• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Yok canım yaa her zaman aç olduğundan uyanmaz. Meme emen bebekler genellikle sırf ağızda o memeyle uyumak için uyanıyor bence emzirmiyorum ama öyle düşünüyorum. Alışkanlık gibi. Emzik kullanıyorsanız gece uyanmaları için süper bişey. Emme isteğini meme yerine yalancı memeyle giderir. :super:emzik vermeme rağmen uyanıyorsa, su içirmek te işe yaramıyorsa karnını doyuruyorum mis gibi uyuyor 3-4 saat deliksiz :uykucu:
Benimko sadece uyurken emzikle uyuyo ama geceleri uyandiginda emzini agzina veriyorum elime vuruyo istemiyo beyefendi bazende emzigi veriyorum agzindan cikarip bana uzatiyo agzini sapirdatiyo sen em diye :KK46:

Heyo dogum gunu kuzulari ve analarii :)) .. bu ay ve onumuzdeki ay bol bol dogum gunleri yasayacagiz.. bizde bugun dogduk, dun kutladik :P pastamizi kestik, yedik, eglendik, costuk, hediyeler aldik ohhh oh degmeyin keyfimize :))

hayır canim açlıktan uyanmiyorlar nasıl dalacaklarini bilmedikleri için hemen meme istiyorlar bende aynı durumu yaşıyorum bazen cinnet noktasına geliyorum ama kendimi tutuyorum çünkü nasıl dalacagini bilmiyor yardım istiyor benden çıkardığı seslerden anlıyorum .allah hepimize büyük sabırlar versin ama onlarda minik bize ihtiyaçları var kızsak da anlamıyorlar ki
Aynen mesela yanlışlıkla ben uyandiriyorum uyuyamiyo yine emmek istiyo aynen bu resimdeki biziz abartmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-30-04-48-10.png
    Screenshot_2017-01-30-04-48-10.png
    186,1 KB · Görüntüleme: 61
Resim varmi canim neler hazirladin bize fikir olur eger paylasmak istersen... bide kizlar denenmis guzel cupcake ve cake pops tarifi varmi
Ya canim ben leman cafede organize ettim, pastayi disardan yaptirdim uzay temali.. hediyelik magnet ve icecek acacagi yaptirdim uzayin resim baskisi olan.. bu kadar .. birde veletlerin eline balon tertemiz is oldu valla :)) mesaleler yakildi, iyiki dogdun muzigi actilar.. guzeldi ya genel olarak disarda kutlamak :)

Ya canim ben leman cafede organize ettim, pastayi disardan yaptirdim uzay temali.. hediyelik magnet ve icecek acacagi yaptirdim uzayin resim baskisi olan.. bu kadar .. birde veletlerin eline balon tertemiz is oldu valla :)) mesaleler yakildi, iyiki dogdun muzigi actilar.. guzeldi ya genel olarak disarda kutlamak :)
Iyi dogdun uzaycim o zaman:)

Nice senelere uzay o zaman bizimde 19 şubat bende dışarda cafede yapmak istiyorum ama soğuk olur diyede çekiniyorum biraz bakalım bu hafta sonu görüşmeye ve ortamı görmeye gidicez

aynı hissiyat bende de var :KK43:
Gece ilk defa su verdim normalde biberonla su İçmez meme mi sandi ne baya içti ama sonra anladi heralde yine agladi yine meme verdim devam sütü aldım onu verecegim diyorum ama bu bianda ağlayıp yatakdan kalkmaya çalışıyo simdi zaten evde degiliz isitip getirenw kadsr uyice kudurur. Ama denicem bakam

