2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Senam72015 Senam72015 kizinin adi cok guzelmis canim gule gule buyusun insallah. Aklima cok sevdigim bir siiri getirdi, ikinize armagan olsun :)

Eylül Aşkın Adıydı
Seyit Ahmet Uzun

Hazan mevsimi değil, neden bu solgunluk yar
Sarı bir gülün düştü, gözlerim daldı yine
Kokun yüreğimdedir, beni soluğunla sar
Al damarımdan kanı, rengin al olsun yine

Söyleme tatlı dilli, ayrılık şarkısını
Göz pınarı kurudu, kalmadı bir damla yaş
Eylül aşkın adıydı, onu da firak aldı
Mazide bir gül kaldı, resminde mağrur bir baş

Mevsimler geldi geçti, güzellik bir hayalmiş
Solgun bir gül öğretti, gelip geçermiş sevda
Yürekten akan damla, gökkuşağı olurmuş
Mağrur gözlerle bakma, elveda sana Şeyda

Gül soldu, yürek sustu, sen gittiğinden beri
Mazinin gül hatırına, son bir defa gül bari
Çok güzelmişşşş.hep saklycm bu şiiri gerçekten çok tşk ederiz. Benim küçüklük hayalimdi bu isim.gerçekyçten bi anne için de çocuk aşkmış. Eylül de benim aşkım. Çok sağol teyzesi Allah bebeğini güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inş :KK200::KK200::KK200:

Aynı durumdaymışız, hayır anlamıyorum kendi annesi gelmiyor zaten bakmaya şunu dese anlarım annen gitsin işlerini halletsin o arada annem gelir, mevlüt zamanı biz yine kalkar gideriz....Bu da yok! bana diyor ki sen bakarsın sonuçta biz anne babayız, duyan da herşeyiyle süper ilgileniyor sanır, sabah kalkıp işe gidecek akşam gelecek... Ben el kadar bebekle hem çalışacağım, hem bebeğe bakacağım bir de yemek hazırlayacağım
Sütün yetmediğini nasıl anlycm peki benim sütüm çok ama bebek Yeterince alabiliyomu bilmyrm

selam kızlar nırmal dogum yapan annelere sormak istiyorum . dogumdan önce hareketiniz nasıldı. brn bazen yerimden kalkmak istemiyorum
Biraz geç oldu ama ben de yazm.benim doğumdan önceki gece bacaklarimdan ayak ucuna kadar vuran bi ağrım oldu yürüyemefim resmen. Ilginç bi belirtiydi ama çok belliydi hareketlerim aynıydı onun dışında

Kızlar sizden dua ıstedıgım kanser hastası akrabamiz vardı adı nazlı bugun sabah vefat etti..
Dünden berı karnım sertlesıyordu bugun aglamaktan uzulmekten mı bilmiyorum daha da sıkılaştı bu sancı mı ne oluyor bılmıyorum ama karnımda tas gıbı kasılıp duruyo
Cnmmm ya Allah rahmet eylesin.çok üzüldüm. Çok kafana takmamaya çalış böyle şeyler illa etkiliyo.sonuçta herşey hormonlarla oluyo ama geçicidir şu An durumun üzüldüğün için normal.Allah sabır versin

Canım ben kraft kullanıyorum, hem minik pratik hem de fiyatı uygun ben kampanya ile 100 tl gibi bir rakama almıştım şuan ne kadar bilmiyorum.... Çok kuvvetli çekmiyor daha doğrusu 9 farklı ayarı var otomatik olan ayarı gayet iyi, hem memeyi çok yıpratmıyor hem de boşaltıyor... Benimki de tam boşaltamıyor ya da bazen az oluyor sütüm uyarmak için kullanıyorum şuan çok memnunum...Çok gürültülü çalışmıyor, pille de çalışabildiği için gittiğim heryere götürebiliyorum
canım sağol hangi model diyim alırken bide netten mi alayım mağazadanmı

Ediz bey geldi nihayet:KK46::KK46:
Bebek artik beslenemiyo diye sezeryanla alindi:KK61: doktor sezeryana alicaz diyince bi panik atak gecirdim
Korkudan dogacagina sevinemedim bile :oops:neysee
15.25 te dogmus :) 3340gram 48cm :):nazar:
Cok sukur emme konusunda sorun yasamadim sutumde yeterli:nazar:
Koynuma gelince sakinlesmesi o kadar guzel bi duygu ki.
Cok karisik yaziyorum farkindayim ama hala sezeryan sokundayim bide ustune ailemizin yeni uyesi:KK200:
Biraz toparlaninca uzun uzun yazicam.hepinizi opuyoruuzz:KK200:
Anaaaam
Doğmuş paşamız.Güle güle büyüt inş. Sağlıcakla kucağına aldın ya gerisi önemli değil. Maşallah sütünün hemen gelmesi de çok güzel. :KK200::KK200::halay::halay::nazar::nazar:

