Ben de dün öğrendim hamile kaldığım günü biliyorum 4. Haftayı dolduruyorum ben de daha gitmedim günün ayım dolsun günümde 3 gün geçsin gidicem dr amerhaba arkadaşlar bende dün hamis olduğumu öğrendimbeta m 94.58. sizce nasıl değerim. henüz doktora gitmedim pazartesi gidecem.muhtemelen 2 haftalık falandır. benim hesaplarıma göre Ağustos sonu gibi olacak Allah izin verirse tabi herşey doktor dan sonra belli olur. umarım herkesinde benim de herşeyimz yolunda gider
o zaman merhaba yol arkadaşımBen de dün öğrendim hamile kaldığım günü biliyorum 4. Haftayı dolduruyorum ben de daha gitmedim günün ayım dolsun günümde 3 gün geçsin gidicem dr a
Senin ki bence tahmini iki haftalıksa iyi zaten 1-2 günde iki katına çıkacak. Benim ikinci bebiş olcak 1,5 yaşında bir oğlum var :) kan testi vermedim daha canım ben ikinci hamilelik olunca hemen hissettim farklı bişeylerin olduğunu test yaptım pozitif çıktı hemen önümüzde ki cuma gitmeyi düşünüyorum ben çünkü daha küçük ultrason da görünmez büyük ihtimalle o yüzden beklemek daha iyi cumaya kadar diye düşünüyorum çokta geç olmamalı tabi :)o zaman merhaba yol arkadaşımsenin bebisin benimkinden büyük ama doktora ne zaman gideceksin ve beta değerin kaç çıktı. benimki iyi mi fikrin var mı
ayy ben dayanamam o kadar.Senin ki bence tahmini iki haftalıksa iyi zaten 1-2 günde iki katına çıkacak. Benim ikinci bebiş olcak 1,5 yaşında bir oğlum var :) kan testi vermedim daha canım ben ikinci hamilelik olunca hemen hissettim farklı bişeylerin olduğunu test yaptım pozitif çıktı hemen önümüzde ki cuma gitmeyi düşünüyorum ben çünkü daha küçük ultrason da görünmez büyük ihtimalle o yüzden beklemek daha iyi cumaya kadar diye düşünüyorum çokta geç olmamalı tabi :)
Canım 5 haftalıkken alttan ultrasonla görünüyor. 6 haftalıkken de normal karından ultrason ile görünüyor :) ikinci olmasına ben de heyecanlıyım bu sefer ne olcak cinsiyeti diyeayy ben dayanamam o kadar.ilk bebek benimki çok heyecanlıyım. kaç haftalıkken görünür
canim ben alttan bakılmasını istemiyorum ya. bekleyecem o yüzden.kalp atışları ne zaman duyuluyorCanım 5 haftalıkken alttan ultrasonla görünüyor. 6 haftalıkken de normal karından ultrason ile görünüyor :) ikinci olmasına ben de heyecanlıyım bu sefer ne olcak cinsiyeti diye
hepinize merhabaHepinize iyi günler ne yapıyorsunuz 8 de kalktım hala bir şey yiyemiyorum 3 gündür böyle ne güzel gidiyordum kahvaltı öğle yemeği bol kalsiyum 3 gündür hiçbir şey yiyemiyorum çıkarma olmadı ama çok istahsizim benim gibi olan var mı benim beslenemeyecek diye korkuyorum tecrübeli arkadaşlar yardım lutfen
bende çalışıyorum...kızımda da son aya kadar çalışmıştım... tabi bünyeden bünyeye değişiyor... sen eğer kendini yorgun hissediyorsan ve çalışmanın bebeğine zarar vereceğini düşünüyorsan elbette içinden geldiği gibi yap çünkü....en doğrusu bu...çalışırken bir şey oldu olacak diye yaşamak daha zor...günaydın kızlar bizde bugün 5+6 olduk çalışan hamişler zorlanıyor musunuz ben cumartesi günleri de yarım gün çalışıyorum ama kendimi çok yorgun hissediyorum kalp atışlarını duyduktan sonra işi bırakmayı düşünüyorum 4 ay önce düşüğüm var çalışmaya devam etmiştim sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz bebeğimi yormak istemiyorum
çok geçmiş olsun ...bağırsak parazitlerine kabak çekirdeği çok iyi geliyor...hamileliktede yenmesinin bir sakıncasını duymadım ama sen yine bir araştır... her akşam bir avuç yersen bütün parazitlerin dökülür inşallahAh kızlar. Bağırsak parazitim var sanırım Yaklaşık 2 haftadır uyuyamıyorum kaşıntıdan. Sirkeye kadar her yolu denedim ama yok. Bebeğin besinlerini bu asalak parazitler tüketiyordoktorla sırayla uğraşmadan yapabileceğim bildiğiniz birley var mı
Kalp atışıda 6-7. Haftalarda duyulur canım alttan çok basit canım bir tehlikesi yok ki ben o kadar alıştım kicanim ben alttan bakılmasını istemiyorum ya. bekleyecem o yüzden.kalp atışları ne zaman duyuluyor
Teşekkür ederim canım biraz daha rahatladım artık zamanı bekleyeceğim az az ne varsa yemeye çalışacağımhepinize merhaba
bende 4+3 haftalık hamileyim...3 yaşında bir kızım var...
