2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oglen 12.00gibi 6.ay asilarimizi olduk.henuz atesiyok ama cok huzursuz.sizde durumlar nasildi.calpol kullandiniz mi? Calpol sadece 38 derece ates olmasi halinde mi kullanilir yoksa huzursuzluk tavan yaptiginda kullanilir mi.bitik haldeyim
Ben huzursuz olunca da vermiştim ateşten daha zor çünkü o emmeyi fln da istemez şimdi ver bence

insalllllah canim,aminn
tek istegim suan dua ama bir sey olursa hepinize soyleyebilecegimi biliyorum,cok tesekkurler canim.

B bursa_83 sen nasilsin emir kuzusu nasil?ciktiniz mi hastaneden.hep aklimda ve dualarimdasiniz

ben idare etmeye calisiyorum canim. yanimdaki yatakta hasta yoktu dun gece,cok sukur ki.o yuzden annem kaldi.cocuk klinigi oldugu icin 2 kisilik odalara erkekleri almiyorlar kalmak icin. hoş annemi de almiyorlardi ama sagolsun hemsire yardimci oldu,kalsin dedi.
3 saatte bir besledigimiz icin sadece o saatlerde uyandim,besledim yattim,annem takip etti emiri. burnunda ve boynunda hortumla oldugu icin 1kisinin uyumadan takip etmesi lazim. tutup cikariyor cunku. rahatsiz oluyor
kisa surede cikabilecegimizi sanmiyorum ama bakalim..bugun kardesim geliyor. doktorlarla gorusecek.daha net bilgi alabilecegiz.

cok sagol canim benim

Cnm inş güzel haberler alırsınbugün Dr dualarım sizinle

Bize 8. Ayda dendi tahliller icin ama bence de simdi yapilsa daha iyi olur. Insallah bir kerelik spontan bir reaksiyondur. Allerji isi cok zor cunki hele de ufakliklarda
Cnm besin alerjisi çocukların %5 inde görülüyormuş.yani çok sık olan bir durum sayılmaz. Hatta 3 yaştan sonra bu çocukların %90’ı da hassasiyetten kurtulmuş oluyormuş. Ahmet Akçay’ın yazısını okumuştum ben, Duru alerjik olabilir dediklerinde ona gidecektik çünkü de, yoğurda alerji de aslında süte alerjiden kaynaklıymış. Yani ıgE antikorlarına bakılınca hepsi çıkmış oluyor. sıkıntı yoktur inşallah, endişelenme şimdiden hiç.

Daha 7 aylık bile değil üst yan kesiciler çıkıyor . Erken çıkan diş erken dökülür sağlıksız olur düşüncesinin yalan olduğunu tecrübe eden var mı yoksam sahi mi
Maşallah :) Bizim de 3. çıktı ve aynı şeyi düşünüyorum malesef.. diş doktorumuz da çocuk doktorumuz da macunsuz fırçalamaya başla dediler, çok dikkat etmek lazım

Günaydın Kızlar Yüksek Seçim Kurulu memur alımı var 2016 kbss en az 70. Almış olmak lise önlisans. Ve lisans mezunu olmak başvurular 3 martta 16 martta son başvuru kendimde bu kuruldu çalışıyorum zor bi işimize yok seçimden seçime bilgilendirmek istedim başvuru yapmak isteyen olur tanıdıklarına vesile .olan olur

Ben huzursuz olunca da vermiştim ateşten daha zor çünkü o emmeyi fln da istemez şimdi ver bence
Sanirim en zorlu zaman dilimini atlattik takip etmeye devam edecegim.gerekirse hemen veririm calpol basucumuzda:) cok tsk ederim

Maşallah :) Bizim de 3. çıktı ve aynı şeyi düşünüyorum malesef.. diş doktorumuz da çocuk doktorumuz da macunsuz fırçalamaya başla dediler, çok dikkat etmek lazım
Ağzını hiçbir türlü açmıyor ki fircalasam şu hastalıktan sonra oldu.Şurup verdigimiz için şimdi mümkün değil açmıyor .Önceden yemeyince elimle verirdim yerdi şimdi onu da yemiyor.Disine bakmak falan hak getire zaten

Sanirim en zorlu zaman dilimini atlattik takip etmeye devam edecegim.gerekirse hemen veririm calpol basucumuzda:) cok tsk ederim
Canim geçmiş olsun.Bende vermiştim ateş çok yüksek değildi ama çok ağlıyordu bacagi morarmisti hoş ağlarken verdiğim de kustu orası ayrı bir konu :)

Birde anneler benimki hala desteksiz oturmuyor yani denedim en fazla 10 saniye
Sonrasında yıkılıyor hep bir şeylere bakmak için egiliyor oturmak umrunda değil. Mama sandalyesinde gayet dik oturuyor anlamadim

Canim geçmiş olsun.Bende vermiştim ateş çok yüksek değildi ama çok ağlıyordu bacagi morarmisti hoş ağlarken verdiğim de kustu orası ayrı bir konu :)
Ben vermemek icin direnmedim ama bir tik daha artsaydi huzursuzlugu hazir bekliyordum vereyim diye.emdi surekli sanirim o rahatlatti insallah bugun de sorunsuz gecer

Allah kolayliklar versin ins kardesin gelince biraz daha net bilgi alabilirsiniz ve yaninizdaki yatak hep bos kalir ins bir sekilde annen destek olur sana

Senden gelecek ii haberi dört gözle bekliyorum... ınsallah oradan güle oynaya cıkacaksın cnm

Sonrasında yıkılıyor hep bir şeylere bakmak için egiliyor oturmak umrunda değil. Mama sandalyesinde gayet dik oturuyor anlamadim
Oturur canım ya dert etme. Ben sırt üstü yatırıp ellerinden tutup 1 2 3 hoppp diyordum kendisini çekiyordu. Kol kaslarını ve boyun kaslarını güçlendirmek için. Sıksık yap ve yanına destek koyduğum zamanlar onlara güvenip yıkılıyormuş meğer benimki. Bi gün hiç bişey koymamıştım yıkılmadan oturunca baya şaşırmıştım

Maşallah akıllı pıtırcığa yaa

Bu arada bebeğinin kıyafetlerini ütüleyen var mı ? Doktorumuz sordu bende evet hala ütülüyorum dedim. Ütülemeyi bırak bence dedi. Yanındaki hemşire ilk çocuğunda herşeyini sürekli ütülüyormuş. Ve artık bebeğin cildi alerji olmuş ütülemeden giydirdiği zaman heryeri kızarıp kaşıntı ve döküntü oluyormuş. Hemşire kendisi anlattı çocuk büüyüdü 6 yaşına geldi hala ütülüyorum herseyini , şimdi 10 aylık bi bebeğim daha var sadece hastane çıkışını ütüledim bidaha hiç ütülemedim dedi. Ütü yerine kıyafetleri yıkarken 2 kez durulama yaptırmamı söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?

Oglum da oyle canim ben otursun diye koyuyorum hemen eline alabilecegi bir seyler aramak icin ayaklarina kadar bukuyor kendini eline bir seyler veriyorum oturarak oynamiyor yatip yuzustu donuyor hemen totoyu kaldirip emeklemeye calisiyor ben tamamen meraktan oldugunu dusunuyorum bi sorun oldugunu dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…