- 18 Şubat 2016
- 878
- 1.194
- 113
Canim o meyvelerde çıkıyordu allaha bin şükür bugün çıkmadı çalışıyorum birde çok zorlanıyorum allah yardım etsinKizimdada böyle bu haftalarda başladı hatta bundan beterdim canm şükrediyorum halime. Bence de ağır geçiriyorsun cnn sen. Meyve yemeyi denedin mi. Havuç ayva portakal elma
Çok teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğin için canım bende bursa da yaşıyorum sağlık ocağını aradım fakat tekefonla bilgi alamadım arrık mecbur gidip soracağım yüzyüzeIdrar tahlili rubella ve toxoplazmayi devlet hastahaneleri yapiyor. Istanbulda bu sekilde ama izmirden bir arkadas rubella ve toxoplazmayi saglik ocaginda yaptirmisti gecen sene... ben de sasirmistim. Istanbulda yapilmadigindan eminim ama baska sehirlerde olabilir.
Rubella ve toxoplazma tahlilleri ne için yapılıyor acaba herkesin yapması gereken tahliller mi...Idrar tahlili rubella ve toxoplazmayi devlet hastahaneleri yapiyor. Istanbulda bu sekilde ama izmirden bir arkadas rubella ve toxoplazmayi saglik ocaginda yaptirmisti gecen sene... ben de sasirmistim. Istanbulda yapilmadigindan eminim ama baska sehirlerde olabilir.
Rubella ve toxoplazma tahlilleri ne için yapılıyor acaba herkesin yapması gereken tahliller mi...Idrar tahlili rubella ve toxoplazmayi devlet hastahaneleri yapiyor. Istanbulda bu sekilde ama izmirden bir arkadas rubella ve toxoplazmayi saglik ocaginda yaptirmisti gecen sene... ben de sasirmistim. Istanbulda yapilmadigindan eminim ama baska sehirlerde olabilir.
İdrar tahlili oluyorda diğerleri oluyor mu bilemedim ben canm . Bilen arkadaşlar vardır insallahMerhaba kızlar herkese iyi akşamlar sormak istediğim birşey var bana yardımcı olursanız çok sevinirim sağlık ocaklarında idrar tahlili ve rubella ve toxoplasma testleri yapılıyormu acaba
Allah yardimcin olsun canm hiç kolay değil ya. 12 haftaya dogrubkesilir insallah. Benim 15.-16. Haftaya kadar sürmüştü. Bahsettigin gibiydim aç bilac ağlayarak geziyordum.ağzımdaki o iğrenç tadı hic demiuorum bile. O da başladı şimdi bende. O tat bile insanı mahvediyor. Allah yardimcimiz olsunCanim o meyvelerde çıkıyordu allaha bin şükür bugün çıkmadı çalışıyorum birde çok zorlanıyorum allah yardım etsin
Eşim supuruyor Karnım belim acıyor yoksaKizlar ya elektrikli süpürgeyle evi supurebiliyor musunuz... beni biraz zorluyor gibi korkuyorum....
Evt cok onemli tahliller kizamik kizamikcik gibi bulasici hastaliklari daha once gecirip gecirmediginize bakiliyor. gebelikte cok tehlikeli bunlar. Mesela ben gecmis gebeliklerimde yaptirmistim evvelden gecirmisim bu hastaliklari bu sebeple bu sefer gene yaptirmama sebep yoktu. Sadece stolomegolo virus diye okul cocuklarinin tukurugunden bulasan bir virus varmis onu hic kapmamisim bu sebeple cocuklardan uzak durmam gerekiyor.Rubella ve toxoplazma tahlilleri ne için yapılıyor acaba herkesin yapması gereken tahliller mi...
Ben agir kaldirma işi olmayan her isi yapabiliyorum ev superme silme cam silme dinlene dinleKizlar ya elektrikli süpürgeyle evi supurebiliyor musunuz... beni biraz zorluyor gibi korkuyorum....
