• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Sağol canım teşekkür ederim iş yorgunluğu falan hiç umrumda değil de kızımın iştahsızlığı çok üzüyor beni ne yaptıysam olmadı keçi boynuzu özü vitaminler hiçbiri ise yaramadı bazen diyorum sağlıklı olsun da kilo önemli değil ama yasitlarini görüyorum kızım zayıf duruyor çok üzülüyorum işte anne yüreği gel gitler yaşıyorum hep
hatırldım canım sizinde vardı işthsızlık, bizim 8.ay düzelme oldu ama kısa sürdü. şimdi yine iştahsız. aç yaşıyoruz. gelişim sınırda.. kaç kilo oldu senin kız

Benimki sadece emiyor hiç bişey yemiyor. Zorlamak istemiyorum.

Çok fena oldu yumruklarını sıkıp bize bağırıyor

Sürekli gezmek istiyor çok bağımsız elini tutturmuyor.

Temizliğe bayılıyor küçük bir viledası var evi hergün siliyor ;)

Temizliğe bayılıyor küçük bir viledası var evi hergün siliyor :KK66:
Benim ki de etrafta bez vs ne bulsa, etrafı siliyo, toz alıyo. Koltuğun, ünitenin :D

Merhaba kızlar birileri benim kızımdan bahsetti galiba ağzına lokma koymayan zayıflıkta annesini delirten 13 aylıkken bile kilosu 8.100 gr ve iki dişiyle kalan ama çenesi çok, titizliği bi o kadar çok eline bez bulduğunda heryeri silen.

Benim oglum da cok istahsiz. Kahvalti sifir ogleye kadar sadece anne sütü. Oglen biraz yiyor aksam yemeginde iyi cok sukur. Sabaha kadar emiyor 4 kez falan uyaniyor. Vallahi artik ben de zorlamiyorum ne kan ilaclarini iciyor ne vitamin srubu. Ama aksama kadar 1 dk yerinde durmuyor. Calisma masasi aldim aksama kadar onun sandalyesine inip cikiyor yurumuyor ama koltuk tepelerinde geziyor. Yani diyorum bu kadar vitaminsiz falan olsa bu kadar hareket edemez bence. Kendi iyi demek ki hareketlilik hat safhada. Ama kilo alimi yok gozlerinin alti mosmor.

Benim oglum da cok istahsiz. Kahvalti sifir ogleye kadar sadece anne sütü. Oglen biraz yiyor aksam yemeginde iyi cok sukur. Sabaha kadar emiyor 4 kez falan uyaniyor. Vallahi artik ben de zorlamiyorum ne kan ilaclarini iciyor ne vitamin srubu. Ama aksama kadar 1 dk yerinde durmuyor. Calisma masasi aldim aksama kadar onun sandalyesine inip cikiyor yurumuyor ama koltuk tepelerinde geziyor. Yani diyorum bu kadar vitaminsiz falan olsa bu kadar hareket edemez bence. Kendi iyi demek ki hareketlilik hat safhada. Ama kilo alimi yok gozlerinin alti mosmor.
canım merhaba nasıl bır masa aldın bende ıstıyorum kızıma ama ne alacağımı bılmıyorum

Merhaba anneler, oğlum bugün bi işler yaptı ne yapcağımı şaşırdım sizlere sorayım dedim. Mutfakta iş yaparken ağzına kulaklığın bir parçasını almış arkama döndüğümde yutkunuyordu zorlandı ama yuttu çıkarmaya çalıştım ama çoktan yutmuş. Başına böyle bir iş gelen var mı? Bekleyim mi kakasını yapmasını götüreyim mi bilemedim. Şimdilik bir sorun gözükmüyor. Sıvı birşeyler veriyorum zeytinyağı falan.

