Canım bnm oğlum çupra yı yutamadı. Daha doğrusu ağzında biriktirmiş birden yutmaya çalıştı. Belki somon u yerYağlı kağıda sarıp kısık ayarda pişiriyorum
Canim esim korunuyodu bu ay bi iki kez korunmadi ve sonucKiz sen nasil korunuyordun. Bn bebeği dogurmadan etkili korunma yontemlerini arastiriyorum zira bi 6 sene filan çocuk dusunmeyecegim.bu sorum herkesedirigne hap kullananlar sorun yasiyor musunuz
Minik minik parçalar halinde ver birini yutmadan diğerini verme somonun üstüne domates dilimleyebilirsin o şekilde daha yumuşak ve lezzetli oluyor soğan sarımsak limon maydanoz domates havuç patates koyuyorum çok daha lezzetli oluyorCanım bnm oğlum çupra yı yutamadı. Daha doğrusu ağzında biriktirmiş birden yutmaya çalıştı. Belki somon u yer
Boyu kac cm di canim bebeginin canim.benim kiz yurumuyo hala.cok asiri korkak duscem saniyo 1 adim dahi atamiyo.oglum 10 aylikken yurumustuBenimki de 4 subat doğumlu.su anda 9 kilo.hic minyon gelmiyo bana.hatta geçen avm de az yürüttük.2 yasindaki bebekler yaninda aşırı buyuk durmuyordu.boyundan belki de
Vayy ne tutarlısın kız21 aybunlarinda arasi 20 ay falan olcak insallah
Kiz sen nasil korunuyordun. Bn bebeği dogurmadan etkili korunma yontemlerini arastiriyorum zira bi 6 sene filan çocuk dusunmeyecegim.bu sorum herkesedirigne hap kullananlar sorun yasiyor musunuz
Kızlar tavada somon pişirirken yağ koyuyor musunuz
Kızlar bebekleriniz konuşmaya başladı mı
oglum maşallah ne desek söylüyor konuşmaya cok hevesli cok tatlitci minigimKızlar bebekleriniz konuşmaya başladı mı
O maşallah canımoglum maşallah ne desek söylüyor konuşmaya cok hevesli cok tatlitci minigim
Benimki de yürümeye hevesli degil acelemiz yok bakalım ne zaman paytak paytak yürüyecekO maşallah canım
Öyle mi.ben doktora bir sorayim ama kadin diyecek once bir doguraydinEmzirirken Canım doğum kontrol ilacı içilebiliyor galibi bnm kuzenim emzirirken içiyor
Su anda 79 civarı canim.benimki de bir anda cesaretlendi.bir haftada açıldı kuzum.annnem hep der.rabbim yuru diyince bir anda ayaklaniyorlar diye.hakkaten oyle oldu.bende cok şaşırdım.ama konusma konusunda sinifta kaldık.cok istekli degil.konusuyor gibi yapıyor ama agzinda bisi geveliyor gibi daha cok.anlamli degilBoyu kac cm di canim bebeginin canim.benim kiz yurumuyo hala.cok asiri korkak duscem saniyo 1 adim dahi atamiyo.oglum 10 aylikken yurumustu
Amin canim cevremde negatif yorum yapan o kadar cok insan var ki yorumun cok iyi geldiVayy ne tutarlısın kız
Ne güzel hep birlikte büyür giderler inş. Büyüdükleri zaman çok tatlı olur. Hepsi birbirine yakın ne güzel. Allah yardımcın olsun.
Vayy ne tutarlısın kız
Ne güzel hep birlikte büyür giderler inş. Büyüdükleri zaman çok tatlı olur. Hepsi birbirine yakın ne güzel. Allah yardımcın olsun.
Daha dur canim konusmasi icin cok erken degilmi acele etme.daha 1 yasina bile girmediler..ben kilosuna takigim yaa.dun 1 yasina girdi 18 ocak dogumlu hala 9 kilo ;(Su anda 79 civarı canim.benimki de bir anda cesaretlendi.bir haftada açıldı kuzum.annnem hep der.rabbim yuru diyince bir anda ayaklaniyorlar diye.hakkaten oyle oldu.bende cok şaşırdım.ama konusma konusunda sinifta kaldık.cok istekli degil.konusuyor gibi yapıyor ama agzinda bisi geveliyor gibi daha cok.anlamli degil
Normal kilosu canim.benimkide olsa olsa bir yasinda 9100 olur.cunku cok yavas artiyor artikDaha dur canim konusmasi icin cok erken degilmi acele etme.daha 1 yasina bile girmediler..ben kilosuna takigim yaa.dun 1 yasina girdi 18 ocak dogumlu hala 9 kilo ;(
Deri alti implant varmis bende onu arastiriyorum canim bi bak istersen. Hem emzirebiliosn hemde 40indan sonra kullanmaya baslanabilio bende yogun arastirma uzerindeyim.kazazede olarakCoj fazla yan etkilerinden bahsetmisler canim sen bir zararini gordun mu.en iyisi aylik igne diyorum ama emziremiyormusuz o zaman.hap da öyle.3 aylik igne asiri kilo ve asabiyet yapiyormus
2. Bebekten sonra baglanabiliyormj bilgin varmi canm yada bilgisi olan?Evet canım 3 oğlum var
O ilaci ben alicaktim eczanede ki abla bunu tavsiye etmem sutun tadini degistiriyor dedi o yuzden alamamistm. Riske atmak istemedim. Onun bebegi sutu degistigi icin emmeyi birakmis.Emzirirken Canım doğum kontrol ilacı içilebiliyor galibi bnm kuzenim emzirirken içiyor
Hic takma bosver banada ay daha kucuk diolar ikiz istiodum pespese yaptim diorm. 1 sene 6 ay olacak.insaallah bebislerimin arasinda canm mis gibi ikizini buyutucem Allahin izjiyle tabi kendime bol.sabir diliyorumAmin canim cevremde negatif yorum yapan o kadar cok insan var ki yorumun cok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?