Y yakamozeinstein canım bebeğin beslenmeyecek diye üzülme o zaten senin depolarından sömürüyor...4 aylık olana kadar hiç bir şey yemeden serumlarla yaşayan anneler var ...bebeklerine hiç bir şey olmuyor Allah ın izniyle... ilerisi aylarda iştahın açılır merak etme...
Ben de dün öğredim ve adetime 3 gün var canım :)) hayırlı olsun inşallah bir sorun olmaz sağlıkla ilerler :)Selamun aleykum arkadaslar bende dun hamile oldugumu ogrendim hcg 92.2 cikti adetime daha 3 gun var..kahverengi lekelenmelerim oldugu icin doktor dis gebelik olabilir dedi degerdeki artisa bakacak dualarinizi istiyorum..burada bulunan tum hamislerimizin sorunsuz guzel gebelik geçirip bebislerini saglikla kucagina almasini Rabbim nasip etsin..amiiiiin
Hayirli olsun canim inseallah dualarla birlikte hersey guzel gecer :) tesekkur ederim..Ben de dün öğredim ve adetime 3 gün var canım :)) hayırlı olsun inşallah bir sorun olmaz sağlıkla ilerler :)
Canim benim belimde de hafiften agri varKızlar bişey dicem bel ve sırt ağrısı çeken var mı sırtım batıyor sanki belim de ağrıyor normal mi ?
Benim belimde de hafiften agri oluyor azicik ayakta kalsam hemen harekete geciyor..sirt agrisi desen normalde de yasadigim icin onu saymiyorum :)Kızlar bişey dicem bel ve sırt ağrısı çeken var mı sırtım batıyor sanki belim de ağrıyor normal mi ?
Benim en büyük belirtim uyku hali.koltukta otururken uyuyakalmışlığım var. Hayatımda ilk defa uykuya yenilip işe geç kaldım. Sabahları midem bulandı ama çok şiddetli değil.günde 10-15 kere tuvalete gittim oooof dedim artık. Ayaklarımın altı yandı çorabı çıkarıp soğuk yere bastım ki normalde mümkün değil kış günü ayağımı ısıtamam çok üşürüm. Bu arada şüpheli ilişki 20 kasım beta hcg ilk ölçüm 3 aralıkda 33 çıktı. Yani arası 2 hafta. Hiç ihtimal vermiyordum ama dip boyamı yaptıracaktım içim rahat yaptırayım dedim. Tabi pozitif çıkınca kaldım öyle. Sigara konusunda da günde 10-12 tane içerdim şimdi akşamları sadece eşimin sigarasını yakıp devamını ona veriyorum. Ama çoooook zor tutuyorum kendimi. Geçen akşam bir tüm içtim.hala vicdanım fena. Aklıma gelenler bunlar Canım Allah hayırlısını versin herkese.
Benim en büyük belirtim uyku hali.koltukta otururken uyuyakalmışlığım var. Hayatımda ilk defa uykuya yenilip işe geç kaldım. Sabahları midem bulandı ama çok şiddetli değil.günde 10-15 kere tuvalete gittim oooof dedim artık. Ayaklarımın altı yandı çorabı çıkarıp soğuk yere bastım ki normalde mümkün değil kış günü ayağımı ısıtamam çok üşürüm. Bu arada şüpheli ilişki 20 kasım beta hcg ilk ölçüm 3 aralıkda 33 çıktı. Yani arası 2 hafta. Hiç ihtimal vermiyordum ama dip boyamı yaptıracaktım içim rahat yaptırayım dedim. Tabi pozitif çıkınca kaldım öyle. Sigara konusunda da günde 10-12 tane içerdim şimdi akşamları sadece eşimin sigarasını yakıp devamını ona veriyorum. Ama çoooook zor tutuyorum kendimi. Geçen akşam bir tüm içtim.hala vicdanım fena. Aklıma gelenler bunlar Canım Allah hayırlısını versin herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?