2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de dün öğrendim hamile kaldığım günü biliyorum 4. Haftayı dolduruyorum ben de daha gitmedim günün ayım dolsun günümde 3 gün geçsin gidicem dr a

Ben de dün öğrendim hamile kaldığım günü biliyorum 4. Haftayı dolduruyorum ben de daha gitmedim günün ayım dolsun günümde 3 gün geçsin gidicem dr a
o zaman merhaba yol arkadaşımsenin bebisin benimkinden büyük amadoktora ne zaman gideceksin ve beta değerin kaç çıktı. benimki iyi mi fikrin var mı

Gunaydin herkese iyi haftasonlari kizlar faceden bahseden arkadaşım bu sekilde siteden atılan cok kisi var dikkat.belirtiler herkeste ayni olmayabilir bende mesela kasik.ve bel.agrisi bide goguste dolgunluk var.

o zaman merhaba yol arkadaşımsenin bebisin benimkinden büyük amadoktora ne zaman gideceksin ve beta değerin kaç çıktı. benimki iyi mi fikrin var mı
Senin ki bence tahmini iki haftalıksa iyi zaten 1-2 günde iki katına çıkacak. Benim ikinci bebiş olcak 1,5 yaşında bir oğlum var :) kan testi vermedim daha canım ben ikinci hamilelik olunca hemen hissettim farklı bişeylerin olduğunu test yaptım pozitif çıktı hemen önümüzde ki cuma gitmeyi düşünüyorum ben çünkü daha küçük ultrason da görünmez büyük ihtimalle o yüzden beklemek daha iyi cumaya kadar diye düşünüyorum çokta geç olmamalı tabi :)

günaydın kızlar bizde bugün 5+6 olduk çalışan hamişler zorlanıyor musunuz ben cumartesi günleri de yarım gün çalışıyorum ama kendimi çok yorgun hissediyorum kalp atışlarını duyduktan sonra işi bırakmayı düşünüyorum 4 ay önce düşüğüm var çalışmaya devam etmiştim sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz bebeğimi yormak istemiyorum

ayy ben dayanamam o kadar.ilk bebek benimki çok heyecanlıyım. kaç haftalıkken görünür

ayy ben dayanamam o kadar.ilk bebek benimki çok heyecanlıyım. kaç haftalıkken görünür
Canım 5 haftalıkken alttan ultrasonla görünüyor. 6 haftalıkken de normal karından ultrason ile görünüyor :) ikinci olmasına ben de heyecanlıyım bu sefer ne olcak cinsiyeti diye

Hepinize iyi günler ne yapıyorsunuz 8 de kalktım hala bir şey yiyemiyorum 3 gündür böyle ne güzel gidiyordum kahvaltı öğle yemeği bol kalsiyum 3 gündür hiçbir şey yiyemiyorum çıkarma olmadı ama çok istahsizim benim gibi olan var mı benim beslenemeyecek diye korkuyorum tecrübeli arkadaşlar yardım lutfen

Canım 5 haftalıkken alttan ultrasonla görünüyor. 6 haftalıkken de normal karından ultrason ile görünüyor :) ikinci olmasına ben de heyecanlıyım bu sefer ne olcak cinsiyeti diye
canim ben alttan bakılmasını istemiyorum ya. bekleyecem o yüzden.kalp atışları ne zaman duyuluyor

hepinize merhaba
bende 4+3 haftalık hamileyim...3 yaşında bir kızım var...

Y yakamozeinstein canım bebeğin beslenmeyecek diye üzülme o zaten senin depolarından sömürüyor...4 aylık olana kadar hiç bir şey yemeden serumlarla yaşayan anneler var ...bebeklerine hiç bir şey olmuyor Allah ın izniyle... ilerisi aylarda iştahın açılır merak etme...

bende çalışıyorum...kızımda da son aya kadar çalışmıştım... tabi bünyeden bünyeye değişiyor... sen eğer kendini yorgun hissediyorsan ve çalışmanın bebeğine zarar vereceğini düşünüyorsan elbette içinden geldiği gibi yap çünkü....en doğrusu bu...çalışırken bir şey oldu olacak diye yaşamak daha zor...

çok geçmiş olsun ...bağırsak parazitlerine kabak çekirdeği çok iyi geliyor...hamileliktede yenmesinin bir sakıncasını duymadım ama sen yine bir araştır... her akşam bir avuç yersen bütün parazitlerin dökülür inşallah

Teşekkür ederim canım biraz daha rahatladım artık zamanı bekleyeceğim az az ne varsa yemeye çalışacağım

Selamun aleykum arkadaslar bende dun hamile oldugumu ogrendim hcg 92.2 cikti adetime daha 3 gun var..kahverengi lekelenmelerim oldugu icin doktor dis gebelik olabilir dedi degerdeki artisa bakacak dualarinizi istiyorum..burada bulunan tum hamislerimizin sorunsuz guzel gebelik geçirip bebislerini saglikla kucagina almasini Rabbim nasip etsin..amiiiiin

Ben de dün öğredim ve adetime 3 gün var canım :)) hayırlı olsun inşallah bir sorun olmaz sağlıkla ilerler :)

Kızlar bişey dicem bel ve sırt ağrısı çeken var mı sırtım batıyor sanki belim de ağrıyor normal mi ?

Kızlar bişey dicem bel ve sırt ağrısı çeken var mı sırtım batıyor sanki belim de ağrıyor normal mi ?
Canim benim belimde de hafiften agri var
Benim belimde de hafiften agri oluyor azicik ayakta kalsam hemen harekete geciyor..sirt agrisi desen normalde de yasadigim icin onu saymiyorum :)

Canım kb mesajını yeni gördüm. :) Hiç sorma

Aynı sıkıntı bende de var kuzum. surekli uyku hali sık idrara çıkma vs. bende sigara kullanıyorm aslında bebis için ıı değil fakat tiksinmek istiyorum. Az içmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…