• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

kızlar bu gece uyanmaları neden acaba herkesin ortak sorunu :( dün gece 18 kez kalktı oturup saydım. artık çökmüş bitmiş durumdayım.

benim oglum disi cikacagi zamanda cok uyanir belki sizinkilerin de disi çıkıyordur benim banyoyu suyu seven oglumda bikac severdir banyo yapmaktan korkuyor küvet e girer girmez üstüme Tırmaniyor sizde böyle bişey var mi dönemsel bi korku olabilir mi acaba umarim çabuk gecer bugun babasıyla zar zor yikadik

benim oglum disi cikacagi zamanda cok uyanir belki sizinkilerin de disi çıkıyordur benim banyoyu suyu seven oglumda bikac severdir banyo yapmaktan korkuyor küvet e girer girmez üstüme Tırmaniyor sizde böyle bişey var mi dönemsel bi korku olabilir mi acaba umarim çabuk gecer bugun babasıyla zar zor yikadik
Aynen canım ikidir benim oğlanda yapıyor küvete koyuyorum başlıyor ağlamaya üstüme atılıyor zar zor yıkayıp çıkıyoruz. Daha önce hiç yapmazdı bir kere bile ağlamamıştır. Huy değiştiriyorlar sanırım.

Nasilsiniz arkadaslar ben bu ara cok berbatim oglumun dis cikarma donemi dun ilk defa gece uyumak istemedi hep gozu kapali aglar emmek icin emdikten sonra yatar uyurdu baya zorlaniyo fakat benim sinirlerim harap olmus durumda normalde emer yatagina koyardim kendi kendine uyurdu simdi meme de uyumak istiyo surekli agliyo huzursuz ve 5 dakka durmuyo cok hareketli cok yoruluyorum buda beni strese sokuyo mutsuz cocuguna bagiran bi anne oldum resmen ve bu beni cok uzuyo ama elimde deyil sonra oturup agliyorum niye bagirdim ufacik cocuk rahatsiz iste diye ama anlik bisey onune gecemiyorum bu gun kuafre gittim ordaki ablayla konustuk normal ablam kolay deyil cocuk bakmak falan dedi sizlere de oluyomu diyorum acaba bi pskolaga falan mi gitsem ?

Esimlede 2 haftadir küsüz sanirim mutsuzlugumu cocuguma yansitiyorum ufacik bebek hic biseyden haberi yok halbuki ben boyle bi anne olmak istemiyorum onu dunyalara degismem benim herseyim oglum ama dayanamiyorum antideprasan falan mi kullansam diyorum emziriyorum yada belki butun anneler yasiyodur belirli donemler gecici bi surecmi acaba diyorum bana akil verin lutfen

Esimlede 2 haftadir küsüz sanirim mutsuzlugumu cocuguma yansitiyorum ufacik bebek hic biseyden haberi yok halbuki ben boyle bi anne olmak istemiyorum onu dunyalara degismem benim herseyim oglum ama dayanamiyorum antideprasan falan mi kullansam diyorum emziriyorum yada belki butun anneler yasiyodur belirli donemler gecici bi surecmi acaba diyorum bana akil verin lutfen

Canım eşinle aranızdaki sorunu ogluna yansıtmamalısın. Yavrucak hiçbir şeyin farkında değil. Sizin stresiniz onada yansıyor. Oda huzur oluyordur haliyle.. Diş çıkarma döneminde hepimizin bebeği o şekilde huzursuz. Unutma bugünlerde geçecek. Daha dün gibi dogacakları günü beklerken şimdi ilk yaşlarını kutluyoruz. :) zaman çabuk geçiyor.. Eşinle de probleminiz basit birşeyse barışmaya deneyin. Çocukla uğraşırken hassaslasıyoruz. Mesela ben annemle bile kavga eder oldum ama bugünlerde geride kalacak elbet sabırla bekliyorum ;))

Canım eşinle aranızdaki sorunu ogluna yansıtmamalısın. Yavrucak hiçbir şeyin farkında değil. Sizin stresiniz onada yansıyor. Oda huzur oluyordur haliyle.. Diş çıkarma döneminde hepimizin bebeği o şekilde huzursuz. Unutma bugünlerde geçecek. Daha dün gibi dogacakları günü beklerken şimdi ilk yaşlarını kutluyoruz. :) zaman çabuk geçiyor.. Eşinle de probleminiz basit birşeyse barışmaya deneyin. Çocukla uğraşırken hassaslasıyoruz. Mesela ben annemle bile kavga eder oldum ama bugünlerde geride kalacak elbet sabırla bekliyorum :KK66:)
Evet haklisin zaten sinirli ve gergin olunca iyice tahammulsuz oluyorum sanirim sende de oluyomu bazen boyle inis cikislar normalmiyim yani:anne:

