- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 36
evet haklısın aslında ikinci denemem ama Eylül'de 3 aylık bebeğimi düşürdüm sonra antidepresan kullanıp bekledim beklemek beni yordu bakalım nasip artıkHer ne kadar takmıyorum desekte bekliyoruz. Allah inşallah en kısa zamanda nasip eder inş.
Bende ilk düşen meleğimde hiç belirti yoktu şimdide belirti olunca korkuyorum adet olucam diyeİnşallah öyledir üzülüyorum şimdiden belirtim yok gebelikte yok diye
İnşallah öyledir üzülüyorum şimdiden belirtim yok gebelikte yok diye[/QUOTE
Bu ay gebelik olmaması bir sonraki ay olmayacağı anlamına gelmez ki...Gerçekten bu kafaya takmama olayına ben de inanır oldum.Bekledikçe gelmiyor en beklemediğin anda geliyor mutlu haber.Bata daha varsa belirtiler hemen olmuyor zaten.Adet günü bi geçsin...Güzel haberlerinizi bekliyorum kendinizi üzmeyin
Herkesin korkuları farklı.Ben de dış gebelik ya da düşük olur diye korkuyorum ama mecbur beklemem lazım 1 hafta randevuma kadarBende ilk düşen meleğimde hiç belirti yoktu şimdide belirti olunca korkuyorum adet olucam diye
Sen martta doğurmadın mıben 2015 subat annesiyim , zaman ne kadar çabuk geçiyor,bi zamanlar bizde gun sayyorduk .. sayili gun çabuk geçer ..
Allah tamamina erdirsin, kolay dogumlar nasip etsin hepinize hayirliisyla
ben tek seferde hamile kaldim kuzum ovulasyon testi ile takip ediyordum adet bitiminden 12 gun olduCanım ben yurtdisinda yaşıyorum kan testi yapmıyorlar gün geçmeden.. İlişkide adet bitimi ve ertesi günü tek oldu iki kerede hamile kalirmiyim. Bilmiyorum.
Yok cnm daha bilmiyorum 3 hazirnda randevum var bakalim ins ogrenirimCunsiyeti bellimi sycorox,
Süper ya İstanbul'un fethi bakalım sende spermcik yumurtayı fethetmiş mi göreceğiz benimde bat 2 Haziranselam kızlar benim bat 29 mayıs bekliyorum bakalım
Amin...inşallah bir yıl sonra bizde kucağımızda bebişimizle 2017 şubat anneleri topiğine yazarız
Canım allah kolaylık versin benzer şeyleri yaşadım 3 aylıktı çok zor teselli bulmak zor ama en azından başında olması tesellin olsun.. Bide sağlıksızdır belki.. Inş enkısa sürede olurŞubat annesi olmak nasip değilmiş 1 aylık bebeğimi kaybettim doktor rahme yerleşememiş dedi ve düşük oldu. Kanamam geldi kendime zor geldim.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum ne zormuş var olduğunu bilipte sonrasında kaybetmek.allah isteyen herkese tez zaman da sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.
biraz önce test yaptım ama çıkmadı beklemeye devamSüper ya İstanbul'un fethi bakalım sende spermcik yumurtayı fethetmiş mi göreceğiz benimde bat 2 Haziran
biraz önce test yaptım ama çıkmadı beklemeye devam
zaman çok hızlı geçiyor bende inşallah 2016 şubat annelerine yazarım diyordum rabbim nasip etti
yeterki sağlık versin
mide bulantılarınız başladımı bilemiyorum ama bulantı olduğu dönem zaman hiç geçmiyor dakikaları sayıyor insan ama sonrası göz açıp kapayana kadar geçiyor hele birde kıpırtılarını hissettiğiniz zaman
Geçmiş olsun canım bilirim bu acıyı tesellisi de yoktur ama şöyle düşün rahim sağlıklı olmayan gebeliği dışarı atmak istermiş.Genetik olan bozukluğu olanı kabul etmezmiş.Allah korusun doğsa sağlıklı olmayabilirdi.Rabbim tez zamanda sağlıklı güzel bir gebelik nasip etsin.Şubat annesi olmak nasip değilmiş 1 aylık bebeğimi kaybettim doktor rahme yerleşememiş dedi ve düşük oldu. Kanamam geldi kendime zor geldim.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum ne zormuş var olduğunu bilipte sonrasında kaybetmek.allah isteyen herkese tez zaman da sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.