- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 36
ayın 6 sinda oğlumun doğum günü. çok şatafatlı kutlamak istiyordum ama ne yazıkki memlekette değilim:) oglumun 12sinde dogum gunu sizin ne zaman canim
Sen babasi yanindami yaninda bundan daha guzel ne olabilir onu daha fazla nasil mutlu edebilirsiniz ki siz olun da kimse olmasin bosveer heyecanini yitirme baskalarina ihtiyacin yok canim... bizde cok kalabalik olmuycaz esimin annesi babasi kardesi ve teyzesi 2 akraba daha ama olmasalardida hic takilmazdimayın 6 sinda oğlumun doğum günü. çok şatafatlı kutlamak istiyordum ama ne yazıkki memlekette değilimhenuz de arkadaş edinemedik burada.siz nasıl kutlamayı düşünüyorsunuz
Canim rica etsem tramisu toplarinin tarifini verirmisin?kolay mi yapimi ben ne yapacagima bir turlu karar veremiyorum ve tatli turu ilk defa yapicam ya yapamazsan diye de korkuyorumBugun dogum gunumuzu kutladik cok sukur. Annemler kayinvalidemler iki gorumcem anneannem ve bir de kizkardesim kadar yakin arkadasim vardir. Dusunenlere fikir olsun diye cesitleri sayayim:
Elma pogaca
Yaprak sarmasi
Kiymali su boregi
Patatesli yufka boregi
Kereviz salatasi
Elmali pasta
Tramisu toplari
Dogum gunu pastamiz
Oglum hastaliktan dolayi cok aksiydi. 1 senedir hic bu kadar sinirli ve huysuz olmamisti. Ona ragmen hersey guzeldi cok sukur. Rabbim evlatlarimiza hayirli omurler versin....
Ve iyiki dogdu kuzucun mutlu yillari olsun annesine babasina vatanina hayirli bi evlat olsun insallaahBugun dogum gunumuzu kutladik cok sukur. Annemler kayinvalidemler iki gorumcem anneannem ve bir de kizkardesim kadar yakin arkadasim vardir. Dusunenlere fikir olsun diye cesitleri sayayim:
Elma pogaca
Yaprak sarmasi
Kiymali su boregi
Patatesli yufka boregi
Kereviz salatasi
Elmali pasta
Tramisu toplari
Dogum gunu pastamiz
Oglum hastaliktan dolayi cok aksiydi. 1 senedir hic bu kadar sinirli ve huysuz olmamisti. Ona ragmen hersey guzeldi cok sukur. Rabbim evlatlarimiza hayirli omurler versin....
Yarin aksam dogum gunumuz var. Pastalar ve hediyeljkler tamam yarin bi susleme yapilacak. Ama ben heyecandan uyuyamiyorum. Hediyelik magnet ve takvim yaptirdik. Ama bu arada oglum hasta. Insallah yarina daha iyi olur da hersey icime siner. 3 gundur atesliydi distendir dedim busabah bi baktim gogsune alerji dokmus. Doktora goturduk hemen 6. Hastalik diye bi hastalik varmis ondan olmus. 3 gun ates olurmus ates gecince de gogus bolgesinde dokuntu yaparmis. Hicbirsey yemiyor asiri halsiz. 1 dk bile yerinde duramayan oglum kafasini kaldiramiyor yataktan cikmak istemiyor. Ilaca falan gerek yokmus kendiliginden gecer gidermis. Bu hafta asimiz var insallah onda kolay gecer.
Soylenebilecek herseyi soylemisin sen canim zaten. Aynen rabbim seni evlatlarina evlatlarini da sana bagislasin insallah. Daha zamani degilmis demek ki canim. Rabbim herseyin hayirlisin versin.kizlar ben gecen cuma dusuk yaptim kanamam basladi hemen dr a kostum ama malesef,sevincim kisa sürdu
hala kanamam devam ediyo,gelisimi geriymis birde, herseyde bi hayir var diyorum .iki minigimi Allah bagislasin bana demek ki zamani degilmis.
