• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar monovit d3 konusunda ben de kararsız kaldım. Sağlık ocağından verdiler ama ben kullanmadım paraben içerdiğini duyduğum için. Hamileyken amerika'daki kyzenimden istedim teyzemle önümüzdeki ay gönderecek baby d drops damladan. O zamana kadar kullanmayımca bişey olmaz sanırım. Yurtdışından birine getirtme imkanınız yoksa Amazon .com sitesinden satın alabilirsiniz isterseniz 5 dolar civarında bir fiyatı var bizim buradaki fırsatçılar 100₺ den satıyorlar boşa kazıklanmayın :)
Bi sürü çıkıyo baby d drops yazınca hangisini almak gerekir acaba bi resmini atsan olur mu

Hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim
Mis kokusunu çek içine bol bol

Detayları da istiyoruz en kısa zamanda inşaallah
Perşembe gününden bu yana nst de düzensiz kalp atışları vardı. Bugün çatı muayenemde acilmanin 4 cm olduğu söylenince çocuğun daha fazla strese girmesini istemedim . Suni sancı ile 2 saat sürdü doğumun. Açıkligin hızlanması için bir kadın doğum asistanı elini içeri sokarak ittirmemi istedi. Rahmimi açti. Ben de nefes egzersizleri ile acimi hafiflettim 10 cm ye kadar güle oynaya geçti diyebilirim dogum masasına geçtiğimizde son ıkınmalarda su koyverdim tuvaletim var yaparım diye kendimi kastim doktorum ve ekip motivasyonu ve son olarak karnima bastırılması biraz da kesi ile atlattım çok sukur Allah sizi daha kolayı ile kurtarsın oğlum 52 cm ve 3500 gr dogdu

D vitamini hic verilmese ne olur ki zaten gunesten almiyor mudur? Ben hic vermemeyi dusunuyorum, sirf sağlık ocağındaki hemşire sorarsa yalan olmasın diye 2-3 gün verdim :KK70:
Güneşlendiriyorsan alıyordur ama onun da yeterli olmadığını söylüyorlar. Açıkçası ben güneşlendiremiyorum Antalya'nın cehennem sıcağından eve geldiğimizden beri klimanın altında oturuyoruz. Ancak eylül ortalarında hava düzelir o Zaman güneşe çıkarabilirim yavrumu :dondurma:

Eklentiler

• image.png
    image.png
    292,1 KB · Görüntüleme: 121
Kızlar monovit d3 konusunda herkes aynı şeyi mi düşünüyor, bebeğe iyi gelmiyormu? Bugün 10.günü daha kullanmaya cesaret edemedim, kafamda deli sorular:KK17::KK17:
Ben kullanma derim.iki gun kullandim karin agrisinda 2gunde toplasan 10-12saat ancak uyudu oglum.tabikide her bebekte ayni etkiyi yaratmaz ama ilacla ilgili yapilan yorumlarin cogu olumsuz. Gaz kabizlik karin agrisi ve susuzluk yapiyo

Kızlar monovit d3 konusunda ben de kararsız kaldım. Sağlık ocağından verdiler ama ben kullanmadım paraben içerdiğini duyduğum için. Hamileyken amerika'daki kyzenimden istedim teyzemle önümüzdeki ay gönderecek baby d drops damladan. O zamana kadar kullanmayımca bişey olmaz sanırım. Yurtdışından birine getirtme imkanınız yoksa Amazon .com sitesinden satın alabilirsiniz isterseniz 5 dolar civarında bir fiyatı var bizim buradaki fırsatçılar 100₺ den satıyorlar boşa kazıklanmayın :)
Monoviti karalama kampanyasi baslaticam bu gidisle :D oglumu 2gunde mahvetti ilac ve matsiyahoje matsiyahoje soylemese gunde 17-18saat aglamalarin kasilmarin nedenini anlamazdim kolik galiba deyip eziyet ederdim bebegime :(
Ama bugun ilaci kullanmadim normale dondu ediz pasam :)
Zaten en erken 15.gun baslayin diyolar biz daha 5.gundeydik basladgmzda. Bugun 1haftalik olduk ♡ 1hafta daha beklicem ben.
Deniz nasil hersey yolundadir umarim.

