2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Oh yaaa ben ağrılardan daha çok idrarı kafama taktm. Çok rahatladım cnm sağol. Yakın zamanda doğum yapanlarla konuştum onlarda ağrılar normal dedi. Galiba birazda üşüttüm çorapsız şortla filan gezdim evde :( sakın böyle bit hata yapmayın tecrübesizlere söylüyorum.
Canımm doğumdan oncemi öyle geziyordun sonra mı bende hiç çorap terlik falan giyemiyorum herkes kızıyoo :(

Normal doğum yapan arkadaşlarım, doğumdan çıktığımdan beri adet ağrısında daha şiddetli kasık ve bel sancısı yaşıyorum. ÖEllikle süt gelsin diye sağma işlemi esnasında ağrılar başlıyo ve bağırtıyo resmen. Normalmi bu ağrılar? Birde 2. Geceden beri idrar tutamıyorum allahtan hasta bezleri var. Wc ye kadar bi yerlere dökülmeden koşuyorum yetişiyorum.
Otururken veya yatarken idrar gelmiş hissi olmuyo. Yada normal wc ye gitme hissi oluyo ayağa kalkmamla boşalıyo ve tutamıyorum. İnanılmaz çok fazla bi idrar çıkmış oluyo bi anda. O kadar idrarı nasıl hissetmiyorum anlamadım. Hasta bezi doluyo resmen? Varmı yaşayan? Kalıcı bir durum mu? Valla doğum sonrası doğuma göre ben çok daha zorlandım ya :KK43: hep ağlıyorum :KK43:

Cnm normal doğumdan sonra böyle bişey yaşamamıştım ben kızımda . Bence bi doktora gitsen mi ki

Kizlar aklananr takildei netten arastirdin ama bulamadim. Normal
Dogumda kadinin tum gunahlari affoluyor diyorlar peki ya sezeryanda affolmuyormu

Kızlar sabah 10 da sezeryan ile bugrami dünyaya getirdim kadar suan ve cerrshpasayim yavrum medipolde yoğun bakımda takip altında tutuyorlar emziremedim bile yarı baygın halde bir kez getirdiler odama omuzuma yatırdılar opmusum kuzumu bir daha da göremedim eşim yoğun bakımda fotolarini çekmiş suan süt yok ama yarin bebegime süt sagip goturmem gerekiyormuş ben hele ilk sutumu ziyan edersem diye çok korkuyorum bebegimin çok ihtiyacı var kafa çapı 40 cm doğdu oglusum kilo aldıkça vücut büyüdükçe toparlar diyolar ama ben kafa büyüklüğünü takmiyorum bile kafasında sıvı doğduktan sonra ultrasonla bakıldı orda da görüldü suan çok acayip duygular icindeyim ne yere ne göğe sigamiyorum kendi acilarimi bile unuttum bi an önce ayağa kalkıp bebegimi emzirmeye gitmek istiyorum annesinin kokusunu alsın yavrum ne olur dua edin bize arkadaşlarım çok ihtiycimiz var bizim
Canim gozun aydin Allahim hayirli daglikli guzel omurler nasip etsin annesi babasiyla beraber tatli bugraya durumunu cok kafana takma budurumda olup santla yasayan suan lisede universitede okuyan ogrencilerim var gayet sagliklilar seninkinin durumu dahada hafif olabilir

Kızlar sizden dua ıstedıgım kanser hastası akrabamiz vardı adı nazlı bugun sabah vefat etti..
Dünden berı karnım sertlesıyordu bugun aglamaktan uzulmekten mı bilmiyorum daha da sıkılaştı bu sancı mı ne oluyor bılmıyorum ama karnımda tas gıbı kasılıp duruyo
Allah rahmet eylesin aci cekmek cok zor agri aci ve skintilarindan kurtuldu mekani cennet olsun sende o toplanmalari onemsememezlik etme sancin olursa bel ve kasiklarinda mutlaka dr a git canim

Belimin ağrısı ve o adet sancısı gibi olan sancım iyice arttı şu an. Göğüslerimde de bir acıma başladı. Nişan ya da su gelmesi yok. Ayyy bebiş mi geliyor acabaaa :dua: gerçi akşam kırk dk kadar yürüyüş yaptım belki ondandır. Yok geçmiyor bu son günler
Az kaldi canim bebegine kavusmana hayirla gelsin