Cok cok cok kolay canim. Internete tramisu toplari yaz kadincatarifler sitesinin tarifi var ben onu yaptim. Bak dis hediginde de truffe yapmistim o da cok kolay. Nefisyemektariflerinde cikolatali nefis truffe yapimi diye basit bir tarifi var. Kendi konseptine gore turffe larin dışını suslersin.Canim rica etsem tramisu toplarinin tarifini verirmisin?kolay mi yapimi ben ne yapacagima bir turlu karar veremiyorum ve tatli turu ilk defa yapicam ya yapamazsan diye de korkuyorum
geçmiş olsun canım. oğlum da geçirdi. doktor bunun çok normal olduğunu 6. hastalığı çoğu çocuğun geçirdiğini söyledi.
doğum günü kutlu olsun. Rabbim huzurlu nice yaşlar nasip etsin
Tamam canim cok tesekkur ederim bu gun markete gidcez malzemeleri alip bi deneyim insallah guzel olurCok cok cok kolay canim. Internete tramisu toplari yaz kadincatarifler sitesinin tarifi var ben onu yaptim. Bak dis hediginde de truffe yapmistim o da cok kolay. Nefisyemektariflerinde cikolatali nefis truffe yapimi diye basit bir tarifi var. Kendi konseptine gore turffe larin dışını suslersin.
Canim peki senin oglun da bu hastaliktan sonra huy degistirip asabilesti mi? Yaa ben cocugumu taniyamiyorum sakin guleryuzlu oglum gitti herseye bagiran asik suratli bir cocuk geldi. Kendi kendine bile herseye bağırıyor gece sabaha kadar agladi bagirdi. Doktor huyu degisir demisti ama bu kadarini beklemiyordum.
mutlu yıllar dilerimBugun dogum gunumuzu kutladik cok sukur. Annemler kayinvalidemler iki gorumcem anneannem ve bir de kizkardesim kadar yakin arkadasim vardir. Dusunenlere fikir olsun diye cesitleri sayayim:
Elma pogaca
Yaprak sarmasi
Kiymali su boregi
Patatesli yufka boregi
Kereviz salatasi
Elmali pasta
Tramisu toplari
Dogum gunu pastamiz
canım benim çok geçmiş olsun Allah öbür çocuklarını sana bagislasinkizlar ben gecen cuma dusuk yaptim kanamam basladi hemen dr a kostum ama malesef,sevincim kisa sürdu
hala kanamam devam ediyo,gelisimi geriymis birde, herseyde bi hayir var diyorum .iki minigimi Allah bagislasin bana demek ki zamani degilmis.
Kuzum cok gecmis olsunkizlar ben gecen cuma dusuk yaptim kanamam basladi hemen dr a kostum ama malesef,sevincim kisa sürdu
kizlar ben gecen cuma dusuk yaptim kanamam basladi hemen dr a kostum ama malesef,sevincim kisa sürdu
kizlar ben gecen cuma dusuk yaptim kanamam basladi hemen dr a kostum ama malesef,sevincim kisa sürdu
Canim cok gecmis olsunCanim peki senin oglun da bu hastaliktan sonra huy degistirip asabilesti mi? Yaa ben cocugumu taniyamiyorum sakin guleryuzlu oglum gitti herseye bagiran asik suratli bir cocuk geldi. Kendi kendine bile herseye bağırıyor gece sabaha kadar agladi bagirdi. Doktor huyu degisir demisti ama bu kadarini beklemiyordum.
Canım hayırlısı buymuşkizlar ben gecen cuma dusuk yaptim kanamam basladi hemen dr a kostum ama malesef,sevincim kisa sürdu
Merak etme canım. Degişen huy tekrar düzeliyor dönem dönem hastalandıkça huy degiştirecekler ama geçiyor. Miniğine geçmiş olsun. Allah zor bir hastalık göstermesin.Canim peki senin oglun da bu hastaliktan sonra huy degistirip asabilesti mi? Yaa ben cocugumu taniyamiyorum sakin guleryuzlu oglum gitti herseye bagiran asik suratli bir cocuk geldi. Kendi kendine bile herseye bağırıyor gece sabaha kadar agladi bagirdi. Doktor huyu degisir demisti ama bu kadarini beklemiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?