- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
Bnmde bat 29dojtora gittim ultrasondan bakti bisey yok dedi... Galiba hamile Degilimbiraz önce test yaptım ama çıkmadı beklemeye devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnmde bat 29dojtora gittim ultrasondan bakti bisey yok dedi... Galiba hamile Degilimbiraz önce test yaptım ama çıkmadı beklemeye devam
Canım daha belli olmazki karından alttan bakmak gerekBnmde bat 29dojtora gittim ultrasondan bakti bisey yok dedi... Galiba hamile Degilim
Alttan bakti ztnCanım daha belli olmazki karından alttan bakmak gerek
Hımm o zsman inşaallah diğer aya olurAlttan bakti ztn
Henüz daha gebelik var mı yok mu bilmiyorum gün sayıyorum ama olmasını çok iistiyorum. İnşallah olsun saglikla devam etsinde gebeliğin ben razıyım. Hatta inşallah bulantım olur diye dua ediyorum. Çünkü ilk gebeliğimde çok rahattim hic bir şikayetim yoktu ama bebeğimin kalbi durdu ve hic haberim olmadi. Bulantim olursa benimle olduğunu saglikli olduğunu bilirim diye düşünüyorum.
Hayirlisi olsun darisi basimiza insallahBende2016 şubat annesi olcam inşallah sat 29 nisan bat 1 haziran ama ben dayanamayıp bugün test yaptım pozitif çıktı kan testi için de bat i bekliycem
Neden bu kadar erken gittin ki canım.? Belki gorünmemiştirBnmde bat 29dojtora gittim ultrasondan bakti bisey yok dedi... Galiba hamile Degilim
Hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninle sat tarihlerimiz aynıBende2016 şubat annesi olcam inşallah sat 29 nisan bat 1 haziran ama ben dayanamayıp bugün test yaptım pozitif çıktı kan testi için de bat i bekliycem
kubikk_022 .!.:Bende2016 şubat annesi olcam inşallah sat 29 nisan bat 1 haziran ama ben dayanamayıp bugün test yaptım pozitif çıktı kan testi için de bat i bekliycem
bişey kalmamış sizinkine inşallah hayırla alırsınız haberleriselam kızlar benim bat 29 mayıs bekliyorum bakalım
en hayırlı zamanda olacak inşallah dua edin bol bol.. siz de umudunuzu kaybetmeyin en güzel doğru zamnda olacak inşallahŞubat annesi olmak nasip değilmiş 1 aylık bebeğimi kaybettim doktor rahme yerleşememiş dedi ve düşük oldu. Kanamam geldi kendime zor geldim.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum ne zormuş var olduğunu bilipte sonrasında kaybetmek.allah isteyen herkese tez zaman da sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.
aaaaaaaaaa çok sevindim tanımıyorum ama şuan cıdden hissettim mutluluğunuzu inşallah bu haberleri almak bizede nasip eder:)Bende2016 şubat annesi olcam inşallah sat 29 nisan bat 1 haziran ama ben dayanamayıp bugün test yaptım pozitif çıktı kan testi için de bat i bekliycem
Aa gerçekten mi benim tahmini doğum 8 şubatHayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninle sat tarihlerimiz aynı
Amin inşallahhh :))Ayy maşallah erkenden çıkmıs. Allah kucağına almayida nasip etsin darisida bizlerin başına olsun :)
Mutluluktan ağladım diyebilirim inşallah burada isteyenlerın hepsi teker teker hamiş olsunaaaaaaaaaa çok sevindim tanımıyorum ama şuan cıdden hissettim mutluluğunuzu inşallah bu haberleri almak bizede nasip eder:)
Benim aşırı derece kasık ağrım var gece bir uyandiriyor agri sende de var mi öyle bi agri canımHayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninle sat tarihlerimiz aynı
Ins gorunmemisdir... Cok agrim vardi bu yuzden gittim adet belirtisidir dediNeden bu kadar erken gittin ki canım.? Belki gorünmemiştir