Normal doğum yapan arkadaşlarım, doğumdan çıktığımdan beri adet ağrısında daha şiddetli kasık ve bel sancısı yaşıyorum. ÖEllikle süt gelsin diye sağma işlemi esnasında ağrılar başlıyo ve bağırtıyo resmen. Normalmi bu ağrılar? Birde 2. Geceden beri idrar tutamıyorum allahtan hasta bezleri var. Wc ye kadar bi yerlere dökülmeden koşuyorum yetişiyorum.
Otururken veya yatarken idrar gelmiş hissi olmuyo. Yada normal wc ye gitme hissi oluyo ayağa kalkmamla boşalıyo ve tutamıyorum. İnanılmaz çok fazla bi idrar çıkmış oluyo bi anda. O kadar idrarı nasıl hissetmiyorum anlamadım. Hasta bezi doluyo resmen? Varmı yaşayan? Kalıcı bir durum mu? Valla doğum sonrası doğuma göre ben çok daha zorlandım ya :KK43: hep ağlıyorum :KK43:
Canım özellikle emzirirken rahim kendini daha çabuk toparlıyo, o hissettiğin sancı rahminin kasılması yani iyi birşey rahmin kendini toparlıyor . İdrar konusunda bişey diyemeyeceğim bilgim yok :/

Ben de öyleyim canım eşimin ailesi evde 10 kisiyiz iyiler hoslar ama hamileliğin son günleri işte olmasa daha iyi olur diyorsun istesem de hamile olmasam da 10 kişiye hizmet edemem beceremem de yani elimi ayagimi çekmiş im işlerin %10unu yapıyorum elimden o kadar geliyor çünkü ne yemek yapılacak onun derdine bile düşmuyorum açıkçası bu halimizle kimse bizden Bir şey beklemesin de istemesin de öyle düşün ben saldim kendimi yani düşünce olarak da dinlenme olarak da odama geçiyorum biraz uzanacak diyorum arada bir mesela
Bizim bebegimle karnımda son geCemiz ve ben bunu çekirdek ailemle geçirmek isterdim zaten şimdiden başladım ağlamaya bebeğim hareket ettikçe yarın hareketi kollarıMDA yapacaksın diye:anne::KK61: bi de benim kasintim var pupp oldum her yerim deli gibi kaşınıyor yaniyo gobegim bacaklarim açıkta geziyorum evde bu aksam sıkıntı olacak bana :KK51:bu cok ayip ama o_OinşAllah seninkiler de benimkiler de doğumdan sonra çabucak giderler:dua:

Kızlar sizden dua ıstedıgım kanser hastası akrabamiz vardı adı nazlı bugun sabah vefat etti..
Dünden berı karnım sertlesıyordu bugun aglamaktan uzulmekten mı bilmiyorum daha da sıkılaştı bu sancı mı ne oluyor bılmıyorum ama karnımda tas gıbı kasılıp duruyo
allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm.acını anlıyorum ama oğlunu düşünmelisin kendini bırakma nolur

Ediz bey geldi nihayet:KK46::KK46:
Bebek artik beslenemiyo diye sezeryanla alindi:KK61: doktor sezeryana alicaz diyince bi panik atak gecirdim
Korkudan dogacagina sevinemedim bile :oops:neysee
15.25 te dogmus :) 3340gram 48cm :):nazar:
Cok sukur emme konusunda sorun yasamadim sutumde yeterli:nazar:
Koynuma gelince sakinlesmesi o kadar guzel bi duygu ki.
Cok karisik yaziyorum farkindayim ama hala sezeryan sokundayim bide ustune ailemizin yeni uyesi:KK200:
Biraz toparlaninca uzun uzun yazicam.hepinizi opuyoruuzz:KK200:
Oyy paşam doğmuş çok şükür nasipten ötesi yok bitanem SeZaryen yada normal kucagina aldin ya o da yeter ;) maşallah herşeyi yerli yerinde yavrunun çok opuyorum sizi en çok edizi :) uZun uzun isteriz detayları allah kolaylık versin

