Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ikidir benim oğlanda yapıyor küvete koyuyorum başlıyor ağlamaya üstüme atılıyor zar zor yıkayıp çıkıyoruz. Daha önce hiç yapmazdı bir kere bile ağlamamıştır. Huy değiştiriyorlar sanırım.benim oglum disi cikacagi zamanda cok uyanir belki sizinkilerin de disi çıkıyordur benim banyoyu suyu seven oglumda bikac severdir banyo yapmaktan korkuyor küvet e girer girmez üstüme Tırmaniyor sizde böyle bişey var mi dönemsel bi korku olabilir mi acaba umarim çabuk gecer bugun babasıyla zar zor yikadik
Esimlede 2 haftadir küsüz sanirim mutsuzlugumu cocuguma yansitiyorum ufacik bebek hic biseyden haberi yok halbuki ben boyle bi anne olmak istemiyorum onu dunyalara degismem benim herseyim oglum ama dayanamiyorum antideprasan falan mi kullansam diyorum emziriyorum yada belki butun anneler yasiyodur belirli donemler gecici bi surecmi acaba diyorum bana akil verin lutfen
Evet haklisin zaten sinirli ve gergin olunca iyice tahammulsuz oluyorum sanirim sende de oluyomu bazen boyle inis cikislar normalmiyim yaniCanım eşinle aranızdaki sorunu ogluna yansıtmamalısın. Yavrucak hiçbir şeyin farkında değil. Sizin stresiniz onada yansıyor. Oda huzur oluyordur haliyle.. Diş çıkarma döneminde hepimizin bebeği o şekilde huzursuz. Unutma bugünlerde geçecek. Daha dün gibi dogacakları günü beklerken şimdi ilk yaşlarını kutluyoruz. :) zaman çabuk geçiyor.. Eşinle de probleminiz basit birşeyse barışmaya deneyin. Çocukla uğraşırken hassaslasıyoruz. Mesela ben annemle bile kavga eder oldum ama bugünlerde geride kalacak elbet sabırla bekliyorum )
Ooo beni bi görsen.. Bi bakıyosun mutluyum sonra aniden bi öfke, sinir. Tabi o an biri bişey dese hemen kalbini kırıyorum. Sonra pişman oluyorum ama iş işten geçiyor. Benimde epey sıkıntım var üstüne birde kızım huysuzlanınca böyle değişik bişey oluyorum. Aslında herkes normal ama benim kendi problemlerim, eşimle sıkıntım ve başka sıkıntılar birikince'ben' değiştimEvet haklisin zaten sinirli ve gergin olunca iyice tahammulsuz oluyorum sanirim sende de oluyomu bazen boyle inis cikislar normalmiyim yani
Uzun süredir yoktun canım. Başka arkadaşlarda yakınıyor bu durumdan. Bilemedim ki gece emzirmeyi kesseniz daha doğrusu kesebilir misiniz. Zor gibi ama başka yol bulamadım.Mememi koparticam diye bagirdim akşam fena bir durum seruma bağlı gibi sabaha kadar kötü bir durum aylardir böyle yorgunum
Aynen iste ben de senin gibiyim normalde uyumlu bi insanim damarima basilmadigi surece cok gergin sinirli bi tip deyilim ama bu ara baya degistim kimsede umrumda deyil ben herkezin cok kahrini cektim ama cocuguma yansiyinca cok uzuluyorumOoo beni bi görsen.. Bi bakıyosun mutluyum sonra aniden bi öfke, sinir. Tabi o an biri bişey dese hemen kalbini kırıyorum. Sonra pişman oluyorum ama iş işten geçiyor. Benimde epey sıkıntım var üstüne birde kızım huysuzlanınca böyle değişik bişey oluyorum. Aslında herkes normal ama benim kendi problemlerim, eşimle sıkıntım ve başka sıkıntılar birikince'ben' değiştim
Bende öyleyim işte. Ama anladımki yavrum bunu hak etmiyor annesinin sürekli değişen ruh halinden kızım sorumlu tutulamaz onlar bize gönderilmiş birer melekkk.. Zor günler yaşıyoruz ama geçecek. Büyüyolar. Büyüdükçe sıkıntılar minimuma iner bence. En azından bu diş sıkıntıları geçer. Emzirenler emzirmeyi keser vs. Uykuları uzar, düzene girer yavaş yavaş herşey :))Aynen iste ben de senin gibiyim normalde uyumlu bi insanim damarima basilmadigi surece cok gergin sinirli bi tip deyilim ama bu ara baya degistim kimsede umrumda deyil ben herkezin cok kahrini cektim ama cocuguma yansiyinca cok uzuluyorum
Nasıl keseyim o beni keser öyle bir ağlıyorki anlatamam kendi evimde denicem . Bu kadsr olmaz iligimi kemigi içti hala emcekmis. :) akşam çok kötü geçiyor sabah unutuyorum devam sütü aldim kesin İçmez ama denicem . Biberonu ağzına sokmuyo . Dün ilk defa tika basa doyurdum bisküvi yedirdim çorba yoğurt emdi tam uyucak yutkunmaya basladi ne oluyo derken üstüme kustu cok yedirmisim. Açlıktan uyaniyo diyo cevremdekiler. Uffff uff .Uzun süredir yoktun canım. Başka arkadaşlarda yakınıyor bu durumdan. Bilemedim ki gece emzirmeyi kesseniz daha doğrusu kesebilir misiniz. Zor gibi ama başka yol bulamadım.
