değil,, ama tahmin etmem de çok zor değil.. geçen hafta bir geceyi hastanede Duru çıplak ve kırk derece ateşli haldeyken başında bekleyerek geçirdik; hiç sabah olmayacak sandım.. o bile müthiş yıpratıcıydı.. Ama Allah sınavını isyan etmeden veren hepimizin mükafatını da onların sıhhatiyle verecektir inşallah...

size de gecmis olsum canim.
allahim herkesin kuzusunu ailesine bagislasin.
sinav buyuk,insallah sonu hayirli olur.

Benim de yeni başladı ama katı gıda da aldığı için ben de pek anlayamıyorum etkileyip etkilemediğini cnm :KK43:

Umudunu kaybetme nolur.Allah buyuk.buyuk oglum her aglamasinda bayilirdi. Zamanla gunde 3-4-5’e cikti.Oyle kotuydu ki her bayilmasinda mosmor olurdu her yeri. Elleri kenetkenirdi,bazen gozleri sabitlenirdi, bilincini kaybederdi. Kendine gelince cok yorgun olur 10 dakika uyurdu boyle. Esim varsa baska odaya giderdim. Öldü mü diye cigliklar atarak. O yoksa kucagimda baygin cocukla odadan odaya kosardim cirpinarak. Caresizlik bir kotu ki. Cok sukur 3 sene surdu ve Rabbim derman verdi. Her defasinda karmakarisik duygular yasardim. Birinde gucluysem birinde diplerdeydim. Birinde umutluyken birinde tamam artik bitti, buraya kadarmis derdim. O yuzden sana ve B bursa_83 e karsi gonulden dua ediyorum. Kimin ne zaman duasi kabul olunur bilinmezmis. Aklima geldikce sizleri aniyorum. Allah sizin de yavrulariniza sifa versin. Allah dert verip derman aratmasin. Hicbir anneyi de yalvarip yakartmasin, evladinin ufacik bir acisini bile gostermesin. Cok cektiniz, cok sabrettiniz. Allah mukâfatinizi geciktirmesin. Hastaligin hicbir izi kalmayacak sekilde gidersin tum saglik sorunlarini yavrularinizin.

allah razi olsun canim:KK200:
allahim kimseye dermansiz dert vermesin:dua:

Lütfen yaz!Yalnız kalma, kendini yalnız hissetme.Elimizden dua etmek gelir ki o da en önemli gücümüz. Sen çok güçlü bir annesin B bursa_83 gibi.Rabbim omuzlariniza yüklediği o yükün mükafatıni en güzel şekilde verecek emin ol.Yavrulariniz yanınızda olacak .Ama bu süreçte gerçekten sıkıntılarınızı paylaşın .Sizin buna ihtiyacınız var .Bizlerin de hayatın aslında ne kadar farklı şeyler yasattigini öyle vara yok a uzulmememiz gerektiğini bilmeye.Sil gözlerinin yaşını.Keşke yanınızda olup o yaşları silebilsem.Bunu öyle çok isterim ,öyle içten soyluyorum ki .Allahım şu mübarek cuma gecesinde kandil arefesinde başta sizlerin yavrusu olmak üzere bütün hastalara acil şifalar versin.

öyle doluyum ki...

Cnm üzülme,bak baslarda iyi gidiyordu diosun zamanla onu da aşacak Allahın izniyle kuzumuz❤️❤️ Sabır sabır sabır cnm... diceksin demesi kolay,haklısın da ama keske elimizden fazlası gelse... Allah ona ve size güc kuvvet versin... çapaya ne zaman geleceksiniz?

insallah bir dahakine basarabilir canim,cok ozledik coook,anlatamayacagimkadar cok. 50 gün oldu. bazen sabir da azaliyor,guc de.
allahim tez zamanda saglikla cikmamizi nasip etsin insallah.
çapaya pazartesi gelecegiz canim allahtam bir mani olmazsa. benim gidecegim belli degil. esim yalniz da gidebilir. operasyon saatine gore belli olacak. eger deniz otobusuyle giderse esim ben gitmeyecegim. cok sallıyor deniz otobusu,midem cok kotu oluyor . arabayla olursa belki giderim,bakalim.
baya agri oluyormus.kuzumun aci cekmesini istemiyorum ama bir an evvel yapilsin istiyorum bir yandan da.

