- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #67.581
Ben varım canım daha. Son 4 gün ve daha belirtinin b'si yok. Gittikçe moralim bozuluyor.Eeee kimse kalmadı sanki doğum yapmayan yada tarihi belli olmayannn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canım daha. Son 4 gün ve daha belirtinin b'si yok. Gittikçe moralim bozuluyor.Eeee kimse kalmadı sanki doğum yapmayan yada tarihi belli olmayannn![]()
Canim sonradan aklima geldi tam dogum masasina alindigimda dr sonda takmaya kalkisti. Cok zorladi.tabo ben aneztezili oldugumdan hic anlamadim. Sonda girmiyor bebek cok asagida dedi. Sanirim sondayi takarken zorladiig icin yirtildi orasiOff geçmiş olsun cnm. İlk kez duydum öyle bi dikiş. Benimde 1 haftayı geçti hala rahat hareket edemiyorum, hala bi acı var. Sezeryandan ne farkı kaldı anlamadım![]()
Canım benim hayırlıysa tez vakitte gelsin inşallah kuzun❤ artık sabır kalmıyor dimi beklemeyeBen varım canım daha. Son 4 gün ve daha belirtinin b'si yok. Gittikçe moralim bozuluyor.
Oooy kuzum benim senin hiçte kalmamış inşallah hemencecik sağlıkla hayırla gelsin yavrun❤
Canim benim gunlerdir takip edemedim. Simdi gordum mesajini. Cok cok gecmis olsun. Neyseki mutlu sona yetismisim. Gozun aydin olsunÇok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun bugün aldık yavrumu evdeyiz annesinin kelebeği çok yorulmuş uyuyo uyandırır emziriyorum aç kalmasın diye Şükürler olsun Rabbime:) ben yokken doğum yapanlar olduysa hayırlı ugurlu olsun doğan bebetoş lari mız da iyidirler inşAllah. Tuz fazlasını nasıl öğrendiğimj sormuş sunuz tesadüf oldu 3. Gününde normal.kontrole gittik hiçbi şey yoktu doktor baktı göbeğinde kan var dedi koku yoksa vitamin eksiği dedi koku yoktu dogumda yapılan vitaminlerdennyapilsin devlet hastanesi onerdi acile gittik vitamini yaptı tahlil de yapalım dedi tahlilde suyu az tuzu yüksek çıktı hemen yatırım ileride böbrek beyin sarılık vs sorunlar çıkar dedi Şükürler olsun o gün yatırabildik aç kalmış dedi doktor aslında 2 saat bile.beklemedim emzirmek.için sürekli emzirdim ama su vermedim.hiç tabi ben İzmir deyim çok sıcak burası suya ihtiyaç duymuş siz siz olur bi çay kaşığı verin her gün hepinize cook çok teşekkür ediyorum Allah hepinize arazi olsun :)
yurtdışından gelmişti dimi?
arkadaş eczaneden almış 365 damla diyo 60 tl imiş
Gitti gidiyordan sioaris ettik biz cnmyurtdışından gelmişti dimi?
arkadaş eczaneden almış 365 damla diyo 60 tl imiş
Gitti gidiyordan sioaris ettik biz cnm bgn 100 lira gunde bir damka 365 damlaymis drops d3 babyCnm o kadar ucuzmu burda bilmiyorum. Bi arkadaşım tanesini 100 liraya almış . Ben üç tanesini 120 tl ye gelmişti dolar ile gelmişti amerikadan. Üzerinde 90 drops 90 Day yaziyo
Canim bnm ki biraz tosunDemekki :)) seninle ayniyiz hemen hemen bebisinin kilosu boyu nasil
Kız sende yine var bi hareletlilik bende tık yokİnşallaaahhhh cnm . Cümlemiz inşallah.
Hergün koklatacak kadar sancim geliyooo gidiyoooo
Dogum yaptigim gun usg de 4200 gr dedi dr. 4kg dogdu tam. allah in izniyle sen se kolayca dogum yaparsin insallah canim. Epidural dusunuyor musun? Ben bu kadar rahat olabilecegini hic dusunmuyordum.Canim bnm ki biraz tosun![]()
dr çok iri diyo diyet verdi suyum da fazla biraz tedirginim ins yarın bi daha kontrole gitcem suyum daha çogalmamastr inşallah insan zayıf olunca da üzülüyor tosun olunca da olmuyo ins herseyimiz normal olur
![]()
Bnm ki 10 gün önce 3bucuk du şimdi nasıl paşam hiç bilmiom bakim yarın gideceğim ins her şey yolundadr:))bnm ki ters duruyo hiç dönmesi bu zamana kadar mecbur sezaryen olcam hem kilo dan hem tersliginden gün sayıyom gecmio gunler:)) .allah sana bagislasin yavrunu canım darısı inşallah bize:)Dogum yaptigim gun usg de 4200 gr dedi dr. 4kg dogdu tam. allah in izniyle sen se kolayca dogum yaparsin insallah canim. Epidural dusunuyor musun? Ben bu kadar rahat olabilecegini hic dusunmuyordum.
Bnm kargo yrn gelecek cnm fotosunu koyarim
Nerden aldınız bunu
Nerden aldınız bunu