2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İlk hamileligimde bebeğin kalbinin durdugunu mide bulantimin kesilmesiyle abladim, o yüzden ne kadar bulansa kar gibi geliyo [/QUOTE]

yok canım ole dusunursen gecmez 9 ay oyle bişey olmayacak saglıkla alıcaksın kucagına insallah.

Ben almistim zaten doktor yazmadan cnm bir kizim var ve onda da folic plus kullanmistim ama kac tane olduğunu hatirlamadim sordum doktora da tekrardan 1 tane yeterli dedi epey ilerlemis derken adetim 3 gün gecti daha 4+3de icmeye basladim Allahin izniyle birsey olmaz insallah.tesekkurler

Folic plus iyidir ama folbiol un mg si cok yuksek

Canım benim çok sevindim Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Birde bisy sorcam belirti hep mi oluyo yoksa ara ara mı
ara ara hissediyoruö ben de. Bazen yorgun bazeb güçlü bazen bel ağtısı kasık agrısı. Telaşlanma herşey yolunda

Canım benim çok sevindim Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Birde bisy sorcam belirti hep mi oluyo yoksa ara ara mı
Bana mı yazmıştın canım yeni gördüm kusura bakma belirti ara ara oluyor bulantı bişeyler yerken oluyor hep doymadan bırakıyorum o yüzden bel ve kasık ağrısı hep var hafif ama. Bir de gaz oluyor çok :)

Ben az iccem diyince daha cok içiorum kendime gün verdim kalp atsını duyayım 4 kesin gecmiycem.. Birbirimize bu konuda destek olalım hepimiz gün belirliyelim .. Ogünden sonra kesin kararlı olalım
Evet birbirimize destek olarak daha kararlı davranabiliriz. Ben de bebişi görmeyi bekliyorum 19 aralıkta görücem inşallah. Tamamen bırakır mıyım bilmiyorum ama kesinlikle 5 ve altı olmalı. Zaten 1 mg lık sigara içiyorum uzun zamandır. Ve aynen senin gibi hayatta en nefret ettiğim şey mide bulantısı olduğu halde midemin bulanması ve tiksinmek için dua ettim.

Ah kızlar. Bağırsak parazitim var sanırım Yaklaşık 2 haftadır uyuyamıyorum kaşıntıdan. Sirkeye kadar her yolu denedim ama yok. Bebeğin besinlerini bu asalak parazitler tüketiyor doktorla sırayla uğraşmadan yapabileceğim bildiğiniz birley var mı

Benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı. Şimdi yedin hafta, yine yok :) yok diye morali bozulan arkadaşlar için yazmak istedim. Doktor da ne güzel, gayet normal dedi sorunca :) dert etmeyin yani, sevgiler :)

Benimde gün içinde bi duruyor ni
ben aslen gölcük ddereliyim ama su an orda değilimm maalesef evlendim ailem orda yasıo gecen hafta ordaydım .

Bende de gün içinde ara ara oluyo batmalar ağrı falan. Ama en çok gece yatağa uzandigmda bacaklarımn ağrısından duramiyorm. Bakalım hayırlısı olur inşallah :)

Aman cnm sen dr a git simdi burada bisey deriz sana dokunur fln... dr a git sen

Benimde gün içinde bi duruyor ni

Bende de gün içinde ara ara oluyo batmalar ağrı falan. Ama en çok gece yatağa uzandigmda bacaklarımn ağrısından duramiyorm. Bakalım hayırlısı olur inşallah :)
Gaz sancısının ağrısıyla kasık ağrısı karışıyor canım ben de ya bir de kasıklarım dolu dolu hissediyorum üşütme gibi batmalar oluyor bende de :)

Facebookta 2017 temmuz agustos eylül anneleri adında bir grup var. Üye olanınız var mı kızlar. Bir bakıyım dedim ama hamileliğimi herkesten gizlediğim için katıldığım gruptan anlaşılır diye bakamadım

Cnm topicte face gruplarindan bahsetmek yasak aklinda bulunsun forum yonetimi istemiyor cunku orada paylasimlar siklaşınca burasi bosaliyor bu arada ben de uye degilim.

