• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Eki Görüntüle 1922910 Kızlar ben de batıma 4 gün kala test yaptım hamileyim inşallah :KK68: Bulantım 3 gün önceden başlamıştı herkes erken daha diyordu ama gayet de hamileyim olabiliyormuş erken bulantı :))
Bir kaç gün sonra kan tahlili veririm artık :)

Sende benim gibi erken yumirtlamissin bhcg en az 500 senin şu anda .hayırli olsun baciM. daim olsun

Ben az iccem diyince daha cok içiorum kendime gün verdim kalp atsını duyayım 4 kesin gecmiycem.. Birbirimize bu konuda destek olalım hepimiz gün belirliyelim .. Ogünden sonra kesin kararlı olalım

Sigara vicdan meselesi arkadaşlar . herkesin kendi vicdanı evlat senin evladın biz ne desek boş.

Eki Görüntüle 1922910 Kızlar ben de batıma 4 gün kala test yaptım hamileyim inşallah :KK68: Bulantım 3 gün önceden başlamıştı herkes erken daha diyordu ama gayet de hamileyim olabiliyormuş erken bulantı :))
Bir kaç gün sonra kan tahlili veririm artık :)

Gökçe izmitlimisin 41 yazmışsın kullanıcı adına .izmitse neresinden

Yok katılmıorum vicdan meselesi olduguna ..evladımın biri sacının teline dokunsa elini keserim ..ama ben zarar veriorum okadsr kolay olmuo işte..neyse herkes anlıycak diye birşey yok

Ne güZel sen etmisin bence karşıda ki inş sende edersin demek yerine evlat senin vicdan senin demesen olurdu ..bende keske mide bulantılarım olsa kussam ama sigaradan tiksinsem die dua ediyorum..ciddi ciddi dua ediyorum!!

İlk hamileligimde bebeğin kalbinin durdugunu mide bulantimin kesilmesiyle abladim, o yüzden ne kadar bulansa kar gibi geliyo :KK43:
Kıyamam bu öyle olmıyacak sag saglim alcaksın inş kucagına :KK46: hep iyi düşün olur mu ? İyiyi çagır..bak benim hic bulanmıyor midem ..belki seninde bu sefer kolay hamilelik olcal inş

merhabalar,üç sene sonra yine burada anne adayları arasında yer almak cok güzel
adetimi üç gün geçince yaptırdığım kan testinde sonuç 412 çıktı
kese ne zaman görülür acaba bilgisi olan var mı
bu arada herkese hayırlı olsunnn güzel geçen bir hamilelik topiği olsun inşlh :KK200:

Kıyamam bu öyle olmıyacak sag saglim alcaksın inş kucagına :KK46: hep iyi düşün olur mu ? İyiyi çagır..bak benim hic bulanmıyor midem ..belki seninde bu sefer kolay hamilelik olcal inş
İnşallah öyle olur, korkumdan daha kimseye söyleyemedim :(

Canlarim hepinize hayırlı günler. Sizlere bisey sormak istiyorum. Hamile olan bayanlar gebelik belirtileriniz başladığı andan itibaren sık yani hep mi belirti devam etti yoksa ara ara mi belirtileriniz oldu. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim

bel ağrısı ve kasıkta gerginlik şişkinlik çok oldu bende
yani bi dolgunluk vardı alt karın bölgemde
göğüs hassasiyeti halaa yok

Canlarim hepinize hayırlı günler. Sizlere bisey sormak istiyorum. Hamile olan bayanlar gebelik belirtileriniz başladığı andan itibaren sık yani hep mi belirti devam etti yoksa ara ara mi belirtileriniz oldu. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim en büyük belirtim uyku hali.koltukta otururken uyuyakalmışlığım var. Hayatımda ilk defa uykuya yenilip işe geç kaldım. Sabahları midem bulandı ama çok şiddetli değil.günde 10-15 kere tuvalete gittim oooof dedim artık. Ayaklarımın altı yandı çorabı çıkarıp soğuk yere bastım ki normalde mümkün değil kış günü ayağımı ısıtamam çok üşürüm. Bu arada şüpheli ilişki 20 kasım beta hcg ilk ölçüm 3 aralıkda 33 çıktı. Yani arası 2 hafta. Hiç ihtimal vermiyordum ama dip boyamı yaptıracaktım içim rahat yaptırayım dedim. Tabi pozitif çıkınca kaldım öyle. Sigara konusunda da günde 10-12 tane içerdim şimdi akşamları sadece eşimin sigarasını yakıp devamını ona veriyorum. Ama çoooook zor tutuyorum kendimi. Geçen akşam bir tüm içtim.hala vicdanım fena. Aklıma gelenler bunlar Canım Allah hayırlısını versin herkese.

