Ben huzursuz olunca da vermiştim ateşten daha zor çünkü o emmeyi fln da istemez şimdi ver benceOglen 12.00gibi 6.ay asilarimizi olduk.henuz atesiyok ama cok huzursuz.sizde durumlar nasildi.calpol kullandiniz mi? Calpol sadece 38 derece ates olmasi halinde mi kullanilir yoksa huzursuzluk tavan yaptiginda kullanilir mi.bitik haldeyim
Sadece yoğurda tepki verdiyse alerji doktoruna gitmenin acelesi yoktur diye düşünüyorum. Alerjik tepki veren gıdayı kesip bundan sonra yeni gıdaları 3 gün denetip verdikten ve ilk tadım gününde az verip zamanla arttırdıktan sonra sorun olmaz büyük ihtimalle. Alerjik gıdaları da daha ileri zamanlarda verirsen bu süreci temiz şekilde atlatırsınız bence. Bir de vücudu kendini güçlendiriyor zaman geçtikçe, ayda bir yarım çay kaşığıyla başlayıp yine üç gün yoğurt verirsen alerjisi bitmiş olabilir. Ben de 8. aydan itibaren alerji yasaklarını delmeyi düşünüyorum yavaş yavaş. Tepki vermeyenlere devam edeceğim. Umarım başka bir şeye alerji çıkmaz.
B bursa_83 Çok fazla giremiyorum bu ara hala daha tamamını okuyamadım sayfaların ama aklım hep sende ve Emir’de. Allah güç versin yavruna ve en kısa zamanda sağlıkla çıksın o hastaneden. Sana da dayanma gücü versin, güçlü kadınsın, annesin, dayanabilirsin. Bu süreci atlatıp kötü bir anı olduğu güzel günler çok çabuk gelir umarım. Dua etmekten başka yapabileceğim bir şey varsa söyle lütfen. Elimden geleni yaparım.
ben idare etmeye calisiyorum canim. yanimdaki yatakta hasta yoktu dun gece,cok sukur ki.o yuzden annem kaldi.cocuk klinigi oldugu icin 2 kisilik odalara erkekleri almiyorlar kalmak icin. hoş annemi de almiyorlardi ama sagolsun hemsire yardimci oldu,kalsin dedi.
3 saatte bir besledigimiz icin sadece o saatlerde uyandim,besledim yattim,annem takip etti emiri. burnunda ve boynunda hortumla oldugu icin 1kisinin uyumadan takip etmesi lazim. tutup cikariyor cunku. rahatsiz oluyor
kisa surede cikabilecegimizi sanmiyorum ama bakalim..bugun kardesim geliyor. doktorlarla gorusecek.daha net bilgi alabilecegiz.
cok sagol canim benim
Cnm besin alerjisi çocukların %5 inde görülüyormuş.yani çok sık olan bir durum sayılmaz. Hatta 3 yaştan sonra bu çocukların %90’ı da hassasiyetten kurtulmuş oluyormuş. Ahmet Akçay’ın yazısını okumuştum ben, Duru alerjik olabilir dediklerinde ona gidecektik çünkü de, yoğurda alerji de aslında süte alerjiden kaynaklıymış. Yani ıgE antikorlarına bakılınca hepsi çıkmış oluyor. sıkıntı yoktur inşallah, endişelenme şimdiden hiç.Bize 8. Ayda dendi tahliller icin ama bence de simdi yapilsa daha iyi olur. Insallah bir kerelik spontan bir reaksiyondur. Allerji isi cok zor cunki hele de ufakliklarda
Cnm inş güzel haberler alırsınbugün Dr dualarım sizinle
Yaa bayılıyorum su 2 dişin görüntüsüneDaha 7 aylık bile değil üst yan kesiciler çıkıyor . Erken çıkan diş erken dökülür sağlıksız olur düşüncesinin yalan olduğunu tecrübe eden var mıyoksam sahi mi
Maşallah :) Bizim de 3. çıktı ve aynı şeyi düşünüyorum malesef.. diş doktorumuz da çocuk doktorumuz da macunsuz fırçalamaya başla dediler, çok dikkat etmek lazımDaha 7 aylık bile değil üst yan kesiciler çıkıyor . Erken çıkan diş erken dökülür sağlıksız olur düşüncesinin yalan olduğunu tecrübe eden var mıyoksam sahi mi
Sanirim en zorlu zaman dilimini atlattik takip etmeye devam edecegim.gerekirse hemen veririm calpol basucumuzda:) cok tsk ederimBen huzursuz olunca da vermiştim ateşten daha zor çünkü o emmeyi fln da istemez şimdi ver bence
