Benimki de 4 subat doğumlu.su anda 9 kilo.hic minyon gelmiyo bana.hatta geçen avm de az yürüttük.2 yasindaki bebekler yaninda aşırı buyuk durmuyordu.boyundan belki deEmiyomu canim gecmis olsun.emen bebek cabuk taparlanir tekrarbenim kiz cook minyon duruyo.4 yasinda oglum var masallah o daha kalipli.bebekligide oyleydi.kizim yarin 1 yasina girecek sanki 9 kilo az gibi geldi bana
Canım bebeğin kaç cm doğdu şimdi kaç cmBenimki de 4 subat doğumlu.su anda 9 kilo.hic minyon gelmiyo bana.hatta geçen avm de az yürüttük.2 yasindaki bebekler yaninda aşırı buyuk durmuyordu.boyundan belki de
Coj fazla yan etkilerinden bahsetmisler canim sen bir zararini gordun mu.en iyisi aylik igne diyorum ama emziremiyormusuz o zaman.hap da öyle.3 aylik igne asiri kilo ve asabiyet yapiyormusCnm 2 yöntemle korunuyorum
52 cm dogmustu simdi 79 filan sanırımCanım bebeğin kaç cm doğdu şimdi kaç cm
Canım bn hem kondom hem de eşim boşalmıyor hiç ilaç alırmıyımCoj fazla yan etkilerinden bahsetmisler canim sen bir zararini gordun mu.en iyisi aylik igne diyorum ama emziremiyormusuz o zaman.hap da öyle.3 aylik igne asiri kilo ve asabiyet yapiyormus
O maşallah canım bnm ki 29 ocak doğumlu 47 cm doğdu şimdi 72 cm52 cm dogmustu simdi 79 filan sanırım
Bizde oyleydik ama sanirim beceremedik tam korunmayiCanım bn hem kondom hem de eşim boşalmıyor hiç ilaç alırmıyım
Snin kiz ben gibi minnakmis :) benim koca uzunca.ona cekmis benim kiz galibaO maşallah canım bnm ki 29 ocak doğumlu 47 cm doğdu şimdi 72 cm
Bnm oğlum canım evet biraz minnakBizde oyleydik ama sanirim beceremedik tam korunmayio yuzden tirstim
Snin kiz ben gibi minnakmis :) benim koca uzunca.ona cekmis benim kiz galiba
Ben bağlattım valla ama haala korku içerisindeyimKiz sen nasil korunuyordun. Bn bebeği dogurmadan etkili korunma yontemlerini arastiriyorum zira bi 6 sene filan çocuk dusunmeyecegim.bu sorum herkesedirigne hap kullananlar sorun yasiyor musunuz
Ay herkesin bebesini kiz saniyorumB
Bnm oğlum canım evet biraz minnakinşallah birden uzar. Ay şimdi bende tirstim canım
Bn annemin baglattiktan yillar sonra cocuk çocuk diye ağladığını bildigim için hic dusunmedim. Esim de istemez biliyorum.ama kondom ile idare edemem artik. Yogurdu ufleyerek yiyecek gibiyimBen bağlattım valla ama haala korku içerisindeyim
Hadi. Senin 3 çocuğun var değil mi canım belki bende 2. Yi yaptıktan sonra düşünebilşrimBen bağlattım valla ama haala korku içerisindeyim
Ay maşallah canım.Ay herkesin bebesini kiz saniyorumUzamasa da sorun degil ki.genetiktir.bizim soyumuz cok kisa.hep kisaydik biz de.benim abim 164 boyundadir.kadinlar o boyda nerdeyse.adam ne yapsin sülale kisa o da öyle kaldi.ama tipten kurtariyor. Zeka önemlisi bence.korunma meselesine gelince bn cok zor hamile kaldim.kizim bna ilac gibi gelmisti.bunda hic ihtimal bile vermiyordum kondom yeter dedim.kondom ve cekilmeye ragmen bu bebis geldi :) diyorum ki onu ne yapsam da tutamayacakmisim gibi zatenn. Ama dedigim gibi biz pek beceremedik g0aliba.
Artık hamile kalınabiliyor açılabilir ya da tüp bebek.Bn annemin baglattiktan yillar sonra cocuk çocuk diye ağladığını bildigim için hic dusunmedim. Esim de istemez biliyorum.ama kondom ile idare edemem artik. Yogurdu ufleyerek yiyecek gibiyim
Evet canım 3 oğlum varHadi. Senin 3 çocuğun var değil mi canım belki bende 2. Yi yaptıktan sonra düşünebilşrim
Emzirirken Canım doğum kontrol ilacı içilebiliyor galibi bnm kuzenim emzirirken içiyorBn annemin baglattiktan yillar sonra cocuk çocuk diye ağladığını bildigim için hic dusunmedim. Esim de istemez biliyorum.ama kondom ile idare edemem artik. Yogurdu ufleyerek yiyecek gibiyim
Sakıncası yoksa nedeni ne canım nie sakıncalıArtık hamile kalınabiliyor açılabilir ya da tüp bebek.
Zaten benim hamile kalmam sakıncalı o yuzden istesemde çocuk yok bana.
Sezaryen yerimle alakalı dikişlerim tutmuyor açılıyor deri incelmiş birkaç bişey daha söyledi ama inan şuan hiç hatırlamıyorum bileSakıncası yoksa nedeni ne canım nie sakıncalı
Yağlı kağıda sarıp kısık ayarda pişiriyorumKızlar tavada somon pişirirken yağ koyuyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?