insallah bir dahakine basarabilir canim,cok ozledik coook,anlatamayacagimkadar cok. 50 gün oldu. bazen sabir da azaliyor,guc de.
allahim tez zamanda saglikla cikmamizi nasip etsin insallah.
çapaya pazartesi gelecegiz canim allahtam bir mani olmazsa. benim gidecegim belli degil. esim yalniz da gidebilir. operasyon saatine gore belli olacak. eger deniz otobusuyle giderse esim ben gitmeyecegim. cok sallıyor deniz otobusu,midem cok kotu oluyor . arabayla olursa belki giderim,bakalim.
baya agri oluyormus.kuzumun aci cekmesini istemiyorum ama bir an evvel yapilsin istiyorum bir yandan da.
Insallah Allah dualarımızı kabul eder tez zamanda,kokusunu icine çekersin bi an once evladının... Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın cok zormuş cok... senin yazdıklarını okudukca daha iyi anlıyorum.
Belki biraz canı yanacak ama hersey onun iyiligi icin... güzel haberlerini tez vakitte verirsin insallah.

Umudunu kaybetme nolur.Allah buyuk.buyuk oglum her aglamasinda bayilirdi. Zamanla gunde 3-4-5’e cikti.Oyle kotuydu ki her bayilmasinda mosmor olurdu her yeri. Elleri kenetkenirdi,bazen gozleri sabitlenirdi, bilincini kaybederdi. Kendine gelince cok yorgun olur 10 dakika uyurdu boyle. Esim varsa baska odaya giderdim. Öldü mü diye cigliklar atarak. O yoksa kucagimda baygin cocukla odadan odaya kosardim cirpinarak. Caresizlik bir kotu ki. Cok sukur 3 sene surdu ve Rabbim derman verdi. Her defasinda karmakarisik duygular yasardim. Birinde gucluysem birinde diplerdeydim. Birinde umutluyken birinde tamam artik bitti, buraya kadarmis derdim. O yuzden sana ve B bursa_83 e karsi gonulden dua ediyorum. Kimin ne zaman duasi kabul olunur bilinmezmis. Aklima geldikce sizleri aniyorum. Allah sizin de yavrulariniza sifa versin. Allah dert verip derman aratmasin. Hicbir anneyi de yalvarip yakartmasin, evladinin ufacik bir acisini bile gostermesin. Cok cektiniz, cok sabrettiniz. Allah mukâfatinizi geciktirmesin. Hastaligin hicbir izi kalmayacak sekilde gidersin tum saglik sorunlarini yavrularinizin.
Senim bu yasadıgını gecen hafta yasadım ve omrumden ömür gitti.öldüm resmen Allah kimseye bu korkuyu yasatmasın,agladı katıldı ve uzun deil ama 1-2 saniyeligine kendinden gecti,kime anlatsam hep iyimser örnekler vardı ama annelik iste aklımdan o an cıkmadı,sonra dr kontrolunde oldu dr kendi de gördü hemen yüzüne üfleyip kendine getirtti ama yasadıgımı anlatamam,demirine bakıldı hersey normal ,sebepsiz olur 3 yasına kadar sürebilir vs dedi... ertesi gün yine oldu ellerimde kendinden gecti... off korkumu anlatamam... hemen bi kardiyologa götürdüm icin rahat etsin die....üfleme vs de sebep olabilirmis çünkü,cok sükür herseyi iyi cıktı. Aglamaya başladıgında derin bir nefes aldıgında hemen hafif yüzüne üfle dedi,cok kez oldu üfledim hemeb yüzüne cok şükür bi daha olmadı.. ınsallah zamanla unutur.. demem o ki annelik coook cook güzel evet ama cooook zor ,acısı ,korkusu vs... o yaşadığım anı hayatım boyunca unutmam.
O yüzden seni cok iyi anlıyorum,o korkunu of... neyseki gecmis gitmis artık..

