Maalesef gunduz emmelerimiz azaldi ancak gece emmesi onemli unutma gece emmesi salgilanan sutun miktar ve kalitesini arttiriyor... sutunun azalmasini istemiyorsan geceleri muhakkak emzir
gıda konusunda zorlamaya gitmeyin bebegin tercihlerine isteklerine kulak verin... ihtiyaci oldugu kadar talep edecektir
bizim drumuz zorunlu haller dusinda 13. Aydan once kan tahlili yaptirmayi uygun bulmuyor cnm bu nedenle 13. Aydan once tahlil yaptirmayacagiz.
cnm son yazdigin tum mjlari okudum ancak bunu alintiladim olumden ote herseye care var unutma evladin yaninda cok sukur nefes aliyor ve dermani da eger ameliyatsa bununda olacak unutma ki bu zorluklar onu guclendirecek hersey yoluna girecek... evren bir enerji ve ona ne kadar pozitif sinyal gonderirsek karsimiza o denli olumlu olumlamalar cikartir, lutfen surekli kendine telkinde bulun hersey yoluna giriyor de... hersey duzeliyor de... ama ecek acak eklerini kullanma cunku bu her zaman telkinde bulundugumuz konuyu oteleyen gelecek zaman ekleri....
B bursa_83 cnm sen de yap bunu... insallah ikinizden de guzel haberler alacagimiz gunler yakin...
olumlamalara ben de inaniyorum,evrene olumlu mesaj gondermeye inaniyorum ama dunden beri cok mutsuzum,cok gerginim. gunler gectikce sabir azaliyor.
biliyorsun cnm benimki sidefer... ferrum en kuvvetlisi ama onu da degistirmek istiyorsun...
buyukbas diz kemiginden satiyorlar kasaplar onu alip once yikiyorsun. Sonra 1 kasik sirke doktugun suda yarim saat bekletip kaynatiyorsun ancak ben bu islemi yaptiktan sonra ocaga koydugumda ilk 5 dk icinde su acayip kanlandi.. bu sebeple suyu dokup temiz suya tekrar koydum ve 5 dk isitip sonra tekrar suyu doktum bu sayede iyice berrak oldu ve yeni su ile icine 1 kasik da elma sirkesi koyarak 10 saat kadar kaynattim tabi aslinda soyle su kaynama sicakligina gelince iyice kisiyorsun cunku kemik suyunun fokur fokur kaynamamasi gerekiyor... ardindan yani 10 saatin sonunda altini kapatip sogumaya birakiyorsun su oda sicakligina gelince buz torbalari var onlara doldurup buzluga atiyorsun oradan 2 parca 3 parca cikarta cikarta 3 ay icinde tuketiyorsun
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...blw-ve-ek-gidaya-gecis-sureci.1047295/page-59 Topige de bekleriz cnm orada bunlari ayrintili konusuyoruz
tatilde ek gida zor dogru soyluyorsun. Bu sebeple ben otel ve turevi yerler yerine yazlik veyahut yok ise devremulk tarzi birsey kiralamayi daha dogru buluyorum enazindan kendin pisirip gonul rahatligiyla verebiliyorsun...
tatil yapacagim diyorsan muhakkak bir aile buyugu yaninda olmali yoksa cok cok zor... daha cok yorulup donersin
Bas cevresi normal... bu hemsireler bazen cok sacma sapan zirvalio...
Emir kuzu iyi gidiyor cok guzel haberler vermen yakindir buna cani gonulden inaniyorum.
insallah canim insallah.
Bende azalma yapti uzgunum ki...