Bogazina kacmadigina gore ciddi birsey olmaz diye tahmin ediyorum

Canim sen yinede bir doktora sor buyuklugu onemli sonra kakasini yapmakta zorlanir yada yapamaz buda ilk olarak ates yapar, kusma baslar vs bu tarz belirtiler olursa hic durma git bir doktora gorunun.. kakasiyla hemencik cikar Insallah

Merhaba anneler, oğlum bugün bi işler yaptı ne yapcağımı şaşırdım sizlere sorayım dedim. Mutfakta iş yaparken ağzına kulaklığın bir parçasını almış arkama döndüğümde yutkunuyordu zorlandı ama yuttu çıkarmaya çalıştım ama çoktan yutmuş. Başına böyle bir iş gelen var mı? Bekleyim mi kakasını yapmasını götüreyim mi bilemedim. Şimdilik bir sorun gözükmüyor. Sıvı birşeyler veriyorum zeytinyağı falan.
Bende sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama ateş bulantı kusma olursa keryneia keryneia nin dediği gibi hiç vakit kaybetmeden goturursun

Canim sen yinede bir doktora sor buyuklugu onemli sonra kakasini yapmakta zorlanir yada yapamaz buda ilk olarak ates yapar, kusma baslar vs bu tarz belirtiler olursa hic durma git bir doktora gorunun.. kakasiyla hemencik cikar Insallah
Ömrümden ömür gitti ama başka birşey yutmuş benim oğlan buldum kulaklığın parçasını. Şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor. Kakasını takip ediyorum. Sağolun kızlar. Ne kadar dikkat etsemde sürekli ağzına birşey atıyor. Nasıl vazgeçircem bilmiyorum. Bide bizim baktığımızı görünce ağzına atıp hemen kaçıyor ağzınıda kilitliyor aç açabilirsen. Birde ısırmamız var imkan yok alamazsın:KK48:
Bende sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama ateş bulantı kusma olursa keryneia keryneia nin dediği gibi hiç vakit kaybetmeden goturursun

bunu yazman iyi oldu canım çünkü bu aralar ben biraz agresif ve tahammülsüzlük oldum ve kızım da değişti 1-2 aydır.. mızmız, ne için ağladığı belli olmayan, sürekli ilgi isteyen biri oldu. belkide bu yüzdendir.. bende bu aralar kötüyüm ona yansıyor sanırım
Kesinlikle denemeni tavsiye ederim canım masallah diyeyim benim kızım okadar mutlu bir cocuk ki simdi kendi kendine oyunlar oynuyor surekli pozitif neseli bazen cok ilgi istedigni anladıgım anda isi gücü bırakıp bir 15-20 dakika ona odaklanıyorum ne seviyorsa onu oynuyoruz bizimki kitap aşığı kitap getir okuyalım derim koşa koşa bi kitap getirir heyecandan bagıra bagıra beraber resimlere bakarız ben anlatırım sonra bitti der kalkarım orda oynamaya devam eder

canım merhaba nasıl bır masa aldın bende ıstıyorum kızıma ama ne alacağımı bılmıyorum
Canim bunu babam oglumun doğum gununde almisti ben cok memnunum oyuncakcida 50 tl ye satılıyor burda. Bunun kiz versiyonu da var pembeli yesilli

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-23-16-24-15.png
    Screenshot_2017-03-23-16-24-15.png
    199,9 KB · Görüntüleme: 93
Arkadaşlar oğlum uyurken çok terliyor yatak bile ıslanıyor ince giydiriyorum ama farketmiyor benimle aynı sorunu yaşayan var mı

Sağol canım teşekkür ederim iş yorgunluğu falan hiç umrumda değil de kızımın iştahsızlığı çok üzüyor beni ne yaptıysam olmadı keçi boynuzu özü vitaminler hiçbiri ise yaramadı bazen diyorum sağlıklı olsun da kilo önemli değil ama yasitlarini görüyorum kızım zayıf duruyor çok üzülüyorum işte anne yüreği gel gitler yaşıyorum hep

Canım yemeyen çocuk çok zor,görümcemin oğlu öyle ama öyle akıllı bir çocuk ki maşallah bayılıyorum ona... beynini doyuruyor karnını önemsemiyır :) sen de önemseme

Canım yemeyen çocuk çok zor,görümcemin oğlu öyle ama öyle akıllı bir çocuk ki maşallah bayılıyorum ona... beynini doyuruyor karnını önemsemiyır :) sen de önemseme

Temizliğe bayılıyor küçük bir viledası var evi hergün siliyor :KK66:

Bizimki dr tepiniyor istedği olmayınca,ağlıyor ama susmadan... dediğim dedik bir çocuk ama mutlu :)

Arkadaslar alakasiz ama sessiz calisan elektrik supurgesi ariyorum yazdim bakan fikir veren yok cocuk uyanikken evi supuremiyorum uyurken isimi yapabilecegim sessiz elektrik supurgesi ariyorum uygun fiyatli bisey ariyorum varmi onerebileceginiz bi marka

Back