Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben almistim zaten doktor yazmadan cnm bir kizim var ve onda da folic plus kullanmistim ama kac tane olduğunu hatirlamadim sordum doktora da tekrardan 1 tane yeterli dedi epey ilerlemis derken adetim 3 gün gecti daha 4+3de icmeye basladim Allahin izniyle birsey olmaz insallah.tesekkurlerEger cok kilolu degilsen gunde 1 adet folidoce yeterli olur. asiri kilolu veya daha onceden noral tup defektli bebege sahip olan riskli gebelere folbiol veriliyor. normal gebeler icin folbiolun mg ı cok cok fazla... bu arada dr un yazmasini beklemeden kullanmaya baslamalisin gebeligin de aslinda epey ilerlemis bence yarin vakit kaybetmeden eczaneden al ve kullanmaya basla zaten noral tup 9. haftaya kadar kapanmis oluyor...
Tesekkur ederimBir kere kullanılıyor. Sabahları dedi bana doktor.
Folic plus iyidir ama folbiol un mg si cok yuksekBen almistim zaten doktor yazmadan cnm bir kizim var ve onda da folic plus kullanmistim ama kac tane olduğunu hatirlamadim sordum doktora da tekrardan 1 tane yeterli dedi epey ilerlemis derken adetim 3 gün gecti daha 4+3de icmeye basladim Allahin izniyle birsey olmaz insallah.tesekkurler
ara ara hissediyoruö ben de. Bazen yorgun bazeb güçlü bazen bel ağtısı kasık agrısı. Telaşlanma herşey yolundaCanım benim çok sevindim Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Birde bisy sorcam belirti hep mi oluyo yoksa ara ara mı
Bana mı yazmıştın canım yeni gördüm kusura bakma belirti ara ara oluyor bulantı bişeyler yerken oluyor hep doymadan bırakıyorum o yüzden bel ve kasık ağrısı hep var hafif ama. Bir de gaz oluyor çok :)Canım benim çok sevindim Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Birde bisy sorcam belirti hep mi oluyo yoksa ara ara mı
Evet birbirimize destek olarak daha kararlı davranabiliriz. Ben de bebişi görmeyi bekliyorum 19 aralıkta görücem inşallah. Tamamen bırakır mıyım bilmiyorum ama kesinlikle 5 ve altı olmalı. Zaten 1 mg lık sigara içiyorum uzun zamandır. Ve aynen senin gibi hayatta en nefret ettiğim şey mide bulantısı olduğu halde midemin bulanması ve tiksinmek için dua ettim.Ben az iccem diyince daha cok içiorum kendime gün verdim kalp atsını duyayım 4 kesin gecmiycem.. Birbirimize bu konuda destek olalım hepimiz gün belirliyelim .. Ogünden sonra kesin kararlı olalım
Allah korusun bu sefer inşallah. Sağlıklı mutlu 8 ay geçirelim hep birlikteİlk hamileligimde bebeğin kalbinin durdugunu mide bulantimin kesilmesiyle abladim, o yüzden ne kadar bulansa kar gibi geliyo
Hadi hayırlı olsun. Hoşgeldin aramızaEki Görüntüle 1922910 Kızlar ben de batıma 4 gün kala test yaptım hamileyim inşallah Bulantım 3 gün önceden başlamıştı herkes erken daha diyordu ama gayet de hamileyim olabiliyormuş erken bulantı :))
Bir kaç gün sonra kan tahlili veririm artık :)
Hadi hayırlı olsun. Hoşgeldin aramıza
Benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı. Şimdi yedin hafta, yine yok :) yok diye morali bozulan arkadaşlar için yazmak istedim. Doktor da ne güzel, gayet normal dedi sorunca :) dert etmeyin yani, sevgiler :)
ben aslen gölcük ddereliyim ama su an orda değilimm maalesef evlendim ailem orda yasıo gecen hafta ordaydım .
Bana mı yazmıştın canım yeni gördüm kusura bakma belirti ara ara oluyor bulantı bişeyler yerken oluyor hep doymadan bırakıyorum o yüzden bel ve kasık ağrısı hep var hafif ama. Bir de gaz oluyor çok :)
ara ara hissediyoruö ben de. Bazen yorgun bazeb güçlü bazen bel ağtısı kasık agrısı. Telaşlanma herşey yolunda
Aman cnm sen dr a git simdi burada bisey deriz sana dokunur fln... dr a git senAh kızlar. Bağırsak parazitim var sanırım Yaklaşık 2 haftadır uyuyamıyorum kaşıntıdan. Sirkeye kadar her yolu denedim ama yok. Bebeğin besinlerini bu asalak parazitler tüketiyor doktorla sırayla uğraşmadan yapabileceğim bildiğiniz birley var mı
Gaz sancısının ağrısıyla kasık ağrısı karışıyor canım ben de ya bir de kasıklarım dolu dolu hissediyorum üşütme gibi batmalar oluyor bende de :)Benimde gün içinde bi duruyor ni
Bende de gün içinde ara ara oluyo batmalar ağrı falan. Ama en çok gece yatağa uzandigmda bacaklarımn ağrısından duramiyorm. Bakalım hayırlısı olur inşallah :)
Cnm topicte face gruplarindan bahsetmek yasak aklinda bulunsun forum yonetimi istemiyor cunku orada paylasimlar siklaşınca burasi bosaliyor bu arada ben de uye degilim.Facebookta 2017 temmuz agustos eylül anneleri adında bir grup var. Üye olanınız var mı kızlar. Bir bakıyım dedim ama hamileliğimi herkesten gizlediğim için katıldığım gruptan anlaşılır diye bakamadım
Aslında tereddüt ettim yasak mıdır diye ama olumlu düşünerek yazdım. Bilgilendirdiğin için teşekkürler canımCnm topicte face gruplarindan bahsetmek yasak aklinda bulunsun forum yonetimi istemiyor cunku orada paylasimlar siklaşınca burasi bosaliyor bu arada ben de uye degilim.