Monoviti karalama kampanyasi baslaticam bu gidisle :KK70: oglumu 2gunde mahvetti ilac ve matsiyahoje matsiyahoje soylemese gunde 17-18saat aglamalarin kasilmarin nedenini anlamazdim kolik galiba deyip eziyet ederdim bebegime :KK43:
Ama bugun ilaci kullanmadim normale dondu ediz pasam :)
Zaten en erken 15.gun baslayin diyolar biz daha 5.gundeydik basladgmzda. Bugun 1haftalik olduk ♡ 1hafta daha beklicem ben.
Deniz nasil hersey yolundadir umarim.
Bize de 6 günlükken topuk kanı için gittiğimizde verdi ama kullanmadım, zaten sizin yazdıklarınızı okuyunca iyi ki vermemişim dedim. Edizciğime de geçmiş olsun, kuzumun normale dönmesine sevindim :) Deniz'in gaz sancıları ve sürekli emmek istemesi dışında bir sıkıntımız yok şükür. Patır kütür osurduğu halde hiç bitmiyor o gazlar :KK70: ama kuzumun o sancı çekerken ki halleri beni mahvediyor :kızgın: inşallah size bir daha uğramaz o gaz sancısı:dua: öperiz sizi ana oğul :KK15::KK200:

Bugün de doğum yapamadım... Son 3 gün kaldı günün dolmasına ama ne belirti var ne bir şey. Bebek aşağıda değil, sancı yok, ağrı yok, midem cayır cayır yanıyor...
Hep beklenti içine girmişim kızlar erken gelir dediği için sağ sol, kul plan yapar kader gülermiş yine karşımızda en doğru haliyle.
Önceden bebeğimin gelişimi ile ilgili bilgi ararken şimdi sürmatüre olması durumunda suni sancı mı sezaryen mi diye araştırıyorum. Allahım bizi de hayırlısı ile kavuştursun. Dualarınızda biz doğum bekleyenleri de bulundurun inşallah arkadaşlar...

Bugün de doğum yapamadım... Son 3 gün kaldı günün dolmasına ama ne belirti var ne bir şey. Bebek aşağıda değil, sancı yok, ağrı yok, midem cayır cayır yanıyor...
Hep beklenti içine girmişim kızlar erken gelir dediği için sağ sol, kul plan yapar kader gülermiş yine karşımızda en doğru haliyle.
Önceden bebeğimin gelişimi ile ilgili bilgi ararken şimdi sürmatüre olması durumunda suni sancı mı sezaryen mi diye araştırıyorum. Allahım bizi de hayırlısı ile kavuştursun. Dualarınızda biz doğum bekleyenleri de bulundurun inşallah arkadaşlar...
Aynen ya o kadar erken başladım ki beklemeye yavrumun beşiğin deki nevresim takımı toz tutmuştu bugün bi daha yıkadım:KK48: ne olacağı hakkında en ufak bi fikrim yok.. başa gelen çekilir deyip bekliyoruz artık.. herkes sabırsız Çıkar diyorlar artık sanki benim elimde:kızgın: bugün de dedim yok kendime saklayacam kızımı sevmeyi siz diye çıkarmıyorum:kahve: ayyy bu insanlar:işsiz: sanki kendilerinin içinde 9 aydır bebek:sinirli:

Sonda neden takılıyor sezaryan olduğun için mi offf offff sezaryan in sondasi da mı var oy ben nerelere Gidem nerelere vuran başımı günü doldu gelmiyor bebisim nasıl getirem :kızgın::kızgın::skandal:
Normal dogum yaptim ben. Dr un son anda sonda takmasinin Bi mantigi yoktu bana gore.iki dk sonra dogum gerceklesti cunku.
41 bitene kadar yolu var endise etme lutfen. Yeter ki saglikla gelsinler hangi yoldan geldigi önemsiz :)

