- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 53
- 35
Yok canm nerdeee yok öyle birisi. Ve kizim bana çok düşkün döneminin getirdiği birşey mi bilmiyorum ama sürekli anne anne.tabiki varlığına çok şükrediyorum onun gülüşü bakışı öpmesi terapi gibi ama uykusuzluk artık yorar oldu. Yazık onunda canı aciyor anlıyorum ama iste ne bileyim gerçekten zor. . Evdeysem illa arıyor yokluğumu. Ama babası dışarı alıp götürdü mu sesi çıkmaz.gündüz tutturmasina yapışık ikiz olmasına alıştım artık. Ama az uyusa biraz uyusa. Inan gündüz yatağın dedim uyuttugumun 35. Dk si kalktı. Geri uyuttum o arada bende yatayin diye epeydir ilk defa yatağa girdim.25dk sonra kalktı . Çok zorr cook yinede çok şükür. Annelik o kadar çok şeyden fedakarlık etmekmis ki yaşamayan gerçekten bilmiyor.allah kolaylık versin tatlım. Ama sen şimdi böyle söyleyince birden kendimi senin yerine koydum ve çoook zor. Bende çocuk yok ona rağmen yorgunluktan ölüyorum ve sürekli uyumak istiyorum. Sen bir de çocukla ilgileniyorsun. Gerçekten bu yüzden ana hakkı ödenmiyor işte. Yardımcı olacak biri varsa belki bir iki gün yanına gelip yardımcı olsa sen de dinlenirsin.