Ağzını hiçbir türlü açmıyor ki fircalasam şu hastalıktan sonra oldu.Şurup verdigimiz için şimdi mümkün değil açmıyor .Önceden yemeyince elimle verirdim yerdi şimdi onu da yemiyor.Disine bakmak falan hak getire zatenMaşallah :) Bizim de 3. çıktı ve aynı şeyi düşünüyorum malesef.. diş doktorumuz da çocuk doktorumuz da macunsuz fırçalamaya başla dediler, çok dikkat etmek lazım
Canim geçmiş olsun.Bende vermiştim ateş çok yüksek değildi ama çok ağlıyordu bacagi morarmisti hoş ağlarken verdiğim de kustu orası ayrı bir konu :)Sanirim en zorlu zaman dilimini atlattik takip etmeye devam edecegim.gerekirse hemen veririm calpol basucumuzda:) cok tsk ederim
Ben vermemek icin direnmedim ama bir tik daha artsaydi huzursuzlugu hazir bekliyordum vereyim diye.emdi surekli sanirim o rahatlatti insallah bugun de sorunsuz gecerCanim geçmiş olsun.Bende vermiştim ateş çok yüksek değildi ama çok ağlıyordu bacagi morarmisti hoş ağlarken verdiğim de kustu orası ayrı bir konu :)
Allah kolayliklar versin ins kardesin gelince biraz daha net bilgi alabilirsiniz ve yaninizdaki yatak hep bos kalir ins bir sekilde annen destek olur sanaben idare etmeye calisiyorum canim. yanimdaki yatakta hasta yoktu dun gece,cok sukur ki.o yuzden annem kaldi.cocuk klinigi oldugu icin 2 kisilik odalara erkekleri almiyorlar kalmak icin. hoş annemi de almiyorlardi ama sagolsun hemsire yardimci oldu,kalsin dedi.
3 saatte bir besledigimiz icin sadece o saatlerde uyandim,besledim yattim,annem takip etti emiri. burnunda ve boynunda hortumla oldugu icin 1kisinin uyumadan takip etmesi lazim. tutup cikariyor cunku. rahatsiz oluyor
kisa surede cikabilecegimizi sanmiyorum ama bakalim..bugun kardesim geliyor. doktorlarla gorusecek.daha net bilgi alabilecegiz.
cok sagol canim benim
ben idare etmeye calisiyorum canim. yanimdaki yatakta hasta yoktu dun gece,cok sukur ki.o yuzden annem kaldi.cocuk klinigi oldugu icin 2 kisilik odalara erkekleri almiyorlar kalmak icin. hoş annemi de almiyorlardi ama sagolsun hemsire yardimci oldu,kalsin dedi.
cok sagol canim benim
Oturur canım ya dert etme. Ben sırt üstü yatırıp ellerinden tutup 1 2 3 hoppp diyordum kendisini çekiyordu. Kol kaslarını ve boyun kaslarını güçlendirmek için. Sıksık yap ve yanına destek koyduğum zamanlar onlara güvenip yıkılıyormuş meğer benimki. Bi gün hiç bişey koymamıştım yıkılmadan oturunca baya şaşırmıştımBirde anneler benimki hala desteksiz oturmuyor yani denedim en fazla 10 saniye
Sonrasında yıkılıyor hep bir şeylere bakmak için egiliyor oturmak umrunda değil. Mama sandalyesinde gayet dik oturuyor anlamadim
Maşallah akıllı pıtırcığa yaaOturur canım ya dert etme. Ben sırt üstü yatırıp ellerinden tutup 1 2 3 hoppp diyordum kendisini çekiyordu. Kol kaslarını ve boyun kaslarını güçlendirmek için. Sıksık yap ve yanına destek koyduğum zamanlar onlara güvenip yıkılıyormuş meğer benimki. Bi gün hiç bişey koymamıştım yıkılmadan oturunca baya şaşırmıştım
Oglum da oyle canim ben otursun diye koyuyorum hemen eline alabilecegi bir seyler aramak icin ayaklarina kadar bukuyor kendini eline bir seyler veriyorum oturarak oynamiyor yatip yuzustu donuyor hemen totoyu kaldirip emeklemeye calisiyorBirde anneler benimki hala desteksiz oturmuyor yani denedim en fazla 10 saniye
Sonrasında yıkılıyor hep bir şeylere bakmak için egiliyor oturmak umrunda değil. Mama sandalyesinde gayet dik oturuyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?