Mememi koparticam diye bagirdim akşam fena bir durum seruma bağlı gibi sabaha kadar kötü bir durum aylardir böyle yorgunum

Evet haklisin zaten sinirli ve gergin olunca iyice tahammulsuz oluyorum sanirim sende de oluyomu bazen boyle inis cikislar normalmiyim yani:anne:
Ooo beni bi görsen.. Bi bakıyosun mutluyum sonra aniden bi öfke, sinir. Tabi o an biri bişey dese hemen kalbini kırıyorum. Sonra pişman oluyorum ama iş işten geçiyor. Benimde epey sıkıntım var üstüne birde kızım huysuzlanınca böyle değişik bişey oluyorum. Aslında herkes normal ama benim kendi problemlerim, eşimle sıkıntım ve başka sıkıntılar birikince'ben' değiştim

Mememi koparticam diye bagirdim akşam fena bir durum seruma bağlı gibi sabaha kadar kötü bir durum aylardir böyle yorgunum
Uzun süredir yoktun canım. Başka arkadaşlarda yakınıyor bu durumdan. Bilemedim ki gece emzirmeyi kesseniz daha doğrusu kesebilir misiniz. Zor gibi ama başka yol bulamadım. :110:

Ooo beni bi görsen.. Bi bakıyosun mutluyum sonra aniden bi öfke, sinir. Tabi o an biri bişey dese hemen kalbini kırıyorum. Sonra pişman oluyorum ama iş işten geçiyor. Benimde epey sıkıntım var üstüne birde kızım huysuzlanınca böyle değişik bişey oluyorum. Aslında herkes normal ama benim kendi problemlerim, eşimle sıkıntım ve başka sıkıntılar birikince'ben' değiştim
Aynen iste ben de senin gibiyim normalde uyumlu bi insanim damarima basilmadigi surece cok gergin sinirli bi tip deyilim ama bu ara baya degistim kimsede umrumda deyil ben herkezin cok kahrini cektim ama cocuguma yansiyinca cok uzuluyorum

Aynen iste ben de senin gibiyim normalde uyumlu bi insanim damarima basilmadigi surece cok gergin sinirli bi tip deyilim ama bu ara baya degistim kimsede umrumda deyil ben herkezin cok kahrini cektim ama cocuguma yansiyinca cok uzuluyorum
Bende öyleyim işte. Ama anladımki yavrum bunu hak etmiyor :sinirli: annesinin sürekli değişen ruh halinden kızım sorumlu tutulamaz :( onlar bize gönderilmiş birer melekkk.. Zor günler yaşıyoruz ama geçecek. Büyüyolar. Büyüdükçe sıkıntılar minimuma iner bence. En azından bu diş sıkıntıları geçer. Emzirenler emzirmeyi keser vs. Uykuları uzar, düzene girer yavaş yavaş herşey :))

Hamileyim minik bir bebegim var ve benim kocam anlatilmaz bir adam olduu. Beni sevmiyor mu bu adam ne. Beni de kendinden soğutuyor. Kaynanam deseniz o hep hasta. Bi elimden tut demi.bu kadin gurbette yalniz hamile de demi.yooookkk o hep hasta. Sanirim yanlis insan ve ailesiyle birlikteyim. Psikolojim cok bozuk

3 kilo civarı doğan yani normal kiloda doğan çocuklar 9 kilo olurlarmis 1 yaşında çocuğunun kilosuna az diyen değerli anneler sizler obez mi istiyorsunuz gayet iyi cevrenizdekilr mi baski yapıyor ?? Sizin çocuklariniz gayet normal . Allah sağlıklariyla sınamasin

Uzun süredir yoktun canım. Başka arkadaşlarda yakınıyor bu durumdan. Bilemedim ki gece emzirmeyi kesseniz daha doğrusu kesebilir misiniz. Zor gibi ama başka yol bulamadım. :110:
Nasıl keseyim o beni keser öyle bir ağlıyorki anlatamam kendi evimde denicem . Bu kadsr olmaz iligimi kemigi içti hala emcekmis. :) akşam çok kötü geçiyor sabah unutuyorum devam sütü aldim kesin İçmez ama denicem . Biberonu ağzına sokmuyo . Dün ilk defa tika basa doyurdum bisküvi yedirdim çorba yoğurt emdi tam uyucak yutkunmaya basladi ne oluyo derken üstüme kustu cok yedirmisim. Açlıktan uyaniyo diyo cevremdekiler. Uffff uff .