merhabalar,üç sene sonra yine burada anne adayları arasında yer almak cok güzel
adetimi üç gün geçince yaptırdığım kan testinde sonuç 412 çıktı
kese ne zaman görülür acaba bilgisi olan var mı
bu arada herkese hayırlı olsunnn güzel geçen bir hamilelik topiği olsun inşlh :KK200:
Merhaba hoşgeldin :) benim kese 4+6 da göründü.

Öncelikle yeni gelen arkadaşlarimiz hosgeldiler sefa geldiler. Bir diger ve esas konu olarak topic sahibi olarak konuya en bastan el atmayi uygun buluyorum. simdi arkadaslar burada herkes hamile hormonlar tavan bunu unutmayalim. Paylasimlarimizda mjlara cevap verirken lutfen herkes 2 kere dusunup 1 defa yazsin Simdi bunu neden soyluyorum? Birbirimizi kirmadan incitmeden güzel bir 9 ay gecirelim konular atismaya donusmesin. mesela bir arkadasimiz sigara konusunda icini dokmek icin yaziyorsa elestirilmek ve suclanmak icin yazmiyor dertlesmek belki de bir yardim almak icin yaziyor. Herkesin bebegi kendine kiymetli bunu unutmayalim.Bu konulari en bastan konusursak daha huzurlu bir topic olur ;)

Daha dur erken senin 2 gün sonra görürüm seni

Benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı. Şimdi yedin hafta, yine yok :) yok diye morali bozulan arkadaşlar için yazmak istedim. Doktor da ne güzel, gayet normal dedi sorunca :) dert etmeyin yani, sevgiler :)

Ne güZel sen etmisin bence karşıda ki inş sende edersin demek yerine evlat senin vicdan senin demesen olurdu ..bende keske mide bulantılarım olsa kussam ama sigaradan tiksinsem die dua ediyorum..ciddi ciddi dua ediyorum!!

Ben katılıyorum size. Konunun vicdanla hiç alakası yok. Ben de ilk hamileliğimde bırakamadım. Elimden geldiği kadar azalttım ama konu hakkında yorum yapılması bile aşırı stres ve sinire yol açıyordu. Doktorumuz da eşime bile bu konuda tartışmayın demişti. Tabi ki övünülecek bir tarafı yok ama bebeğim çok çok sağlıklı doğdu. Bugün de yeni hamileliğim için gittik, yine aynı şeyleri söyledi. Kısacası doktorlar dahi "zararını inkar etmeksizin" bu konu hakkında kati cümleler kullanmaktan kaçınıyorlar. Haliyle otorite sahibi değilken, ve ortada ispat edilmiş bir doğrudan zarar yokken, vicdansızlıktan dem vurmak içmeyen kişi için bence de çok kolay :) elinizden geleni yapın, ama kendinizi de neden bırakamıyorum diye bu kadar fazla yıpratmayın.

Öncelikle yeni gelen arkadaşlarimiz hosgeldiler sefa geldiler. Bir diger ve esas konu olarak topic sahibi olarak konuya en bastan el atmayi uygun buluyorum. simdi arkadaslar burada herkes hamile hormonlar tavan bunu unutmayalim. Paylasimlarimizda mjlara cevap verirken lutfen herkes 2 kere dusunup 1 defa yazsin Simdi bunu neden soyluyorum? Birbirimizi kirmadan incitmeden güzel bir 9 ay gecirelim konular atismaya donusmesin. mesela bir arkadasimiz sigara konusunda icini dokmek icin yaziyorsa elestirilmek ve suclanmak icin yazmiyor dertlesmek belki de bir yardim almak icin yaziyor. Herkesin bebegi kendine kiymetli bunu unutmayalim.Bu konulari en bastan konusursak daha huzurlu bir topic olur :KK66:[/QUOTE

canım sende topik değilde site sahibi gibi konusmussun :D

Back