- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #67.541
Cnm baktım 90 damla 90 gün diyo benimkinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar sizler doğum yaptığı için size soruyorum benim erken doğum riskim var dünden beri karnımda sertleşme var yururken kasıklarımda ağrı oluyor geçer diye doktora gitmedim ama geçmedi böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
Bundan bir ay evvel su sizintim olmuştu sonra kese kendi kendini onardı zaten annemin yanında kalıyorum dün sadece 45 dakika bir yuruyus yaptım ondan sonra sertleşme arttı yarına randevu aldım inşallah bir şey olmazCanm bence gitmelisin nst falan cekilir ve lutfen doktora gidene kadar yat dinlen bol su ic ayaklanma.. ama buyuk cogunlukla bunlar yalanci kasilmalar cikiyor ins oyle olur gene de hep dinlen
Bundan bir ay evvel su sizintim olmuştu sonra kese kendi kendini onardı zaten annemin yanında kalıyorum dün sadece 45 dakika bir yuruyus yaptım ondan sonra sertleşme arttı yarına randevu aldım inşallah bir şey olmaz
37+1 de bende zorunlu sezeryana girdim.ayni korkulari yasiyordum ama cok sukur bebisim yanimdaydi.3260 dogdu.kilosu falan iyiyse girmez kuveze.girsede kotu bir durum degil kuvez merak etme37+3 sezeryanla alınacak canım korkuyorm bi skinti olur diye senin bebis nasildi @EmiraSalih
bizler 9 ay karnimizda tasidik sezeryanla dogurduk diye anne olamadik mi yani.nasil bir usluptur bu.isteyen normal dogurur isteyen sezeryanla bunu sorgulamak kimsenin haddine degildir.dogurdum evet kesildim bicildim dogurdum allahima bin sukur.2.gun de gayet rahat ayaktaydim.normal dogurup gunlerce aci ceken arkadaslar var.soyle bir bakin sayfalara bakalim hic onlara sezeryan cok rahat siz hala aci cekiyorsunuz vs gibi birsey yazmismiyiz.su satirlari yazarken hala lohusa olan sezeryanla DOGURUP ANNE OLAN herkesi dusunmeden inciterek yazmissiniz.özürünü bile kabul edemem bu durumun.kimse benim nasil dogurup anne olduguma laf edemezKizlar bana kizmayinda, ne bu sizdeki sezerjan meraki oh ne kolaymis, kolaya kaciyosunuz sanki , tabiki durumu ciddi olanlara degil bu dediklerim. Kizlar siz kafayimi yediniz nekadar sagliksiz nekadar kotu sezerjan tercih etmeniz sakincali bi durum olmadiktan sonra. Bide dogurdum diyosunuz ,oyle dogummu olur. Ama bu suc sizin degil, turkiyenin doktorlarinin zihniyetiyle alakali. Yurt disinda kessinlikle boyle bi secim soz konusu olamaz, egerki dogum aninda yada dogumdan once gorulen bi risk varsa bebekle ilgili yada anneyle ilgili ancak ozaman acilden doktorlar direk alir sezerjana. Bu ne rahatlik boyle turkiyede. Yazik yani.
allah yardimcin olsun.saglikla kucagina al bebisini insKızlar benim kontrol vardı nst de hareketler çok yavaş üç kez çekildi doktor alalım bebeği yada suni sancı verelim dedi ancak hiç açılma ve geliş yok bebekte suni sancıdansa sezeryanı tercih ettim gece 11 gibi ameliyatım bana dua edin lütfen
bol bol serum yiyorsun2 3 saat sonra sivi seylere izin verdiler banaSezeryandan hemen somra bişey yiyip içebiliyor muyuz ?
