• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Peki nasıl kontrol altına alındı canım

1 gece 2 gun hastanede kaldım bebek erken doğarsa diye ciger geliştirici iğne yaptilar 2 doz. Bi kax tane serum aldım içinde doğumu durdurmaya yarayan ilaçlar olan birde bi kax tane tablet şeklinde bu ilaç vardı ondan aldim anca toparlandı

Kızlar benim kontrol vardı nst de hareketler çok yavaş üç kez çekildi doktor alalım bebeği yada suni sancı verelim dedi ancak hiç açılma ve geliş yok bebekte suni sancıdansa sezeryanı tercih ettim gece 11 gibi ameliyatım bana dua edin lütfen
Sağlıkla çıkarsın İnşallah canım kendinden habersiz bırakma bizleri

Hamileligim boyunca normal doğum istiyordum günü geçti uzatmalardayim 40+2 deyim üstüne nst benimle dalga geçer gibi sancı grafiği 1 lerde 3 lerde doktor hiç sancın yok dedi bu zamana kadar en azından hissetme de hissetmesende nst de yalancı sancinin olmasi lazımdı dedi geçen hafta bu hafta için doğmazsa ki kendiliğinden gelecek gibi durmuyor dedi hazırlıklı gel çatı muayenesi yapalım duruma göre suni sancı olmazsa sezeryan son çare artık olursun dedi çok moralim bozuk hiç istemiyordum sezaryan olmasını birazdan hem yürüyüş hem de merdiven in-cık yapacam doğumu tetikliyormus başka ne yapabilirim ki normal gelsin diye :mad::mad::mad:

Çömelme hareketi yapılmalı diyorlar Can'ım
Biz de bekliyoru
Yemekten sonra yürüyüş yapacam nasipse
Bi de gece yatarken zeytinyağı ile masaj yapacam nasipse

Kizlar bana kizmayinda, ne bu sizdeki sezerjan meraki oh ne kolaymis, kolaya kaciyosunuz sanki , tabiki durumu ciddi olanlara degil bu dediklerim. Kizlar siz kafayimi yediniz nekadar sagliksiz nekadar kotu sezerjan tercih etmeniz sakincali bi durum olmadiktan sonra. Bide dogurdum diyosunuz ,oyle dogummu olur. Ama bu suc sizin degil, turkiyenin doktorlarinin zihniyetiyle alakali. Yurt disinda kessinlikle boyle bi secim soz konusu olamaz, egerki dogum aninda yada dogumdan once gorulen bi risk varsa bebekle ilgili yada anneyle ilgili ancak ozaman acilden doktorlar direk alir sezerjana. Bu ne rahatlik boyle turkiyede. Yazik yani.
Inanamiyorum bu yazdiklariniza.burda bircogumuz lohusayiz.ve birbirimize asiri hassas davranirken siz nasil boyle konusabiliyosunuz? Anne olmak dogurma sekliylemi belli oluyormus? Yazik gercekten cok yazik.Bizi bizden iyi kimse anlayamaz diyoduk ama maalesef o da dogru degilmis.

Ben ben ben :( bir ay önce nişanım gelmesine rağmen 10 gün kanama olmasına rağmen bayramdan önceki gün suyum gelmesine rağmen hala açılma yok. Bir ay önce 100 lerde sancı çıkmasına rağmen şimdilerde 30 ü geçmeyen BEN VARIM :(
Oooy kuzum benim senin hiçte kalmamış inşallah hemencecik sağlıkla hayırla gelsin yavrun❤

Çömelme hareketi yapılmalı diyorlar Can'ım
Biz de bekliyoru
Yemekten sonra yürüyüş yapacam nasipse
Bi de gece yatarken zeytinyağı ile masaj yapacam nasipse
Masajı hergün yapıyorum canım yaglayip eğilip kalkmayi 1 aydır dikkat etmiyorum temizlikmis özellikle ağır yorucu temizlik islerini yapıyorum şimdi merdiven in-cık yapacam bakalım artık

Hadi bakalım kaderdaşımmm :KK70: bekleyelim hayırla gelsin miniklerimizi ❤

Hayırla sağlıkla Can'ım benim
Şafak sayarız artık seninle
Masajı hergün yapıyorum canım yaglayip eğilip kalkmayi 1 aydır dikkat etmiyorum temizlikmis özellikle ağır yorucu temizlik islerini yapıyorum şimdi merdiven in-cık yapacam bakalım artık

Masajı Nasıl yapıosun Can'ım
Ben daha yeni başlicam

Kizlar bana kizmayinda, ne bu sizdeki sezerjan meraki oh ne kolaymis, kolaya kaciyosunuz sanki , tabiki durumu ciddi olanlara degil bu dediklerim. Kizlar siz kafayimi yediniz nekadar sagliksiz nekadar kotu sezerjan tercih etmeniz sakincali bi durum olmadiktan sonra. Bide dogurdum diyosunuz ,oyle dogummu olur. Ama bu suc sizin degil, turkiyenin doktorlarinin zihniyetiyle alakali. Yurt disinda kessinlikle boyle bi secim soz konusu olamaz, egerki dogum aninda yada dogumdan once gorulen bi risk varsa bebekle ilgili yada anneyle ilgili ancak ozaman acilden doktorlar direk alir sezerjana. Bu ne rahatlik boyle turkiyede. Yazik yani.
Ben keyfi sezeryan olmadim acil doguma alindim ama sunu biliyorumki kimse keyfi bicak altina yatmaz inan hic kolay bisey degil.keyfi kelimesi cok yanlis bi insanin keyfi bunu istemesi mazosistlik olur ki sezeryanin hic bi rahatligi yok zaten.emin ol acil durum,normal dogum korkusu,saglik problemi,cati darligi gibi gecerli sebepleri var herkesin.
Buna dogummu diyosunuz derken??? Yok biz dogurmadik leylekler getirdi bizimkileri.
Daha da bisey demicem.

benim doktorum günde 20-30 gram almasını bekleriz dedi, maşallah çok iyi almış , hele hele yalnız anne sütüyleyse yine maşallah:))
Anne sütü ile beslenioruuz canım evet çok şükür iyi almış o zman teskkur ederim :nazar:

Ooyyy kaderdaşımm daha ne kadar beklicez kim bilirr :KK43: varmı sancın nişan gelmesi falan :KK43:

Yok canim yaa her lavoboya kalktığımda belki nisan gelmiştir diyorum ama nerdee. Ç. Tesi günü biraz sanxim çıktı dr her an gelebilir dedi nasıl sevindim bugün tekrar çağırdı ama bugün çok hafifti sancı canım sıkıldı nisan fln gelene kadar da gitmiycem bi daha dr a anca canım sıkılıyor gelmiyor diye:( :( sende durumlar nasil

Yok canim yaa her lavoboya kalktığımda belki nisan gelmiştir diyorum ama nerdee. Ç. Tesi günü biraz sanxim çıktı dr her an gelebilir dedi nasıl sevindim bugün tekrar çağırdı ama bugün çok hafifti sancı canım sıkıldı nisan fln gelene kadar da gitmiycem bi daha dr a anca canım sıkılıyor gelmiyor diye:( :( sende durumlar nasil
Bende her tuvalete gidişte heyecanlanıyorum ama hiç bi şey yokk :( doktorada geçen hafta gittim bir tanecik hafif ağrım vardı gelir falan demedi yanii

Back