Arkadaşlar benim bu grubu takip etme ve paylaşımda bulunma sebebim; benim gibi gebelik ve doğum dönemi birbirine bu kadar yakın olan muhtemel duyguları , olumsuzlukları , olumlu olayları, heyecanları stresleri yani olası tüm durumları aynı anda yaşayabileceğim akıl alabileceğim deneyimlerinden faydalanabileceğim kişiler olduğunuzu düşünmem. Tabiki yeri geldikçe ben de paylaşacağım.hiçbirinizi tanımıyorum. Hiçbiriniz de beni tanımıyor. Ne birbirimizin karakterini biliyoruz ne huyunu suyunu ne zaaflarını ne kültürünü ne de konumunu. Gerek de yok bence. Ama burda Allah tamamına erdirip kukalarımıza almayı nasip ederse minik bebişlerümiz gibi bir ortak nokta yeter.hayat zaten yeterince stresli soru işareti. Bukadar özlemle beklemişken hamileyim şu anda ama kalp atışını daha duymamışım. Soru işareti. Her şey yolunda gidecekmi soru işareti. Az kalsın ciğer kavurma yicektim en Zararlı şeylerin başında geliyormuş tesadüfen öğrendim soru işareti. Ne yemem gerekiyor ne yememem gerekiyor soru işareti. Bilmeden yanlış bişey yapmaktan çooook korkuyorum. Daha ohooooo seksen tane soru işaretimiz var hepimizin zaten. Birbirimizi eleştireceksek de olumlu ve yapıcı uslüp herkese iyi gelecek bence. Herkesin hormonlar tavan. Az önce bir yavru sincaba gözlerim doldu. Tuttum kendimi. Beta hcg 1000 lerde benim. Olumsuz eleştirinin kimseye bir faydası olmuyor ama. yani şu anda benim en yakınım kocam bile beni sizin kadar net anlayamazken hormonal olarak niye üzülelim ki birbirimizden. Ünşallah önümüzdeki bu süreçte hepimizin günleri ayları sorunsuz sıkıntısız geçer. Olası sıkıntılarıda aşarız Minnoşlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız ünşallah. Neyse Yarın doktora gideceğim. Geçen sene dış gebelik geçirdim sezeryan ile sol tüpümü aldılar. Bu gebeliğiminde kalan tek tüpüme zarar Vermesinden korktuğun için gidiyorum. Yoksa kalp atışı kese falan çok erken daha. Pozitif olup mutluluk hormonu salgılayalım kıZlar.mutlu hamilelik Mutlu Bebek diyor bilenler. O yüzden kötü sözleri üzücü durumları kulak arkası edebilelim. bu arada bu akşam 1 sigara daha içtim.evet keşke içmeseydim ama içtim.sigara konusunda gerçekten çift karakterliyim. Biri içme derken öbürü yakmış üflüyordu bile. Kısmet bırakırız toptan inşallah.İyi geceler herkese.

Cnm topicte face gruplarindan bahsetmek yasak aklinda bulunsun forum yonetimi istemiyor cunku orada paylasimlar siklaşınca burasi bosaliyor bu arada ben de uye degilim.
Aslında tereddüt ettim yasak mıdır diye ama olumlu düşünerek yazdım. Bilgilendirdiğin için teşekkürler canım

merhaba arkadaşlar bende dün hamis olduğumu öğrendimbeta m 94.58. sizce nasıl değerim. henüz doktora gitmedim pazartesi gidecem.muhtemelen 2 haftalık falandır. benim hesaplarıma göre Ağustos sonu gibi olacak Allah izin verirsetabi herşey doktor dan sonra belli olur. umarım herkesinde benim de herşeyimz yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…