Hamileligim boyunca normal doğum istiyordum günü geçti uzatmalardayim 40+2 deyim üstüne nst benimle dalga geçer gibi sancı grafiği 1 lerde 3 lerde doktor hiç sancın yok dedi bu zamana kadar en azından hissetme de hissetmesende nst de yalancı sancinin olmasi lazımdı dedi geçen hafta bu hafta için doğmazsa ki kendiliğinden gelecek gibi durmuyor dedi hazırlıklı gel çatı muayenesi yapalım duruma göre suni sancı olmazsa sezeryan son çare artık olursun dedi çok moralim bozuk hiç istemiyordum sezaryan olmasını birazdan hem yürüyüş hem de merdiven in-cık yapacam doğumu tetikliyormus başka ne yapabilirim ki normal gelsin diyeKizlar bana kizmayinda, ne bu sizdeki sezerjan meraki oh ne kolaymis, kolaya kaciyosunuz sanki , tabiki durumu ciddi olanlara degil bu dediklerim. Kizlar siz kafayimi yediniz nekadar sagliksiz nekadar kotu sezerjan tercih etmeniz sakincali bi durum olmadiktan sonra. Bide dogurdum diyosunuz ,oyle dogummu olur. Ama bu suc sizin degil, turkiyenin doktorlarinin zihniyetiyle alakali. Yurt disinda kessinlikle boyle bi secim soz konusu olamaz, egerki dogum aninda yada dogumdan once gorulen bi risk varsa bebekle ilgili yada anneyle ilgili ancak ozaman acilden doktorlar direk alir sezerjana. Bu ne rahatlik boyle turkiyede. Yazik yani.
Kızlar benim kontrol vardı nst de hareketler çok yavaş üç kez çekildi doktor alalım bebeği yada suni sancı verelim dedi ancak hiç açılma ve geliş yok bebekte suni sancıdansa sezeryanı tercih ettim gece 11 gibi ameliyatım bana dua edin lütfen
Canımmmm hayırla gelsin bebeğin ❤ güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız sizinlee :)Kızlar benim kontrol vardı nst de hareketler çok yavaş üç kez çekildi doktor alalım bebeği yada suni sancı verelim dedi ancak hiç açılma ve geliş yok bebekte suni sancıdansa sezeryanı tercih ettim gece 11 gibi ameliyatım bana dua edin lütfen
Doktorum sezaryan sonrası kuralları söylemiş eşime çarşamba yatis kaydı yapmaya gittiğinde korse 15 fun kullanmasin demiş öf ya neden ya nedenCanım ben 4.gün doktora gitmiştim dikiş kontrolü için hem takmaya başlayabilirsin dedi keşke hastanedeyken sorsaydım demiştim hatta :) ilk 15 gün devamlı taktım hiç çıkmadım inanılmaz azaldı göbeğim, şuan 25 gündeyim sadece kilo almışım da göbeğim çıkmış kadar . Şuan sıcaklarda sadece gece takıyorum bir de dışarı çıkarken tahminim 1 aya kadar o göbekte gider
Ben de İnşallahçarşamba sabahi sağlıkla kavuşacağım bebegimenasipse çarşamba sabahı ben de kavuşacağım bebeğime... Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.. darısı doğum için bekleyen tüm arkadaşlara inşallah...
Peki nasıl kontrol altına alındı canımCanım ihmal etme bende 32.haftada çalışabilir raporu almak için gidip hastanede yatmak zorunda kalmıştım kasılmalar sertlesmeler vardı karnımda ama ciddiye almadım.bebek hareketi sandım halbuki sanciymis onlar nst de 100 e vuran sancılarim çıktı hissetmememe rağmen . Sonra kontrol altına alındı şükür yoksa çoktan dogurmustum. O yüzden sen sen ol o.kasilmalari hafife alma. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım oğlum 17 gün kaldı kuvezde 33/haftalık doğdu oyuzden korkuyo insan bir daha ayni şeyleri yaşarım diye37+1 de bende zorunlu sezeryana girdim.ayni korkulari yasiyordum ama cok sukur bebisim yanimdaydi.3260 dogdu.kilosu falan iyiyse girmez kuveze.girsede kotu bir durum degil kuvez merak etme
Cnm hayırlısı ile sağ salim kucağına al bebişini inşallahKızlar benim kontrol vardı nst de hareketler çok yavaş üç kez çekildi doktor alalım bebeği yada suni sancı verelim dedi ancak hiç açılma ve geliş yok bebekte suni sancıdansa sezeryanı tercih ettim gece 11 gibi ameliyatım bana dua edin lütfen
Ben ben benEeee kimse kalmadı sanki doğum yapmayan yada tarihi belli olmayannn![]()