Benim kızın tontisligi kalmadi.12.5 kilo da kaldik neyse benim cadi da sevimli ki çıldırma seanslarina gülerek karşılık veriyorlar.Yaa merak ettim valla tontişi :) Uzay her yerde akıllara zararAllahtan sevimlide kızmıyolar..
Kendime vakit ayirmak mi ???? Gecen esime dedim ki artik kendime eskisi gibi bakmaya basladim.gece yatmadan önce kremlerimi sürüyorumOo sende işler daha karışık.. kendine vakit ayıramıyorsun değil mi. Bende kızım haricinde bişey yok. Yeni bir bölüm okumak istiyorum sınava gircem ama cok büyük bir hazırlıkta yapmıyorum açıkçası. Senin yazdıklarını okurken şikayeti sızlanmayı bırakasım geldi
ideal kilosunda canımBenim kızın tontisligi kalmadi.12.5 kilo da kaldik neyse benim cadi da sevimli ki çıldırma seanslarina gülerek karşılık veriyorlar.
Kreş olayını düşünenler fazla ertelemesinler şimdiye kadar bakıcıda fazla bile kalmış, diyeceklerim bu kadar
Dogru cogu yer almiyor.. kac aydan itibaren aliyolar sizin orda??burda yok maalesed bu yaş grubu
Dogru cogu yer almiyor.. kac aydan itibaren aliyolar sizin orda??
Seneye nasipse ben de vericem çalışmıyorum ama gene de çocuk için faydalı olacağını düşünüyorum. Yakınımız da bir kreş var görüştüm 2 saat bile olsa yeterli dedim. Biraz enerjisini atar bir kaç birşey öğrenir. Benim oğlum da sosyal bir çocuk seviyor çocuklarla oynamayı mutlaka faydası olacaktır. Normalde yarım gün ama ufak olduğu için daha az kalmasını istiyorum2,5 3 yaşa doğru, tuvalet eğitimi olunca alıyorlarmış. seneye ancak... ama ben çok isterdim. Gökalp sosyal bir çocuk, çok mutlu olurdu.
2,5 - 3 yas cok gec yaa2,5 3 yaşa doğru, tuvalet eğitimi olunca alıyorlarmış. seneye ancak... ama ben çok isterdim. Gökalp sosyal bir çocuk, çok mutlu olurdu.
2,5 - 3 yas cok gec yaa, yani bizim icin gec olurdu.. Uzay devamli ilgi isteyen ve birseylerle mesgul olmayi seven bir cocuk. Bakicimiz zor yetisiyordu. Bir sure sonra yetemeyecegine emindim zaten. Yemek egitimide yavas ilerleyince hemen karar aldim ve verdim. Toilet egitimi kriterini ben hic anlamiyorum, ama kalabalik olan yerler yetisemeyecegini dusunerek istemiyor olabilirler. Oturdugum yerde tam 28 kres ve anaokulu varmis, hepside yan yana dib dibe :) Bu sebepten bulmam zor olmadi..
Ben bir gun bizi arayip cocugunuzu alirmisiniz demelerinden korkuyorum acikcasi
Seneye nasipse ben de vericem çalışmıyorum ama gene de çocuk için faydalı olacağını düşünüyorum. Yakınımız da bir kreş var görüştüm 2 saat bile olsa yeterli dedim. Biraz enerjisini atar bir kaç birşey öğrenir. Benim oğlum da sosyal bir çocuk seviyor çocuklarla oynamayı mutlaka faydası olacaktır. Normalde yarım gün ama ufak olduğu için daha az kalmasını istiyorum
Selam kızlar umarım herşey yolundadır uzun zamandır yoktum buralarda
haha, yok ya bal çocuk, fotolarda nr kadar tatlı maşallah.
aslında bizimki de öyle, yetemiyoruz. parkta salıncak, kaydırak değil derdimiz çocuk... abla...
bu arada burda varmış, buldum bir tane. ama bize çok uzak...
Kova burcu olan bebekler zaten cok girisken Masallah :))
Kuzum bugun agladi servirse verirkenbenden ayrilmak istemedi ah kuzum benim, normalde cok az aglar ama birazda cani dar. Yaklasik 3 haftadir burnumuz akiyor, biraz azaliyor tekrar cogaliyor. Ates yok, uykuda sorunda yok, ama burun akiyor Doktora gidicez ama antibiotik hic kullanmak istemiyorum. 3 yasina kadar tavsiye edilmiyormus, bagisikligini gerilettigi icin. Tavsiye ediceginiz birsey varmi ?
Bu arada bir haftada yemek aliskanligimiz nerdeyse tumuyle degisti. Dun uc tabak yemek yemis, doymamis yine istemis ben inanamadim, videoya cekmisler bu mucizevi ani inanmam diye sanirim ahahaa benden mutlusu yok, oglum yiyor
gördüm videoyu, çok iyi maşallah ,hastayken olabilir ya ağlamalar...
geçmiş olsun canım
Kuzumun azı dişleri geliyo bu yüzden burnumuz akıyo ve mızmızızBugün aşırı salyası gelince anladık bir bitemedi şu dişler :/