- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #66.481
çok şükür canım drdan geldiğinde yazarsan beni de etiketlersen sevinirimyarın gideceğiz canım ama çok şükür iyi kızım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür canım drdan geldiğinde yazarsan beni de etiketlersen sevinirimyarın gideceğiz canım ama çok şükür iyi kızım.
Çok zor canım gerçekten bir yolunu bul dediğini yaptır ben bugün yatak odamı toparlayayım dedim bebekten fırsat bulamadım şuan bizim sadece bebeğe ayıracak vaktimiz var hatta vakit yetmiyor bile zaten durmadan acıkıyorlar altlarına yapıyorlar onun dışında bişeyle ilgilenemiyorum aynı zamanda eşimle de aramıza soğukluk girdi yani anlayacağın lohusalığı bebeğimle rahatça yaşayamıyorum morale em çok ihtiyacım olduğu dönemde bana sırtını dönmüş gibi hissediyorumAynı durumdaymışız, hayır anlamıyorum kendi annesi gelmiyor zaten bakmaya şunu dese anlarım annen gitsin işlerini halletsin o arada annem gelir, mevlüt zamanı biz yine kalkar gideriz....Bu da yok! bana diyor ki sen bakarsın sonuçta biz anne babayız, duyan da herşeyiyle süper ilgileniyor sanır, sabah kalkıp işe gidecek akşam gelecek... Ben el kadar bebekle hem çalışacağım, hem bebeğe bakacağım bir de yemek hazırlayacağım
Ne güzel bi isim koymuşsunuz canim. Kucagina almissin cok sukur bundan sonrasi senin icin daha kolay olur insallah. Senin kollarinda ve gozetminde cabucak her sey yoluna girecek... Dualarimiz sizinle Allah in izni ileKızlar sabah 10 da sezeryan ile bugrami dünyaya getirdim kadar suan ve cerrshpasayim yavrum medipolde yoğun bakımda takip altında tutuyorlar emziremedim bile yarı baygın halde bir kez getirdiler odama omuzuma yatırdılar opmusum kuzumu bir daha da göremedim eşim yoğun bakımda fotolarini çekmiş suan süt yok ama yarin bebegime süt sagip goturmem gerekiyormuş ben hele ilk sutumu ziyan edersem diye çok korkuyorum bebegimin çok ihtiyacı var kafa çapı 40 cm doğdu oglusum kilo aldıkça vücut büyüdükçe toparlar diyolar ama ben kafa büyüklüğünü takmiyorum bile kafasında sıvı doğduktan sonra ultrasonla bakıldı orda da görüldü suan çok acayip duygular icindeyim ne yere ne göğe sigamiyorum kendi acilarimi bile unuttum bi an önce ayağa kalkıp bebegimi emzirmeye gitmek istiyorum annesinin kokusunu alsın yavrum ne olur dua edin bize arkadaşlarım çok ihtiycimiz var bizim
Tamam canim kendine dikkat et lutfen.canım aynı sert karnım ama kasılmıyor sadece sert eşimde taziye evine gidince bende ses çıkarmadım bakalım kasılma olursa belki öğlen giderim doktora teşekkür ederim sordugun için![]()
canım öncelkle hayırlı olsun. sen içini hep ferah tut herşey çok güzel olacak inşKızlar sabah 10 da sezeryan ile bugrami dünyaya getirdim kadar suan ve cerrshpasayim yavrum medipolde yoğun bakımda takip altında tutuyorlar emziremedim bile yarı baygın halde bir kez getirdiler odama omuzuma yatırdılar opmusum kuzumu bir daha da göremedim eşim yoğun bakımda fotolarini çekmiş suan süt yok ama yarin bebegime süt sagip goturmem gerekiyormuş ben hele ilk sutumu ziyan edersem diye çok korkuyorum bebegimin çok ihtiyacı var kafa çapı 40 cm doğdu oglusum kilo aldıkça vücut büyüdükçe toparlar diyolar ama ben kafa büyüklüğünü takmiyorum bile kafasında sıvı doğduktan sonra ultrasonla bakıldı orda da görüldü suan çok acayip duygular icindeyim ne yere ne göğe sigamiyorum kendi acilarimi bile unuttum bi an önce ayağa kalkıp bebegimi emzirmeye gitmek istiyorum annesinin kokusunu alsın yavrum ne olur dua edin bize arkadaşlarım çok ihtiycimiz var bizim
Sütün yetmediğini nasıl anlycm peki benim sütüm çok ama bebek Yeterince alabiliyomu bilmyrm
canım ben kraft xn-2209ma aldım, akakça nette 126 tl'ye satan var, ben e-bebekten almıştımcanım sağol hangi model diyim alırken bide netten mi alayım mağazadanmı
onu ben de yazacaktım hemen değil de 2 saat içinde tüketilmesi yoksa dökülmesi lazımmışmisam
canım benim kıyamam ya belki gitmenizi istemiyodur. ikinizden uzak kalmak istemiyodur olamaz mı?
