2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
canım bu testler TORCH testi içindemi oluyor bendende doktorum bu testi istedi içeri geniş miş ama daha yaptırmadım 12. haftaya kadar yaptırıcam inşallah.
TORCH testi icinde degil ayrica yaptirmistim diye hatirliyorum ama TORCH testi açiliminin ne oldugunu bilmiyorum

benim bulantilarim cok hafifti..yani kusacak kadar degildi...ama gun gectikce son bir haftadır artmaya başladı oguruyorum resmen...kizimda cok rahat gecirmistim...bu bebegimde de oyle olacak diye sevinmiştim....

kizlar ben butun testleri 13 tl ye ankara da ozel bir hastanede yaptırdım...bende sasirdim u kadar ucuz olduguna....ama kalp atisi icin gitmistim 52 tl muayene ucreti ödedim 1 hafta sonrada testleri yaptırdım...muayene olmamin bir indirimi oldumu bilmem

Ankara da hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba

Gunaydinlarrrr.....

Ay ben testlere 56 TL ödedim gerçi rahatlığı hastaneyi araryim evin rahatliginda öğrenmek sağlık ocağında yaptirsaydim bu karda kışta gitmek zorunda kalicaktim

Ankara da hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba
is yerime yakin diye 3 defa gittim 1 defa muayene ucreti aldilar...19 mayus hastanesi ilker...bundan sonra zekai tahir e gidecektim ama esimin bir arkadasi önermiş yenimahalle devlet hastanesini orasi evime daha yakin.. fazla sirada olmuyormuş

anladım canm bize uzak kalıyormuş. Tam bilemiyorum ankara yi ama yenimahalle de oturmustum . Allah iyi dr a denk getirsin hepimizi insallah

Kızlar slm ben 7+4 gunluk hamileyim.vajinal yoldan protestan kullaniyorum önlem amaçlı
özellikle sabahları sari akinti oluyor sizce bi sıkıntı var midir çok korkuyorum

Cnm sezaryan bnde oluyr arada bir banada dikkat et üşütme ağır is yapma
Sağolasın canm,ama küçük çocuk olunca bilirsin olmuyor kucak istiyor 14 kg maşallah oğlum ağır geliyor, ağlayınca da dayanamıyorum besmele çekip alıyorum kucağıma Allah yardımcımız olsun

Kızlar slm ben 7+4 gunluk hamileyim.vajinal yoldan protestan kullaniyorum önlem amaçlı
özellikle sabahları sari akinti oluyor sizce bi sıkıntı var midir çok korkuyorum
Merhaba bende sizinle ayni haftadayim bende progestan kullaniyorum gece yatmadan once vajinal bende sabahlari kalkinca ilac erimis oluyor hepsi elime geliyor sizdede oluyor mu cok rahatsiz olmaya başladım acaba gerimi geliyor

Kızlar bi hafta önce 6 tüp kan aldılar herşey normal demişlerdi.
Bu hafta bulantı yüzünden başka hastaneye gidince onlarda kan aldı
Endokrinoloji ye gitcen dediler
Sizce sonuclarim nasıl

Sağolasın canm,ama küçük çocuk olunca bilirsin olmuyor kucak istiyor 14 kg maşallah oğlum ağır geliyor, ağlayınca da dayanamıyorum besmele çekip alıyorum kucağıma Allah yardımcımız olsun
Aynen cnm bnm oğlumda 3 yaşında 13 kilo hemşire kaldırma diyor mecbur napalim

Canm nasıl almicaz alınıyor valla. Genişler Allaha emanet artık. Kucagada alıyorum zipliyorum da koşuyorum da az miktarda da olsa. Almadan olmuyor. Onların ne suçu var onlarda Daha kucak çocuğu. İnsan nasıl mutlu olursa öyle davranmalı bence. Elbette karnimizdakilerde emanet ama Allaha emanet ettikten sonra korkmaya gerek yok

Merhaba bende sizinle ayni haftadayim bende progestan kullaniyorum gece yatmadan once vajinal bende sabahlari kalkinca ilac erimis oluyor hepsi elime geliyor sizdede oluyor mu cok rahatsiz olmaya başladım acaba gerimi geliyor
Evet bende de oluyor hatta doktora sordum ben mi beceremiyorum diye ama normal dedi bana

kesinlikle katılıyorum canm, dayanılmaz ki onlaraaa mis kokulularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…