Merhaba iyi hafta sonları. Hatırlarsınız geçen hafta tesadüfen Alper'in gözleri bozuk olduğu anlaşılmıştı. Bir doktora daha daha göstermemiz gerektiğini o an düşünmemiştik ve o gün aldık gözlüğünü. Salı geldiği gün denedim. Korktuğum kadar olmadı. İlk takınca çıkarmaya çalışıyor. Sonra gözünde olduğunu unutuyor. Ancak o günden sonra bir doktora daha göstermeden takmak içime sinmedi. O gün bu gündür Prof Dr. Şule Ziylan' dan randevu almaya çalışıyoruz. Doktor 20 Haziran'a kadar dolu. Kari koca doktorun asistanina bize bir randevu ayarlaması için musallat olduk resmen :olamaz: Bakalim bugün pazartesi için arayacağini söyledi. Bekliyoruz.
Randevu aldın mı bilmiyorum ama? Alamazsan yegenim onun hastası yıllardır,söylemiştim de. Ablamla epey samimi oldular hatta gecen ay bnde kızımı ona götürdüm ,yardımcı olabiliriz istersen.

Kızlar 6.hAstalık gecirdik biz bu hafta... daha dogrusu geçmedi hala. Salıdan beri nadir düşen ates.bıgünde vücutta döküntü.. bu mevsimde veya kışın cok sık görülüyormuş haberiniz olsun...

Insallah Allah dualarımızı kabul eder tez zamanda,kokusunu icine çekersin bi an once evladının... Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın cok zormuş cok... senin yazdıklarını okudukca daha iyi anlıyorum.
Belki biraz canı yanacak ama hersey onun iyiligi icin... güzel haberlerini tez vakitte verirsin insallah.

ben de guzel haberler vermeyi cok istiyorum. insallah yakindir o gunler:dua::anne:

Randevu aldın mı bilmiyorum ama? Alamazsan yegenim onun hastası yıllardır,söylemiştim de. Ablamla epey samimi oldular hatta gecen ay bnde kızımı ona götürdüm yardımcı olabiliriz istersen.
Çok teşekkür ederim güzel teklifin için:KK200: Çok sükür pazartesi gününe randevu alabildim. İnşallah miniğim için en hayırlısı olur

Senim bu yasadıgını gecen hafta yasadım ve omrumden ömür gitti.öldüm resmen Allah kimseye bu korkuyu yasatmasın,agladı katıldı ve uzun deil ama 1-2 saniyeligine kendinden gecti,kime anlatsam hep iyimser örnekler vardı ama annelik iste aklımdan o an cıkmadı,sonra dr kontrolunde oldu dr kendi de gördü hemen yüzüne üfleyip kendine getirtti ama yasadıgımı anlatamam,demirine bakıldı hersey normal ,sebepsiz olur 3 yasına kadar sürebilir vs dedi... ertesi gün yine oldu ellerimde kendinden gecti... off korkumu anlatamam... hemen bi kardiyologa götürdüm icin rahat etsin die....üfleme vs de sebep olabilirmis çünkü,cok sükür herseyi iyi cıktı. Aglamaya başladıgında derin bir nefes aldıgında hemen hafif yüzüne üfle dedi,cok kez oldu üfledim hemeb yüzüne cok şükür bi daha olmadı.. ınsallah zamanla unutur.. demem o ki annelik coook cook güzel evet ama cooook zor ,acısı ,korkusu vs... o yaşadığım anı hayatım boyunca unutmam.
O yüzden seni cok iyi anlıyorum,o korkunu of... neyseki gecmis gitmis artık..
S SapkaliA ikinize ve yavrularınıza da geçmiş olsun.. korkmaz mi insan hem nasıl korkar şükür ki atlatmissiniz Allah yasatmasin bir daha :(

Back