2016 Şubat Anneleri

kizlar ben gecen cuma dusuk yaptim kanamam basladi hemen dr a kostum ama malesef,sevincim kisa sürdu
hala kanamam devam ediyo,gelisimi geriymis birde, herseyde bi hayir var diyorum .iki minigimi Allah bagislasin bana demek ki zamani degilmis.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim kalan miniklerinizii sizlere bağışlasın..

oglumun doğum gunu yaklaşıyor ama hala kararsizim ne yapsam once su paket dogum gunu alayim dedim gurbetteyim pek kimse olmayacak bi arkadasim belki kayunvalidem ve annemler bi yandan diyorum bi afiş hazirlatip gerisini kendm mi yapsam ay kararsizim

Iyi dogmus iyiki senin kuzun olmus annesi birlikte mutlu saglikli huzur dolu bir hayat gecirin insallah

Canım doğum günü kutlu olsun minnakının
Mutlu huzurlu sağlıklı yılları olsun inşallah
Kocamannn öp yerime prensini

Arkadaslar merhaba. Benim bebegim 11 aylik oldu. Ama ikiaydir istahsizlik tavan yapti. Ne yedirecegimi sasiriyorum. Sizin gunluk yeme programiniz nasil. Yani kac saatte bir kac ogun ve neler yediriyorsunuz. Midesi kuculdu yeni dogmus bebek gibi 2 saatte bir acikiyor ama cok az yiyor. Sadece 90 cc mama iciyor. Bu sureyi nasil uzatabilirim bir fikriniz var mi.

Gün yağız isimli bir bebek melek oldu arkadaşlar... Şubat doğumluymuş... Çok üzüldüm. İçimizden biri miydi annesi. sosyla medya da gördüm... Rabbim ailesine güç versin.

Merhaba kızlar bebeğim 11 aylık oldu diş çıkarıyor hiçbirşey yemiyor çıldırmak üzereyim çok nadir devam sütü azıcık alıyır

Sabah 8 de uyanıyor 9 gibi çok az kahvaltı 11 de meme ve uyku 1 de sebze çorbası (1 çay bardağı kadar) 3 te meme ve uyku 5 te tekrar meme 6 da akşam yemeği et köfte balık yanina pilav makarna bazen kendi istediği kadar zorlama yok (onuda az yiyor ) yanında yarım çay bardağı kefir içiyor 7.30 gibi meyve puresi yiyor küçük 1 kase 9 gibi meme uyku gecede sık sık uyanıyor bazen iyi emiyor bazen 2 çekip bırakıyor 9 kilo şimdi ama hasta olduğu zamanlarda acayip istahsiz oluyor ağzına lokma koymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…