Eki Görüntüle 1922910 Kızlar ben de batıma 4 gün kala test yaptım hamileyim inşallahBulantım 3 gün önceden başlamıştı herkes erken daha diyordu ama gayet de hamileyim olabiliyormuş erken bulantı :))
Bir kaç gün sonra kan tahlili veririm artık :)
Ben az iccem diyince daha cok içiorum kendime gün verdim kalp atsını duyayım 4 kesin gecmiycem.. Birbirimize bu konuda destek olalım hepimiz gün belirliyelim .. Ogünden sonra kesin kararlı olalım
Eki Görüntüle 1922910 Kızlar ben de batıma 4 gün kala test yaptım hamileyim inşallahBulantım 3 gün önceden başlamıştı herkes erken daha diyordu ama gayet de hamileyim olabiliyormuş erken bulantı :))
Bir kaç gün sonra kan tahlili veririm artık :)
İlk hamileligimde bebeğin kalbinin durdugunu mide bulantimin kesilmesiyle abladim, o yüzden ne kadar bulansa kar gibi geliyoDaha dur erken senin 2 gün sonra görürüm seni
Kıyamam bu öyle olmıyacak sag saglim alcaksın inş kucagınaİlk hamileligimde bebeğin kalbinin durdugunu mide bulantimin kesilmesiyle abladim, o yüzden ne kadar bulansa kar gibi geliyo
İnşallah öyle olur, korkumdan daha kimseye söyleyemedimKıyamam bu öyle olmıyacak sag saglim alcaksın inş kucagınahep iyi düşün olur mu ? İyiyi çagır..bak benim hic bulanmıyor midem ..belki seninde bu sefer kolay hamilelik olcal inş
Benim de 4+4 ken 282 çıktı. Bu bir problem mi yoksa katlanmasi mi önemli. Stres yapmak da istemiyorum ama kafama takılıyo niye bole az diye
Canlarim hepinize hayırlı günler. Sizlere bisey sormak istiyorum. Hamile olan bayanlar gebelik belirtileriniz başladığı andan itibaren sık yani hep mi belirti devam etti yoksa ara ara mi belirtileriniz oldu. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim en büyük belirtim uyku hali.koltukta otururken uyuyakalmışlığım var. Hayatımda ilk defa uykuya yenilip işe geç kaldım. Sabahları midem bulandı ama çok şiddetli değil.günde 10-15 kere tuvalete gittim oooof dedim artık. Ayaklarımın altı yandı çorabı çıkarıp soğuk yere bastım ki normalde mümkün değil kış günü ayağımı ısıtamam çok üşürüm. Bu arada şüpheli ilişki 20 kasım beta hcg ilk ölçüm 3 aralıkda 33 çıktı. Yani arası 2 hafta. Hiç ihtimal vermiyordum ama dip boyamı yaptıracaktım içim rahat yaptırayım dedim. Tabi pozitif çıkınca kaldım öyle. Sigara konusunda da günde 10-12 tane içerdim şimdi akşamları sadece eşimin sigarasını yakıp devamını ona veriyorum. Ama çoooook zor tutuyorum kendimi. Geçen akşam bir tüm içtim.hala vicdanım fena. Aklıma gelenler bunlar Canım Allah hayırlısını versin herkese.Canlarim hepinize hayırlı günler. Sizlere bisey sormak istiyorum. Hamile olan bayanlar gebelik belirtileriniz başladığı andan itibaren sık yani hep mi belirti devam etti yoksa ara ara mi belirtileriniz oldu. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba hoşgeldin :) benim kese 4+6 da göründü.merhabalar,üç sene sonra yine burada anne adayları arasında yer almak cok güzel
adetimi üç gün geçince yaptırdığım kan testinde sonuç 412 çıktı
kese ne zaman görülür acaba bilgisi olan var mı
bu arada herkese hayırlı olsunnn güzel geçen bir hamilelik topiği olsun inşlh
Teşekkür ederim canım sanırım adetten hemen sonra yumurtladım ben :))Sende benim gibi erken yumirtlamissin bhcg en az 500 senin şu anda .hayırli olsun baciM. daim olsun
Daha dur erken senin 2 gün sonra görürüm seni
Canlarim hepinize hayırlı günler. Sizlere bisey sormak istiyorum. Hamile olan bayanlar gebelik belirtileriniz başladığı andan itibaren sık yani hep mi belirti devam etti yoksa ara ara mi belirtileriniz oldu. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkür ederim canım sanırım adetten hemen sonra yumurtladım ben :))
İzmitte yaşıyorum canım derince de sen neresindesin ?
Ben de burada yaşıyordum evlenince konya ya gitmiştim sonra babam iş buldu eşime izmitten tekrar buraya döndük 1 yıl oldu :)ben aslen gölcük ddereliyim ama su an orda değilimm maalesef evlendim ailem orda yasıo gecen hafta ordaydım .
Ne güZel sen etmisin bence karşıda ki inş sende edersin demek yerine evlat senin vicdan senin demesen olurdu ..bende keske mide bulantılarım olsa kussam ama sigaradan tiksinsem die dua ediyorum..ciddi ciddi dua ediyorum!!
Öncelikle yeni gelen arkadaşlarimiz hosgeldiler sefa geldiler. Bir diger ve esas konu olarak topic sahibi olarak konuya en bastan el atmayi uygun buluyorum. simdi arkadaslar burada herkes hamile hormonlar tavan bunu unutmayalim. Paylasimlarimizda mjlara cevap verirken lutfen herkes 2 kere dusunup 1 defa yazsin Simdi bunu neden soyluyorum? Birbirimizi kirmadan incitmeden güzel bir 9 ay gecirelim konular atismaya donusmesin. mesela bir arkadasimiz sigara konusunda icini dokmek icin yaziyorsa elestirilmek ve suclanmak icin yazmiyor dertlesmek belki de bir yardim almak icin yaziyor. Herkesin bebegi kendine kiymetli bunu unutmayalim.Bu konulari en bastan konusursak daha huzurlu bir topic olur[/QUOTE
canım sende topik değilde site sahibi gibi konusmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?