• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar ya aynen benim halimi anlatmışsınız. Bende memeleri koparıp atıcam diyorum o hale geldi gece sabaha kadar meme emiyor sonra da çok üzülüyorum ama ne yapayım sabah kalkınca halim kalmıyor evde artı iki oğluş var anne benimle oyna diğeri benimle kız sürekli mızmız. Eee bize ne dersiniz belki ama buraya yazmak iyi geliyor. İnanın en küçük şikayette bile öz ablam kime güvenip yaptın üç çoçuğu diyor. Hayat işte 5 yıldır ücretsiz izindeyim bi de bu karmaşanın içinde derslere göz atıyorum branş öğretmeniyim. Eylül işbaşı yapıcam kısmetse.doğum günleri de geliyo bizimkileri bi de o var ogluş ve kızın Doğum günü aynı Allahtan bigünde aradan çıkacak. Bu Arada akşamları yatmadan neler yediyoruzsunuz paylaşırmısınız? Herkese sevgiler.
Amanin cok yorucu 2siyle bile bunalima girdim. Ben..aksamlari bizim.yemklerden yiyorsa yoksa irmikli muhallebi yapiyorum..balkqbagi hurma kayisi pisirip icine az irmik blender...

Gece su vermeye devam edersen yavaş yavaş alışır belki? Benimki ağlamadan hemen önce ımhhh falan diyo mızıldanıyo ben o ara mutfağa fırlıyorum (uykum çok hafiftir) 2 dk bile sürmeden sütünü hazırlayıp veriyorum, uykusu tam açılmadan içtiği için daha rahat dalıyor.
Su içti iki kere ilk defa içiyor gündüz icmiyo boyle bi kaşık zorla içiyor
Bu gece biraz iyiydi ama gec yatdik belki ondandir uyumaya uyumaya uyumayi unutmusum
Canım sen yatmadan biraz fazla ısıtsan (kaynatmadan) biberona koysan (istersen bir havlu ilede sar) gece o uyanana kadar içilecek kıvama gelir. Bir dene istersen.

keryneia keryneia
Uzaycığın doğum günü kutlu olsun. Allah daha nice yaşlarına saglıkla, mutlulukla, huzurla ulaştırsın. :KK200::KK200::KK68:
Denicem canım Sağol bendr dolaptan cikardim geceden yanimiza koydum icmedi.

Su içti iki kere ilk defa içiyor gündüz icmiyo boyle bi kaşık zorla içiyor
Bu gece biraz iyiydi ama gec yatdik belki ondandir uyumaya uyumaya uyumayi unutmusum

Denicem canım Sağol bendr dolaptan cikardim geceden yanimiza koydum icmedi.
Sütü sevmemişde olabilir. Tadı annesütünden farklı ya begenmemiştir belki. İnş biçare bulursun

benim oglum disi cikacagi zamanda cok uyanir belki sizinkilerin de disi çıkıyordur benim banyoyu suyu seven oglumda bikac severdir banyo yapmaktan korkuyor küvet e girer girmez üstüme Tırmaniyor sizde böyle bişey var mi dönemsel bi korku olabilir mi acaba umarim çabuk gecer bugun babasıyla zar zor yikadik
Aynen canim ben aylardir tek basima rahatca yikarken son birkac seferdr aglaya aglaya babasiyla zor yikiyoruz. Insallah gecer.

Yarin aksam dogum gunumuz var. Pastalar ve hediyeljkler tamam yarin bi susleme yapilacak. Ama ben heyecandan uyuyamiyorum. Hediyelik magnet ve takvim yaptirdik. Ama bu arada oglum hasta. Insallah yarina daha iyi olur da hersey icime siner. 3 gundur atesliydi distendir dedim busabah bi baktim gogsune alerji dokmus. Doktora goturduk hemen 6. Hastalik diye bi hastalik varmis ondan olmus. 3 gun ates olurmus ates gecince de gogus bolgesinde dokuntu yaparmis. Hicbirsey yemiyor asiri halsiz. 1 dk bile yerinde duramayan oglum kafasini kaldiramiyor yataktan cikmak istemiyor. Ilaca falan gerek yokmus kendiliginden gecer gidermis. Bu hafta asimiz var insallah onda kolay gecer.