Çok zor canım gerçekten bir yolunu bul dediğini yaptır ben bugün yatak odamı toparlayayım dedim bebekten fırsat bulamadım şuan bizim sadece bebeğe ayıracak vaktimiz var hatta vakit yetmiyor bile zaten durmadan acıkıyorlar altlarına yapıyorlar onun dışında bişeyle ilgilenemiyorum aynı zamanda eşimle de aramıza soğukluk girdi yani anlayacağın lohusalığı bebeğimle rahatça yaşayamıyorum morale em çok ihtiyacım olduğu dönemde bana sırtını dönmüş gibi hissediyorum
tmm canım ederim.. senin oğluş ne alemde gelmeye niyeti yok sanki yerini rahat mı buldu?Tamam canim kendine dikkat et lutfen.
sagol canımBiraz geç oldu ama ben de yazm.benim doğumdan önceki gece bacaklarimdan ayak ucuna kadar vuran bi ağrım oldu yürüyemefim resmen. Ilginç bi belirtiydi ama çok belliydi hareketlerim aynıydı onun dışında
Canımmmm ❤ seninle aynı günlerimizzz :) bizimde yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek miniklerimize doktorları :)Tunaydin guzel anneler mutlu sona cok az kaldi allahin izniyle ben daha bebisimin cicilerini utulemedim bugun utu isi var yarinda kontrolll![]()
Kizimi emzirmeye kalktikca ortaligi kontrol ediyorumKızznöbeti sen tuttun bu gece yaniii çook teşekkürleerr
bende Bi uyudum bi uyudumm
❤
İnşallah canım çok geçmiş olsun bizimkiler de bugün gelecek yarın gelecek derken bebeği beklerken 10 gündür bizdelerBizim bebegimle karnımda son geCemiz ve ben bunu çekirdek ailemle geçirmek isterdim zaten şimdiden başladım ağlamaya bebeğim hareket ettikçe yarın hareketi kollarıMDA yapacaksın diyebi de benim kasintim var pupp oldum her yerim deli gibi kaşınıyor yaniyo gobegim bacaklarim açıkta geziyorum evde bu aksam sıkıntı olacak bana
bu cok ayip ama
inşAllah seninkiler de benimkiler de doğumdan sonra çabucak giderler
![]()
Bebegimin Allah izin verirse geleceği gün belli yarın demek normal olsaydı seninkiler gibi gelip bekleyeceklerdi:/ Rabbim yardımcımız olsunİnşallah canım çok geçmiş olsun bizimkiler de bugün gelecek yarın gelecek derken bebeği beklerken 10 gündür bizdeler
Agrilarin hakkinda bi sey diyemeyecegim canim ama idrar tutamama normal dogumdan sonra oluyor. Bende de oldu. Oradaki kaslari ciş yapar gibi kasıp gevşetme egzersizleri yapmalisin bol bol. Bi zaman sonra duzeliyor.
Canım özellikle emzirirken rahim kendini daha çabuk toparlıyo, o hissettiğin sancı rahminin kasılması yani iyi birşey rahmin kendini toparlıyor . İdrar konusunda bişey diyemeyeceğim bilgim yok :/
Et kuzum et :) bende biraz kaytarıyorum nöbetten:) son günler uyuyabildiğin kadar uyuyayım diyeeKizimi emzirmeye kalktikca ortaligi kontrol ediyorum![]()