2016 Şubat Anneleri

ayın 6 sinda oğlumun doğum günü. çok şatafatlı kutlamak istiyordum ama ne yazıkki memlekette değilim henuz de arkadaş edinemedik burada.siz nasıl kutlamayı düşünüyorsunuz
Sen babasi yanindami yaninda bundan daha guzel ne olabilir onu daha fazla nasil mutlu edebilirsiniz ki siz olun da kimse olmasin bosveer heyecanini yitirme baskalarina ihtiyacin yok canim... bizde cok kalabalik olmuycaz esimin annesi babasi kardesi ve teyzesi 2 akraba daha ama olmasalardida hic takilmazdim

Bugun dogum gunumuzu kutladik cok sukur. Annemler kayinvalidemler iki gorumcem anneannem ve bir de kizkardesim kadar yakin arkadasim vardir. Dusunenlere fikir olsun diye cesitleri sayayim:
Elma pogaca
Yaprak sarmasi
Kiymali su boregi
Patatesli yufka boregi
Kereviz salatasi
Elmali pasta
Tramisu toplari
Dogum gunu pastamiz

Oglum hastaliktan dolayi cok aksiydi. 1 senedir hic bu kadar sinirli ve huysuz olmamisti. Ona ragmen hersey guzeldi cok sukur. Rabbim evlatlarimiza hayirli omurler versin....

Canim rica etsem tramisu toplarinin tarifini verirmisin?kolay mi yapimi ben ne yapacagima bir turlu karar veremiyorum ve tatli turu ilk defa yapicam ya yapamazsan diye de korkuyorum

Ve iyiki dogdu kuzucun mutlu yillari olsun annesine babasina vatanina hayirli bi evlat olsun insallaah

geçmiş olsun canım. oğlum da geçirdi. doktor bunun çok normal olduğunu 6. hastalığı çoğu çocuğun geçirdiğini söyledi.

doğum günü kutlu olsun. Rabbim huzurlu nice yaşlar nasip etsin

kizlar ben gecen cuma dusuk yaptim kanamam basladi hemen dr a kostum ama malesef,sevincim kisa sürdu
hala kanamam devam ediyo,gelisimi geriymis birde, herseyde bi hayir var diyorum .iki minigimi Allah bagislasin bana demek ki zamani degilmis.

kizlar ben gecen cuma dusuk yaptim kanamam basladi hemen dr a kostum ama malesef,sevincim kisa sürdu
hala kanamam devam ediyo,gelisimi geriymis birde, herseyde bi hayir var diyorum .iki minigimi Allah bagislasin bana demek ki zamani degilmis.
Soylenebilecek herseyi soylemisin sen canim zaten. Aynen rabbim seni evlatlarina evlatlarini da sana bagislasin insallah. Daha zamani degilmis demek ki canim. Rabbim herseyin hayirlisin versin.

Canim rica etsem tramisu toplarinin tarifini verirmisin?kolay mi yapimi ben ne yapacagima bir turlu karar veremiyorum ve tatli turu ilk defa yapicam ya yapamazsan diye de korkuyorum
Cok cok cok kolay canim. Internete tramisu toplari yaz kadincatarifler sitesinin tarifi var ben onu yaptim. Bak dis hediginde de truffe yapmistim o da cok kolay. Nefisyemektariflerinde cikolatali nefis truffe yapimi diye basit bir tarifi var. Kendi konseptine gore turffe larin dışını suslersin.

geçmiş olsun canım. oğlum da geçirdi. doktor bunun çok normal olduğunu 6. hastalığı çoğu çocuğun geçirdiğini söyledi.

doğum günü kutlu olsun. Rabbim huzurlu nice yaşlar nasip etsin

Canim peki senin oglun da bu hastaliktan sonra huy degistirip asabilesti mi? Yaa ben cocugumu taniyamiyorum sakin guleryuzlu oglum gitti herseye bagiran asik suratli bir cocuk geldi. Kendi kendine bile herseye bağırıyor gece sabaha kadar agladi bagirdi. Doktor huyu degisir demisti ama bu kadarini beklemiyordum.

Tamam canim cok tesekkur ederim bu gun markete gidcez malzemeleri alip bi deneyim insallah guzel olur

şükür canım olumsuz bi şey olmadı. O dönem çok sakindi. ama çok normal bu hastalık sürecinde

mutlu yıllar dilerim

canım benim çok geçmiş olsun Allah öbür çocuklarını sana bagislasin

Kuzum cok gecmis olsun Allah diger cocuklarini sana bagislasin.. ne denir ki.. zor

canımmm ya cok geçmiş olsun, rabbim sabır versin
vardır bunda bi hayır Allah diğer evlatlarını sana bağışlasın

canım geçmiş olsun. Rabbim diğer iki evladına sağlık versin. Rabbim sabır versin

Canim cok gecmis olsun .. ne tur bir hastalik gecirdide boyle oldu merak ettim..

Canım hayırlısı buymuş Allah diğer evlatlarına saglık versin.
Merak etme canım. Degişen huy tekrar düzeliyor dönem dönem hastalandıkça huy degiştirecekler ama geçiyor. Miniğine geçmiş olsun. Allah zor bir hastalık göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…