Nasıl keseyim o beni keser öyle bir ağlıyorki anlatamam kendi evimde denicem . Bu kadsr olmaz iligimi kemigi içti hala emcekmis. :) akşam çok kötü geçiyor sabah unutuyorum devam sütü aldim kesin İçmez ama denicem . Biberonu ağzına sokmuyo . Dün ilk defa tika basa doyurdum bisküvi yedirdim çorba yoğurt emdi tam uyucak yutkunmaya basladi ne oluyo derken üstüme kustu cok yedirmisim. Açlıktan uyaniyo diyo cevremdekiler. Uffff uff .
Biz de tee 6.aydan beri polivit kullanıyoruz.kızlar merhaba ara ara yazıyorum ama hergun ıste okuyorum mutlaka bızde de uyku problemı cok fena gunduz ısteyım sagdıgım sutu dogudugundan berı ıcmeyen kızım koca gun benı bekliyor :) aksamdan sabaha kadar emıyor . hayatımız meme uzerıne kurulu . ANNE de kızım dıyorum mama dıyo :) benı tamamne meme olarak goruyor kızım ama maalesef dayanıcaz hakkı 21 ay o yüzden daha devam . memeye güvenen kızım bu aralar yemek cok yemıyor ben yokken bekliyor bende etraftan soruşturdum doktorumuzada danıştım vıtamın takvıyesı vermeye karar werdım . gripten cok cabuk etkılenıyoruz . meyve suyu sıkıorum balık yedırıorum ama et turu cok yemıyor sebzelerle hıc arası yok çorba yıyor bıde yoğurt. bende basta vıtagluscan denedım inat ettı ıcmedı sımdı efa - vit dıye balık yagı şurubuna başladım bunu zorlada olsa ıcırıorum kusuşu falan yok tadıda güzel ıstah acıcı ozellıgıde varmış bakalım etkılerını yazarım kızlar. sızlerde var mı kullanan . Birde adım adım dıye bır set var ondan sıparıs werdık egıtım setı kullanann var mı aranızda aylık gelısımne gore kıtaplar aktıvıteler gonderıolarmıs varsa alanlar yazabılır mı. uzun oldu kızlar kusura bakmayın sevgıler hepınızıe :)
Yok canım yaa her zaman aç olduğundan uyanmaz. Meme emen bebekler genellikle sırf ağızda o memeyle uyumak için uyanıyor bence emzirmiyorum ama öyle düşünüyorum. Alışkanlık gibi. Emzik kullanıyorsanız gece uyanmaları için süper bişey. Emme isteğini meme yerine yalancı memeyle giderir. emzik vermeme rağmen uyanıyorsa, su içirmek te işe yaramıyorsa karnını doyuruyorum mis gibi uyuyor 3-4 saat deliksiz
hayır canim açlıktan uyanmiyorlar nasıl dalacaklarini bilmedikleri için hemen meme istiyorlar bende aynı durumu yaşıyorum bazen cinnet noktasına geliyorum ama kendimi tutuyorum çünkü nasıl dalacagini bilmiyor yardım istiyor benden çıkardığı seslerden anlıyorum .allah hepimize büyük sabırlar versin ama onlarda minik bize ihtiyaçları var kızsak da anlamıyorlar kiNasıl keseyim o beni keser öyle bir ağlıyorki anlatamam kendi evimde denicem . Bu kadsr olmaz iligimi kemigi içti hala emcekmis. :) akşam çok kötü geçiyor sabah unutuyorum devam sütü aldim kesin İçmez ama denicem . Biberonu ağzına sokmuyo . Dün ilk defa tika basa doyurdum bisküvi yedirdim çorba yoğurt emdi tam uyucak yutkunmaya basladi ne oluyo derken üstüme kustu cok yedirmisim. Açlıktan uyaniyo diyo cevremdekiler. Uffff uff .