canım ben balık yagı surubu aldım frovittı galıba adını teyıt edıp yazarım bıraz ıstah açtı :)Kızlarr yardımmm
İştahsız günlerimize geri döndük. Siz iştah açsın diye birşey veriyor musunuz yada etkili güzel bişey varmı?? İştah açıcı yada balık yağı vs.?? Artık gına geldi ne yedircem diye düşünmekten.. Muhallebi yaparm yemez, çorba yaparım içmez, eskiden bizim yemeklerden yerdi azda olsa, simdi bunları da yemiyor. Saat 9 dan 2 ye kadar sadece çok az kaşık mamasıyla duruyor. Onunda tadı mı güzel geldi niyeyse onu yedi sadece. Bana akılllll verin
kızlaaaarrrr bugün benim minnoşumun doğum günü onun sayesinde anneliğin ne kadar güzel olduğunu anladım hayatıma renk Neşe güzellikler kattı iyiki de var . allah hepimizin bebeklerine sağlıklı ömür versin amin
canım benim oglum dis zamani hiçbişey yemiyor sade süt kafayı yememek elde degil tum günü bikac kasik mamayla gecirmisligi var doktor vitamim verdi polivit pek katkısı yok, bişey yemezse ben hemen başka sey hazirlayamiyorum enerjim olmuyor zaten biraz zaman geçince aynii yemegi deniyorum acsa yiyor yoksa bişeyler yapıyordum ama artik yemedimi cok zorlamiyorum ne yapsam yemiyor çünkü o dönemdeHa bir de şunu soracaktım canlar.. sizin bebisiniz verdiğiniz yemeği reddedip yemiyorsa hemen başka birşey hazırlayıp verme taraftarı mısınız? Yoksa biraz zaman geçsin de başka birşey hazırlayıp verme taraftarı mısınız?? Ben hemen gidip başka birşey yapmıyorum biraz bekliyorum sonra başka bisey deniyorum. Yanlış mı yapıyorum ne dersiniz?
Hadi yaacanım benim oglum dis zamani hiçbişey yemiyor sade süt kafayı yememek elde degil tum günü bikac kasik mamayla gecirmisligi var doktor vitamim verdi polivit pek katkısı yok, bişey yemezse ben hemen başka sey hazirlayamiyorum enerjim olmuyor zaten biraz zaman geçince aynii yemegi deniyorum acsa yiyor yoksa bişeyler yapıyordum ama artik yemedimi cok zorlamiyorum ne yapsam yemiyor çünkü o dönemde
çok sevinirim canım :) bekliyorum tam ismini :) cok teşekkür ederimcanım ben balık yagı surubu aldım frovittı galıba adını teyıt edıp yazarım bıraz ıstah açtı :)
yok bunlardan dolayı değil. emzik hiç almadı bence emzik yerine beni kullanıyoryedikleri dokunuyor olabilir gıda alerjileri uykusuzluk yapabiliyor. bir araştırın isterseniz
teşekkür ederim:)İ
İyiki doğmuş minnoşun doğum günü kutlu mutlu olsun.
teşekkürler canim :)ıyıkı dogmus kuzun canımmmmm
sağol canım amin hepimiz inşallah minnoslarimizin nice yas günlerini görürüzNice doğum günlerini görün insallah
yaş günü kutlu olsun miniginin iyi geçmesine çok sevindimMinik kuşumun dün doğum günüydü. Hayatımıza gireli tam bir sene oldu. Evimizin neşesi, göz bebeğimiz iyi ki doğdun bebeğim.. Çok güzel bir doğum günü partimiz oldu. Baya kalabalıktık. Yakım arkadaşlarım ve akrabalarımız vardı. 1 aydır hazırlanıyordum anca yetişti :) ama herşey içime sindi. Herşeyiyle kendim ilgilendim. Doğum günü yapacaklar için fikir olur diye yazayım yaptıklarımı. Metalik görünümlü mavi,gri, ve altın sarısı balonları tavanın bir bölümüne çift taraflı bantla yapıştırdım. Uçlarına mavi organze tül bağladım ve oğlumun değişik fotoğraflarını astım. Giderken isteyenler fotoğraflardan aldı. Ay ay fotoğraflarını çekmiştim ipe sıraladım minik mandallarla. Çok şirin oldu. Süslemeleride internette gezinirken fikir edindim düzenledim. Folyo balonlar aldım çok güzel gözüküyorlar tavsiye ederim. Kendim dağıtmak için oda kokusu yaptım cam şişeler aldım süsledim. Menümüzde ;
Ispanaklı börek
Sarma
Arpa şehriye salatası
Cupcake
Nutellalı milföy
Çubuklara kremalı bisküviden çikolatalar yapıp saksıya koydum
Ve mısır patlatıp aldığım karton kutulara koydum.
teşekkür ederim canım benim:)k
iyi ki doğmuş , nic e mutlu senelere
Amiiin :)sağol canım amin hepimiz inşallah minnoslarimizin nice yas günlerini görürüz
Teşekkür ederim cnm hepimizin yavrusunun doğum günleri kutlu olsun. Bir sene geçti bile. Allah nice seneler göstersin hep birlikte..yaş günü kutlu olsun miniginin iyi geçmesine çok sevindim
bende fotografciyim ama aktif degilim..keryneia diye hatırlıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?