2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah . Okuyunca üzüldüm inşallah emir en kısa zamanda sağlıklı olarak eve dönecek. Dualarımız sizinle

Tekrar tekrar geçmiş olsun cnm. İnşallah mr sonucu da iyi çıkar. 8 martı bekletmelerinin sebebi neymiş peki? Daha erken çekilse faydası olur mu?

Canim Allah kolayliklar versin.saglikla evinize donun ins mr i daha erken cektirseniz biraz rahatlardiniz bence.beklenmesinin doktorlar acisindan bir nedeni var mi

Tekrar tekrar geçmiş olsun cnm. İnşallah mr sonucu da iyi çıkar. 8 martı bekletmelerinin sebebi neymiş peki? Daha erken çekilse faydası olur mu?

normalde eylule falan veriliyor ama hastanede yattigimiz icin oncelik veriliyor. 1 hafta erken cekilse de cok fazla farkeden bir sey olmaz. emirin gelisimi neden geride,beyinde bir sey mi var ona bakilacak. suan oncelik solunumu.

Canim Allah kolayliklar versin.saglikla evinize donun ins mr i daha erken cektirseniz biraz rahatlardiniz bence.beklenmesinin doktorlar acisindan bir nedeni var mi

zaten erkene verdik diyorlar. suan oncelik solunumu. mr cekilmesinin nedeni gelisiminin neden geri oldugunu belirlemek ve allah korusun bir hastalik varsa teşhis etmek. 1 haftadan degisen bir sey olmayacak yani.

amin canim. evet acildeyiz. hangi bolume yatiracalagi kararlastirilacak dedi nörolog ama dun aksamki baska bir dotor da yer yok demisti. bekliyoruz iste burda.

zaten erkene verdik diyorlar. suan oncelik solunumu. mr cekilmesinin nedeni gelisiminin neden geri oldugunu belirlemek ve allah korusun bir hastalik varsa teşhis etmek. 1 haftadan degisen bir sey olmayacak yani.
Ihmal etmesinler kuzumu.degisen bisey olmayacaksa ok.hepimiz cok sabirsiziz senden gelecek bir haber icin.sevgiyle kucakliyorum oglusla seni

Bizde sıkıntı olmadı cnm, başka birşey yemiş miydi bugün?
Havuç yedi ama 3. Yiyisiydi zaten onda şuphelenmedim ama keske havuca alerjisi olsa da yogurt yiyebilse

Cocuk doktorundan randevu aldık ordan yonlendirir de alerji doktoruna gideriz diye düşunduk cunku yurt dısinda cikmama bir aydan az kaldı. Ama fuzuli mi olur acaba gitmemiz bilemedim.
Beklenen doğum tarihine göre 180 gunumuz bugun doldu bizim. Ama ben direk eline vermeye cesaret edemedigim icin tek tek sebzeleri ve meyve verdim kaşikla. Fileyle elma verdim. Parcali parcali veriyorum ki parcanin buyukluğu benim kontrolumde olsun, böylece zamanla bunlari sorunsuz yutunca blw donerim diye düşundüm.
Ne yerse yesin sanki limon vermisim gibi ağzını burnunu büküyor. Iste o zaman o yüzumdeki bitmez huzur cok gercekci oluyor anlatamam

B bursa_83 cnm dün cok giremedim... insallah Emir o hastaneden iyileşmiş olarak cıkacak... inan dualarımdasınız , sende kendine dikkat et.Allahın izniyle bugünler gececek ve kötü bir anı olarak ileride anlatacaksın sadece.
Hepimizin aklı,kalbi Emir'de inan... fırsat buldukca bizi haberdar et ve buralardan yapabilecegimiz ne varsa elimden geleni yaparım... aklında olsun.

Bir kere dokunması yoğurda alerjisi olduğu anlamına gelmeyebilir, telaşlanma. Ayşe’ye normalde dokunmadı diye istediği kadar domates verdim bir gün ve her yeri kıpkırmızı oldu. Doktoru ya bana ya en yakın sağlık kurumuna gidin hemen dedi, gittik hiçbir şey yok, kronik bir durum değil dedi. Sizinki de bir kerelik olabilir. Zaten bir yaşına kadar testleri yapılıyor, bizimki katı gıdaya geçince yaptırır fazla vakit kaybetmeden.. yumurta akı inek sütü vs alerjiler, kan sayımı şu bu.. onlarda çıkar diye tahmin ediyorum.

normalde eylule falan veriliyor ama hastanede yattigimiz icin oncelik veriliyor. 1 hafta erken cekilse de cok fazla farkeden bir sey olmaz. emirin gelisimi neden geride,beyinde bir sey mi var ona bakilacak. suan oncelik solunumu.
Anladım cnm. İnşallah geçip gider hepsi bir an önce.. biz de iyi haberlerini bekliyoruz her an

Ek gıdaya geçince ishal nasıl anlaşılır dün 1 kez bugün 1 kez kaka yapıtı ama sulu sadece anne sütü aldığı zamanki gibi içinde de pütürlerde vardı. İshal mi bu ?

Ek gıdaya geçince ishal nasıl anlaşılır dün 1 kez bugün 1 kez kaka yapıtı ama sulu sadece anne sütü aldığı zamanki gibi içinde de pütürlerde vardı. İshal mi bu ?
Biz meyve tadimlarina basladigimizdan beri daha sulu olmaya basladi... ishal muhtemelen surekli disari cikma durumunda olur diye dusunuyorum. Meyve mi vermeye basladin?

Anne sütü aldığındaki gibiyse normal bence. Ek kıtayı az ve yumuşak kıvamda veriyoruz, o yüzden çok katı olmamalı zaten gibi geliyor bana.

Biz bugün doktora gittik , 2gündür yine kabızdı. Ve artık ıkınmaktan ağlamaya başlamıştı. Ek gıdayıda kestim. Sadece su ve kayısıyı kaynatıp onu içiriyorum. Bide hergün zeytinyağı vermemi söyledi doktor , veriyorum da zaten . Lavman ve duphalac şurup verdi. Lavman sonrası rahatladı yavrum kaç gecedir kesik kesik saat başı uyanıyordu.

Normal bardakla icirmeyi dene bence canim doktor bana biberonla degilde bardakla icirmemi soyledi biraz bosa atsalarda hevesle iciyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…