Değerler nasıldı bende 0.13 fln negatif diyor geçirmiş miyim anlamadımEvt cok onemli tahliller kizamik kizamikcik gibi bulasici hastaliklari daha once gecirip gecirmediginize bakiliyor. gebelikte cok tehlikeli bunlar. Mesela ben gecmis gebeliklerimde yaptirmistim evvelden gecirmisim bu hastaliklari bu sebeple bu sefer gene yaptirmama sebep yoktu. Sadece stolomegolo virus diye okul cocuklarinin tukurugunden bulasan bir virus varmis onu hic kapmamisim bu sebeple cocuklardan uzak durmam gerekiyor.
Ben saglik ocagindaki hemsireye sordum 18 haftada dinleye biliriz demiştiKizlar saglikocaklarinda kalp atisini kacinci haftada dinleyebiliyoruz bilginiz varmi ??
Sonuclarimi yaziyorumDeğerler nasıldı bende 0.13 fln negatif diyor geçirmiş miyim anlamadım
Anladimmm... peki bu kadar önemli olan bir tahlilden siz bahsetmeseniz belkide haberimiz olmayacakkk doktorlar neden dikkat etmiyor buna yaaa......Evt cok onemli tahliller kizamik kizamikcik gibi bulasici hastaliklari daha once gecirip gecirmediginize bakiliyor. gebelikte cok tehlikeli bunlar. Mesela ben gecmis gebeliklerimde yaptirmistim evvelden gecirmisim bu hastaliklari bu sebeple bu sefer gene yaptirmama sebep yoktu. Sadece stolomegolo virus diye okul cocuklarinin tukurugunden bulasan bir virus varmis onu hic kapmamisim bu sebeple cocuklardan uzak durmam gerekiyor.
Anladimmm... peki bu kadar önemli olan bir tahlilden siz bahsetmeseniz belkide haberimiz olmayacakkk doktorlar neden dikkat etmiyor buna yaaa......Evt cok onemli tahliller kizamik kizamikcik gibi bulasici hastaliklari daha once gecirip gecirmediginize bakiliyor. gebelikte cok tehlikeli bunlar. Mesela ben gecmis gebeliklerimde yaptirmistim evvelden gecirmisim bu hastaliklari bu sebeple bu sefer gene yaptirmama sebep yoktu. Sadece stolomegolo virus diye okul cocuklarinin tukurugunden bulasan bir virus varmis onu hic kapmamisim bu sebeple cocuklardan uzak durmam gerekiyor.
Dr unuz isteyip istemediginin farkinda degildir belki... eger cok hastasi varsa... bazilari biz sizden sunu istemis miydik diye 14. Haftada bile sorabilir...Anladimmm... peki bu kadar önemli olan bir tahlilden siz bahsetmeseniz belkide haberimiz olmayacakkk doktorlar neden dikkat etmiyor buna yaaa......
Anladım canım dr baktıgerçi bişey demedi de negatif olması mı sıkıntı dedim yazını okuyuncaSonuclarimi yaziyorum
Anti toxoplazma IgG 47 pozitif
Anti toxoplazma IgM 0.07 negatif
Bu daha once gecirdigimi ama vücudumda suan olmadigini gosteriyor
Anti rubella IgG 95 pozitif
Anti rubella IgM 0.07 negatif
Bu da daha once gecirdigimi ama vücudumda suan olmadigini gosteriyor.
Anti CMV IgG 0.03 negatif
Anti CMV IgM <4 negatif
Bu da daha once bu virusu kapmadigimi ve suan da vücudumda olmadigini gosteriyor iste buna dikkat etmem gerekmekte cunku bu CMV nin aşisi fln yok.
Yani dedigim gibi hem pozitif hem negatif cikmali bu sebeple uzun ve ayrintili yazdim senin sonuclarinda benim formatta olmasi gerekir.Anladım canım dr baktıgerçi bişey demedi de negatif olması mı sıkıntı dedim yazını okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?