2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizimdada böyle bu haftalarda başladı hatta bundan beterdim canm şükrediyorum halime. Bence de ağır geçiriyorsun cnn sen. Meyve yemeyi denedin mi. Havuç ayva portakal elma
Canim o meyvelerde çıkıyordu allaha bin şükür bugün çıkmadı çalışıyorum birde çok zorlanıyorum allah yardım etsin

Çok teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğin için canım bende bursa da yaşıyorum sağlık ocağını aradım fakat tekefonla bilgi alamadım arrık mecbur gidip soracağım yüzyüze

Rubella ve toxoplazma tahlilleri ne için yapılıyor acaba herkesin yapması gereken tahliller mi...

Rubella ve toxoplazma tahlilleri ne için yapılıyor acaba herkesin yapması gereken tahliller mi...

Kizlar ya elektrikli süpürgeyle evi supurebiliyor musunuz... beni biraz zorluyor gibi korkuyorum....

Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar sormak istediğim birşey var bana yardımcı olursanız çok sevinirim sağlık ocaklarında idrar tahlili ve rubella ve toxoplasma testleri yapılıyormu acaba
İdrar tahlili oluyorda diğerleri oluyor mu bilemedim ben canm . Bilen arkadaşlar vardır insallah

Canim o meyvelerde çıkıyordu allaha bin şükür bugün çıkmadı çalışıyorum birde çok zorlanıyorum allah yardım etsin
Allah yardimcin olsun canm hiç kolay değil ya. 12 haftaya dogrubkesilir insallah. Benim 15.-16. Haftaya kadar sürmüştü. Bahsettigin gibiydim aç bilac ağlayarak geziyordum.ağzımdaki o iğrenç tadı hic demiuorum bile. O da başladı şimdi bende. O tat bile insanı mahvediyor. Allah yardimcimiz olsun

Evt cok onemli tahliller kizamik kizamikcik gibi bulasici hastaliklari daha once gecirip gecirmediginize bakiliyor. gebelikte cok tehlikeli bunlar. Mesela ben gecmis gebeliklerimde yaptirmistim evvelden gecirmisim bu hastaliklari bu sebeple bu sefer gene yaptirmama sebep yoktu. Sadece stolomegolo virus diye okul cocuklarinin tukurugunden bulasan bir virus varmis onu hic kapmamisim bu sebeple cocuklardan uzak durmam gerekiyor.

Kizlar mide bulantisina muz da iyi geliyor.., bi de zararli ama kola da iyi geliyor... benim cnm surekli kola cekiyor dayananadim dun 1 bardak ictim valla :)

Değerler nasıldı bende 0.13 fln negatif diyor geçirmiş miyim anlamadım

Kizlar saglikocaklarinda kalp atisini kacinci haftada dinleyebiliyoruz bilginiz varmi ??

Değerler nasıldı bende 0.13 fln negatif diyor geçirmiş miyim anlamadım
Sonuclarimi yaziyorum

Anti toxoplazma IgG 47 pozitif
Anti toxoplazma IgM 0.07 negatif

Bu daha once gecirdigimi ama vücudumda suan olmadigini gosteriyor

Anti rubella IgG 95 pozitif
Anti rubella IgM 0.07 negatif

Bu da daha once gecirdigimi ama vücudumda suan olmadigini gosteriyor.

Anti CMV IgG 0.03 negatif
Anti CMV IgM <4 negatif

Bu da daha once bu virusu kapmadigimi ve suan da vücudumda olmadigini gosteriyor iste buna dikkat etmem gerekmekte cunku bu CMV nin aşisi fln yok.

Anladimmm... peki bu kadar önemli olan bir tahlilden siz bahsetmeseniz belkide haberimiz olmayacakkk doktorlar neden dikkat etmiyor buna yaaa......

Anladimmm... peki bu kadar önemli olan bir tahlilden siz bahsetmeseniz belkide haberimiz olmayacakkk doktorlar neden dikkat etmiyor buna yaaa......

Dr unuz isteyip istemediginin farkinda degildir belki... eger cok hastasi varsa... bazilari biz sizden sunu istemis miydik diye 14. Haftada bile sorabilir...

Anladım canım dr baktıgerçi bişey demedi de negatif olması mı sıkıntı dedim yazını okuyunca

Anladım canım dr baktıgerçi bişey demedi de negatif olması mı sıkıntı dedim yazını okuyunca
Yani dedigim gibi hem pozitif hem negatif cikmali bu sebeple uzun ve ayrintili yazdim senin sonuclarinda benim formatta olmasi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…