2016 Şubat Anneleri

Emiyomu canim gecmis olsun.emen bebek cabuk taparlanir tekrar benim kiz cook minyon duruyo.4 yasinda oglum var masallah o daha kalipli.bebekligide oyleydi.kizim yarin 1 yasina girecek sanki 9 kilo az gibi geldi bana
Benimki de 4 subat doğumlu.su anda 9 kilo.hic minyon gelmiyo bana.hatta geçen avm de az yürüttük.2 yasindaki bebekler yaninda aşırı buyuk durmuyordu.boyundan belki de

Cnm 2 yöntemle korunuyorum
Coj fazla yan etkilerinden bahsetmisler canim sen bir zararini gordun mu.en iyisi aylik igne diyorum ama emziremiyormusuz o zaman.hap da öyle.3 aylik igne asiri kilo ve asabiyet yapiyormus

Coj fazla yan etkilerinden bahsetmisler canim sen bir zararini gordun mu.en iyisi aylik igne diyorum ama emziremiyormusuz o zaman.hap da öyle.3 aylik igne asiri kilo ve asabiyet yapiyormus
Canım bn hem kondom hem de eşim boşalmıyor hiç ilaç alırmıyım

B

Bnm oğlum canım evet biraz minnak inşallah birden uzar. Ay şimdi bende tirstim canım
Ay herkesin bebesini kiz saniyorum Uzamasa da sorun degil ki.genetiktir.bizim soyumuz cok kisa.hep kisaydik biz de.benim abim 164 boyundadir.kadinlar o boyda nerdeyse.adam ne yapsin sülale kisa o da öyle kaldi.ama tipten kurtariyor. Zeka önemlisi bence.korunma meselesine gelince bn cok zor hamile kaldim.kizim bna ilac gibi gelmisti.bunda hic ihtimal bile vermiyordum kondom yeter dedim.kondom ve cekilmeye ragmen bu bebis geldi :) diyorum ki onu ne yapsam da tutamayacakmisim gibi zatenn. Ama dedigim gibi biz pek beceremedik g0aliba.

Ben bağlattım valla ama haala korku içerisindeyim
Bn annemin baglattiktan yillar sonra cocuk çocuk diye ağladığını bildigim için hic dusunmedim. Esim de istemez biliyorum.ama kondom ile idare edemem artik. Yogurdu ufleyerek yiyecek gibiyim

Ay maşallah canım.

Bn annemin baglattiktan yillar sonra cocuk çocuk diye ağladığını bildigim için hic dusunmedim. Esim de istemez biliyorum.ama kondom ile idare edemem artik. Yogurdu ufleyerek yiyecek gibiyim
Artık hamile kalınabiliyor açılabilir ya da tüp bebek.
Zaten benim hamile kalmam sakıncalı o yuzden istesemde çocuk yok bana.

Emzirirken Canım doğum kontrol ilacı içilebiliyor galibi bnm kuzenim emzirirken içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…