Ediz bey geldi nihayet:KK46::KK46:
Bebek artik beslenemiyo diye sezeryanla alindi:KK61: doktor sezeryana alicaz diyince bi panik atak gecirdim
Korkudan dogacagina sevinemedim bile :oops:neysee
15.25 te dogmus :) 3340gram 48cm :):nazar:
Cok sukur emme konusunda sorun yasamadim sutumde yeterli:nazar:
Koynuma gelince sakinlesmesi o kadar guzel bi duygu ki.
Cok karisik yaziyorum farkindayim ama hala sezeryan sokundayim bide ustune ailemizin yeni uyesi:KK200:
Biraz toparlaninca uzun uzun yazicam.hepinizi opuyoruuzz:KK200:
Gozun aydin canim senin yasadiklarini hepimiz yasamisizdir biran kendimi gordum hayirla buyutun yakisikli prensi bizde sizi opuyoruz

Allah rahmet eylesin aci cekmek cok zor agri aci ve skintilarindan kurtuldu mekani cennet olsun sende o toplanmalari onemsememezlik etme sancin olursa bel ve kasiklarinda mutlaka dr a git canim
Allah razı olsun canım... annesi babası o yüzden çok metanetlilermiş yavrularının acı çektiğini gördükçe diyorlarmış ki rabbim rahmetine al kızımızı... o yüzden şu an daha sağlam duruyorlarmış eşim dün öyle anlattı... kendime çok yakın buldugum bi insandı rahmetli rabbim mekanını nurlandırsın cennet yapsın... benim elimden sadece ona dua etmek geliyor...

insanbuL insanbuL canım doktoruma mesaj attım karnım çok sert diye o da gel dedi nst ye bakalım bi de sana demeyi unuttum gece de afedersin aşağıda çok baskı hissettim uykudan hafif bi sancıyla uyandım şimdi aklıma geldi... ama sonra hafifledi uyudum tekrar.. bakalım doktora gitcem 1 saate falan eşim taziye evinde yemekleri verip gelcekmiş görünmekte fayda var
kafam yerinde değil hiç cümlelerim çok saçma sapan kuruyorum kusuruma bakma sen anlarsın artık beni bi de hareketleri bugün çok belli belirsiz hep stresten galiba şimdi eşim arayana kadar bi yasin okuyim dedim belki içim ferahlar biraz...

canım sağol hangi model diyim alırken bide netten mi alayım mağazadanmı
benim lansinosh elektrikli var cok memnunum.benim kiz meme almiyor sagarak veriyorum.kurtaricim oldu resmen.netten almistim ikili elektriklisini.

insanbuL insanbuL canım doktoruma mesaj attım karnım çok sert diye o da gel dedi nst ye bakalım bi de sana demeyi unuttum gece de afedersin aşağıda çok baskı hissettim uykudan hafif bi sancıyla uyandım şimdi aklıma geldi... ama sonra hafifledi uyudum tekrar.. bakalım doktora gitcem 1 saate falan eşim taziye evinde yemekleri verip gelcekmiş görünmekte fayda var
kafam yerinde değil hiç cümlelerim çok saçma sapan kuruyorum kusuruma bakma sen anlarsın artık beni bi de hareketleri bugün çok belli belirsiz hep stresten galiba şimdi eşim arayana kadar bi yasin okuyim dedim belki içim ferahlar biraz...
jindam kafana takma diyecegim ama zor tabiki olumler.basiniz sagolsun.agrilarini ihmal etme.ne olur ne olmaz

benim lansinosh elektrikli var cok memnunum.benim kiz meme almiyor sagarak veriyorum.kurtaricim oldu resmen.netten almistim ikili elektriklisini.

jindam kafana takma diyecegim ama zor tabiki olumler.basiniz sagolsun.agrilarini ihmal etme.ne olur ne olmaz
sağolasın canım benim.. birazdan doktora gitcem tedbir amaçlı

interiorarchitect interiorarchitect canım basın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin inşallah yavrusuna güzel bir ömür nasip etsin.sen de güzel haberlerle dön inşallah dr dan

