- 28 Eylül 2015
- 5.363
- 15.139
Ben kiloları veremedim, daha doğrusu doğum öncesi kilolarım zaten çok değildi ama hamile kalmadan önce kilo almıştım. Diyetisyene gittim. Ve diyete başladım. vermem gereken 12 kilo var ama olmam gereken kilo daha az... Hala emzirdiğim için bazen zor oluyor ama bakalım çok zorlamadan nasıl gidecek... Spor yapmaya zamanım yok maalesef...
Canım benim takıldığım bir başlık var kk’den.. hergün kim ne yedi ne spor yaptı paylaşıyo, bir hafta sonra kim ne kadar verebilmiş söylüyo :) Benim 5 kilo fazlam var ayrıca sıkılaşmak istiyorum. Onun içinde ntc diye bir uygulama var onu indirdim ve uyguluyorum.. :))Ben kiloları veremedim, daha doğrusu doğum öncesi kilolarım zaten çok değildi ama hamile kalmadan önce kilo almıştım. Diyetisyene gittim. Ve diyete başladım. vermem gereken 12 kilo var ama olmam gereken kilo daha az... Hala emzirdiğim için bazen zor oluyor ama bakalım çok zorlamadan nasıl gidecek... Spor yapmaya zamanım yok maalesef...
Nasıl bıraktırdın cnm? Gece uyanınca emmek istemiyor mu? Ne yapıyorsun? Ben de düşünüyorum ama çok bağımlı emmeden uyumuyorKızlar ben kızımı 12 gün önce sütten kestim. Yani 22 ay filan emzirmiş oldum.
Uykusu hala sıkıntılı ama bakalım düzelir inşallah
Aslında ev hanımı olsaydım yaza dek emzirirdim ama maalesef
İşe başlayınca yemek olayı beni gerecek eminim, şimdi yanındayım mecbur alıştırmam lazım, bu sebepten iki yaşına dek tamamlayamadım
Çok üzüldüm zor günler geçirdim ama mecbur, ömür boyu emecek değildi ya diye teselli ediyorum kendimi
birden bıraktırdım büyüdün abla oldun süt bitti meme uf olmuş dedim memleketten annem geldi o baktı, dikkatini dağıttık, taze naneyi göğsümde görünce hiç yaklaşmadı, süt bitmiş dedi, çok şükür anladı.Nasıl bıraktırdın cnm? Gece uyanınca emmek istemiyor mu? Ne yapıyorsun? Ben de düşünüyorum ama çok bağımlı emmeden uyumuyor
bende 2 hafta oldu diyetisyene gideli , vermem gereken 25 kilo ve bunların 6sı doğum kilom
kalanı senin gibi doğumdan 4 5 ay önce aldığım kilo
Canım benim takıldığım bir başlık var kk’den.. hergün kim ne yedi ne spor yaptı paylaşıyo, bir hafta sonra kim ne kadar verebilmiş söylüyo :) Benim 5 kilo fazlam var ayrıca sıkılaşmak istiyorum. Onun içinde ntc diye bir uygulama var onu indirdim ve uyguluyorum.. :))
Aslında ideal kilom 52miş ama o kadar eriyemem çirkinleşirim ayol :)) 57-58 olsam iidir.. bu arada forum sayesinde şaka maka bir haftada 1,6 kilo verdim :)Ya kk dekini takip edemiyordum ama diğerine bakayım canım. sağ ol. senin azmış ya az dikkat hemen gider
Aslında ideal kilom 52miş ama o kadar eriyemem çirkinleşirim ayol :)) 57-58 olsam iidir.. bu arada forum sayesinde şaka maka bir haftada 1,6 kilo verdim :)
Sende takıl bencebenim de 50 ymiş, öyle ufacık olurum. zaten boy yok haha bir de 50 olursam okulda çocuklarla karıştırırlar benibenim de hedef 55 ah keşke...
Evet ya bencede önemli olan sıkı olmak. Boyum cok kısa benim ve 48 kiloyum. Gebelikten öncede 48 dim en son zamanlarmda 60 falan olmuştum hepsi gitti Ama vücudum eskisi gibi değil sarkık ve pörsümüş hissediyorum kendimi.Ilk kizima hamile kalmadan once 50kg dim.dogurduktan sonra 52 oldum ikinciyi dogurduktan sonra 58 oldum.süt vermekten ve ikisinin pesinden kostugum icin olacak ki 54 düştüm. Her cocuk kilo hediye ede ede gidiyor.kilo rakamsal degeri benim icin onemli degil sıkı olmak lazim ama spor hic yapamıyorum vucut cok saldi kendini
Spor sart.sen basla bence hem kiz da büyüdü. Ben küçükden dolayi yapamiyorum.yapışık ikiz gibiyiz son zamanlardaEvet ya bencede önemli olan sıkı olmak. Boyum cok kısa benim ve 48 kiloyum. Gebelikten öncede 48 dim en son zamanlarmda 60 falan olmuştum hepsi gitti Ama vücudum eskisi gibi değil sarkık ve pörsümüş hissediyorum kendimi.
Kızlar ben 60,3 kg düştüm 3.1kg verdim üç haftada :) karın kaslarım belirginleşti şimdi göğüste çalışıyorum yaza daha çok var istediğim şekile girerim diye umut ediyorum :))
Ücretsiz canım.. aslında zaman oluyor, zaman olmamasının sebebi yapacak gücü insanın kendinde bulamamasıo dediğin uygulamayı indirip kaydoluyoruz değil mı canım, ücret filan var mı.
ben de diyetle 67 den 63 e indim 4 hafta filan oldu. spor da yapmam lazım ama yok zaman hiç
Hayirli olsun bnce iyi bir zamanlama olmus. Nasil kaza oldu canim.kondom magdurumusunSelam kızlar kazayla hamile kalanlar listesine bende girdim
Evet aslında kız büyüdü. Sanırım biraz da bahane arıyoruz (seni kastetmiyorum tabi:)) oysa istesek yapabiliriz bebişi büyüyen anneler olarakSpor sart.sen basla bence hem kiz da büyüdü. Ben küçükden dolayi yapamiyorum.yapışık ikiz gibiyiz son zamanlarda
tebrik ederim canım azminden dolayıKızlar ben 60,3 kg düştüm 3.1kg verdim üç haftada :) karın kaslarım belirginleşti şimdi göğüste çalışıyorum yaza daha çok var istediğim şekile girerim diye umut ediyorum :))
Ay gözün aydın :))) iyice kalabalıklaşıyoruz hahaSelam kızlar kazayla hamile kalanlar listesine bende girdim