Kizlar bana kizmayinda, ne bu sizdeki sezerjan meraki oh ne kolaymis, kolaya kaciyosunuz sanki , tabiki durumu ciddi olanlara degil bu dediklerim. Kizlar siz kafayimi yediniz nekadar sagliksiz nekadar kotu sezerjan tercih etmeniz sakincali bi durum olmadiktan sonra. Bide dogurdum diyosunuz ,oyle dogummu olur. Ama bu suc sizin degil, turkiyenin doktorlarinin zihniyetiyle alakali. Yurt disinda kessinlikle boyle bi secim soz konusu olamaz, egerki dogum aninda yada dogumdan once gorulen bi risk varsa bebekle ilgili yada anneyle ilgili ancak ozaman acilden doktorlar direk alir sezerjana. Bu ne rahatlik boyle turkiyede. Yazik yani.
Herkesin kendi bebeği kendi doğumu bende. Daha bi kaç saat önce sezeryan oldm ve son ana kadar normal dedim ama olmadı maalesef.. Bilemeyiz herkesin korkularını

Kızımı kucağıma aldım kızlar 3140 gr 50 cm cik gece ani sezeryan olunca çocuk dr gelmedi henüz... Hiç ememiyor meme ucum yok süt yok çok sıkıntı alıyorum bebeğime sütüm gelmeyecekmi diye düşünüyorum 10 dan beri deniyorum ne o emebiliyor ne süt var sağma işe denedik gene yok
Ağrım çok çok fazla gaz da çok ve yapamıyorum

Kızımı kucağıma aldım kızlar 3140 gr 50 cm cik gece ani sezeryan olunca çocuk dr gelmedi henüz... Hiç ememiyor meme ucum yok süt yok çok sıkıntı alıyorum bebeğime sütüm gelmeyecekmi diye düşünüyorum 10 dan beri deniyorum ne o emebiliyor ne süt var sağma işe denedik gene yok
Ağrım çok çok fazla gaz da çok ve yapamıyorum

Canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun minigi:) korkma uzulme gelir Insallah benim de ilk anlar gelmemisti. Sen yilmadan dene gelir. Bu aradda mama veeseydij ac kalmadi dimi minik

Mrb arkadaşlar bende 3 gün önce 16 temmuz da oğluma kavuştum çok şükür belden iğneyle yapılan epidural sezeryanla doğumumu yaptım karnımdaki bebeğim şimdi yanımda çok farklı bi duyguymuş harikaymış gerçekten rabnim herkezi kurtarsın kolayca sormak istediklerinizi sorabilirsiniz bana.BEnde bnm gibi doğum yapanlara sesleniyim kayı gıdalara doğumdan kaç gün sonra başladınız acaba sıvı tüketmekden sıkıldım

Aynen ya o kadar erken başladım ki beklemeye yavrumun beşiğin deki nevresim takımı toz tutmuştu bugün bi daha yıkadım:KK48: ne olacağı hakkında en ufak bi fikrim yok.. başa gelen çekilir deyip bekliyoruz artık.. herkes sabırsız Çıkar diyorlar artık sanki benim elimde:kızgın: bugün de dedim yok kendime saklayacam kızımı sevmeyi siz diye çıkarmıyorum:kahve: ayyy bu insanlar:işsiz: sanki kendilerinin içinde 9 aydır bebek:sinirli:
Aynen canım ne güzel yazmışsın. Kv bile geleli 2 hafta oldu. Ama bebekten tık yok. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, belki de kafaya çok takıp beklemek yüzünden de gelmiyor. Bir sağlık sorunumuz olmasın da bekliyorz zaten bakalım :KK51:

Back