Herkese burda takmayın etmeyin diyorum da kendime nasıl telkin vereceğim bilemiyorum kızlar :KK43: kaç saattir gözyaşım gözümde geziyorum annemde anlamasın diye tuvalette ağlıyorum :KK43: eşim bugün işten gelince hadi yürüyelim dedi tamam dedim çıktık; ben çok düşündüm seninle ilgilenemiyorum sen kendini yetersiz hissediyorsun çok haklısın vs vs diye güzel güzel konuştu nasıl hoşuma gitti ama sonra bombayı patlattı; annem bu ayın sonunda evine dönecekti 2 aydır gitmedi ve evde tadilat vardı o bitecek temizlik vs için, ben de onunla gidip ağustosun ortasında da memlekette mevlütünü okuturum diye plan yapmıştım daha doğrusu hep birlikte yapmıştık. Yani bu ayın sonunda gidecek 15-20 gün annemlerde kalacaktık hem annem evin temizliğini yapacak hem de gitmişken eşe dosta mevlütünü okutacaktık. Neymiş biz artık aileymişiz, anne babaymışız niye annem bakıyormuş, neden annemle ben de gidiyormuşum, ben gayet bakabilirmişim çocuğa (sözde burda beni destekliyor) bana güveniyormuş. Annem çocuğa annesi gibi bakıyormuş, bana fırsat vermiyormuş...Bu arada ben çalışmaya başladım; evden çalışıyorum ama sonuçta iş; çocuğu emziriyorum annem uyutuyor,takviye yapmak gerekirse mamasını veriyor, altını değiştiriyor, yıkıyor, bizim yemeğimizi yapıyor. Yani ben sadece çalışıyorum, çocuğu emziriyorum zaten başka birşeye vakit kalmıyor... Ben de sen annemi istemiyorsun diye başladım ağlamaya ve çok alındım; sanki kendi annesinin çok umrundayız da geliyor bakmaya, sanki işe gitmeyecek de gündüz benimle çocuk bakacak... Sen bakarsın demek kolay, tabiki Allah korusun birşey olsa annem gitse bakacağım çocuğa ama şimdi hazır gelmişken ne diye yollayayım annemi? Bir de çocuk daha 20 günlük gak dese panikliyorum, bazen susmuyor anneme veriyorum hemen bu neden susmuyor diye... Bizden başka herkes lohusa cidden... Allahım bir de beni evden çıkardı dışarıda ağlattı ağlattı sonra da kusura bakma diyor çıldıracağım
canım benim kıyamam ya belki gitmenizi istemiyodur. ikinizden uzak kalmak istemiyodur olamaz mı?

Kızlar sabah 10 da sezeryan ile bugrami dünyaya getirdim kadar suan ve cerrshpasayim yavrum medipolde yoğun bakımda takip altında tutuyorlar emziremedim bile yarı baygın halde bir kez getirdiler odama omuzuma yatırdılar opmusum kuzumu bir daha da göremedim eşim yoğun bakımda fotolarini çekmiş suan süt yok ama yarin bebegime süt sagip goturmem gerekiyormuş ben hele ilk sutumu ziyan edersem diye çok korkuyorum bebegimin çok ihtiyacı var kafa çapı 40 cm doğdu oglusum kilo aldıkça vücut büyüdükçe toparlar diyolar ama ben kafa büyüklüğünü takmiyorum bile kafasında sıvı doğduktan sonra ultrasonla bakıldı orda da görüldü suan çok acayip duygular icindeyim ne yere ne göğe sigamiyorum kendi acilarimi bile unuttum bi an önce ayağa kalkıp bebegimi emzirmeye gitmek istiyorum annesinin kokusunu alsın yavrum ne olur dua edin bize arkadaşlarım çok ihtiycimiz var bizim
canım allah yardımcınız olsun. eğer izin veriyorlarsa sevdiğin şeylerden ye üstüne iyi bir uyku çek.bir de duş al göğüslere yapabildiğin kadar sıcak suyla masaj yap ufak ufak. bir derin nefes al rahatlamaya çalış bizimkinin kafası da 36 cm çok büyük değil kafası. ayrıca geçecek diyorlarsa geçer çünkü doktorlar hep en kötüyü söylüyorlar iyi bişey diyolarsa durum iyi demektir.
sen kendinr biraz bak sabaha gelecek sütün merak etme sen içini ferah tut.

Kızlar sabah 10 da sezeryan ile bugrami dünyaya getirdim kadar suan ve cerrshpasayim yavrum medipolde yoğun bakımda takip altında tutuyorlar emziremedim bile yarı baygın halde bir kez getirdiler odama omuzuma yatırdılar opmusum kuzumu bir daha da göremedim eşim yoğun bakımda fotolarini çekmiş suan süt yok ama yarin bebegime süt sagip goturmem gerekiyormuş ben hele ilk sutumu ziyan edersem diye çok korkuyorum bebegimin çok ihtiyacı var kafa çapı 40 cm doğdu oglusum kilo aldıkça vücut büyüdükçe toparlar diyolar ama ben kafa büyüklüğünü takmiyorum bile kafasında sıvı doğduktan sonra ultrasonla bakıldı orda da görüldü suan çok acayip duygular icindeyim ne yere ne göğe sigamiyorum kendi acilarimi bile unuttum bi an önce ayağa kalkıp bebegimi emzirmeye gitmek istiyorum annesinin kokusunu alsın yavrum ne olur dua edin bize arkadaşlarım çok ihtiycimiz var bizim
canım benim Allah yardımcın olsunn inşallah bugünleri tez atlatırsınız sen güçlü bi annesin bebeğinin şifasını önce Allah verecek sonra sen hiç merak etme sen bebeğne iyi geleceksin o da sana iyi gelecek dualarımız seninle ve minik kuzuyla..

Back