Kızlar ya aynen benim halimi anlatmışsınız. Bende memeleri koparıp atıcam diyorum o hale geldi gece sabaha kadar meme emiyor sonra da çok üzülüyorum ama ne yapayım sabah kalkınca halim kalmıyor evde artı iki oğluş var anne benimle oyna diğeri benimle kız sürekli mızmız. Eee bize ne dersiniz belki ama buraya yazmak iyi geliyor. İnanın en küçük şikayette bile öz ablam kime güvenip yaptın üç çoçuğu diyor. Hayat işte 5 yıldır ücretsiz izindeyim bi de bu karmaşanın içinde derslere göz atıyorum branş öğretmeniyim. Eylül işbaşı yapıcam kısmetse.doğum günleri de geliyo bizimkileri bi de o var ogluş ve kızın Doğum günü aynı Allahtan bigünde aradan çıkacak. Bu Arada akşamları yatmadan neler yediyoruzsunuz paylaşırmısınız? Herkese sevgiler.

Benimko sadece uyurken emzikle uyuyo ama geceleri uyandiginda emzini agzina veriyorum elime vuruyo istemiyo beyefendi bazende emzigi veriyorum agzindan cikarip bana uzatiyo agzini sapirdatiyo sen em diye :KK46:
Annesinin de Emziğinin tadına bakmasını istiyo :D
Heyo dogum gunu kuzulari ve analarii :)) .. bu ay ve onumuzdeki ay bol bol dogum gunleri yasayacagiz.. bizde bugun dogduk, dun kutladik :p pastamizi kestik, yedik, eglendik, costuk, hediyeler aldik ohhh oh degmeyin keyfimize :))
koccamannn güzel ve sağlıklı nice yaşları olsun tatlı uzay'in :)

Gece ilk defa su verdim normalde biberonla su İçmez meme mi sandi ne baya içti ama sonra anladi heralde yine agladi yine meme verdim devam sütü aldım onu verecegim diyorum ama bu bianda ağlayıp yatakdan kalkmaya çalışıyo simdi zaten evde degiliz isitip getirenw kadsr uyice kudurur. Ama denicem bakam
Gece su vermeye devam edersen yavaş yavaş alışır belki? Benimki ağlamadan hemen önce ımhhh falan diyo mızıldanıyo ben o ara mutfağa fırlıyorum (uykum çok hafiftir) 2 dk bile sürmeden sütünü hazırlayıp veriyorum, uykusu tam açılmadan içtiği için daha rahat dalıyor.

Ayyh o an alıp yüreğine sarası geliyor insanın dimi :)) benimkide yediklerinden bana uzatıyo illa bi ısırık alıcam. ısırmasam geri çekmiyo bekliyo öylece :KK70:
Aynen cok tatlilar ya paylasmayi da biliyo kuzucuklarimiz dun bi bebegin agzinda emzik gordu hipnoz olmus gibi pesinden koca sesiyle mee meeee mee meee diye bi gidisi vardiki :halay:Allahim eksikliklerini gostermesin evlat diye cigeri yanan kim varsa bu duyguyu yasasin insallah zor falan ama annelik cok guzel bi duyguu yaa

Aynen cok tatlilar ya paylasmayi da biliyo kuzucuklarimiz dun bi bebegin agzinda emzik gordu hipnoz olmus gibi pesinden koca sesiyle mee meeee mee meee diye bi gidisi vardiki :halay:Allahim eksikliklerini gostermesin evlat diye cigeri yanan kim varsa bu duyguyu yasasin insallah zor falan ama annelik cok guzel bi duyguu yaa

benimki de emzik emmez, başkasın ağzındakini alır ama :)

amin inşallah, Rabbim hakkıyla yaşayacak olana nasip etsin.

Canım sen yatmadan biraz fazla ısıtsan (kaynatmadan) biberona koysan (istersen bir havlu ilede sar) gece o uyanana kadar içilecek kıvama gelir. Bir dene istersen.

keryneia keryneia
Uzaycığın doğum günü kutlu olsun. Allah daha nice yaşlarına saglıkla, mutlulukla, huzurla ulaştırsın. :KK200::KK200::KK68:

Back