- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #66.561
Arkadaşlar bu suyumuzun gelmesi nasıl oluyor az mı çok mu? Demin ayakta tel ile konuşurken bacağımdan aşağı su indi ter damlası gibi. Havanın sıcaklığına verdim önce sonra da acaba suyum mu geldi dedim, çamaşırım da ıslak anlayamadım bir türlü
Biz kavuştuk çok şükür Allah'ımadarısı kavuşmak isteyen diğer annelere.3500 kilo 51 cm
insanbuL matsiyahoje kızlar geldım kontrolden braxton Hicks kasılmalarımıs sıkıntı yok dedi hersey yolunda boyunuz 47 cm kılomuz 2660 olmuş
Oy masallah kuzucugainsanbuL matsiyahoje kızlar geldım kontrolden braxton Hicks kasılmalarımıs sıkıntı yok dedi hersey yolunda boyunuz 47 cm kılomuz 2660 olmuş
Doktor suyuma geçen cuma gayet iyi demişti canım ama haliyle azalmıştır tabi. Dediğin gibi. Bir de ağrı girdi şu an iyice. Resmen acıyor. Normal ped koydum ama herhangi bir başka ıslaklık yok şu an içinCanim eczanelerde amniyon sıvısı olup olmadığını gösteren pedler var onlardan alıp kontrol et bence çünkü haftan baya ileri olduğu için zaten çok aşırı fazla suyun yoktur diye düşünüyorum..
Maşallah onainsanbuL matsiyahoje kızlar geldım kontrolden braxton Hicks kasılmalarımıs sıkıntı yok dedi hersey yolunda boyunuz 47 cm kılomuz 2660 olmuş
Doktor suyuma geçen cuma gayet iyi demişti canım ama haliyle azalmıştır tabi. Dediğin gibi. Bir de ağrı girdi şu an iyice. Resmen acıyor. Normal ped koydum ama herhangi bir başka ıslaklık yok şu an için
Canım ben daha dogurmadim ama benim doğum lekesi varmış ayak bileğimde. Yaz bebeği olmama rağmen çorapsız çıkarmıyormus beni görünmesin diyeKizlar bebeginde dogum lekesi olan var mi? Ne zaman gecer bunlar?
Gozun aydin. Saglikla sihhatle buyut insallah :)Biz kavuştuk çok şükür Allah'ımadarısı kavuşmak isteyen diğer annelere.3500 kilo 51 cm
Camasirinin orta kismi islaksa belki biraz suyun gelmistir. Ama sicaklardan benimde bacagimdan asagi ter akiyor bazen. Suyun gelmesi fazlaca olur. Bardaktan bosaltir gibi.Arkadaşlar bu suyumuzun gelmesi nasıl oluyor az mı çok mu? Demin ayakta tel ile konuşurken bacağımdan aşağı su indi ter damlası gibi. Havanın sıcaklığına verdim önce sonra da acaba suyum mu geldi dedim, çamaşırım da ıslak anlayamadım bir türlü
Oh cok sukur canim. Sorun olmadigina sevindim. Masallah pasaya annesini ozlemis cagirmis herhalde :)insanbuL matsiyahoje kızlar geldım kontrolden braxton Hicks kasılmalarımıs sıkıntı yok dedi hersey yolunda boyunuz 47 cm kılomuz 2660 olmuş
Benimkinin kafası doğumda zorlanmışlar biraz şimdi bi tarafından su toplamış gibi hafif şiş.o dağılırken sarılık olma riski var hafif mama ver dedi dr. Ama mamayı almıyo her ağladığında hatta ağlamasada uyandırıp emziriyorm doyuyo demek ki mamayı almıyo. Ama yinede sarılık olur die korkyrm. Inş doyuyodurAnnisler bebekler doyuyor mu doymuyor mu panigine kapilmayin. Suan bebeklerin midesi minicik. Yavas yavas emer cenesi yorulur birakir,sık emer. Bu doymadigi anlamina gelmez. Hemen mama vereyim demeyin bence. Zaten findik kadar mideleri var. emdikten sonra gogsunuzu sıkın halen sut geliyorsa sorun yok doyuyor ve birakiyordur. İlk 10 gunden sonra sarilik riski de kalkiyor bildigim kadariyla.mamayı da zorunlu ihtiyac haline getirmeyin bence.
Hayırlı olsun cnmm güzei günlerde büyüt inş bebeğini. Çok sevindimBiz kavuştuk çok şükür Allah'ımadarısı kavuşmak isteyen diğer annelere.3500 kilo 51 cm
Cok sukur canım benim cok tesekkur ederız teyzesi ıcım rahatladıHayırlı olsun kuzum
Gözünüz aydın
Bir ömür sağlıklı musmutlu olun inşaallah
Tez vakitte alışın birbirinize
Huzurlu olun inşaallah
Hay maşaallah annesi çok güzel kilosu boyu
Yalancı kasılmalar maalesef
Çok şükür iyiymişsiniz
Tamam canım soz toparlancam artık oglum ıcın.. Cok tesekkur ederımmmOy masallah kuzucugamoralini iyi tutuyosun artik tamam mi? Bebegini dusun hayal et
Aynen canım cok sukur ıcım rahatladı en azındanMaşallah onaiyi ki gitmişsin canım yoksa o da ayrı stres yapardı sana
Cok sukur canım ıcım rahatladı aynen o benı ben onu ozlemişiz bırbırımızıOh cok sukur canim. Sorun olmadigina sevindim. Masallah pasaya annesini ozlemis cagirmis herhalde :)
Hareketli gayet canım. Ama o su gelmesinden şüphelendikten sonra bel ağrım arttı ve biraz vajina kısmımda acıma oldu bebeğin hareketinden dolayı.Bebegin hareketleri ne durumda?
Sağ ol canım benim Rabbim gani gani razı olsun kendimi iyi hissettiğimde yazarım muhakkak :) sen nasıl oldun peki?@Nurmuratkf canım belki arada kaçırırım unuturum yazamam şimdiden yazayım yarın inşallah selametle alırsın meleğini kucağına güzel haberlerini görelim okuyalım burdan dualarım seninle meleğinle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?