- 3 Temmuz 2016
- 552
- 753
- 103
Ben tamamen blw yapıyorum en başından beri.Arkadaslar %100 blw yapabilen var mi biz simdi 6.ay kontrolunden ciktik her hafta icin verilecek besinleri belirlemisler kesinlikle pure verme catalla ez ama blw yi arada denersin henuz erken dedi sasirdim kaldim napicagimi gideyim de listemi yenileyeyim daha dogrusu siralamalarini degiseyim puff
Ay allahım maşallah yaDaha 7 aylık bile değil üst yan kesiciler çıkıyor . Erken çıkan diş erken dökülür sağlıksız olur düşüncesinin yalan olduğunu tecrübe eden var mıyoksam sahi mi
Ne güzel iyi toprlamıssınız kıskandım sizi kızlar .birazda boğaza düşkün olunca vermek yerine almışım51le hamile kaldım 61le doğuma girdim.
Emzirmek... Yoğunluktan öğlen yemek yiyememek.. Yorgunluk+ stres= 50 kiloyum şuan. Almak istiyorum çünkü yüzüm küçüldü resmen
Maşallah yaaDaha 7 aylık bile değil üst yan kesiciler çıkıyor . Erken çıkan diş erken dökülür sağlıksız olur düşüncesinin yalan olduğunu tecrübe eden var mıyoksam sahi mi
Ekmek tuketiyorsan azalt ya da tuketme hamur isi vs. Zaten biliyorsundur gerisi kendiliginden gider diye dusunuyorum saglikoi yemekler oldugu surece inunde kararinda yemege devam etmelisin cunku hem iste enerji harciyorsun hem evde denge duzen en azindan senin icin bizde durum tamamen dengesizlik ve yorgunluk uzerine kurulu ...Aslında bende zayıflıyordum evdeyken işebaşlayınca geri aldım sütümde azalırsa diye yemeğe dikkat ettim. Bi an önce diyete bağlamalıyımmm
Masallah ona bosver boyle seyleri annesi inci gibi disleri olsun insallahDaha 7 aylık bile değil üst yan kesiciler çıkıyor . Erken çıkan diş erken dökülür sağlıksız olur düşüncesinin yalan olduğunu tecrübe eden var mıyoksam sahi mi
3 gun yapmazsa mudahale et demisti doktor ates olceri kullan dedi ates olcer gibi popusuna koyup yaptiriyordum bazen ama simdi yapmiyorum cok mudahale edince akli ermeye basladigi icin sikiyor bezini bile degidtirmeme izin vermiyordu yag koyuyorum ozellikle 2veya3 kere biberona mama verirken iyi oluyorYa bu lavman meselesi kafamı kurcalıyor. Arkadaşımın bebeği lavmandan dolayı poposunda yırtık oluşmuş. Bana asla lavman kullanma fitil kullan dedi. Hatta doktora kızdı lavman veriyor diye. Ama lavman hızlı ve daha etkili sanki , fitil hiç vermedik daha. Acaba onlar her kabız olduğunda lavman uyguladıkları için mi böylr oldu diyr düşünüyorum. Çünkü bebek doğduğundan beri lavman yada fitille yapıyor. 5aylık oldu hiç kendisi yapamamış. Alıştığı için bağırsaklar tembelleşti bence.
Ben cok panigim.pure yapmam ama catalla ezip verebilirim.klasik+ blw gidecegimD dstn33 ben %100 yapamıyorum biraz blw biraz püre biraz çatalla biraz rendeyle .. blw ile tadına bile bakamıyor bazen yutmadığı için. Her türlüsünü öğrenmeli bence. Ayrıca blwdeki boğulma riskinden dolayı eşimin kötü bakışlarına maruz kalıyorumben çok sakinim doğal bir süreç olduğunun farkındayım ama o değil. Bilmiyorum başta sadece blw yapacaktım ama olmuyor. Belli kurallarla çokta kasmadan içimden geldiği gibi devam ediyorum bakalım şu an fena değil.
Panik yapmana hiç gerek yok. Bebekler yaşam makinası, biraz öğürür en kötü sonra yutar. İçinde birsürü büyük parça bırakmama rağmen yiyor.Ben cok panigim.pure yapmam ama catalla ezip verebilirim.klasik+ blw gidecegim
Ilk 3 ay o sorunu yasadim simdi yok allaha sukur canimE Ebruemir benim bebeğim de çok az Kaka yapıyordu minimum 3 günde 1 , genelde haftada 1. Rekoru 18 gün kaka yapmamak. Sadece anne sütü alıyordu. Poposuna zeytinyağı sürmek dışında müdahale etmedim birkaç gün probiyotik kullanmıştım işe yaramadı. Canı ne zaman isterse o zaman yaptı. Ama gazı olduğu durumlar dışında öyle bi ıkınma, karında sertlik vs yoktu. Şimdi ek gıdadan sonra günde 1 kez yapmaya başladı. Ama tabi yaptığında öyle kabız kakası gibi değildi normal kıvamdaydı. Bilmiyorum eğer çocuk zorlanmıyorsa müdahale etme. Ben ıkındığında fark ettiğim zamanlar hemen altını açıp zeytinyağı döküp ayaklarını karnına itiyordum daha kolay yapıyordu.
Oglen 12.00gibi 6.ay asilarimizi olduk.henuz atesiyok ama cok huzursuz.sizde durumlar nasildi.calpol kullandiniz mi? Calpol sadece 38 derece ates olmasi halinde mi kullanilir yoksa huzursuzluk tavan yaptiginda kullanilir mi.bitik haldeyim
Simdi biraz sakinlesti.ama gece cok huzursuz olursa vereyim.atak+asi zormus vallaAteş yapmamıştı bizde ama biraz huzursuzdu. Ben kullanmadım. Calpolu aynı zamanda ağrı kesici olarak da veren var. Hatta kv bana aşıya gitmeden vermicek misin dedi. Yani aşı olmadan garantiye almak için. Velhasıl genelde kullanan çok. Hem bi kere veriyorsun. Ben vermedim ama çok huzursuzsa ver bence ağrıyordur belki bacakları.
Bizde bu sabah 9da olduk 6.ay aşılarımızı bende calpol yada başka bişey verme taraftarı değildim ama o kadar ağladı ki 12 den sonra saat 1 gibi vermek zorunda kaldımSimdi biraz sakinlesti.ama gece cok huzursuz olursa vereyim.atak+asi zormus valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?