Yarin aksam dogum gunumuz var. Pastalar ve hediyeljkler tamam yarin bi susleme yapilacak. Ama ben heyecandan uyuyamiyorum. Hediyelik magnet ve takvim yaptirdik. Ama bu arada oglum hasta. Insallah yarina daha iyi olur da hersey icime siner. 3 gundur atesliydi distendir dedim busabah bi baktim gogsune alerji dokmus. Doktora goturduk hemen 6. Hastalik diye bi hastalik varmis ondan olmus. 3 gun ates olurmus ates gecince de gogus bolgesinde dokuntu yaparmis. Hicbirsey yemiyor asiri halsiz. 1 dk bile yerinde duramayan oglum kafasini kaldiramiyor yataktan cikmak istemiyor. Ilaca falan gerek yokmus kendiliginden gecer gidermis. Bu hafta asimiz var insallah onda kolay gecer.

Çok geçmiş olsun.. Benim kızımda da bugün iştahsızlık, ateş ve halsizlik vardı :110: ekstra burnu akıyordu. Ama dikkat edeyim anlattığın gibi olmaz inşallah

Aynen cok tatlilar ya paylasmayi da biliyo kuzucuklarimiz dun bi bebegin agzinda emzik gordu hipnoz olmus gibi pesinden koca sesiyle mee meeee mee meee diye bi gidisi vardiki :halay:Allahim eksikliklerini gostermesin evlat diye cigeri yanan kim varsa bu duyguyu yasasin insallah zor falan ama annelik cok guzel bi duyguu yaa
aminnn.. Sabah beni tatlıı uykumdan uyandırdığı o ilk an içimden sinirleniyorum. Ama o tatlı gülümsemesini görünce hemen yumuşayıp normale dönüyorum. :KK68:

Aynen canim ben aylardir tek basima rahatca yikarken son birkac seferdr aglaya aglaya babasiyla zor yikiyoruz. Insallah gecer.
Canım o kolay kolay geçmeyebilir. Ben şöyle bir çözüm buldum.
Önceden küvetin filesine oturtuyordum. Hızlıca sabunlayıp duruluyordum. Ve çook ağlıyordu. Sonra küveti ılık su ile doldurdum. Birazda şampuan ile köpürttüm. Yavaşça içine soktum oturttum. (küvet filesi olmadan) baştan ıkmık yaptı sabunlarla falan oynamaya başladı. Sonra alıştı. Öyle yıkıyorum. Tabi en son durulama aşamasında azda olsa vikliyor ama eskisi gibi ağlamıyor.
Bu dediklerim çok iyi oturan ve ağlarken kendini arkaya atmayan bebekler için geçerli. Birde suyu çook doldurmuyorum. Anca koltuk altlarına bile tam gelmiyor.
Olası kendini kaydırma ihtimaline karşı bir elim hep kolunda oluyor. :KK66:

Ya canim ben leman cafede organize ettim, pastayi disardan yaptirdim uzay temali.. hediyelik magnet ve icecek acacagi yaptirdim uzayin resim baskisi olan.. bu kadar .. birde veletlerin eline balon tertemiz is oldu valla :)) mesaleler yakildi, iyiki dogdun muzigi actilar.. guzeldi ya genel olarak disarda kutlamak :)
nice mutlu senelere minik uzay:)

Canım sen yatmadan biraz fazla ısıtsan (kaynatmadan) biberona koysan (istersen bir havlu ilede sar) gece o uyanana kadar içilecek kıvama gelir. Bir dene istersen.

keryneia keryneia
Uzaycığın doğum günü kutlu olsun. Allah daha nice yaşlarına saglıkla, mutlulukla, huzurla ulaştırsın. :KK200::KK200::KK68:
Cok tesekkurler teyzesi :)) biz Leman Cafe'de kutladik benim dedigim oldu cok sukur hazirlik vs cok yorulmadan halletmis olduk ahaha

Back