Uzun zamandir yoktum size oğlumdan bahsedeyim. ..
5 subat doğumlu 52cm 3 kg dogdu
2. Dişi alttan bu hafta yeni çıktı.
Kilosu en son gittigimde 9 du boyunu bilmiyorum
Yemek yemez gurme 2 - 4 çay kaşığı yer
Su icmez
Yerdeki şeyleri çok güzel yer kağıt mendil toprak favorileri arasinda
Tereyağı gibi yere kayma harekeriyle kucaktan aşağı iner
Her sese oynar poposunu kafasini oynatir
Yaramazdir
Geceleri 2739462929937378 kez uyanır
Biberon suluk kullanmaz.
Emekliyo kalkıyor yavaşca yeri oturmayi öğrendi.
8 9 kelime söylüyor.
Emerek uyuyor

Nasıl keseyim o beni keser öyle bir ağlıyorki anlatamam kendi evimde denicem . Bu kadsr olmaz iligimi kemigi içti hala emcekmis. :) akşam çok kötü geçiyor sabah unutuyorum devam sütü aldim kesin İçmez ama denicem . Biberonu ağzına sokmuyo . Dün ilk defa tika basa doyurdum bisküvi yedirdim çorba yoğurt emdi tam uyucak yutkunmaya basladi ne oluyo derken üstüme kustu cok yedirmisim. Açlıktan uyaniyo diyo cevremdekiler. Uffff uff .

Yok canım yaa her zaman aç olduğundan uyanmaz. Meme emen bebekler genellikle sırf ağızda o memeyle uyumak için uyanıyor bence emzirmiyorum ama öyle düşünüyorum. Alışkanlık gibi. Emzik kullanıyorsanız gece uyanmaları için süper bişey. Emme isteğini meme yerine yalancı memeyle giderir. :super:emzik vermeme rağmen uyanıyorsa, su içirmek te işe yaramıyorsa karnını doyuruyorum mis gibi uyuyor 3-4 saat deliksiz :uykucu:

kızlar merhaba ara ara yazıyorum ama hergun ıste okuyorum mutlaka bızde de uyku problemı cok fena gunduz ısteyım sagdıgım sutu dogudugundan berı ıcmeyen kızım koca gun benı bekliyor :) aksamdan sabaha kadar emıyor . hayatımız meme uzerıne kurulu . ANNE de kızım dıyorum mama dıyo :) benı tamamne meme olarak goruyor kızım ama maalesef dayanıcaz hakkı 21 ay o yüzden daha devam . memeye güvenen kızım bu aralar yemek cok yemıyor ben yokken bekliyor bende etraftan soruşturdum doktorumuzada danıştım vıtamın takvıyesı vermeye karar werdım . gripten cok cabuk etkılenıyoruz . meyve suyu sıkıorum balık yedırıorum ama et turu cok yemıyor sebzelerle hıc arası yok çorba yıyor bıde yoğurt. bende basta vıtagluscan denedım inat ettı ıcmedı sımdı efa - vit dıye balık yagı şurubuna başladım bunu zorlada olsa ıcırıorum kusuşu falan yok tadıda güzel ıstah acıcı ozellıgıde varmış bakalım etkılerını yazarım kızlar. sızlerde var mı kullanan . Birde adım adım dıye bır set var ondan sıparıs werdık egıtım setı kullanann var mı aranızda aylık gelısımne gore kıtaplar aktıvıteler gonderıolarmıs varsa alanlar yazabılır mı. uzun oldu kızlar kusura bakmayın sevgıler hepınızıe :)
Biz de tee 6.aydan beri polivit kullanıyoruz.
Gayet memnunuz, doktorumuz tavsiye etmişti.

Yok canım yaa her zaman aç olduğundan uyanmaz. Meme emen bebekler genellikle sırf ağızda o memeyle uyumak için uyanıyor bence emzirmiyorum ama öyle düşünüyorum. Alışkanlık gibi. Emzik kullanıyorsanız gece uyanmaları için süper bişey. Emme isteğini meme yerine yalancı memeyle giderir. :super:emzik vermeme rağmen uyanıyorsa, su içirmek te işe yaramıyorsa karnını doyuruyorum mis gibi uyuyor 3-4 saat deliksiz :uykucu:

Emzik biberon ağzına almıyor.
Su içmeyi zaten biberonla red ediyo gündüz içmeyen gece hic icmez:) bakalım bu gece ne yapacagiz.

hayır canim açlıktan uyanmiyorlar nasıl dalacaklarini bilmedikleri için hemen meme istiyorlar bende aynı durumu yaşıyorum bazen cinnet noktasına geliyorum ama kendimi tutuyorum çünkü nasıl dalacagini bilmiyor yardım istiyor benden çıkardığı seslerden anlıyorum .allah hepimize büyük sabırlar versin ama onlarda minik bize ihtiyaçları var kızsak da anlamıyorlar ki

Back