@Aylnalpr Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun kuzuyu ömrü bereketli hayırlı bir evlat olsun insallah.sana da çok geçmiş olsun bir an önce toparlanirsin inşallah

idilduam idilduam canım nasilsin bebisinle son günün nasıl geçiyor

interiorarchitect interiorarchitect canım basın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin inşallah yavrusuna güzel bir ömür nasip etsin.sen de güzel haberlerle dön inşallah dr dan

@Aylnalpr Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun kuzuyu ömrü bereketli hayırlı bir evlat olsun insallah.sana da çok geçmiş olsun bir an önce toparlanirsin inşallah

idilduam idilduam canım nasilsin bebisinle son günün nasıl geçiyor
Allah razı olsun canım benimmm... inşallah hayırlı haberlerle gelirim

@Nurmuratkf canım belki arada kaçırırım unuturum yazamam şimdiden yazayım yarın inşallah selametle alırsın meleğini kucağına güzel haberlerini görelim okuyalım burdan dualarım seninle meleğinle.. :KK200:

bende yazayim dogum hikayemi.4 yillik cocuk hasretimize defalarca yapilan tedaviler igneler 1 dis gebelik ve sonunda tup bebekle son verdik cok sukur.
34te konan preeaklamsi baslangici teshisi sebebiyle o haftadan itibaren erken dogum korkusu basladi.tum yemek duzenim degisti.tansiyon aletiyle kanka olmustum evde artik.her hafta kontrollerle gecti en son 36+5de doktorum kan akimina bebegimin direnc gosterdigini soyledi ve 30 haziran persembe yani 37+1 de bebegi alalim dedi.
o gece uyumak ne mumkundu.sabah 5 de kalktim dusumu aldim.sacima cekiduzen verdim.son kontrolleri yapip esim annem ve kardesimle hastane yolunu tuttuk.yatisimiz yapildi.hemen oda suslerimizi hallettik.duzenlemeleri yaptik.damar yolu acildi onluk giyildi.8 bucukta doktorum ameliyathanede bekledigini birazdan indireceklerini soyledi.o arada sedye geldi.karmakarisik duygularla oturdum sedyeye.bebegin esyalarini da kucagima aldim.ameliyathane yolu cok tanidikti.1.5 sene evvel olumden dondugum dis gebelik sebebiyle yine o soguk koridorlari asip acil ameliyata alinmistim.annem esim babam ve kardesimle gozgoze geldigim anda kapi kapandi.artik melegime kavusmama cok yakindim.doktorumun sesiyle korkum biraz daha heyecana donustu.birkac kapi sonra ameliyathanenin icindeydik artik.masaya gectim.anestezist belimden igneyi vurdu.acitan birsey degildi.zaten o anki duygularla aciyi falan gormuyor duymuyor bedeniniz.saga sola bakindim.cok kisa sure sonra mucizeme kavusacak olmanin rahatligiyla masaya uzandim.onume carsaflar kat kat gerilirken bacagimdaki uyusmayi artik hissediyordum.o sirada anestezist benimle sohbet etmeye basladi.nerelisin vs vs.doktorumda surekli nasil oldugumu soruyordu.o esnada sanirim operasyon baslamisti artik.herkes birbiriyle konusuyordu surekli.bende kolumdaki tansiyon aletinin surekli tansiyonumu olcmesine takilmistim:)o sirada doktorum hic sesin cikmiyor dedi.ne diyeyimki dedim.karnimda sadece sallantilar vardi.o da bebegi alirken saga sola salliyorlardi beni.anestezist saat 9:10 bebegin geldi hatta su an cisini yapiyor dedi ve iste o an doktorum iste burda deyip kizimi bana gosterdi.o an sadece rabbime sukrettim.gozlerimdeki yasi tuttum.aglamak istemiyordum.bebegimi alip goturduler temizlemek icin.ondan sonra bir an once cikip ona sarilmak icin can attim diyebilirim.kiyafetlerini giydirip getirdiler yanima.optugum anda aglamaya basladi.seni odada bekleyecek deyip kizimi yolladilar.benim de dikislerim atildiktan sonra odaya cikarildim.saat 10a ceyrek vardi.bebegim kucagima verdiler.oyle yattik bir sure.
benim agrim cok olmadi.ayni gun kalktim gazimi da cikardim:)ertesi gun taburcu olduk.simdi 12 gunluk olduk bile sukurler olsun

Back